Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

tşkler canım bende doğanın nimetlerinden yararlanmaya çalışıyormm

menümü açıklıyorum

sabah
1,5 tamtahıllı ekmek
3 4 çatal patatesli omlet
4 yeşil zytn
domates
yrm kk peynir

1 kivi
1 portakal

öğlen
6 yk etli nohut
1 tamtahıllı ekmek
salata

yarım mandalina
yarım muz

akşam
yarım kilo brokoli haşladım limonlu felan yedim
1 ceviz

1 elma yemeyi düşünüyorm 3 lt kadar su içtim şuanda yeşilçayda 3.bardağımı yudumluyorm
20 dk bisiklet sürdüm yarım saate tamamlamayı düşünüyrm ve dün nivea body yapmıştım bugün leslie yapmayı düşünüyorm 3 mil yarım saat yada 45dk bu arada bugün hiç iştahım yoktu zoraki yedim bunları hele akşam hiçbişe yiyesim yoktu brokolinin hepsi bitmedi anlamadım...

afiyet olsun canım bence güzel beslenmişsin sporun da iyi bende istiyorm leslie yapmayı ama gün içinde step aletiyle adımlıyorum ona zamanım kalmıyor

afiyet olsun canım bence güzel beslenmişsin sporun da iyi bende istiyorm leslie yapmayı ama gün içinde step aletiyle adımlıyorum ona zamanım kalmıyor

canım ne yapsak kardır değilmi ha step ha leslie ha plates ha yürüyüş

offffffff zaten tartımın pili bitmiş tartılmıyordum bi bakim dedim dayanamayıp pili bitmiş c.tesi pil alayım regl haftasıda bitsin sonra bakalım zayıflamışmıyızz

ama ölçümlerime göre 2 cm incelme var bel ve kalça kısımlarımda

oh oh maşallah regl haftasında tartılma zaten fazla çıkarsın morelin bozulur valla doğru ne yapsak kar
kızımı bırakıcak yer olsa her sabah yürüyeceğim aslında ama yok işte

Son düzenleme:
oh oh maşallah regl haftasında tartılma zaten fazla çıkarsın morelin bozulur valla doğru ne yapsak kar
kızımı bırakıcak yer olsa her sabah yürüyeceğim aslında ama yok işte

aynen canım oğlumu bırakacak biri olsa sabah yada akşam yürüyeceğim ama yok işte napalım bizde evde bişeler yapamaya çalışıyorz ben oğlum küçükken birlikde yürüyorduk bebekarabasına katıyordum gidiyorduk böylece 4 5 kilo vermiştim ama şimdi bebekarabasında durmuyo sıpa hem havada soğudu

menüyü coooook begendimmm
hic kacamakta yok süpersinnnnn
insallah hep böyle devam ederiz

sevgili günlüğüm bugün şu dakikaya kadar DAHA HİÇ KAÇAMAĞIM OLMADI

ayyy bravo size bende herzamanki gibi bol bol kaçamak var

brokoliden sonra iştahın kapanmıştır
hiç sevmiyorum onun tadını
başka şekilde hazırlama altarnatifi varsa lütfen söyleyin
ben iyemiyorum şu brokoliyi.

vallahi ben limon sumak attım çokçok az tuz bazıları yoğurt döküyormuş bilmiyrm

normalde zytinyağda döküyormdm ama artık yağı azalttım mümkünolduğunca salatalara dökmüyrm

evet söylemeyi unutmayayım

32dk leslie yaptım 3mil son bölümünü yapamıyorm çünkü nefes nefese kalıyorm yavaş yavaş onada geçeceğim

bırı bısı desede su tatlılardan cıkolatadan kacsam ıstemesem artık hıc ya onlarla savasmak zorunda kalmasam keske

canım normalde haftada 1 tartılcaktım pazardan pazara ama tam tartılacağm gün regl oldum 5gün sonra felan tartılırım bende merak ediyrm zayıflayabildimmi bakalım

bende regl oldum mecburen onu bekliyeceğin yanlız göbeğim hafiften küçülmüştün reglden herhalde bugün yine şişti ya negüzel zayıfladığımı hissediyordum
bakalım tartı ne göstericek daha var gerçi tartılmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…