bende regl oldum mecburen onu bekliyeceğin yanlız göbeğim hafiften küçülmüştün reglden herhalde bugün yine şişti ya negüzel zayıfladığımı hissediyordum
bakalım tartı ne göstericek daha var gerçi tartılmaya
heheehben senle yarışcam
aynı kilodayız boyda aynı sendede bebiş var
sağlıklı bir şekilde kim iradesine sakip olup ideal kilosuna kavuşacak bakalım
bak ozaman kaçamak yapabiliyormuyuz
cnm üzülme sıkma canını bak sana pratik bi yöntem söyleyeyim bnm diyetisyen bana saat 16:30da 1 galeta+1 bardak ayran veriyordu sen de karnın acıktığında yarım pkt etiform +1bardak ayran yapabilirsin cok sorun olmaz((( üzüldüm ya atık yemem ekmek yerim daha iyi çok sağol canım
kızlar işin kötüsü benim evin altı kayınbabamın marketiher inmemde gözüm takılıyor çikolatalara ıvırlara zıvırlara elimden geldiğince inmemeye çalışıyorm
ben 1 yada 2 tane yiyordum evet bende doktorumda izlemiştim canm verdiğin siteyede gircem tşkler verdiğin bilgiler için
bence de ama geçmişe takılıp kalmıyoruz elbette çünkü bunlar 2 gün öncesine aitmiş malum ben ancak gelebildim...menüyü begendim canim
kek ve cips olmasaydi keske
bu arada ebegümeci ve tere ne:44:
tatlım kendin yetiştirdiğin için çok güzel ve faydalı sonucta sen ne oldugunu bilerek tüketiyorsundolap boşalmıştı canım sebze kalmadı bende bahçeme attım kendimi ebegümeci ve tere topladım biraz onu az yağ soğan ve domatesle pişirdim öyle geçiştirdim yarın semt pazarı var
kızlar bu arada benim bahçemde (nane, maydonoz, yeşil soğan, tere, ebegümeci, ısırgan, ıspanak, turp, yaprak lahana, pancar yaprağı, mandalina, portakal, cennet meyvesi, nar var mevsimine görede erik, zeytin ve bir çok sebze ve meyveyi kendimiz ekiyoruz az az organikyani diyeceğim bu saydığım sebzelerden yapabileceğim değişik diyet yemek tarifleri varsa verirseniz sevinrim
sevgili günlüğüm bugün şu dakikaya kadar DAHA HİÇ KAÇAMAĞIM OLMADI
kız sen de hak ettin bi aferinibenimdeeeeeee
cnm iyisin maşallahmenümü açıklıyorum
sabah
1,5 tamtahıllı ekmek
3 4 çatal patatesli omlet
4 yeşil zytn
domates
yrm kk peynir
1 kivi
1 portakal
öğlen
6 yk etli nohut
1 tamtahıllı ekmek
salata
yarım mandalina
yarım muz
akşam
yarım kilo brokoli haşladım limonlu felan yedim
1 ceviz
1 elma yemeyi düşünüyorm 3 lt kadar su içtim şuanda yeşilçayda 3.bardağımı yudumluyorm
20 dk bisiklet sürdüm yarım saate tamamlamayı düşünüyrm ve dün nivea body yapmıştım bugün leslie yapmayı düşünüyorm 3 mil yarım saat yada 45dk bu arada bugün hiç iştahım yoktu zoraki yedim bunları hele akşam hiçbişe yiyesim yoktu brokolinin hepsi bitmedi anlamadım...
süper olur biliyormusun birbirimizle yarışırsak hadi regl dönemleri bitince yarışalım hırslanalım
ayyy bravo size bende herzamanki gibi bol bol kaçamak var
brokoliden sonra iştahın kapanmıştır
hiç sevmiyorum onun tadını
başka şekilde hazırlama altarnatifi varsa lütfen söyleyin
ben iyemiyorum şu brokoliyi.
herkese iyi geceler
bugün diyetim açısından çok güzeldi inşallah hep böle gider ve 10.günü doldurmuş bulunuyorum
tatlım ben 4 gündür kaçamaklık hiç birşey yemedim çok sevdiğim bitter çikolataya bile hayır diyebiliyorum tavsiyem canın çikolata çektiğinde 4-5 kuru kayısı ye ya da 1-2 incir inan ağzın o kadar tatlanıyor ki canın hiç daha tatlı istemiyorbırı bısı desede su tatlılardan cıkolatadan kacsam ıstemesem artık hıc ya onlarla savasmak zorunda kalmasam keske
tatlım çorbanın içine falan kat sonra robottan geçir anlamazsın bile tadını
süpersin maşallah Allah daim etsin
tatlım ben 4 gündür kaçamaklık hiç birşey yemedim çok sevdiğim bitter çikolataya bile hayır diyebiliyorum tavsiyem canın çikolata çektiğinde 4-5 kuru kayısı ye ya da 1-2 incir inan ağzın o kadar tatlanıyor ki canın hiç daha tatlı istemiyor
peki severek dadlum en azından kaçamak yapmayız
ama kesinlikle sağlıklı olcak hiçbişe yemeyerek olmaz
düzenli yiyeceğiz şimdi sen kaç kilosn hiç vermedinmii
bugünkü menüm belli olduu
sabah
1 dlm tamtahıllı kızarmış ekmek(2 etimek büyüklüğünde) benyuvarlak dilimlenmiş ekmek alıyordum ve onun orta dilimleri çok büyük ve onun gibi 2tane yiyordm önceden megerse etimek büyüklüğüne 1 dilim deniyormuş yani ben ozamanlar 4 dilim ekmek yemiş oluyordum bunu yeni ögrendim 5 6 gündür etimek büyüklüğüne getirip yiyorm
4yeşil zeytin
1 kk peynir
3 çatal yumurta
domates salatalık
3bardak çokaz şekerli çay (buarada ben çayı sabah içiyrm tek çaykaşıgının ucuyla onuda bitiririm zamanla)
1 küçük elma
1 türk kahvesi ama ortaşeker
öğlen
3 4 y.k yeşilmercimekli erişte çorbası
5 y.k mantar sote (2 yk zeytinyağ ile yapılmış)
salata
1elma
8 çiğ badem
akşamda marul salatası yapıp içine peynir katmayı düşünüyrm belki yarım küçük kasede erişte çorbası içebilirim
açıkırsam gene 1 elma yada 2 kurukayısıyada 1 kivi yiyebilirim
şimdiye kadar 2 lt su içtim 3 e tamamlarım
2bardakda yeşil çay 3 e tamamlarım
tabiki sağlıklı aynı bu şekilde devam canım
yemekten kısmak yok az az sık sık yemek bol haraket
ben zaten bu yeme düzenini yaşam biçimi hlaine dçnüştürmeyi düşünüyorum diyet değil
sağlıklı beslenme olsunki tekrar kiloları geri almayalım ben an son 20 kasımda tartıldım 72 dim canım
zaten tam anlamıyla yemek düzenimde 20 kasımda oturdu diyebilirim regl dönemimi bitsin öyle tartılıcam bugün kendini hissetirdi
şişliğimde var yanlız benimki biraz uzun sürüyor işte(((
canım ekmeği bizde aynı senin gibi yuvarlak alıp dilimletiyoruz bn 5 aydır falan 1 dl yiyorum hep dikkat ettiysen etimek büyüklüğü diye yazıyordum
bu montiye başladığımdan beri 3-4 etimek yani 1.5-2 dl yiyorum (bu arada 2 etimek=1 dl)
neden diye sorarsan sabah hariç ekmek yok montide
ztn o zaman da kenarlarından azıcık alıp tost ekmeği kıvamına getiriyorum ve tost ekmeği yazıyorum o da yaklaşık 3-4 dl etimek oluyor
menün güzel ama tavsiyem kahveyi elmadan şöyle 1 saat sonra iç olur mu, elmadaki şekerle kahvedeki şeker birleşip kanındaki şekeri birden arttırıp düşürür sen de çabuk acıkmış olursun
onun haricinde cok güzel afiyet olsun
faydam olduysa ne mutlu bana:)))zaten bunuda senden öğrendim canım tşkler
burada sizlerden yanlışlarımı görüp düzeltiyorm çok dikkat ediyrm
elmayıda zaten 45 dk 1 saat arayla felan yedim canım zatn 2si bi gitmez
canım ekmeği bizde aynı senin gibi yuvarlak alıp dilimletiyoruz bn 5 aydır falan 1 dl yiyorum hep dikkat ettiysen etimek büyüklüğü diye yazıyordum
bu montiye başladığımdan beri 3-4 etimek yani 1.5-2 dl yiyorum (bu arada 2 etimek=1 dl)
neden diye sorarsan sabah hariç ekmek yok montide
ztn o zaman da kenarlarından azıcık alıp tost ekmeği kıvamına getiriyorum ve tost ekmeği yazıyorum o da yaklaşık 3-4 dl etimek oluyor
menün güzel ama tavsiyem kahveyi elmadan şöyle 1 saat sonra iç olur mu, elmadaki şekerle kahvedeki şeker birleşip kanındaki şekeri birden arttırıp düşürür sen de çabuk acıkmış olursun
onun haricinde cok güzel afiyet olsun
bu arada 40 dk nivea body mi de yapmış bulunuyorm
ve bugünüde kaçamaksız spor dolu kapatmış bulunuyorm
lily hayran oldum sana,neleri hesap ediyosun
harikasın valla okurken kıskandım resmen...
ben bu akşam baya kaçırdım da
bu akşam kaçırdınsaaaa yarın akşam kaçırmazsın canım hepimizin fazla kaçırdığı bi menü oluyo önemli olan telafi etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?