Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

benc
e en ıyısını yapıorsun cunku dıger turlu vucud hem ıstıo hemde ınsanın aklı kalıo sonra bı bakmıssın o yemekdıklerını bıgun yıyıvermısın fazlasıyla

ama eve bitter çikolata alıyorm sade türk kahvesiyle hergün 2 dilim yiyim diyrm bitek onu az az yiyemiyrm srekli aklım orda o çabuk bitiyo bende eve almama kararı aldım bugün

ama eve bitter çikolata alıyorm sade türk kahvesiyle hergün 2 dilim yiyim diyrm bitek onu az az yiyemiyrm srekli aklım orda o çabuk bitiyo bende eve almama kararı aldım bugün

bencede evde oldgunu bıldıgın zaman aklın hep orda olur bı adım otende olunca zor dayanır ınsan

cıkolata benım bas dusmanlarımdan bırısı cunku zaten bu kadar kıloyu en cok o yuzden aldım gunde 5-6 tane yedıgımı bılıorum ben yanı onceden

selam sadiye seninle aynıyız benim boyum 1.60 kilom 72 kaç kiloya inmeyi düşünüyorsun
buarada ben daha öncede yazmıştım evde kızım var ve onun için eve alıyorum çikolata sürekli bakkala gitmiyoruz
markette tolu alıyoruz arada istediği zaman veriyorum bakkala gitmiyorum kızım oraya girdiği zaman hiç istemeyeceği şeyler istiyor çıkartamıyorum
oyüzden neyse yani evde çikolata dolu her dolabı açtığımda danettelerle karşı karşıya geliyorum ama canım istemiyor kendime şaşırdım
önceden olsa tatlı krizine girerdim

sanırım yemeni monte diyetine göre düzenliceksin zatn bizim beslenmemiz ona benzemiyormu
sen yapda bizede tavsiye edersen bizde uygulayalım
bnm de alışmam zaman alacak faydasını görürsem ztn belirtirim en azından kendi topiğimde
o diyet sandığımdan biraz daha farklıymış ama yani şartları var
ekmek+et yok
ekmek+yumurta yok
ekmek+peynir varsa yanında süt yok
her öğün yoğurt+salata mecbur(bnm diyetisyen vermişti ztn 4-5 aydır alıştım bnm için bu şart sorun değil yani)
aralarla öğünler arası en az 3-4 saat daha önce yiyemezsin
sabah ekmek yenebilir ama sonra hiç ekmek yok
sebze+salata+yogurt
veya et+salata+yogurt veya ayran şeklinde
yani benm alışmam zamanla olacak alışıp da hem devam eder hem de faydasını görürsem ancak tavsiye edebilirim

hayır canım 1 tane
daha önce tv de izlemiştim 1 paket form bisküvi 1 dilim ekmek kadarmış
eti form ya da altın başakta 8-10 kraker var
yarım paket 1 dl ekmek paketin tamamı 2 dl ekmek hatta 2.5 dl

Son düzenleme:
bu az da olsa zamanla sana yol su elektrik olarak yani kilocuklar olarak geri dönebilir haberin olsun
bencede evde oldgunu bıldıgın zaman aklın hep orda olur bı adım otende olunca zor dayanır ınsan
evet bn de gecen gün dayanamadım bitirdim evdekileri rahatladım:)
evet şeker yok... artık meyvelerden alcaz şekeri kızlar unutmayalım
aynen öyle ama meyveleri de abartmamak lazım hatırlatayım
cıkolata benım bas dusmanlarımdan bırısı cunku zaten bu kadar kıloyu en cok o yuzden aldım gunde 5-6 tane yedıgımı bılıorum ben yanı onceden
sen az bile yiyormuşsun ben bir paketi 10dkda bitirdiğimi biliyorum

eti form ya da altın başakta 8-10 kraker var
yarım paket 1 dl ekmek paketin tamamı 2 dl ekmek hatta 2.5 dl
[/QUOTE]

nediyorsun sen lily yaa ben akşam yedim ama

nediyorsun sen lily yaa ben akşam yedim ama
afiyet olsun cnm bnm
bunu ben doktorum programında dinlemiştim ya berrin yiğit, ya da dr. ayça kaya (endokrinoloji ve metabolizma uzmanı) söyledi, diğer diyetisyenlerden biri de olabilir
hatta kalorisine bakınca yanlış da değil

hatta şu siteden de senin için baktım şimdi
http://www.diyetclub.com/tablolar.asp

Son düzenleme:

((( üzüldüm ya atık yemem ekmek yerim daha iyi çok sağol canım

kızlar işin kötüsü benim evin altı kayınbabamın marketi her inmemde gözüm takılıyor çikolatalara ıvırlara zıvırlara elimden geldiğince inmemeye çalışıyorm

canım ben evlendiğimde 58 kiloydum o halime döneyim sonra gerisini düşünürüz
benimde 22 aylık oğlum var bizim 1.kat kayınpederimin marketi her inmemizde oğlumun eline tutuşturuyor bende kendimi alamıyorm 1 ısırıkda olsa alıyodum ama şimdi canım istiyor ama yememeye çalışıyorm

ben 1 yada 2 tane yiyordum evet bende doktorumda izlemiştim canm verdiğin siteyede gircem tşkler verdiğin bilgiler için

bugünkü menümm

sabah
3 yeşil zytn
1 kk peynir
1dilim tamtahıllı ekmek
1 yumurta
domates
3tane közlenmiş biber
şekersiz çay

1 kivi

öğlen
6 y.k ebegümeci
3kök tere
salata
1 dilim tamtahıllı ekmek

1 kek ve 2 3 parça mısır cipsi (dün söz vermiştim buhafta başka kaçamk olmayacak die ama oldu):2:

akşam
6.yk ıspanak
1 bardak ayran

1 nar 1 elma

kızlar bu arada ben söylemeyi unutuyorm benher ögün 2 yada 3 tane acı biber yiyorm
3lt su 3 kupa yeşil çay 30 dk normal yürüdüm 30 dk bisiklet sürdüm ve 30 dk felanda nivea body yapcam kızlar ben 1gün leslie 1günde nivea body yapmaya karar verdim

menüyü begendim canim
kek ve cips olmasaydi keske
bu arada ebegümeci ve tere ne:44:

menüyü begendim canim
kek ve cips olmasaydi keske
bu arada ebegümeci ve tere ne:44:

dolap boşalmıştı canım sebze kalmadı bende bahçeme attım kendimi ebegümeci ve tere topladım biraz onu az yağ soğan ve domatesle pişirdim öyle geçiştirdim yarın semt pazarı var

kızlar bu arada benim bahçemde (nane, maydonoz, yeşil soğan, tere, ebegümeci, ısırgan, ıspanak, turp, yaprak lahana, pancar yaprağı, mandalina, portakal, cennet meyvesi, nar var mevsimine görede erik, zeytin ve bir çok sebze ve meyveyi kendimiz ekiyoruz az az organik yani diyeceğim bu saydığım sebzelerden yapabileceğim değişik diyet yemek tarifleri varsa verirseniz sevinrim

süper yaaaa
bayılıyorum meyva ağaçlarıyla dolu bahçelere....
çok şanslısın....
oğlun organik gıdalarla besleniyo

menün güzelmiş...
kaçamakların olmasa...
napalım ya oluyoo:18:
bugüün bende kaçırdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…