- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi zalimsin32
-
Yok artık.sanmam öyle birşey olsun.imam nikahı olmadan konuşmayack kişilrNe demek nişandan dönememek ?
Yoksa o sorduğun birlikteliğin , nişanlıyken gerçekleşmiş olmasından ötürü ayrılamamış olmasın ?
Yok artık.sanmam öyle birşey olsun.imam nikahı olmadan konuşmayack kişilr
Hayır demek istediğim bayan vajinismus ise bir ihtimal hiç birşey yaşanmamıştırsanmam o dediğın olsun,erkek bu:)
ateşle barut yanyana durmaz demişler değil mievlendiyse yasar yasamaması bana pek mumkun gelmiyor
Hep öyle olur zaten..Zorla nışan,zorla evlilik olur..Adam kadını istemez,aklı eski sevgilisindedir sözde..Yalanlarını yediklerim yaKızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
İnanmakla alâkası yok.bu konuda evli bayanlarınn düşüncesin merak ettim.erkekleri daha iyi anlarlarHep öyle olur zaten..Zorla nışan,zorla evlilik olur..Adam kadını istemez,aklı eski sevgilisindedir sözde..Yalanlarını yediklerim yaBirde şunu düşün karısını aldatıp başka kadınlarla bile birlikte olabilen kanı bozuk erkekler,sence yanında hazır duran kadına el sürmez mi? Sen inandıysan buna şaka gibisin yani.
O zaman şöyle söyleyeyim birlikte olma ihtimalleri %99,olmama ihtimalleri %1 bu düşük ihtimalde arkadaşlarında söylediği gibi kadının yada erkeğin sağlık problemlerinden dolayıdır..İnanmakla alâkası yok.bu konuda evli bayanlarınn düşüncesin merak ettim.erkekleri daha iyi anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?