benc
e en ıyısını yapıorsun cunku dıger turlu vucud hem ıstıo hemde ınsanın aklı kalıosonra bı bakmıssın o yemekdıklerını bıgun yıyıvermısın fazlasıyla
ama eve bitter çikolata alıyorm sade türk kahvesiyle hergün 2 dilim yiyim diyrm bitek onu az az yiyemiyrm srekli aklım ordao çabuk bitiyo bende eve almama kararı aldım bugün
bencede evde oldgunu bıldıgın zaman aklın hep orda olur bı adım otende olunca zor dayanır ınsan
yağsız olanlarını seçtim canm
evet şeker yok... artık meyvelerden alcaz şekeri kızlar unutmayalım
evet bende aldirmiyorum artik anneme cikolata felan, yasak artik
bnm de alışmam zaman alacak faydasını görürsem ztn belirtirim en azından kendi topiğimdesanırım yemeni monte diyetine göre düzenliceksin zatn bizim beslenmemiz ona benzemiyormu
sen yapda bizede tavsiye edersen bizde uygulayalım
eti form ya da altın başakta 8-10 kraker varhayır canım 1 tane
daha önce tv de izlemiştim 1 paket form bisküvi 1 dilim ekmek kadarmış
bu az da olsa zamanla sana yol su elektrik olarak yani kilocuklar olarak geri dönebilir haberin olsunama eve bitter çikolata alıyorm sade türk kahvesiyle hergün 2 dilim yiyim diyrm bitek onu az az yiyemiyrm srekli aklım ordao çabuk bitiyo bende eve almama kararı aldım bugün
evet bn de gecen gün dayanamadım bitirdim evdekileri rahatladım:)bencede evde oldgunu bıldıgın zaman aklın hep orda olur bı adım otende olunca zor dayanır ınsan
aynen öyle ama meyveleri de abartmamak lazım hatırlatayımevet şeker yok... artık meyvelerden alcaz şekeri kızlar unutmayalım
sen az bile yiyormuşsun ben bir paketi 10dkda bitirdiğimi biliyorumcıkolata benım bas dusmanlarımdan bırısı cunku zaten bu kadar kıloyu en cok o yuzden aldımgunde 5-6 tane yedıgımı bılıorum ben yanı onceden
afiyet olsun cnm bnmnediyorsun sen lily yaa ben akşam yedim ama
afiyet olsun cnm bnm
bunu ben doktorum programında dinlemiştim ya berrin yiğit, ya da dr. ayça kaya (endokrinoloji ve metabolizma uzmanı) söyledi, diğer diyetisyenlerden biri de olabilir
hatta kalorisine bakınca yanlış da değil
hatta şu siteden de senin için baktım şimdi
diyetclub.com | sağlıklı yaşam
bu az da olsa zamanla sana yol su elektrik olarak yani kilocuklar olarak geri dönebilir haberin olsun
evet bn de gecen gün dayanamadım bitirdim evdekileri rahatladım:)
aynen öyle ama meyveleri de abartmamak lazım hatırlatayım
sen az bile yiyormuşsun ben bir paketi 10dkda bitirdiğimi biliyorum
selam sadiye seninle aynıyız benim boyum 1.60 kilom 72 kaç kiloya inmeyi düşünüyorsun
buarada ben daha öncede yazmıştım evde kızım var ve onun için eve alıyorum çikolata sürekli bakkala gitmiyoruz
markette tolu alıyoruz arada istediği zaman veriyorum bakkala gitmiyorum kızım oraya girdiği zaman hiç istemeyeceği şeyler istiyor çıkartamıyorum
oyüzden neyse yani evde çikolata dolu her dolabı açtığımda danettelerle karşı karşıya geliyorum ama canım istemiyorkendime şaşırdım
önceden olsa tatlı krizine girerdim
afiyet olsun cnm bnm
bunu ben doktorum programında dinlemiştim ya berrin yiğit, ya da dr. ayça kaya (endokrinoloji ve metabolizma uzmanı) söyledi, diğer diyetisyenlerden biri de olabilir
hatta kalorisine bakınca yanlış da değil
hatta şu siteden de senin için baktım şimdi
diyetclub.com | sağlıklı yaşam
bugünkü menümm
sabah
3 yeşil zytn
1 kk peynir
1dilim tamtahıllı ekmek
1 yumurta
domates
3tane közlenmiş biber
şekersiz çay
1 kivi
öğlen
6 y.k ebegümeci
3kök tere
salata
1 dilim tamtahıllı ekmek
1 kek ve 2 3 parça mısır cipsi (dün söz vermiştim buhafta başka kaçamk olmayacak die ama oldu):2:
akşam
6.yk ıspanak
1 bardak ayran
1 nar 1 elma
kızlar bu arada ben söylemeyi unutuyorm benher ögün 2 yada 3 tane acı biber yiyorm
3lt su 3 kupa yeşil çay 30 dk normal yürüdüm 30 dk bisiklet sürdümve 30 dk felanda nivea body yapcam kızlar ben 1gün leslie 1günde nivea body yapmaya karar verdim
menüyü begendim canim
kek ve cips olmasaydi keske
bu arada ebegümeci ve tere ne:44:
dolap boşalmıştı canım sebze kalmadı bende bahçeme attım kendimi ebegümeci ve tere topladım biraz onu az yağ soğan ve domatesle pişirdim öyle geçiştirdim yarın semt pazarı var
kızlar bu arada benim bahçemde (nane, maydonoz, yeşil soğan, tere, ebegümeci, ısırgan, ıspanak, turp, yaprak lahana, pancar yaprağı, mandalina, portakal, cennet meyvesi, nar var mevsimine görede erik, zeytin ve bir çok sebze ve meyveyi kendimiz ekiyoruz az az organikyani diyeceğim bu saydığım sebzelerden yapabileceğim değişik diyet yemek tarifleri varsa verirseniz sevinrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?