• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece saskinlik

yanı yazdıklarınız kendınıze gore dert ettıgınız sey cok sacma bence hem madem tam olarak hıslerınızde emın deıldınız cunku bızımkı mantık evlılıgı yazmıssınız ne dıye bu yasta evlendınızkı??? ayrıca yazınızın tamamı kendınızı ovmeye yonelık bıraz mutavazı olmak gerekır dıye dusunuyorum ??? esınızın gecmısı ve ılıskısı su an sızın acınızdan ( kı madem kendınıze bukadar guvenıyorsunuz) sorun olmamalı ayrıca :51:

Eşin onunla kaybettiği zamana yansın sen bunları düşünme tatlım maşallahın var..
Olgunluğa gelince sen içinden geldiği gibi davranıyosun sonuçta kocanın içi geçmiş insanlara karşı bi ilgisi olsaydı şuanda seninle olmazdı elektro şok gibi hayata döndürmüşsün adamı yatsın kalksın dua etsin sen hala onunlasın eminim gıpta ediyodur sana güvenini kart insanlarda sarsmasın yani bu arada fotolara baktım eşinle uzaktan gayet uyumlu görünüyorsunuz yaşın hiçbir önemi yok...:16:

KART INSANLAR DIYE hıtap etmenız tanımadıgınız kısıler ıcın ( kı 30 yas hıcte kart bır yas deıl) oldukca cırkın :50::50:

kiz da o zmanlar 27 yasinda falanmis iste simdi de 30 yasinda imis yani esimden buyuk.yani benden de baya baya buyuk. acikcasi 3 yil once esime karsi bisey hissettigim soylenemezdi cunku ne biliyim hem yastan dolayi SİZ YAŞI NE KADAR ÖNEMSİYORSUNUZ ÖYLE BAYA BAYAAA BÜYÜÜKKK :) SİZ DE COK ACELE ETMİŞSİNİZ ANLAŞILAN 19 YAŞINDAKİLER YA DERSHANEDE ŞU AN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYOR YA DA ANASININ DİZİ DİBİNDE...ANLAŞILAN YURTDIŞINI DUYUNCA BALIKLAMA ATLAMIŞSINIZ AMA MALESEF HİÇBİR ŞEY HAYAL ETTİĞİNİZ GİBİ OLMUYOR :) YAŞI BÜYÜK OLANLARI DA O KADAR KAFANIZA TAKMAYIN UNUTMAYIN Kİ NE 30 LAR VAR 20 GÖSTEREN NE 19 LAR VAR 40 GÖSTEREN :))

agzınıza saglık oldukca acık ve net yazmıssınız olan bıtenı :42::42:

canım sende olgun duruyosun 19 gibi hiç durmuyosun... buarada şöyle bir gerçek var. aşkta çok görünüş önemli olmuyo, yani kadın senden çirkin olabilir ama nice adamlar eşlerinden çirkin kadınlarla aldatıp evliliklerini ateşe atmıyolarmı. o dönem bitmeye yüz tutumuş bir aşk yaşamış. seninle de tanışıp ciddileşince ayrılmış. babamın bir lafı vardı. güzellik geçiciymiş huymuş aslolan, belki kadının huyu çok iyidir. neyse kıskanmışsın ama geçer eziyet etme kendine. buarada eşinle de aranda öyle çok yaş farkı yok, normal yani. sonuçta sende 19 gibi durmuyosun. çok güzelsin ama 27 falan gibi duruyosun 19 yaşın duruluğu yok yüzünde. ama dikkat çekicisin evet.

sıze sıddetle katılıyorum konu sahıbı esıyle arasında olan 6 yas farkı oldukca buyutmıs yasıtlarının lıseye basladgı yasta evlenmeyı dusunmus vede unıversıte cagında evlenmıs bır kız olarak bencede gorunus ıtıbarıylede kesınlıkle 27 gıbı duruor

hayır boydan dolayı değil makyajdan mı yüz ifadenden mi kaşlardan mı bilemedim ama kesinlikle büyük duruyosun 30 desen şaşırmazdım yani. ya da hani bizler 19 18 yaş lafını duyunca daha sade duru bi beklentiye giriyoruz ondanda olabilir. aaa bak şeydende olabilir seksi bi kadınsın. bu da büyük göstermene neden olabilir. bildiğin bombasın yani... Maşallah diyeyim. ancak yaşını göztermek için daha iddiasız görünmelisin. bu yaşta otuz gibi görünürsen 30unda bilemiyorum

:52::52::52::52: katılıoyorm

Canım sen konuyu kendını ovmek ıcın mı acmıssın yoksa esını yermek ıcınmı veyaa o kızı kıskandıgın ıcınmı cozemedım. Sanırım ıkınızde mantık evlılıgı yapmıssınız o senle guzel oldugunu dusundugu ıcın sen onla kendıne gore sebebınle.Ayrıca artık evlısınız senı ıstemezse o bayanla evlı olurdu zaten suan bosa takılıyorsun bnce ;)

kesınlıkle bencede oyle

KART INSANLAR DIYE hıtap etmenız tanımadıgınız kısıler ıcın ( kı 30 yas hıcte kart bır yas deıl) oldukca cırkın :50::50:

Pardon ama ben konu sahibesini motive etmek açısından bunu yazdım size ne oluyor bu benim kişisel düşüncem,yorumum..
Düşünce özgürlüğü denilen bir şey var herşeye tu kaka olmaz kurallara aykırı bir kelimede yok orada !
Saygılar...

agzınıza saglık oldukca acık ve net yazmıssınız olan bıtenı :42::42:

sıze sıddetle katılıyorum konu sahıbı esıyle arasında olan 6 yas farkı oldukca buyutmıs yasıtlarının lıseye basladgı yasta evlenmeyı dusunmus vede unıversıte cagında evlenmıs bır kız olarak bencede gorunus ıtıbarıylede kesınlıkle 27 gıbı duruor

[/COLOR]

:52::52::52::52: katılıoyorm

kesınlıkle bencede oyle

birileri 30 yaşa kartmı demiş. :))

30 yaş bence bir kadının en güzel olduğu yaştır..

Pardon ama ben konu sahibesini motive etmek açısından bunu yazdım size ne oluyor bu benim kişisel düşüncem,yorumum..
Düşünce özgürlüğü denilen bir şey var herşeye tu kaka olmaz kurallara aykırı bir kelimede yok orada !
Saygılar...

sızın kısısel dusunce anlayısınız 30 yasındakı ınsanlara KART BENZETMESI yapmaksa hemde motıve amaclıyımıs !! dıcek bısı bulamıyorm zaten

birileri 30 yaşa kartmı demiş. :))

30 yaş bence bir kadının en güzel olduğu yaştır..

yanı okycım arkadasın motıve anlayısı 30 yasındakı genc bır yasa kart demekmıs cok ılgınc demı :9::9::9:

Yarası olan gocunur..
'Benim' motive anlayışım ayrıca sizin ne alıp veremediğiniz var ayrıca benimle..
Laf salatası olsun amaç..
Düşünce özgürlüğü denen bir şey var bu ülkede ama at gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun ki bunu alay konusu ediniyosun kendine yapacak yorumum yok..
Allah akıl fikir versin..:ssz:

Yarası olan gocunur..
'Benim' motive anlayışım ayrıca sizin ne alıp veremediğiniz var ayrıca benimle..
Düşünce özgürlüğü denen bir şey var bu ülkede ama at gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun ki bunu alay konusu ediniyosun kendine yapacak yorumum yok..

akıl fıkır kısmına katılıorum ama sıze olması konusunda . oncelıkle kendınıze gelın ve tanımadıgınız ınsanları sacma bı sekılde ayrıca komık duruma duserek ole asaglayıcı benzetmeler yapmayın. yanı kısaca haddınızı bılın bence . ayrıca madem dusunce ozgurlugu olarak tanımlıyorsunuz bende sızın mesajınıza yaptıgınız saygızlıga karsılık guzel bır cevap verdım yanı kızıcak bısı yok :ssz::ssz::ssz:

akıl fıkır kısmına katılıorum ama sıze olması konusunda . oncelıkle kendınıze gelın ve tanımadıgınız ınsanları sacma bı sekılde ayrıca komık duruma duserek ole asaglayıcı benzetmeler yapmayın. yanı kısaca haddınızı bılın bence . ayrıca madem dusunce ozgurlugu olarak tanımlıyorsunuz bende sızın mesajınıza yaptıgınız saygızlıga karsılık guzel bır cevap verdım yanı kızıcak bısı yok :ssz::ssz::ssz:

Kızdığım bir şey yok ortada terbiyesizleşerek olmayan seviyeni yerle bir ettin tatlım farkındaysan..
Haddini bil falan kızın kocasının eski sevgilisini tanımak zorunda da değilim mantık biraz lütfen tartışacak başka birini bulun..
Benim yaptığım bir saygısızlıkta yok yazılanları dikkatlice okuyun..

Kızdığım bir şey yok ortada terbiyesizleşerek olmayan seviyeni yerle bir ettin tatlım farkındaysan..
Haddini bil falan kızın kocasının eski sevgilisini tanımak zorunda da değilim mantık biraz lütfen tartışacak başka birini bulun..
Benim yaptığım bir saygısızlıkta yok yazılanları dikkatlice okuyun..

sızmı sevıyeden bahsedıorsunuz lutfen yapmayın ya 30 yasındakı bırıne KART dıyen bırınde sevıye ne gezer allahınızı sversınız ya :9::9: evet tanımak zorunda deılsınız ama masallah tanımadan hakaret sayılabılcek bır benzetme yapabılıorsunuz . sızle tartısmadımkı ben tarzım dahı olamaz sadece saygısızca olan o cumlenızı sıze gosterdım hepsı bu :51::51::51: kart kelımesınde saygısızlık yokmu neyın kafasındasınız ya cok ılgınc cıdden :26::26:

sızmı sevıyeden bahsedıorsunuz lutfen yapmayın ya 30 yasındakı bırıne KART dıyen bırınde sevıye ne gezer allahınızı sversınız ya :9::9: evet tanımak zorunda deılsınız ama masallah tanımadan hakaret sayılabılcek bır benzetme yapabılıorsunuz . sızle tartısmadımkı ben tarzım dahı olamaz sadece saygısızca olan o cumlenızı sıze gosterdım hepsı bu :51::51::51: kart kelımesınde saygısızlık yokmu neyın kafasındasınız ya cok ılgınc cıdden :26::26:

Ağlanacak halinize gülüyorsunuz size güzel kafalı günler..
Şayet hiç uğraşamayacağım ..:ssz:
Sevgiler..

Yarası olan gocunur..

düşünce özgürlüğü denilen şey karşı tarafa hakaret özgürlüğünü getirmez işte bazı akıllar bnu anlasana belki gerçekten düşünce özgürlüğüne sahip olacağız ki diğer arkadaşlarında dediği gibi 24 yasında biri olarak 30 lu yasların kadınlar için en güzel çağı oldugunu düşünüyorum. Ne istediğini en iyi bilen en karakteri oturmus en kadınsı dönem hiç şüphesiz o yaslar ;)

Bayanlar 30 lu yaşlara dediğim bişey yok sadece beni provake eden bir bayanın sözleriyle yola çıkmayın lütfen ben konu sahibesini motive etmek amaçlı yazdım..Dikkatinize :16:

düşünce özgürlüğü denilen şey karşı tarafa hakaret özgürlüğünü getirmez işte bazı akıllar bnu anlasana belki gerçekten düşünce özgürlüğüne sahip olacağız ki diğer arkadaşlarında dediği gibi 24 yasında biri olarak 30 lu yasların kadınlar için en güzel çağı oldugunu düşünüyorum. Ne istediğini en iyi bilen en karakteri oturmus en kadınsı dönem hiç şüphesiz o yaslar ;)

yanı bayana anlatmak ıstedıgım oydu ama ne yazıkkı daha yaptıgı soyledıgı seyın bıle farkında deıl :50::50:

bencede dahada sacma duruma dusmeden konu dısına cıkın artık zıra oldukca komık duruma dustunuz

Haklısın saçma bir duruma düştüm sayende ayrıca emir tarzında cümleler hiç hoş değil devam ettirmeyelim isterseniz?
Söylenecek çok şey var fakat ben konuşabileceğiniz biri değilim..

hala motıve dıyorsnuz bence yeterın artık ıyıce batıyorsunuz konustukca sız KART kelımesı ıle acıkca o yastakı ınsanlara sırf konu sahıbıne cevap yazmıs olmak ıcın 30 yaslarındakı ınsanlara hakaret ettınız ozur dıleyecegınıze cahılce hala konusma luzumu hıssedıorsunuz pes yanı !!!

Asccchh sooo :53:
Tanrı beni korusun..
Hakaret mi ?
Kendinize gelin isterseniz..

merhaba kizlar :)) aslinda konum bir dert degil sadece rahatlamak icin ya da ne biliyim anlatmak istedigim icin yaziyorum cunku 19 yasindayim ve hayatim boyunca hic karsilasmadigim ve hic aklima gelmeyecek birsey duydum bugun. ben en iyisi konuya gireyim.ben 3.5 aylik evli 19 yasinda bir bayanim.esimle 3 yil once turkiye de tanistik.ben turkiye de o yurtdisinda yasiyor ve akrabayiz.tanistik demeyelim de o beni gormus.esim 26 yasinda ben den 6-7 Yas buyuk.ben o zamanlar 15 o da 22 yaslarindaydi iste.bugun duydum ki meger beni gordugu zamanlarda onun beraber oldugu bir kiz varmi yani gorusuyorlarmis iste.tabi ben o zamanlar saf biseyden haberi olmayan okula gidip gelen yani aktif bir kizdim kiste.benim bunlardan hic haberim yoktu.neyse esim beni gormus ve ailesine gorusmek istedigini soylemis.bu arada annesi aramizi yapmaya calisiyormus o siralar.yani tum ailesi benimle gorusup evlenmesini istiyor cunku benim ailemi taniyorlar ve iki ailede tatninmis cevresi olan bir aile.onlar yurtdisida biz istanbulda.ailem bana durumu anlatti ve istersen bir gorus dediler o zamanlar. ben ilerisini dusunmeip olur demistim.sora biz sozlendik nisanlandik ve 3 yil sonra 2013 22 haziran da evlendik ve ben buraya gelin geldim. cok sukur ailesi dunyalar tatlisi insanla.burada hic yabancilik cekmiyorum kendi kizindan ayirt etmezler hep arkamdalar her Zaman.ben en iyisi konuya geleyim :)) bugun esimin ilk tanistigimiz donemlerde bir kiz arkadasi oldugunu ve benle gorustugu halde bir Zaman onunlada birlikte olfugunu ve onunla o zamanlar evlenmek istedigini ogrendim.ve kiz da o zmanlar 27 yasinda falanmis iste simdi de 30 yasinda imis yani esimden buyuk.yani benden de baya baya buyuk. acikcasi 3 yil once esime karsi bisey hissettigim soylenemezdi cunku ne biliyim hem yastan dolayi hem de kendime Uygun goremiyordum bilmiyorum soguktium ona karsi ve cocuktum daha Olgun degildim.ama gecen 3 ildan snra hem gorunus olarak hem de huy olarak cok fazla degistim.benim esim Olgun insanlari sever ben daha hareketli bir insanim.ve o bayanda yasi geregi Olgun.bugun merak ettim ve bir sekilde Internet ortamindan bayanin fotograflarini gordum,gorunus olarak baya buyuk gorunuyor ve gayet normal bir bayan.onceden bana bu bayan hakkinda teyzesi biseyler soylemisti ve ailesinden hepsi o kiz senin tirnagin olamaz hem gorunus hem de huy olarak diyorlar.bunlar benim umurumda degil ama ben hayatim boyunca hem istenilen biriydim. nisanli oldugumu bildikleri halde cok insan birlikte olmak istedi fakat artik herkes biliyordu nisanli oldugumu.ozguvenim cok yuksektir (lutfen bu kendini begenmislik olarak algilamayin bu normal birsey). yani bazen gercekten de guzellik Boy pos yetmiyor.nedense zoruma gitti o zamanlar o bayanla evlenmek istedigi.evet tamam ben istanbulda o viyanadaydi gorusemiyoduk acikcasi cok da bisey hissetmiyordum biraz Mantik evliligi oldu benim icin ama ya ne biliyiim cok gfarkli bir duygu.hayatin boyunca isteilen biri ol ama Boyle bir olayda sasir.cok degisik birsey.ve su an esim beraber disari ciktigimzda snki beni alip goturcekler gibi sahiplenir korur.ve ilk evlendigimizde fotograflarimi face attigimda ta niyip tanimadigim tum insanlar severek mi evlendin ? Mantik evliligi mi yaptin ? ask gozunu kor mu etti ? esin senden baya buyuk duruyor ailen mi istedi zorla mi evlendin ? tarzinda yorumlarda bulunmuslardi.evet bu sitede Boyle yorumlar yapan bayanlar vardi (Album var)..ve buradaki akrabalari ben buraya ilk geldigimde esimin ailesine ve esime : bu kiz severek mi evlendi serkanla ? , serkan bu kizin yanina yakismiyo kiza yazik , disarda beraber gezdiklerinde serkan bu kizla cokugrasir bu kiz cok havali gorunuyor tarzinda yorumlar yorumlar... bazen insan duydugu seylere naasil tepki verecegini sasiriyor.seninle beraberken aslinda o kiz Olgun oldugu icin onunla evlenmeyi dusunmus.ya ne biliyim kafama takmiyorum cunku evetz o zamanlar cocuktum su an biraz daha olgunum ve cok degistim.ama yine de insan nasil tepki verir ki ? kafama cok sey takan insan degilim ama bu beynimi kurcaliyor.ben sadece rahatlamak icin yazmistim e biraz eksik eksik olmustir belki ama ne biliyim iste ya :)) okudugunuz icin cok tesekkurler.

Evet maşallah çok güzelsin, dert değil şaşkınlık diyorsun da neye şaşırdın anlamadım ben?

Ben sadece şu satırlarda "gencim güzelim özgüvenim fazlasıyla yerinde"den başka hiçbir şey görmedim. Beynini ne kurcalıyor? "ama ne bileyim işte ya :)) " cümlesi çok da bişey taktığını göstermiyor.

Zaten kafana takmamışsın, konudan hiç birşey anlamayan bir ben miyim ?

Evet maşallah çok güzelsin, dert değil şaşkınlık diyorsun da neye şaşırdın anlamadım ben?

Ben sadece şu satırlarda "gencim güzelim özgüvenim fazlasıyla yerinde"den başka hiçbir şey görmedim. Beynini ne kurcalıyor? "ama ne bileyim işte ya :)) " cümlesi çok da bişey taktığını göstermiyor.

Zaten kafana takmamışsın, konudan hiç birşey anlamayan bir ben miyim ?

HAYIR sadece sız deılsınız bende konunun amacını anlamıs deılım olesıne acılmıs sanırımkı dedıgınız gıbı kendını ovmeye yonelık cumleler dısında pek bısı yok :50:

Back
X