Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

heheeh ben senle yarışcam

aynı kilodayız boyda aynı sendede bebiş var

sağlıklı bir şekilde kim iradesine sakip olup ideal kilosuna kavuşacak bakalım

heheeh ben senle yarışcam

aynı kilodayız boyda aynı sendede bebiş var

sağlıklı bir şekilde kim iradesine sakip olup ideal kilosuna kavuşacak bakalım

süper olur biliyormusun birbirimizle yarışırsak hadi regl dönemleri bitince yarışalım hırslanalım

((( üzüldüm ya atık yemem ekmek yerim daha iyi çok sağol canım
cnm üzülme sıkma canını bak sana pratik bi yöntem söyleyeyim bnm diyetisyen bana saat 16:30da 1 galeta+1 bardak ayran veriyordu sen de karnın acıktığında yarım pkt etiform +1bardak ayran yapabilirsin cok sorun olmaz
kızlar işin kötüsü benim evin altı kayınbabamın marketi her inmemde gözüm takılıyor çikolatalara ıvırlara zıvırlara elimden geldiğince inmemeye çalışıyorm

cnm gerçekten eğer beynini ben yamiyeceğim diye programlarsan yemiyorsun gerçekten ben 4 gündür monti diyetindeyim karnımı sağlıklı şeylerle iyice doyuruyorum bi de bnm diyette 3-4 saat şartı var ya acıkınca 3-5 kuru kayısı yiyorum yavaş yavaş hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem de gözüm başka şeylere kaymıyor tabii irade çok önemli
ben 1 yada 2 tane yiyordum evet bende doktorumda izlemiştim canm verdiğin siteyede gircem tşkler verdiğin bilgiler için

rica ederim
menüyü begendim canim
kek ve cips olmasaydi keske
bu arada ebegümeci ve tere ne:44:
bence de ama geçmişe takılıp kalmıyoruz elbette çünkü bunlar 2 gün öncesine aitmiş malum ben ancak gelebildim...
ebegümeci ve tere ot çeşidi cnm bnm...
tere küçük marul yaprakları gibi bir ot
ebegümeci de yaprakları geniş yelpaze gibi bir ot

ikisi de çok faydalıdır küçük bi dipnot: ebegümeci kadın hastalıklarında faydalı diye duymuştum ama tabii arastırmak lazım
tatlım kendin yetiştirdiğin için çok güzel ve faydalı sonucta sen ne oldugunu bilerek tüketiyorsun
küçük bir ayrıntıyı paylaşmak isterim o sebzeler organik değil maalesef organik olması için şartları var ama naturel yani doğal diyebiliriz
yeşil yapraklıları güzelce doğrayıp börek, gözleme falan yapabilirsin sen de yersin hem ama içini bol tut olur mu?
ya da kavurup yogurtla servis edebilirsin çünkü ısırgan biraz batıyor maalesef
salatası da olabilir ama yine ısırgana dikkat!!!
meyveleri ztn nasıl tüketeceğini bilirsin

pancar yapragını da sarma yapabilirsin tabii lahanayı da...
turp da salata olur ancak...

Son düzenleme:
sevgili günlüğüm bugün şu dakikaya kadar DAHA HİÇ KAÇAMAĞIM OLMADI

harikasın maşallah
kız sen de hak ettin bi aferini cnm iyisin maşallah
sadece sabahki omlet patatesli olmasaymış iyiymiş ama cok güzel tebrik ediyorum ben senin kadar yapamıyorum sporu ne yalan soliyim...

Son düzenleme:

tatlım çorbanın içine falan kat sonra robottan geçir anlamazsın bile tadını
herkese iyi geceler

bugün diyetim açısından çok güzeldi inşallah hep böle gider ve 10.günü doldurmuş bulunuyorum

süpersin maşallah Allah daim etsin
bırı bısı desede su tatlılardan cıkolatadan kacsam ıstemesem artık hıc ya onlarla savasmak zorunda kalmasam keske
tatlım ben 4 gündür kaçamaklık hiç birşey yemedim çok sevdiğim bitter çikolataya bile hayır diyebiliyorum tavsiyem canın çikolata çektiğinde 4-5 kuru kayısı ye ya da 1-2 incir inan ağzın o kadar tatlanıyor ki canın hiç daha tatlı istemiyor

Son düzenleme:

lilycim teşekkür ederim yazdıkların için çok güzel önerilerde bulunuyorsun

bu arada verdiğin yemek önerileri içinde tşkler

bana malatyadan kuru kayısı gelmişti hediye en iyi bende öğle ve akşam arasına 2 kayısı sıkıştırayım ozaman canım çikolata istemez

bugünkü menüm belli olduu

sabah
1 dlm tamtahıllı kızarmış ekmek(2 etimek büyüklüğünde) benyuvarlak dilimlenmiş ekmek alıyordum ve onun orta dilimleri çok büyük ve onun gibi 2tane yiyordm önceden megerse etimek büyüklüğüne 1 dilim deniyormuş yani ben ozamanlar 4 dilim ekmek yemiş oluyordum bunu yeni ögrendim 5 6 gündür etimek büyüklüğüne getirip yiyorm
4yeşil zeytin
1 kk peynir
3 çatal yumurta
domates salatalık
3bardak çokaz şekerli çay (buarada ben çayı sabah içiyrm tek çaykaşıgının ucuyla onuda bitiririm zamanla)

1 küçük elma
1 türk kahvesi ama ortaşeker

öğlen
3 4 y.k yeşilmercimekli erişte çorbası
5 y.k mantar sote (2 yk zeytinyağ ile yapılmış)
salata

1elma
8 çiğ badem

akşamda marul salatası yapıp içine peynir katmayı düşünüyrm belki yarım küçük kasede erişte çorbası içebilirim
açıkırsam gene 1 elma yada 2 kurukayısı yada 1 kivi yiyebilirim
şimdiye kadar 2 lt su içtim 3 e tamamlarım
2bardakda yeşil çay 3 e tamamlarım

peki severek dadlum en azından kaçamak yapmayız
ama kesinlikle sağlıklı olcak hiçbişe yemeyerek olmaz
düzenli yiyeceğiz şimdi sen kaç kilosn hiç vermedinmii

tabiki sağlıklı aynı bu şekilde devam canım
yemekten kısmak yok az az sık sık yemek bol haraket
ben zaten bu yeme düzenini yaşam biçimi hlaine dçnüştürmeyi düşünüyorum diyet değil
sağlıklı beslenme olsunki tekrar kiloları geri almayalım ben an son 20 kasımda tartıldım 72 dim canım
zaten tam anlamıyla yemek düzenimde 20 kasımda oturdu diyebilirim regl dönemimi bitsin öyle tartılıcam bugün kendini hissetirdi
şişliğimde var yanlız benimki biraz uzun sürüyor işte (((

canım ekmeği bizde aynı senin gibi yuvarlak alıp dilimletiyoruz bn 5 aydır falan 1 dl yiyorum hep dikkat ettiysen etimek büyüklüğü diye yazıyordum
bu montiye başladığımdan beri 3-4 etimek yani 1.5-2 dl yiyorum (bu arada 2 etimek=1 dl)
neden diye sorarsan sabah hariç ekmek yok montide
ztn o zaman da kenarlarından azıcık alıp tost ekmeği kıvamına getiriyorum ve tost ekmeği yazıyorum o da yaklaşık 3-4 dl etimek oluyor
menün güzel ama tavsiyem kahveyi elmadan şöyle 1 saat sonra iç olur mu, elmadaki şekerle kahvedeki şeker birleşip kanındaki şekeri birden arttırıp düşürür sen de çabuk acıkmış olursun
onun haricinde cok güzel afiyet olsun

aynı canım 9gün sürüyoo ((
bende 13ünde tartıldım 72idim
kazamız mübarek olsun hadi bakalım

zaten bunuda senden öğrendim canım tşkler
burada sizlerden yanlışlarımı görüp düzeltiyorm çok dikkat ediyrm
elmayıda zaten 45 dk 1 saat arayla felan yedim canım zatn 2si bi gitmez

zaten bunuda senden öğrendim canım tşkler
burada sizlerden yanlışlarımı görüp düzeltiyorm çok dikkat ediyrm
elmayıda zaten 45 dk 1 saat arayla felan yedim canım zatn 2si bi gitmez
faydam olduysa ne mutlu bana:)))
evet bn de tat olarak gitmez diye soylemiştim ztn...

bu arada
akşam
3 küçük pancar yaprağı (pezik) sarması
1 kkdan az peynirle kattığım marul salatası
1 y.kaşığı erişte çorbası

2 tane kuru kayısı

3 lt su
3 kupa yeşil çay
30 dk bisiklet sürdüm şimdi 30 yada 45 dk nivea body yapcam

lily hayran oldum sana,neleri hesap ediyosun

bu arada 40 dk nivea body mi de yapmış bulunuyorm

ve bugünüde kaçamaksız spor dolu kapatmış bulunuyorm

harikasın valla okurken kıskandım resmen...
ben bu akşam baya kaçırdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…