Sadece mutlu olmak ıstıyorum onunla ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
Bılıyorum erkekler bizim kadar duygusal degıl romantık degıl ne yazıkkı en azından cogu böyle.

benım erkek arkadasımda bunlara dahıl ..

işten cıktı yenı bır işe gırdı hayatını yola koymaya calısıyor . bense yenı mezun oldum stajdayım yanı zor gunler gectı ayaklarımızın uzerınde durmaya az kaldımm şükür ki..

hersey yolunda gıtmesı gerekırken bu sevgıyı buralara getırmısken bu kadar cok tartısmamız benı ayrı üzüyor ne yazık kı..

tartısma sebebımızz hep aynıı onun ruhsuzlugu ne yazık kı .. ruhsuz dıyorum cunku ben artık onun sevgılısı oldugumu hıssetmek ıstıyorum ..

tatlı dıllıdır sevgılım ama sankı bıseyler eksık bızde ne oldugunu cozemedıgım.. mafoldumben

evlılık dusunuyoruz ve dusundukce karmasıklasıyorum ben .. zaten cok kararsızımdır gunlük yasamda . acaba bu kadar normal mı ıcımdekıler ınsanın hayatını paylasacagı ınsana karar vermesi aşamasında.

sadece mutlu olmak ıstıyorum ben onunla ... :uhm:

siniriyim öfkelıyım bazen abartıyorum evet ama çabası yok ne yazık kı bazen mantıgına yattıgım ıcın mı benımle beraber dıye dusunmekten kendımı alamıyorum bunu ona soyleyınce tabı kı kabul etmıyor .. benneyaptımki

sevmek katlanmak degıl bence ama ne yapmam gerek bılemıyorum sadece mutlu olmak ıstıyorum

ben nasıl karar verecegım ne yapmak ıstemedıgıme ... belırsızlık cok fena :1no2:

Bılıyorum erkekler bizim kadar duygusal degıl romantık degıl ne yazıkkı en azından cogu böyle.

benım erkek arkadasımda bunlara dahıl ..

işten cıktı yenı bır işe gırdı hayatını yola koymaya calısıyor . bense yenı mezun oldum stajdayım yanı zor gunler gectı ayaklarımızın uzerınde durmaya az kaldımm şükür ki..

hersey yolunda gıtmesı gerekırken bu sevgıyı buralara getırmısken bu kadar cok tartısmamız benı ayrı üzüyor ne yazık kı..

tartısma sebebımızz hep aynıı onun ruhsuzlugu ne yazık kı .. ruhsuz dıyorum cunku ben artık onun sevgılısı oldugumu hıssetmek ıstıyorum ..

tatlı dıllıdır sevgılım ama sankı bıseyler eksık bızde ne oldugunu cozemedıgım.. mafoldumben

evlılık dusunuyoruz ve dusundukce karmasıklasıyorum ben .. zaten cok kararsızımdır gunlük yasamda . acaba bu kadar normal mı ıcımdekıler ınsanın hayatını paylasacagı ınsana karar vermesi aşamasında.

sadece mutlu olmak ıstıyorum ben onunla ... :uhm:

siniriyim öfkelıyım bazen abartıyorum evet ama çabası yok ne yazık kı bazen mantıgına yattıgım ıcın mı benımle beraber dıye dusunmekten kendımı alamıyorum bunu ona soyleyınce tabı kı kabul etmıyor .. benneyaptımki

sevmek katlanmak degıl bence ama ne yapmam gerek bılemıyorum sadece mutlu olmak ıstıyorum

ben nasıl karar verecegım ne yapmak ıstemedıgıme ... belırsızlık cok fena :1no2:

sevmek katlanmak bence.seviyorsan katlanırsın ve karasızlık yaşamazsın çok fazla.iyi düşünmen gerek.onda katlanman gereken şeyler olduğunu düşünüyosan bunlara katlanıp katlanayamayacağını düşün.katlanacak şeyler mi onu düşün.ve sen bunlara katlanacak kadar seviyomusun bunu da düşün

sevmek katlanmak bence.seviyorsan katlanırsın ve karasızlık yaşamazsın çok fazla.iyi düşünmen gerek.onda katlanman gereken şeyler olduğunu düşünüyosan bunlara katlanıp katlanayamayacağını düşün.katlanacak şeyler mi onu düşün.ve sen bunlara katlanacak kadar seviyomusun bunu da düşün

ben bunları dusundugum ıcın sıkıntım ıste canım .. kafamçokkarıştı
sevıyorum onu .. ama sureklı bır tartısma hli ..
sevgı katlanmak degıl bence cunku sevdıgın ınsanın kotuluklerını görmezsın kı katlanasın !

ben bunları dusundugum ıcın sıkıntım ıste canım .. kafamçokkarıştı
sevıyorum onu .. ama sureklı bır tartısma hli ..
sevgı katlanmak degıl bence cunku sevdıgın ınsanın kotuluklerını görmezsın kı katlanasın !

sevgisinden eminsen,sürekli bir yarış halinde değilseniz sen haklı ben haklı gibi öle uç noktalarda değilse tartışmalar ki buna bile katlanan var.sabret onu kazanmaya çalış derim.

ne demişler "kaybetmek kolay kazanmak zor"

şu an zor bir dönemdesiniz bence
okul hayatı bitip iş arayışlarına girildiği evliliğin artık ciddiye bindiği sancılı dönemler
insan önünü göremez, hep tedirgin hisseder, belirsizlikler canını sıkar
bunun acısını da sevdiklerinden çıkarır
bu dönemde karşılıklı biraz anlayışlı olmanız gerekiyor belki
sevmek bence de katlanmak değildir eğer hissettiğin şey katlanmaksa bir süre sonra yerine bezginlik ve bıkkınlığa bırakır orda da sevgiden söz etmek zordur bence
eğer sen kendinden ve sevdiğinden eminsen zaten evliliğe karar verme gibi bir süreç yaşamazsın
zaten istersin evlenmeyi
şu anda çok net düşünemiyorsun bence
sakin kafayla düşünmek lazım bunları

bence de insan sevdiğine katlanmaz
yani katlanmak itici bir tabir
seviyorsan zaten olumsuz özelliklerini görmezsin görsen de kabullenirsin
katlanmak değildir bu

bence de insan sevdiğine katlanmaz
yani katlanmak itici bir tabir
seviyorsan zaten olumsuz özelliklerini görmezsin görsen de kabullenirsin
katlanmak değildir bu

aynen katılıyorum evet yorum ıcınde tsk edıyorum evet hayat kurma cabası aılenın kanatlarından cıkma sürecı gercekten zor :1no2:

bunu nasıl atlatacagız bılemıyorum ..

eksık bıseyler var kendımı özel hısedemıyorum

umarım bu bır sureçtir CADIARZU

okul bitince insanda halihazırdaki sevgiliyle hayatımı geçiririm gibi bir inanç oluşuyor sanırım
ama o insan her zaman doğru insan olmayabilir de
herşeyi enine boyuna tart biç iyi düşün
hemen karar vermek zorunda değilsin
hayat daha yeni başlıyor sizin için

sevgisinden eminsen,sürekli bir yarış halinde değilseniz sen haklı ben haklı gibi öle uç noktalarda değilse tartışmalar ki buna bile katlanan var.sabret onu kazanmaya çalış derim.

ne demişler "kaybetmek kolay kazanmak zor"

haklısın kaybetmek kolay.

yarıs halınde degılız hıc zaten küste kalamıyoruz mutlaka bır taraf arıyor

inan kı arkadasım aynı seyı bende yasadm aynı senın durumndaydm bende sen bişiler yaparken karsındakının ruhsuz olması çok kötü ben de katlanmaya çalıştım görmemeye çalıştım.ama değmedi.sen sinirinden kudurursun ona göre herşey yolundadır.kötü bi durum yani.katlanmak zorunda değilsin bırak o sana katlansın seviıosa aldırmıcaktır görmezden gelcektir hatan olsa bile
bana kalırsa o bişey yapmadıgı sürece sen de yapma catlasın ben cok üzüldm umarım sen üzülmezsin.inan ki hiçbişey tek taraflı olmuyor:((

endtime ya öylesine güzel açıklamışsın ki tamamdır bayıldm walla züppersinnnhihoyyyt

Bişey söylimmi sana, tabiki karar vermek sana kalmış kişiliğede bakar bu.
Benim 2 sene dünle beraber +3 ay olacaktı.
neyse ilişkim vardı, çok seviyordum
ki kimsenin benim kadar sevebileceğine inanmıyorum.
herkes hep kendinden veremez, kendini ezdirip kırık kalbini bi kenara bırakıp hiçbişey olmamış gibi davranamaz.
alttan bile alamaz. neyse. konu bu değil.
çok seviyodum seviyodu sanıyordum.
belki seviyodur hala bilmiyorum.
Bu ruhsuzluk sana karşı ilgisizliğini gösteriyorsa bence gardını al derim hiçkimse için bişeylere katlanmaya değmiyo.
ben kaç gece hüngür hüngür ağladım ama faydası olmadı anca saçımda üç beş tel daha fazla beyaz çıktı kendimden vere vere sinir hastası oldum çıktım.
ektiğini biçtirt asla kendinden taviz verme.
aslada kimseye deli gibi bağlanma.
değişmeyecek hep böyle kalacak diye birşey yok ben değişmez diye deli gibi bağlandığım sevdiğim dediğimi, 2 haftalık bir süreçte, bambaşka biri olarak tanıdım.
çok yazık evet......
hayaller kuruyorsunuz ve bir anda sevdiğiniz kişi ile beraber kaybolup gidiyorlar.
ve en kötüsüde anılar. ama biliyormusunuz, onların olması daha iyi, anılarınızı en çok gözünüze çarpan bi yere koyarak yaptığınız hatalardan ders çıkarma olasılığınızı yaratabiliyorsunuz.
ruhsuz bir erkek başta nasılsa evlendiğindede odur,
sen onun sevdiğiysen adam gibi davranacak bahane bulmayacak. bi öyle bi böyle olan bir kişi 'DEĞİŞKENDİR'. oturup seni dinleyecek başından savmayacak!
sana herdaim yapmacıkta olmamalı ama ruhsuz birinden çokta mutlu meshut bir gelecek beklemeyin derim ben.
tabiki şöyle birşey de var herkes herzaman mutlu olamaz verimliliği düşebilir. bu yüzden hayat müşterek değilmidir.
sevdiğine destek çıkarsın iyi olmasını sağlarsın kendinden verirsin, daha sonradan kendinden verdiklerini o sana verir senin kendini kötü hissettiğin bir zamanda. böyle biriyse sevdiğin al başına taç et derim.
erkeklere çok canım cicim verdiğiniz zaman 'boğma, yapışma, sıkıldım öf pöf' hiçbirşey vermediğiniz zaman soğuk davrandığınızdada ' beni artık sevmiyorsun' olduğu için bu tür yaratıklarla baş etmek ömrünüzü yer bitirir.
sizde eksik olan şey belki biraz birbirinizin birbirinizi özlemeniz gerektiği.
yani kötü bir tecrübe yaşatmak istemem sana ama bazen insan sevdiğinin kıymetini kaybedince daha iyi anlıyor.
birbirinizden bi süreç ayrılın demiyorum.
sadece belki daha az görüşerek birbirinizi özler ve ilginizi arttırırsınız birbirinize. çünkü süreklilik insanda çok fazla paylaştıracak birşey bırakmaz ve artık gözler sağı solu izler cümleler susar canlar sıkılır. eksikler var sanılır.
öncelikle şunu aklınızda tutun tekrar dile getiriyorum.
sizi dinlemeyen birisinden hayır beklemeyin, paylaşımlarınıza öf pöf edipte kendini güçlü hissedeceği bir anda kendine koz edinen bir kişiden hayır gelmez!
Carcarcar konuşan bi tip dahi olsanız seven insan sevdiği için herşeye katlanır bırakında tek kusurunuz biraz kafanızdan kurmanız ve bunu sorun etmeniz olsun. ozaman başınızda durupta biraz daha ilgi gösteripte kafanızda kurmanıza izin vermeseymiş?
veya sizi taa başta dinleyipte birsürü türettiğiniz senaryoları biriktirmenize ve delirmenize izin vermeseymiş?
tecrübe konuşuyor burda.
ama aşk, iyiki nefrete çok yakın, ya değilse ben aptal aşık rolünde daha çok ezilecektim. neyse güzelim, umarım anlatabilmişimdir,
bu süreçte sen yine destek çık dediğin gibi zor bi dönem geçiriyormuş bu yüzden ruhsuz olabilir, ama bu ruhsuzluk hayatına gireceği yeni mesleklerde,
yeni gelişimlerde devam ederse gardını al ve kendini koru derim. sen mal değilsin, sen insansın seevgiye ilgiye ihtiyaç duyarsın. birdeee birde en önemlisi 'asla sizden istediklerini alıpta istemediklerini itmesine razı gelmeyin' bu ne demek biliyormusunuz? sizden işine gelenleri almak, işine gelmeyenlerdede uzaklaşmak. sizin ona ihtiyaç duyduğunda dört nala kaçması dır. asla buna izin vermeyin. asla kullandırtmayın kendinizi. aşk böyle lanet birşey olamaz.. ah bu duruma nasıl düştüm ben. mafoldumben
kendinden çok çok fazla verirsen,
çok kötü çakılırsın yere. hayata küsersin.
kimse bu durumu değmeyen bir kişi için haketmez.
ayrıca herkes bazen abartır, hiçkimse kusursuz değildir,
herdaim olmayabilir ama herkes birbirlerini kusurlarıyla yargılayacaksa zaten o ilişki baştan gidiktir.
sevdiğin gerçekten seni seviyorsa kusuruna bakmaz senin kızmaların bile ona tatlı gelir. gelir seni sakinleştirir yatıştırır ve aynı şekilde sende öyle yaparsın. böyle dedim diye direk kötü davranmana gerek yok sevdiğin kişiye. yaptıklarını tart ölç biç dedim ya ektiğini ver eline. sevgi veriyosa sevgi ver eline, hüzün veriyosa hüzün.
seni sevdiğine emin ol ona göre davran ama tabi en iyisini yine kendin bilirsin.
üzülmemen için söylüyorum hepsini. ve asla yukarda yazılan yazılardakiler gibi kaybetmek kolay kazanmak zora kaçıpta kendini ezdirme. adaletli davranırsan ne sen kaybedersin nede sevdiğin kişi. kaybetmemek için kendini benim gibi ezdirirsen böyle kenara fırlatılmış bir leş yığını gibi dımdızlak kalıverirsin.
ben neler neler yaşadım bi bilseniz...
farklıydım belki, zor kaybetti beni ama tam kaybetti. kırdı dağıttı sövdü ağlattı aklına gelebilecek herşeyi neredeyse yaptı.. yinede kaybetmedi bırakmam seni dedim ama gönlüm usandı, dokunsalar ağlayacak dereceye geldim. bu duruma düşmemen için, ne sen kendini ezdir, nede sevdiğini ez.
aah görkem ah!
neyse, saygılar sevgiler.

cok tşk ederım öncelıkle boyle dolu dolu bır cevap yazdıgın ıcın senın dılın yanmıs bellı umarım en kısa zamanda mutlu olursun canım

karsındakını ezmek degıl bızım kı tabıkı bende su cumluyı soyluyorum bazen

ozaman başınızda durupta biraz daha ilgi gösteripte kafanızda kurmanıza izin vermeseymiş?
veya sizi taa başta dinleyipte birsürü türettiğiniz senaryoları biriktirmenize ve delirmenize izin vermeseymiş?

evet canımı sıkıyor ama gönlumu de alıyor en ıyısı dedıgınız gıbı ne ekersen onu bıcersın ..

cok tşkler a.s.

Back
X