- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
Yaa benim ki de erkekSeni çok iyi anlıyorum başından geçmiş biri olarak, ki benim bir de bebek isteğim yoktu şuan oğlum iyi ki olmuş, iyi ki var Allah herkesin evladını korusun ama hani daha anne olmayı düşünmezken olunca manen de alışmam zor oldu. Bir de zor bir bebekti canı sağ olsun, beni baya yaşlandırdı :)
Erkeklere öyle geliyor, eşime de çocuk bakmak çok kolay iş, ama sadece çocuk bakacak. Yemek ve temizliği dahil etmiyor. Düşen düştüğü yerde, aldığı bıraktığı yerde kalır :)
Babam da rahmetli annemden önce oturduğu koltuktan bir lavaboya gitmek için bir de yatmak için kalkardı. Şimdi market, pazar işiyle ilgileniyor, yemek yapıyor. Her gün ne yapacağım diye düşünmekten bıktım diyor geçen gün.Evi çekip çevirmek mi kolay yoksa çalışmak mı diyorum? Çalışmak diyor ya baba bir de bebek koy bunun içinde dedim adam arkasına bakmadan kaçtı
İnşallah geçecek bu günler, insan bir daha hiç eskisi gibi olamayacakmış gibi hissediyor biliyorum ama geçiyor.
Hissettiklerinizi eşinizle paylaşın, umarım sizi anlar..
Herşeyi o kadar zor kiii
Eşim yoruluyorsan yemek yapma diyor dışarıdan söyleriz
Ama hangi bir gün yapmayayım
Bide tek problem yemek değil ki
O belkide en basit kısmı yada dinlendirici
Anne olmak kutsal ama bu demek degilki 24 saat ilgilensen bile yorumlayacak, bikmayacaksın