sadece soru...????

Nişan atmış olması bir problem teşkil etmemeli.
Karşılıklı güven ve sevgi varsa arada eğer sorun olmaz.
Tabi kişinin davranışları,tavrı,yaklaşımıda çok önemli birçok şeyinde açıklayıcısıdır.
Ama siz şüphe duyuyorsanız ki sorup cevabını aldığınız halde hala şüphe duyuyorsanız sağlıklı bir ilişki değil yaşadığınız bana göre.
Kafa karışıklığı,kararsızlık en kötü şeylerden biri.

erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı

bu kadar güvenmediğiniz bir insanla neden evlilik düşünüyorsunuzki?

aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3

ne demek temizliğe çağırcaklarmış,görüştürmiceklermiş
gelin alıyolar köle değil

erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı

nikah için nüfüsten alacağınız belgelerde kesinlikle yazıyor,ayrıca ben seviyorsam benden önce nişan atmış olması beni çok etkilemez.çocuk olmadığı sürece evlenip ayrılmış olmasıda beni çok etkilemezdi herhalde o bana dürüst olduktan sonra.korkacağını sanmıyorum ama temkinli yaklaşır aynı durumla tekrar karşılaşmamak için,

bana bunu önceden söyledi ise haberim var ise bir sorun teşkil etmez benim için

nedense bende sorun etmiyorum..kıskanmıyorum bile..rahatca sorular sorabiiliyorum bu konu hakkında..ama galiba annem daha evlenmemi istemiyo..bunun için elinden geleni yapıyo..bende cok cabuk gaza gelen biriyim..annemden etkileniyorum heerhalde..galiba annemle bu konuda kousmamam gerekiyo artık..cunku acayip etkileniyorumm

hem zaten güven eksikliği duydugun biriylede evlilik düşünmen erken

canımcım nişanlanmış olması bence iletişimde olmadığı sürece sorun teşkil etmemeli...önceden nişanlı olan biri başka bir maceraya atılmaktan evet korkabılır bu kişisine bağlı ve normal bişi..mutfak eşyaları vs den bahsetmişsin kendine göre bir düzeni olabilir bu da normal;nüfus cüzdanında bekar yazar boşanmış bile olsa..yaş olayıda düz mantık eskiden evlilikler kızlarda 15 erkeklerde 19-20 miş ama şimdi ölemi biz kızlar 30 na kadar evlenmeyenler var kaldıkı erkekler malum hayat şartları...sen ailesiyle görüşüyormusun peki yani onlardan da bişiler yakalabilirsin..kuzen kardeş anne vs.sormayı denedinmi peki?ya da hareketlerini tarttınmı??illaki bişiler bulabilirsin..ama kafan karışık bence gercekten seviyosan zamana bırak malum yatsıya kadar hesabı...öle bile olsan çok sevdikten sonra vazgeçebilecekmisin onu düşün..bunlar sadece aklımdan geçenler...hersey gönlünce olsun canım

canımcım nişanlanmış olması bence iletişimde olmadığı sürece sorun teşkil etmemeli...önceden nişanlı olan biri başka bir maceraya atılmaktan evet korkabılır bu kişisine bağlı ve normal bişi..mutfak eşyaları vs den bahsetmişsin kendine göre bir düzeni olabilir bu da normal;nüfus cüzdanında bekar yazar boşanmış bile olsa..yaş olayıda düz mantık eskiden evlilikler kızlarda 15 erkeklerde 19-20 miş ama şimdi ölemi biz kızlar 30 na kadar evlenmeyenler var kaldıkı erkekler malum hayat şartları...sen ailesiyle görüşüyormusun peki yani onlardan da bişiler yakalabilirsin..kuzen kardeş anne vs.sormayı denedinmi peki?ya da hareketlerini tarttınmı??illaki bişiler bulabilirsin..ama kafan karışık bence gercekten seviyosan zamana bırak malum yatsıya kadar hesabı...öle bile olsan çok sevdikten sonra vazgeçebilecekmisin onu düşün..bunlar sadece aklımdan geçenler...hersey gönlünce olsun canım

yorum için cok teşşekür ederim gercekten.cok dogru şeyler söyledin inan.mutlu oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.seviyorum evet cok..belki herşeyi kabul edebilirim..ama ben su an varsayımlarla haraket ediyorum..ama cok dogru dedin eger böyle bişey varsa zaten elbet cıkar..o yüzden ben aşkımı doya doya yaşamalıyım.....only time..:jeyyar:

yorum için cok teşşekür ederim gercekten.cok dogru şeyler söyledin inan.mutlu oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.seviyorum evet cok..belki herşeyi kabul edebilirim..ama ben su an varsayımlarla haraket ediyorum..ama cok dogru dedin eger böyle bişey varsa zaten elbet cıkar..o yüzden ben aşkımı doya doya yaşamalıyım.....only time..:jeyyar:

rica ediyorum hayatım dediğim gibi herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun ama buarada herşeyde anneninde rızası olsun
sevgiler...kaydirigubbakcemile4

bence bir erkeğin nişan artması ewliliğe olan bakış açısını da değiştirir.zor bir durum tabii.açıkça sorsan söylemez mi bu şuphelerle ewlilikten soguman normal bence.annenin dediklerine katılmıorum sözlum var ama evlerine temizliğe gitmiyorum canım:):):)

nişan atma sebebine baglı valla mantıklı bi sebebi varsa evlenırdım ama suç onunsa cıkk evlenmezdim

kız allasen ne olcak
adam dul olsa ne nısanı a tsa ne olcak
hatta dul olsa düşünsene demek evlılıkten korkmayan bırı eee kötu mu

hem ne olcak kı sımdı sen kendını erkek oldugunu düşün annenle eve sıgısamadınız annen eve kız getırme oglum dıyor ıyı be anneee dedın ev actın kendıne e gerekıyo buz dolabı camasır makınesı e hadı bulasıgın da cıktı bulasık makınesı de aldın ya da annenden eskısını aldın ona yenı aldın falan

ee kurulmadı mı evın kuruldu
ne olcak kı daha guzel hem begenmedıgını at degıstır
kurulu bır duzenı varsa daha ıyı kız ne olcak sende walla ...

vukuatlı nufus kaydı örnegı cıkarttır kadında dul yazıyor erkekte bekar yazıyodu yakın zamana kadar
ama artık herkeste bekar yazıyo
hem düşün sen evlendın bosandın sonra dul desınler hosuna gıder mı ya da adam kaçınsa hos karsılar mısın eeyh bea gıdersen gıt dersın...

okadar takılma sekerım sen de her seye bı kulp. :delphin:

aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3

ahahaha annen ayırmak ıcın yapıor olabılır
benımkı de hep böle seyler yapar
ben de sanıyesınde etkılenırım :))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ehuehuhe hızmetcı mı olcan kız delikafadulden

ay bıde ne demek seve seve yapcam
se n gelınsın öle elını pratık alıstırma agırdan al kızım,
ah yapamam edemem de deme ama az gıt az göruss

He bıde adamı sevıyosan dogru soyluyosa
ya da sen kızcagını bıldıgı ıcın saklıo da olabılır onu da düşün
ama cok kötu bısey degıl dul ya da nısan atmıs olması
ınan bana
basıma gelmedıgı ıcın soylemıo degılım
sonucta ben de dul veya işte nısanı atmıs falan olabılırdım
cok onemlı degıl cocugu yokmus nasılsa
cocuk olsa o da sorumluluk sonra onun annesıyle gorusmenız gerekır falan
dert gıbı bıraz
.

nişan atmış olabilir..herkes herkesle anlaşamaz..sizle anlaşacaktır belki de...
bi de mutfak eşyalarının tam oldugunu biliyorsunuz,ailesiyle tanıştınız,yasca ondan küçüksünüz ve hala onunla ilgili şüpheleriniz var...evlenmeye kalkarsanız zaten vukuatlı nüfus örneginden görünür evlilik yasamamış oldugu...şüphenizin sebebi ne acaba?bence acıklardı boşansa sonucta boşanan adamları da kabul eden seven bi sürü genç kız var..

dogru diyorsunuz vallahi takılmamak lazım..benım basımada gelebilirdi..belki annemin lafları benı bıraz uzaklastırdı..oda herhalde büyüdügümü kabulenemedigi için herhalde..yoksa erkek arkadasımı oda cok beyendi..takılmamak lazım byle şeylere..hayat kacıyo o öylemi bu böylemi derken..benım şimdi hayatı yakalamam lazım...nasılsa elbet sonucta ögrenicem böyle bişey varsa..yoktur ama bir ara benı yedi bitirdi bu düşünce..buraya yazınca içim rahatladı....

dogru diyorsunuz vallahi takılmamak lazım..benım basımada gelebilirdi..belki annemin lafları benı bıraz uzaklastırdı..oda herhalde büyüdügümü kabulenemedigi için herhalde..yoksa erkek arkadasımı oda cok beyendi..takılmamak lazım byle şeylere..hayat kacıyo o öylemi bu böylemi derken..benım şimdi hayatı yakalamam lazım...nasılsa elbet sonucta ögrenicem böyle bişey varsa..yoktur ama bir ara benı yedi bitirdi bu düşünce..buraya yazınca içim rahatladı....

ay evet anlasıyorsan gerısı muhım degıl
dulmus neymıs, allah beterınden sakınsın kötu bı adam olsa ne yapıcan kımbılır. sen onu dusun sevgısı tam mı yalancı mı kötumu fena mı fln

Back
X