sadece soru...????

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı

vukuatlı nufus kayıt örneği isteyebilirsiniz nufus dairesinden. orada yazar. nufus cüzdanına pek güvenemem. çünkü daha önceden kaybedip bir tane daha nufus cüzdanı aldıysa yada evlenince cüzdan değiştirmediyse...
açıkça sorun konuşun.

nişan atma sebebi neymiş. o kişi şimdi neredeymiş...

evlilikten korkabilir. daha temkinli yaklaşır. şüpheci olabilir. ama bir daha evlenmez nişanlanmaz demek değildir.

Nüfus cüzdanında boşanmış da olsa bekar yazar..
Vukuatlı nüfus örneğinde daha önce evlendiği,varsa çocukları yazar..
Daha önceden nişanlanmış olması bence problem olmamalı..
Hayat bu,insana neler getireceğini kimse bilemez ki..:delphin:

erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı

evlilik kararım nişan atma sebebine göre değişir
boşanmış insanların nufus kağıtlarında eskiden dul yazıyordu artık bekar yazıyor
son sordugunuz soruysa kişiden kişiye değişir

biliyorum tabıkı yazmaz..benım kafamı karıstıran acaba evlenip mi ayrıldı...o yüzden sordum ben...ona sormustum senın evl oldugunu düşünmüştüm diynce gülüp saçmalama demşti...bazen nişanını sorarım nasıl hissetmiştin kendini diye..oda cok sıkıcı..dans etmeler takılar falan anlatıyordu...

önemli olan evlenip ayrılmş olması değil
neden bunu sana söylemediği

canım evlenıp ayrılmıssa ve sana bunu soylemıyo o konuda ısın ıcınde yalan oldugu ıcın sorun olarak gorurum ama nısan atmıs bırı problem degıl .herkezın basına gelebılır .eger bır seylerden suphelenıyosan vukuatlıgı kkımlıgınde yazarmıs oyle yazmıs lale ordan arastırabılırsın

kafamı karıstıran bazı sorular var..bir ara ona demiştim senin cocugun olsa bile kabul ederim..beraber onu gezdiririz falan dye zarflamıstım..oda hemen sarılmıstı cok iyisin diyee...ne biliym bazen böyle kafamı karıstırıyo..alesine girdim ama kimse nişanlısı konusunu acmıyo..ben acsam mı acaba gidince..

biliyorum tabıkı yazmaz..benım kafamı karıstıran acaba evlenip mi ayrıldı...o yüzden sordum ben...ona sormustum senın evl oldugunu düşünmüştüm diynce gülüp saçmalama demşti...bazen nişanını sorarım nasıl hissetmiştin kendini diye..oda cok sıkıcı..dans etmeler takılar falan anlatıyordu...

canım nışanlanıp ayrılabilir hatta evlenip boşanabilir.
bu evlenilemez anlamına gelmez..
ama diğer sorularının cevabını senin bilmen lazım biz nasıl bilelim
evli olup olmadığını
zaten ilişkiniz oturmamış heralde oturmuş bir ilişkide bunları çoktan konuşup
varsa böğle bir olay öğrenmeniz lazımdı
içinizi kemireceğinize açıkça alın konuşun ve böğle bir olayı saklamasının onun aleyhine olacağını belirtin..

Nüfus cüzdanında boşanmış da olsa bekar yazar..
Vukuatlı nüfus örneğinde daha önce evlendiği,varsa çocukları yazar..
Daha önceden nişanlanmış olması bence problem olmamalı..
Hayat bu,insana neler getireceğini kimse bilemez ki..:delphin:

boşanmalarda dul yazmıyor mu yani?

ben öyle sanıyorum. bu bilgiyi yeni öğrendim teşekkürler.

eşi ölenler de dul yazıyor demek ki sadece değil mi_?

aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3

evlenmeyı dusundugun ınsan acaba bosandıı dıye dusunuyor ve guvenmıyorsunn

bu cok buyuk bır guvensızlıkk !!

böle bıseyın saklanması olmazkı ...

nısanlanabılır ayrılabılır tabıkı kotu bıseydegıl

onun aıılesı konuyu acmıyorsa sende acma benceee konu surer gıder ne geregı varr

aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3

ailesini tanıyor musunuz ki?

neden söz yüzüğü bile takılsa hizmet ediceksiniz ki.. ben daha kayınvalidemin evine gidip 4 saatten fazla oturmuş eşimsiz gitmiş insan değilim. ki gidincede üzerime titrerler.
bu tamamen sizin ve erkek arkadasınızın tutumuna bağlı.

evet oda benım ailemi tanıyo bende onun ailesini..şimdi sadece ailelerin tanısması kaldı..ama annem yanaşmadı buna..yazam maza falan dedii..işi uzattı yanii..

bence sen ılk basta su soruların cevaplarını bul da öle dusun söz nısan fln

Rica ederim..
Eş vefat edince ne yazıyor bilmiyorum..
Ancak boşanma olunca nüfus memuru soruyor;"boşanmış mı yazalım bekar mı?" diye..
Kişi istediği gibi yazdırıyor..:delphin:

Annenizin düşüncelerini şaşkınlıkla okudum..:1shok:
Siz istemeden size kim iş yaptıracakmış,temizlik,hizmet,misafir ağırlama vs...
Sözlülük,nişanlılık anlamları çok değişiyor galiba her aileye göre..:uhm:

Aileler tanışmış, ailece sizi kandırdıklarını mı düşünüyosunuz, hiç sanmam.. Yaşı baya var dediğiniz kaç, 40 üstü mü merak ettim..

eşi ölenlerdede ne yazalım bekarmı yada dul mu diye soruluyor.görümcemin eşi vefat ettiğinde görümceme sormuşlar.

canım bosanmalar ve eşlerinin birinin vefat etmesinde kimlik degisikli oldugu taktirde kimlik yenilemek için müracat edildiginde nufüs memuru soruyor "dul mu yazalım bekar mı yazalım" diye..tercihe baglı yazılıyor..babam vefat ettiginde nufüs kimlik yenilemeye gittigimizde anneme memur sormustu..bosanmalardada aynı oluyor demisti

Back
X