Sadece paylaşmak istedim

Araba 5 sene sonra 50 bıne alındıysa 100 e satılıyor.Yanı arabanın degerı 100 bın falan ama engellı ındırımınden yarı yarıya aldılar.Annesi bakalım seneye ödemeye başlıycak mı.Ödemezlerse de bir 5 sene daha torun sevemezler.Babası falan demiş ama yaza söz olsun siz ne düşünüyorsunuz demiş.Sinir oldugum şimdi herseye atlıyor.Kardesı de var sonucta o da bıseyler yapabılır.Kardeşi hep geziyo tozuyo bizimki kendini sıkıyo.

Aslında deger veriyo bana.Pinti falan da degil bana karşı.Ben açtım konuyu ev ekonomısı kımde derdım hep sende derdı.Bu gece bende dedi bu yuzden atıstık

İşte 1
İşte 1 senede falan anca alınır hersey.Evlenınce ben borc ödiyeyım aılesı rahat yasasın ne guzel.

İşte 1
İşte 1 senede falan anca alınır hersey.Evlenınce ben borc ödiyeyım aılesı rahat yasasın ne guzel.

26 yaşındayım.Yeni yenç düzenli işe giricem.Evlilik için acelem yok ona da baskı yapmıyorum.Sadece çok aileci olsun istemıyorum

E o 100 binin tamamını sevgilinize hibe mi edecekler sanki? Yani adam zaten kredi çekmiş 30 bin kadar yanılmıyorsam sevgilinize verilecek olan aynı bedel ise kredi niye çekmiş yani burda karlı çıkan ailesi. 5 sene sonra gelecek para için sevgiliniz taşın altına girmiş.
Bilemiyorum iyi düşünün, evlendikten sonra paramın hepsini vermem deseniz de olay istediğiniz gibi şekillenmez

Aslında deger veriyo bana.Pinti falan da degil bana karşı.Ben açtım konuyu ev ekonomısı kımde derdım hep sende derdı.Bu gece bende dedi bu yuzden atıstık
Evlenene kadar sende der ,sonra bende der .. bunun garantisi var mı ? Şaka bile olsa tahammülüm yok para mevzularina. Siz biraz erken başlamışsınız. Noldu midedeki kelebeklere ? Kelebekten paraya hızlı geçiş aşkımı da öldürür sevgimi de :) bunlar en son konuşulacak şeyler ..hatta hiç konuşulmamalı ,herkes birbirinin tavrını bilmeli ..mesela illa böyle bir konu konuşulacaksa ,evin giderleri ortak karşılanır ,kalan herkesin kendi cebine girer ,bir kişide kalmaz ,diye konuşulabilirdi .hatta benim eşim biraz serttir bu konularda ,ben eşek başı miyim ,yarı yarıya ödemek ne demek (evlenince çalışırsam ,giderlerin ortak ödenmesi konusundaki söylemi ) , al paranı napiyosan yap ,elimi sürmem derdi hep ..ve bu konuları konuşmaktan çok tiksinirdik, bir kere konuştuk bir daha konusu açılmadı .hiç de mağdur etmedi beni ..

Aslında şöyle.Bu araba herkesin yani ailesinin arabası.Babası bizimkine araba almiştı 10 bıne satılmıstı.Bende kredı cektıgı araba ıcın para verdi.10 bını alır hesabına yatırır dıye dusundum.Babası naparsan yap demıs o almadı.Hayırlı ıs olur kullanılır diyor gorucez gerci.Ama buyuk konusmuyorum esyayı falan herseyi alsın öyle evlenicem.Birazda kendi için bırseyler yapsın.Ben atanıp gitsem de o da gelecek.Gene araba aılesınde kalacak.Ne bileyim.En iyisi şuan aıleyle falan tanısmamak.Evlenınce de yuz göz olmamak...

Ne güzel.Yarın söylıycem ona.Ciddi sekılde konusucam onunla.Şuana kadar ihtiyacım olsa para verir,bir yere gıdınce hesap öder laf etmez.1 ay sonra dogum gunum pahalı bır ayakkabı almayı dusunuyormus ama aldırmıycam.Ona evın erkegı sensın sen gecındırıcen bana güvenme diycem

Ne güzel.Yarın söylıycem ona.Ciddi sekılde konusucam onunla.Şuana kadar ihtiyacım olsa para verir,bir yere gıdınce hesap öder laf etmez.1 ay sonra dogum gunum pahalı bır ayakkabı almayı dusunuyormus ama aldırmıycam.Ona evın erkegı sensın sen gecındırıcen bana güvenme diycem

Böyle söylemek de yanlış ama ..ben çalışmıyorum ,öğrenciyim ama eşimden bağımsız gelirim var . Eşim öyle dedi diye kendimi ona bağlamak istemiyorum maddi anlamda . Kimseye ihtiyacım yok ,imajı önemli ..orta yollu bir konuşma yap bence ..

Yoo ona bagımlı olmıyacagımı biliyor.Ama ilerde ikimiz calısınca sonucta bırıkım olması gerek.Nasıl olacak

Yoo ona bagımlı olmıyacagımı biliyor.Ama ilerde ikimiz calısınca sonucta bırıkım olması gerek.Nasıl olacak

Benim anlamadığım niye kredi bitene kadar evlenmek istemiyor 4 yıl az bir zaman mi 35 yaşına gelecek adam sen o kadar bekleyecek misin ya 4 yılın sonunda evlenmek istemezse? Azıcık garantici olmalı sonuçta gelecek kurmak isteyen bı adam boş beleş şeylere parasını çarçur etmez

Evliyim, eşimin kaç para kazandığını bilmem, ilgilenmedim de.
Üzerine ne var ne yok bilmem, oturduğum evi bindiğim arabayı bilirim.
Sevgililik, nişanlılık döneminde bunları konuşmak bile benim için ayıptı, kocam oldu hala ayıp.
Siz niye bu kadar maddiyat konuşuyorsunuz, krediler borçlar yok aileye yardımlar havada uçuyor?
Tamam maddiyat elbet önemli ama, ikiniz de çalıştığınıza göre aç açıkta kalmaz, kimseye de muhtaç olmadan ev kurarsınız, yanlış mıyım?

Annesi ekim gibi emekli olunca annesi ödiycek krediyi.Ekimde falan söz istıyor ailesi

Dogru da.Sorumluluk sahıbı olması guzel şimdi.Ama evlenınce gene aılesıne sureklı para falan verecekmi dedim.Ben kendım bırıktırmek ıstıyorum altın falan alıp.Zaten bu konuları acmıycam bırdaha

Herkes Kendi parasından kalanı napiyosa yapsın ,birbirinize karışmayın oldu bitti .yada atıyorum her ay maasinizdan ortak hesaba bin lira geçersiniz .ama direkt hesaba ..

Dogru da.Sorumluluk sahıbı olması guzel şimdi.Ama evlenınce gene aılesıne sureklı para falan verecekmi dedim.Ben kendım bırıktırmek ıstıyorum altın falan alıp.Zaten bu konuları acmıycam bırdaha
İşte zaten kusura bakmayın ama hatalı olan sizsiniz.
Biriktirmek istiyorsanız evlenince birirktirirsiniz.
Neden buna illa kocadan onay beklercesine yıllar önce söylüyorsunuz ki?
Ailesine yardım etmesi ayrı bir muamma.
Edecek gibi görünüyor da.
Onun ailesine yardım ettiği kadar parayı siz de eve katmaz, kendi kişisel zevkinize harcarsınız durum denklenir.
Ama çok önemli bir şeyi atlıyorsunuz, bu adam evlenme teklif etti siz de kabul ettiniz de mi bu konuşmalar geçiyor?
Geleceğe dair plan benim bildiğim böyle yapılır da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…