• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece saskinlik

Evet maşallah çok güzelsin, dert değil şaşkınlık diyorsun da neye şaşırdın anlamadım ben?

Ben sadece şu satırlarda "gencim güzelim özgüvenim fazlasıyla yerinde"den başka hiçbir şey görmedim. Beynini ne kurcalıyor? "ama ne bileyim işte ya :)) " cümlesi çok da bişey taktığını göstermiyor.

Zaten kafana takmamışsın, konudan hiç birşey anlamayan bir ben miyim ?

Hayır bir de ben varım:ssz:

Asccchh sooo :53:
Tanrı beni korusun..
Hakaret mi ?
Kendinize gelin isterseniz..

Kart kelimesinin anlamını bana açıklarmısınız rica etsem.30 yaşındaki insan nasıl kart oluyor
Duyanda zannederki 70 li yaşlardaki insana söylenmiş bir laf
bu arada bana göre yetmişli yaşlar,Hatta hiçbir yaşta kart kelimesi kullanılmaz,insan hissettiği yaştadır
Sizin burada bu yaşlardaki insanlardan özür dilemeniz gerekir,bilginize

Kart kelimesinin anlamını bana açıklarmısınız rica etsem.30 yaşındaki insan nasıl kart oluyor
bu arada bana göre yetmişli yaşlar,Hatta hiçbir yaşta kart kelimesi kullanılmaz,insan hissettiği yaştadır

agzınıza saglık :42::42::42:

Tabiki öyle ama ben genelleme yapmadım ki herkes neden üstüme geliyor anlamadım ben sadece kızın 19 yaşında olduğunu göz önünde bulundurarak yazdım..
Öyle olsaydı kişisel hayatımda yaş takıntım olurdu :44:

30 yaşında olmamama rağmen çok sinirlendim 30 yaşında biri nasıl kart olabilirki güzelliğinin zirvesinde olabilir sadece galiba bunu yazan kişi baya bir küçük ama merak ediyorum hayatındaki kişileri elekten geçiriyor mu onlarda kart mı çok merak ettim şimdi...

Tabiki öyle ama ben genelleme yapmadım ki herkes neden üstüme geliyor anlamadım ben sadece kızın 19 yaşında olduğunu göz önünde bulundurarak yazdım..
Öyle olsaydı kişisel hayatımda yaş takıntım olurdu :44:

Canım benim iyi yüreklim..art niyetle söylemediği çok iyi biliyorum ben.
Üzülme.

inanın kart kelimesini yazan kişiye çok sinirlendim.nekadar ağır bir kelime
merak ediyorum bunu yazan arkadaş 30'da kartmı olacak

Pardon arkadaşım özelimi katmayayım dedim ama 30 a kart deseydim kendimden 30 yaş büyük biriyle birlikte olmazdım..
Anlayın artık genelleme yapmadığımı neden üstünüze alınıyosunuz ki ben konu sahibesine yazdım onu..
30 da kadınların zirve yaptığı yaş sonuçta olgunluk ve kişilik açısından ben de 30 a gelicem bir gün nerelere çekildi yorumum ya..:53:

inanın kart kelimesini yazan kişiye çok sinirlendim.nekadar ağır bir kelime
merak ediyorum bunu yazan arkadaş 30'da kartmı olacak

bende okuyunca asırı sınırendm konus sahıbını motıve etmek amacı adı altında bole bır kelıme kullanıor ustelık kendısını uyaran kısıylede gereksız agız dalasına grmeye calısıyor. cehalet malesef sevgılı cmrmduru bole dusunceye sahıp kısılerın soledıklerı cok yazık degılmı :50::50: halbukı ozur dıleyecekken

bende okuyunca asırı sınırendm konus sahıbını motıve etmek amacı adı altında bole bır kelıme kullanıor ustelık kendısını uyaran kısıylede gereksız agız dalasına grmeye calısıyor. cehalet malesef sevgılı cmrmduru bole dusunceye sahıp kısılerın soledıklerı cok yazık degılmı :50::50: halbukı ozur dıleyecekken

Sizinle 2 li tartışmaya girmek istemiyorum hala terbiyesizleşiyorsunuz cehalet haddini bil ve daha birsürü kelime bunlar saygısızlıktan sayılmıyor haklısın ..
Ve özür dileyecek birşeyim yok genelleme yapmadım çünkü..

Pardon arkadaşım özelimi katmayayım dedim ama 30 a kart deseydim kendimden 30 yaş büyük biriyle birlikte olmazdım..
Anlayın artık genelleme yapmadığımı neden üstünüze alınıyosunuz ki ben konu sahibesine yazdım onu..
30 da kadınların zirve yaptığı yaş sonuçta olgunluk ve kişilik açısından ben de 30 a gelicem bir gün nerelere çekildi yorumum ya..:53:

aaa içime doğmuş:1:hayatındaki kişiler derken senden büyük akrabalarını falan kasetmiştim ama birlikte olduğun kişi senden 30 yaş büyükmüş:53:

aaa içime doğmuş:1:hayatındaki kişiler derken senden büyük akrabalarını falan kasetmiştim ama birlikte olduğun kişi senden 30 yaş büyükmüş:53:

Yani çok üzüldüm gerçekten bu kadar yanlış anlaşılacağımı bilsem yorum bile yapmazdım :53:

eminim gıpta ediyodur sana güvenini kart insanlarda sarsmasın soylencek bısı bulamıyorum yazdıgınızda yapılan genellemede herseyde ortada o yuzden artık bana ozel ıkılı tartısma yaratcak seyler yazmayın . ozurde dılemeyın zaten artık cunku kısılıgınızı yeterınce ortaya serdınız

Kişisel hayatım ve kararlarım kimseyi ilgilendirmez ve kimseye yorum yapmak düşmez ..
Diyecek birşeyim yok zaten size kişisel hayatımla seviyemi örtüştürmüşsünüz ya..
Siz dikkat edin büyük konuşup büyük lokma yemeğin...

Ne kadar da uzattınız, arkadaş genelleme yapmadı ki bunu izah etmeye çalışıyor, hala yok kart dedi yok şunu dedi, yok bunu dedi...
Konu sahibinin tasviri ile aklımızda oluşan diğer bayan için söylenmiş bu sözü ne kadar çok alındınız?
Bi kendinize gelin bayanlar, birisi birşey dese de polemik çıkarsak derdiyle ovuşturmayın ellerinizi, kimsenin kimseyi aşağıladığı yok, yok yere ceza alacaksınız.

Ne kadar da uzattınız, arkadaş genelleme yapmadı ki bunu izah etmeye çalışıyor, hala yok kart dedi yok şunu dedi, yok bunu dedi...
Konu sahibinin tasviri ile aklımızda oluşan diğer bayan için söylenmiş bu sözü ne kadar çok alındınız?
Bi kendinize gelin bayanlar, birisi birşey dese de polemik çıkarsak derdiyle ovuşturmayın ellerinizi, kimsenin kimseyi aşağıladığı yok, yok yere ceza alacaksınız.

Katılıyorum :ssz:

Sizinle 2 li tartışmaya girmek istemiyorum hala terbiyesizleşiyorsunuz cehalet haddini bil ve daha birsürü kelime bunlar saygısızlıktan sayılmıyor haklısın ..
Ve özür dileyecek birşeyim yok genelleme yapmadım çünkü..

İkidebir genelleme yapmadım diyorsunuz. O zaman siz bu kart kelimesini konudaki 30 yaşındaki kadın için kullandınız. Konuyu sırf bu yüzden bir daha okudum. Siz KART kelimesini konudaki tek faktörü bir zamanlar biriyle bir ilişki yaşamış kıza söylediniz yani. Konu sahibi gitmiş kendi merak etmiş netten resimlerine bakmış ve kendinden yaşlı olduğunu düşünmüş. Kadının ne konu sahibine bir rahatsızlığı var ne yıllar sonra adama bir askıntılığı. Ama siz bu kadına KART deme hakkını kendinizde görüyorsunuz.Burda okuduğum en gereksiz konulardan birine, motivasyona hiç ihtiyacı olmayan birine saçma bir destek vermek adına tanımadığınız birine KART diyorsunuz.

Yani genelleme yaptıysanız da kötü genelleme yapmadıysanız da. Kendi hayatınızdan verdiğiniz örnekte durumu kurtarmıyor. Çünkü "kart" olmak göreceli bir kavram ve sizin de birlikte olduğunuz insanın yaşıtları size nazaran "kart". Yalnız hepimiz birilerine göre "kartız" ya da olacağız, umarım o zaman da ,cümleniz tam olarak neydi, iki tane çıtır budala(siz kart demiştiniz) için huzurumuz bozulmaz.

İkidebir genelleme yapmadım diyorsunuz. O zaman siz bu kart kelimesini konudaki 30 yaşındaki kadın için kullandınız. Konuyu sırf bu yüzden bir daha okudum. Siz KART kelimesini konudaki tek faktörü bir zamanlar biriyle bir ilişki yaşamış kıza söylediniz yani. Konu sahibi gitmiş kendi merak etmiş netten resimlerine bakmış ve kendinden yaşlı olduğunu düşünmüş. Kadının ne konu sahibine bir rahatsızlığı var ne yıllar sonra adama bir askıntılığı. Ama siz bu kadına KART deme hakkını kendinizde görüyorsunuz.Burda okuduğum en gereksiz konulardan birine, motivasyona hiç ihtiyacı olmayan birine saçma bir destek vermek adına tanımadığınız birine KART diyorsunuz.

Yani genelleme yaptıysanız da kötü genelleme yapmadıysanız da. Kendi hayatınızdan verdiğiniz örnekte durumu kurtarmıyor. Çünkü "kart" olmak göreceli bir kavram ve sizin de birlikte olduğunuz insanın yaşıtları size nazaran "kart". Yalnız hepimiz birilerine göre "kartız" ya da olacağız, umarım o zaman da ,cümleniz tam olarak neydi, iki tane çıtır budala(siz kart demiştiniz) için huzurumuz bozulmaz.

Şaka gibisiniz benim kart lafım saygısızlık ama budala değil...!!!
Evet öyle uygun gördüm yazdım kime ne?
Neyi sorguluyorsunuz ki?
Canım öyle istemiş yazmışım..
Genellemede yok ayrıca üstüne basa basa söylüyorum..
Ve ben sizin huzurunuzu bozacak bir yorumda yapmadım yarası olan gocunur..
Çıtır budala da cabası !!

böyle dandik şeyleri kafana takma...olmuş bitmiş..sen dua et haline..evlenipte ilk sevgilisini karısının üstüne hemde aynı eve kuma getiren var..çocuk yapanlar var..sevdiğini unutamayıp evlendiği karısını boşayanlar var..

yanı konu ancak busekılde ozetlenebılırdı benımde soulemek ıstedıgım ve kendınısını uyaramak ıstedgım sey buydu ama konu tartısma durumuna gelerek ne yazıkkı bukadar uzadı :50::50: ve hala genelleme yok densede soylenen sozde yapılan genellemede oldukca acık ve net

Back
X