- 15 Ekim 2016
- 6.848
- 12.350
- 248
Bende hiç dedikodu yapmadimMesela ben de hayatımda hiç yalan söylemedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç dedikodu yapmadimMesela ben de hayatımda hiç yalan söylemedim.![]()
Ben hiç küfür etmedim mesela.Bende hiç dedikodu yapmadim![]()
Oooooo yokmu arttiranBen hiç küfür etmedim mesela.
Hiç ortalığı karıştırmadım meselaBen hiç küfür etmedim mesela.
Benim kendimde en Bayıldığım huyum mutevaziligim meselaBende mesela dünyanın en iyi insanıyım katiyen kendimi övmek için demiyorum![]()
Bizi harcarlar bu dünyadaBenim kendimde en Bayıldığım huyum mutevaziligim mesela![]()
Benim için önemli olan iç güzelliğidir.Ben hiç küfür etmedim mesela.
Kendinizi severek başlayın işe . Herkes değerli siz de öyle kimse için o güzel canınizi sıkmayınKızlar merhabalar
Daha önceki konularından bilen bilir şimdi çok farklı bir post açıcam ve bilginize tecrübenize ihtiyacım var..
Ben 27 yaşındayım oğlum var eşim ile görücü usülü evlendik 4 yılı aşkın bir evliliğim var. Eşim nişanlılık döneminde ev aldı borç ödüyoruz. Aile apartmanında oturmayı tercih etmedi neyse.. Eşimin ailesi çok değişik insanlar bir evladını tutar diğerini atar kötü olanı baş tacı eder, eşimi fazla sevmezler ki eşim sevilmeyecek bir insan değil aksine çok saygılı bi insan kaynım aile apartmanında yani eşimin abisi ve yengesi bizden büyükler konuşmuyoruz bazı nedenlerden.. Ben bir türlü eşimin ailesini çözemedim ve çok iyi niyetliyim iyi olduklarında hemen on adım gidiyorum görümcem benimle defalarca küstü hep kendi geldi konuştu affettim ve içimde kin besleyemiyorum kim olursa olsun hemen iyi düşünüyorum gelelim asıl konuya benden yaşça dört beş yaş küçük üniversite okuyan kuzenimle bu akşam yürüyüşe çıktık kendisi çok akıllıca düşünen ve çocukluğumuz hep birlikte geçti kendisi ile.. şuan bile evler yan yana sohbet ettik konu benden açıldı burçlar falan.. dedi abla sen çok iyi niyetlisin kim seni kırarsa kırsın hemen unutuyorsun kalbin çok saf kötüde olsan dilinde ve biri sana bir adım atsa hemen yelkenleri indiriyorsun dedi eşinin aileside olsa konuş ama huylarını bil mesafeni koru hemen herşeyini anlatma dedi güvenme dedi bende tam aksine kimden güler yüz görsem hemen iyi sanıyorum mesela görümcem diğer abisi yengesi için canını verir ama bize geldiğinde ben bizi çok seviyor sanıyorum samimi olmaya çalışıyorum beni defalarca kırmasına ve küs olmamıza rağmen geçmişte.. ben kendimi çok kötü hissettim sanırım öz güvenim yok üniversite okuyorum kitap okuyorum....ama çevremde fazla yok ondan kaynaklı mı kendimi nasıl toparlayabilirim uzun oldu hakkınızı helal edin..
Saf değilsin aksine herşeyin farkındasın. Herkesle iyi olmaya çalışınca mükemmel yerine koyulmuyorsun sadece kendini kullandirmis olursun. Ben buraya konu acana kadar gorumcemin tüm cirkefliklerini görmezden geldim aman diyip bosveriyordum ama meğerse kendimi kullandirtiyormusumdu. Şimdi asla ne iyi olurum nede anlayışlı. Sonra böyle kafana takar konu açarsın burdaKızlar merhabalar
Daha önceki konularından bilen bilir şimdi çok farklı bir post açıcam ve bilginize tecrübenize ihtiyacım var..
Ben 27 yaşındayım oğlum var eşim ile görücü usülü evlendik 4 yılı aşkın bir evliliğim var. Eşim nişanlılık döneminde ev aldı borç ödüyoruz. Aile apartmanında oturmayı tercih etmedi neyse.. Eşimin ailesi çok değişik insanlar bir evladını tutar diğerini atar kötü olanı baş tacı eder, eşimi fazla sevmezler ki eşim sevilmeyecek bir insan değil aksine çok saygılı bi insan kaynım aile apartmanında yani eşimin abisi ve yengesi bizden büyükler konuşmuyoruz bazı nedenlerden.. Ben bir türlü eşimin ailesini çözemedim ve çok iyi niyetliyim iyi olduklarında hemen on adım gidiyorum görümcem benimle defalarca küstü hep kendi geldi konuştu affettim ve içimde kin besleyemiyorum kim olursa olsun hemen iyi düşünüyorum gelelim asıl konuya benden yaşça dört beş yaş küçük üniversite okuyan kuzenimle bu akşam yürüyüşe çıktık kendisi çok akıllıca düşünen ve çocukluğumuz hep birlikte geçti kendisi ile.. şuan bile evler yan yana sohbet ettik konu benden açıldı burçlar falan.. dedi abla sen çok iyi niyetlisin kim seni kırarsa kırsın hemen unutuyorsun kalbin çok saf kötüde olsan dilinde ve biri sana bir adım atsa hemen yelkenleri indiriyorsun dedi eşinin aileside olsa konuş ama huylarını bil mesafeni koru hemen herşeyini anlatma dedi güvenme dedi bende tam aksine kimden güler yüz görsem hemen iyi sanıyorum mesela görümcem diğer abisi yengesi için canını verir ama bize geldiğinde ben bizi çok seviyor sanıyorum samimi olmaya çalışıyorum beni defalarca kırmasına ve küs olmamıza rağmen geçmişte.. ben kendimi çok kötü hissettim sanırım öz güvenim yok üniversite okuyorum kitap okuyorum....ama çevremde fazla yok ondan kaynaklı mı kendimi nasıl toparlayabilirim uzun oldu hakkınızı helal edin..
Yani ne solememızı beklıosun.Iyısın safsın dememızımı?Saf olunmamalı bu devırde benceKızlar merhabalar
Ben hiç küfür etmedim mesela.
Birde ve varım. Saf saf okudum. En saf benim. Kabul edin uzamasin.Bir kk klasiği olan "hep iyi niyetimden kaybediyorum" içerikli konunuz hayırlı olsun.
Yani eski konularınızı bilmesek neyse...
Konuda tek saf var, o da kuzeniniz.
Belki bir anı anlatmamizi bekliyor. Ben başlıyorum.Yani ne solememızı beklıosun.Iyısın safsın dememızımı?Saf olunmamalı bu devırde bence