Sadece paylaşmak istedim

Oncelikle başkasının adina ÖTV indirimi ile araç almak suçtur ve sahtekarlıktır.
Sana gelirsek,
Maddiyatçısın.
Üstüne vazife olmayan ne var ne yok herşeye karışmış dert edinmişsin.
Şimdiden adamın ailesine manasız bir şekilde bilenmişsin. Anacı vs nedir yani... adam elbette ailesine bakacak bunu sana soracak dğil herhalde. Kaldiki bugun ailesine bakmayan yarin sana hiççç bakmaz.
Simdiden şu kadar bekleyecekmiyim turu dusunceler olduguna gore onu sevdiginde soylenemez zaten.
Yani şuanki tek muamma "sen neden bu adamla birliktesin? "

Siz hangi sıfatla adamın ailesinin içindeki mevzulara karışıyorsunuz ben anlayamadım? O anası babası ninesi kardeşi kaç yıllık ailesi, ayşe gelir fatma gider onlar hep aile, kim bilir ne emekleri vardır üstlerinde, adam bir 50 bin liralık araba kredisini ödese çok mu? Çok ayıp daha ortada bir şey yokken insanlara bilenmeniz / söyledikleriniz..
Kusura bakmayın kırmak istemem ama Ben kendisinin yerinde olsam sizinle bir hayat birleştirmzdim.

Aşırı maddiyatçı tavrınız müstakbel eş adayını "bu kadınla evlenip ipleri eline vermeden aileme yapmam gereken desteği yapayım" demeye itmiş gibi gözüküyo. Paramı eline saymıycam falan demeler.. birikim yapcam altın alıp demeler.. Evlenince aileye kadın veya erkek vasıtasıyla gelir olarak giren para ortak kararlarla harcanır veya biriktirilir duruma göre.. Ama şu an onun cebine ne giren ne de çıkan para sizi hiçbi şekilde alakadar etmez.. bu kadar detay biliyo olmanız bile beni çok irite etti.. Nasıl nişanlı bile olmadığınız birine sorabiliyosunuz parasını pulunu hiç utanmadan bunu anlayamıyorum.. Ben eşime hala maaş zammını bile soramam o da bana sormaz kendimiz söylersek söyleriz yani.. Bu kadar herşeye burnunuzu sokmanız çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…