- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Annesi krediyi öderse seneye yaz falan.Ama ödemezse 4 senessonra.o kac yıldır 10 cıvarı anca bırıktırmıs.O tutamıyo parayı.Bu yuzden ona vermeye nıyetım yok.Bu kararımda da dırayetlı olucam.Kardesi de calısıyo ama ortak ödeyebılırler.Birikmişini falan verdi .Hadi annesi söz olsun dıyoda ortada para yok birşey yok.Hanı bu ödeyu kac bın verdı.Bırakacak aılesıne kardesı kullanacak.Biz de evlenınce dugun borcu ödıycez.HaksızmıyımIlk konuda çok haklı olmasan da, ikinci konuda çok haklısın.
Şimdi şöyle ki seneye annesi emekli olunca krediyi öderse zaten sizlik bir durum yok.
Neden kardeşi değil o çekti krediyi de deme. Herkese verilmiyor ya belki buna verildi sadece.
Ama evlenince kimin hesabında duracak kavgası çok çirkin.
Eğer biri parayı alıp kaçmayacaksa problem değil ikinizde de durabilir.
Ama pozitif ayrımcılık mi yoksa erkeğin birilerine yedirme potansiyeli midir bilmiyorum kadında durması daha doğru geliyor bana.
Öbür türlü yok ailesine mi verdi dusuncesi çok olabiliyor
Düğününü kendi yapmak istemesi de güzel. Kimseye minnet etmezsiniz.
Asıl sorun ne zaman evlenmeyi planlıyorsunuz?
Daha ortada nikah vs yokken bu kadar para bahsi geçmesi, tarafların birbirlerinin harcamalarını bu denli detaylı konuşmaları beni irite ediyor. Adam henüz bir şeyiniz değil kardeşinden babaannesine, kredisine kadar dert edinmişsiniz[/QUOkrediO kredi için 4 yıl beklıycem ama.4 sene sonra borsey sahıbı olamıycaz
Hadi ödesin de aileme vercem diyo.Cok aileci gıbı geliyo bazenDaha ortada nikah vs yokken bu kadar para bahsi geçmesi, tarafların birbirlerinin harcamalarını bu denli detaylı konuşmaları beni irite ediyor. Adam henüz bir şeyiniz değil kardeşinden babaannesine, kredisine kadar dert edinmişsiniz
+1Daha ortada nikah vs yokken bu kadar para bahsi geçmesi, tarafların birbirlerinin harcamalarını bu denli detaylı konuşmaları beni irite ediyor. Adam henüz bir şeyiniz değil kardeşinden babaannesine, kredisine kadar dert edinmişsiniz
31 yaşına gelmiş tek birikimini ailesinin ortak kullanacağı arabaya yatırmış üstelik hinlik yoluyla alınmış bir araba kusura bakmayın...
Bilemiyorum ailelerden destek alınmayacaksa yarı yarıya koyun para evinizi tutun,dizin hani adamda belli yani beklentiniz de o ölçüde olsun kendinizi kandırmayın biraz gerçekçi olun
Bana da öyle geliyo+1
Ayrıca 4 yıl bekle adam 35 olsun çok anne babacı bu hayır gelmezzz
Sevıyorum mutluyum şuanBu adamla gelecek hayal ederken hemen hemen her şeyden korkuyorken; tablo sizin için bu kadar olumsuzken neden devam ediyorsunuz?
Ya hepimiz evladız, aileye yardımcı olmak tamam gerekli ama evlilik için ailem bana biz sana destek olamayacağız diyorsa benim de yaşım 31 ise ve evlenmeyi planlıyorsam kredi çekmem, ailem de çektirmez sanmıyorumHehe işte bunu dıyorum bende.Yanı aılesı bu kredıyı cektırıyo.Ufak kardesı de cekebılırdı.Cok aılecı gıbı bu yuzden ben kendımde bırıktırmek ıstıyorum parayı.
Sözde bu araba satılırmıs ılerde ev alırlarmıs bıze de.Bu kredıyı dusununce aılesınden tanımadan soguyorum.Kardesı cafe cafe geziyo beyımız kredi ödesin.Derdim araba da degil versin onlara.Kac yıl gecmıs tüm parasını verıyo.Sonra yok şunu alamam bunu alamam diycek.Ödesin 4 sene rahat rahat.Sırf aılesınden uzakta yasamak ıcın atanmak ıstıyorum.Tüm maasımı da ona vermıycemYa hepimiz evladız, aileye yardımcı olmak tamam gerekli ama evlilik için ailem bana biz sana destek olamayacağız diyorsa benim de yaşım 31 ise ve evlenmeyi planlıyorsam kredi çekmem, ailem de çektirmez sanmıyorum
Sözde bu araba satılırmıs ılerde ev alırlarmıs bıze de.Bu kredıyı dusununce aılesınden tanımadan soguyorum.Kardesı cafe cafe geziyo beyımız kredi ödesin.Derdim araba da degil versin onlara.Kac yıl gecmıs tüm parasını verıyo.Sonra yok şunu alamam bunu alamam diycek.Ödesin 4 sene rahat rahat.Sırf aılesınden uzakta yasamak ıcın atanmak ıstıyorum.Tüm maasımı da ona vermıycem.Babası da onun buzdolabı taksıdını ödedi bu arada.Baska arabaları vardı 10 bıne satıldı.Babası al parayı naparsan yap demıs.Bende hesabına yatır ılerısı ıcın dedım.Bu da babasına vermıs.Babasının hesabında para.İlerde hayırlı ıs ıcın kullanılır dıyorYa hepimiz evladız, aileye yardımcı olmak tamam gerekli ama evlilik için ailem bana biz sana destek olamayacağız diyorsa benim de yaşım 31 ise ve evlenmeyi planlıyorsam kredi çekmem, ailem de çektirmez sanmıyorum
Biz kredi zamanı yenı tanısıyorduk.Annesi zaten emekli olunca öderim demiş.Annesıyle telefonda konustum ıyı gıbı.Ama yuzyuze tanısmak ıstemıyorum artıkYa hepimiz evladız, aileye yardımcı olmak tamam gerekli ama evlilik için ailem bana biz sana destek olamayacağız diyorsa benim de yaşım 31 ise ve evlenmeyi planlıyorsam kredi çekmem, ailem de çektirmez sanmıyorum
Satılacaksa neden alınmış? Anı mı yaşıyorlar anlamadım ki...Sözde bu araba satılırmıs ılerde ev alırlarmıs bıze de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?