sadece saskinlik

yanı yazdıklarınız kendınıze gore dert ettıgınız sey cok sacma bence hem madem tam olarak hıslerınızde emın deıldınız cunku bızımkı mantık evlılıgı yazmıssınız ne dıye bu yasta evlendınızkı??? ayrıca yazınızın tamamı kendınızı ovmeye yonelık bıraz mutavazı olmak gerekır dıye dusunuyorum ??? esınızın gecmısı ve ılıskısı su an sızın acınızdan ( kı madem kendınıze bukadar guvenıyorsunuz) sorun olmamalı ayrıca

KART INSANLAR DIYE hıtap etmenız tanımadıgınız kısıler ıcın ( kı 30 yas hıcte kart bır yas deıl) oldukca cırkın

agzınıza saglık oldukca acık ve net yazmıssınız olan bıtenı

sıze sıddetle katılıyorum konu sahıbı esıyle arasında olan 6 yas farkı oldukca buyutmıs yasıtlarının lıseye basladgı yasta evlenmeyı dusunmus vede unıversıte cagında evlenmıs bır kız olarak bencede gorunus ıtıbarıylede kesınlıkle 27 gıbı duruor

katılıoyorm

kesınlıkle bencede oyle

KART INSANLAR DIYE hıtap etmenız tanımadıgınız kısıler ıcın ( kı 30 yas hıcte kart bır yas deıl) oldukca cırkın

Pardon ama ben konu sahibesini motive etmek açısından bunu yazdım size ne oluyor bu benim kişisel düşüncem,yorumum..
Düşünce özgürlüğü denilen bir şey var herşeye tu kaka olmaz kurallara aykırı bir kelimede yok orada !
Saygılar...

birileri 30 yaşa kartmı demiş. :))

30 yaş bence bir kadının en güzel olduğu yaştır..

sızın kısısel dusunce anlayısınız 30 yasındakı ınsanlara KART BENZETMESI yapmaksa hemde motıve amaclıyımıs !! dıcek bısı bulamıyorm zaten

Yarası olan gocunur..
'Benim' motive anlayışım ayrıca sizin ne alıp veremediğiniz var ayrıca benimle..
Laf salatası olsun amaç..
Düşünce özgürlüğü denen bir şey var bu ülkede ama at gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun ki bunu alay konusu ediniyosun kendine yapacak yorumum yok..
Allah akıl fikir versin..

akıl fıkır kısmına katılıorum ama sıze olması konusunda . oncelıkle kendınıze gelın ve tanımadıgınız ınsanları sacma bı sekılde ayrıca komık duruma duserek ole asaglayıcı benzetmeler yapmayın. yanı kısaca haddınızı bılın bence . ayrıca madem dusunce ozgurlugu olarak tanımlıyorsunuz bende sızın mesajınıza yaptıgınız saygızlıga karsılık guzel bır cevap verdım yanı kızıcak bısı yok

Kızdığım bir şey yok ortada terbiyesizleşerek olmayan seviyeni yerle bir ettin tatlım farkındaysan..
Haddini bil falan kızın kocasının eski sevgilisini tanımak zorunda da değilim mantık biraz lütfen tartışacak başka birini bulun..
Benim yaptığım bir saygısızlıkta yok yazılanları dikkatlice okuyun..

sızmı sevıyeden bahsedıorsunuz lutfen yapmayın ya 30 yasındakı bırıne KART dıyen bırınde sevıye ne gezer allahınızı sversınız ya evet tanımak zorunda deılsınız ama masallah tanımadan hakaret sayılabılcek bır benzetme yapabılıorsunuz . sızle tartısmadımkı ben tarzım dahı olamaz sadece saygısızca olan o cumlenızı sıze gosterdım hepsı bu kart kelımesınde saygısızlık yokmu neyın kafasındasınız ya cok ılgınc cıdden :26::26:

Ağlanacak halinize gülüyorsunuz size güzel kafalı günler..
Şayet hiç uğraşamayacağım ..
Sevgiler..

düşünce özgürlüğü denilen şey karşı tarafa hakaret özgürlüğünü getirmez işte bazı akıllar bnu anlasana belki gerçekten düşünce özgürlüğüne sahip olacağız ki diğer arkadaşlarında dediği gibi 24 yasında biri olarak 30 lu yasların kadınlar için en güzel çağı oldugunu düşünüyorum. Ne istediğini en iyi bilen en karakteri oturmus en kadınsı dönem hiç şüphesiz o yaslar

Bayanlar 30 lu yaşlara dediğim bişey yok sadece beni provake eden bir bayanın sözleriyle yola çıkmayın lütfen ben konu sahibesini motive etmek amaçlı yazdım..Dikkatinize

yanı bayana anlatmak ıstedıgım oydu ama ne yazıkkı daha yaptıgı soyledıgı seyın bıle farkında deıl

bencede dahada sacma duruma dusmeden konu dısına cıkın artık zıra oldukca komık duruma dustunuz

Haklısın saçma bir duruma düştüm sayende ayrıca emir tarzında cümleler hiç hoş değil devam ettirmeyelim isterseniz?
Söylenecek çok şey var fakat ben konuşabileceğiniz biri değilim..

hala motıve dıyorsnuz bence yeterın artık ıyıce batıyorsunuz konustukca sız KART kelımesı ıle acıkca o yastakı ınsanlara sırf konu sahıbıne cevap yazmıs olmak ıcın 30 yaslarındakı ınsanlara hakaret ettınız ozur dıleyecegınıze cahılce hala konusma luzumu hıssedıorsunuz pes yanı !!!

Asccchh sooo
Tanrı beni korusun..
Hakaret mi ?
Kendinize gelin isterseniz..

Evet maşallah çok güzelsin, dert değil şaşkınlık diyorsun da neye şaşırdın anlamadım ben?

Ben sadece şu satırlarda "gencim güzelim özgüvenim fazlasıyla yerinde"den başka hiçbir şey görmedim. Beynini ne kurcalıyor? "ama ne bileyim işte ya :)) " cümlesi çok da bişey taktığını göstermiyor.

Zaten kafana takmamışsın, konudan hiç birşey anlamayan bir ben miyim ?

HAYIR sadece sız deılsınız bende konunun amacını anlamıs deılım olesıne acılmıs sanırımkı dedıgınız gıbı kendını ovmeye yonelık cumleler dısında pek bısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…