- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi zalimsin32
-
kimse ihtimal vermese de var böyleleri ,aşk başka birşey.ben olsam sevmedigm birine dokunmak istmemBenim bi arkadaşımın sevgilisi de yapmıştı böyle ama hiç aynı yatakta bile yatmamışlar..
sanmam o dediğın olsun,erkek bu:)Vajinismus ise olabilir ? Başka türlü sanmam
Ama ben de arkadaşıma hep şu yönden kızdım,sevgilisi aile zoruyla evlendi.Koskoca öğretmen,ben onu istemiyorum şunu istiyorum diyemedi..Böyle bi adamı ister o kadına dokunsun dokunmasın,beklemek çok da mantıklı gelmiyor bana..kimse ihtimal vermese de var böyleleri ,aşk başka birşey.ben olsam sevmedigm birine dokunmak istmem
Ay canım ya sen benim arkadaşm olmayasn!! Şüphelndm bi anAma ben de arkadaşıma hep şu yönden kızdım,sevgilisi aile zoruyla evlendi.Koskoca öğretmen,ben onu istemiyorum şunu istiyorum diyemedi..Böyle bi adamı ister o kadına dokunsun dokunmasın,beklemek çok da mantıklı gelmiyor bana..
Aynı şeyden ben de şüphelenip profiline baktım.Eğer gerçekten Muğla'da yaşıyorsan sen o değilsindir :)Ay canım ya sen benim arkadaşm olmayasn!! Şüphelndm bi an
Arkadaßn soy adi neydı.yada isminn bş harf i.ciddi şüphe dydmAynı şeyden ben de şüphelenip profiline baktım.Eğer gerçekten Muğla'da yaşıyorsan sen o değilsindir :)
Yok ben değilimİsminin baş harfi N ama o Muğla'da yaşamıyor.
Ama sana da kızayım o zaman.Neden bu bekleyiş?Yok ben değilim
:)
.öğretmen aile baskısı şu bu deynce dedim arkadaş beni burda da buldu..şöylekı bekleyis değilde insan hala severken onu başka kadınla düşünmek istemiyor.oluru yok bizde biliyoruz ama içindeki aşka anlatamyor insan.Ama sana da kızayım o zaman.Neden bu bekleyiş?
Bir erkek ve bir kadın 8-9 ay gibi aynı yatakta kalacak ama hiç dokunmayacak onun erkekliğinden şüphelenirimKızlar öncelikle merhaba.
Bu bir sıkıntı yada dert değil ama merak ediyorum.sizce bir erkek çok sevdiği bir kadın varken ,sevmediği biriyle bir inat yüzünden nişanlanp(sonra pisman olsa da) geri adım atamayp evlenmek zorunda kalsa. Bunların sekiz dokuz ay gibi uzun bir sürede yatakta bir birliktelik yaşamama gibi bir durumları söz konusu olabilir mi?
Canım evet haklısın,aşkta insan kendine söz geçiremiyor ama hayatın ne olucak? Yani senin de düzgün,düzenli bir hayata hakkın yok mu? Kendini düşün lütfen.İnsanlar ne acılara alışıyor..Bak ben 2 yıl önce annemi kaybettim,ki annem olmazsa yaşayamam derdim.Evet çok zor ama insan ona bile alışıyor..Bi müddet üzülürsün ama kendine verdiğin değer seni bi zaman sonra daha mutlu eder...öğretmen aile baskısı şu bu deynce dedim arkadaş beni burda da buldu..şöylekı bekleyis değilde insan hala severken onu başka kadınla düşünmek istemiyor.oluru yok bizde biliyoruz ama içindeki aşka anlatamyor insan.
Başın sağolsun canım haklısın.bizim bu dert dediğimz dert değil aslındaki insanlar neler yaşıyor ..ama dediğin gibi alışıyor insan hiç bir zaman ilk anki gibi kalmıyor acımz.inşallah herşey gonlunce olurCanım evet haklısın,aşkta insan kendine söz geçiremiyor ama hayatın ne olucak? Yani senin de düzgün,düzenli bir hayata hakkın yok mu? Kendini düşün lütfen.İnsanlar ne acılara alışıyor..Bak ben 2 yıl önce annemi kaybettim,ki annem olmazsa yaşayamam derdim.Evet çok zor ama insan ona bile alışıyor..Bi müddet üzülürsün ama kendine verdiğin değer seni bi zaman sonra daha mutlu eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?