Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
bu arada kilom 56.3 buraya kitlendi bi kaç gündür :24:
bu iyiye işaret benim için :24::24:

yarın bekle beni 55.3:24:

günaydın arkadaşlar :) benim de bu gün yoğurt günüm ama çıkıp yoğurt almam lazım iş arkadaşım yok onun gelmesini bekliyorum kapatıp çıkamıyorum :41:

sağol canım sen ne yiyosun bu gün bakim :4: ben gittim yoğurt aldım ama light ve yarım yağlı yoktu yaa hepsi tam yağlıydı tam yağlı almak zorunda kaldım sinir oldum yaa:5: bişey olur mu ki :63:

benim bugün elma günüm canım:31: aralarda da 1 tane ceviz yicem:31:
toplam 3 elma 3 ceviz yicem bugün yani:31:

bence hiç bişey farketmez y:31: olması daha iyi :31: sindirim açısından :31:

ye gitsin bende annemin yaptığından yicem yarın:31:

benim bugün elma günüm canım:31: aralarda da 1 tane ceviz yicem:31:
toplam 3 elma 3 ceviz yicem bugün yani:31:

bence hiç bişey farketmez y:31: olması daha iyi :31: sindirim açısından :31:

ye gitsin bende annemin yaptığından yicem yarın:31:

inşallah olmaz canm yicem valla başka yolu yok :24: senin menünde çok güzelmiş cnm 3 litre de su içersek tamamdır :46: şafak 16 :24:

:40:inşallah cnm :) cevizi sevdiğin için mi yiyorsun canm canın mı istiyor

ikisi de var canım valla hem seviyom hem canım istiyor :1:
canım daha neler istiyo ama neyse:9:

diyet bitsin o zaman yicez:39:

seminer varmış bana okul yolu göründü tatlım:66:
canım yemek istemicek:66:
kalan 2 elmamı da akşama yerim:66::66:
ama 2 cevizlerimi kırıp yiyim:66:

ikisi de var canım valla hem seviyom hem canım istiyor :1:
canım daha neler istiyo ama neyse:9:

diyet bitsin o zaman yicez:39:

seminer varmış bana okul yolu göründü tatlım:66:
canım yemek istemicek:66:
kalan 2 elmamı da akşama yerim:66::66:
ama 2 cevizlerimi kırıp yiyim:66:

cevizci seni :1: ye tabi fıstığım tok tutar hem ceviz :6: evet cnm bitsin şu diyet valla yiyeceklerimi düşünüüyorum şimdiden o kadar çok şey istiyor ki canm :26:

ben geldim kızlar salatalıklarımı doğradım yiyorum yarın yoğurt günümüz....
bu günüde bir atlatsaydım zorlanıyorum bayagııı:31::31:
bu arada 1 litre suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı hüplettim güne erken başlamanın faydaları:66::66::66::66:

ben geldim kızlar salatalıklarımı doğradım yiyorum yarın yoğurt günümüz....
bu günüde bir atlatsaydım zorlanıyorum bayagııı:31::31:
bu arada 1 litre suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı hüplettim güne erken başlamanın faydaları:66::66::66::66:

hoş geldin aferin canım sana :21: benim bu gün yoğurt günüm ama çok acıktım şimdiden yaa sabahı nasıl edicem ki:2: ben de 1.5 litre suyumu içtim yeşil çay hiç içmedim daha :4:

hoş geldin aferin canım sana :21: benim bu gün yoğurt günüm ama çok acıktım şimdiden yaa sabahı nasıl edicem ki:2: ben de 1.5 litre suyumu içtim yeşil çay hiç içmedim daha :4:

benimde canım yoğurt çekti gittim salatalık aldım elime birde yeşil çay yarını bi edeydik. bu arada regl olmadım daha ne söktürür ki belimde ağrı var ama bir türlü gelemedi:31::31::31::31:

benimde canım yoğurt çekti gittim salatalık aldım elime birde yeşil çay yarını bi edeydik. bu arada regl olmadım daha ne söktürür ki belimde ağrı var ama bir türlü gelemedi:31::31::31::31:[/QUOT

yoğurt doyurucu değil ki canım çok acıktım valla bu gün :14: bilmiyorum ki canm ben de olamadım henüz bu gün yarın olurum heralde:25:

kızlar bitsin artık bu çile:14::14::14:
hafta sonunda beni yanlız bırakmayın çok korkuyorum çok birde evdeyim:18::18::18::18::18::18: inşallah kaçamak yapmam

size haberim var:61:
ben bıraktım diyeti annem küstü bana bişey yemiyom diye bende kızdım ona accık tartışır gibi olduk :41:
çiirkinleşiyon dedi iyice :26:
bende bıraktım valla:26:

boyum 169
kilom 56.3
diyete başlayalı 9 kilo vermişim:6:
buna da şükürler olsun:62:

size başarılar diliyorum:71:
ama yanınız dayım tabi sizi takip edeceğim:91:

size haberim var:61:
ben bıraktım diyeti annem küstü bana bişey yemiyom diye bende kızdım ona accık tartışır gibi olduk :41:
çiirkinleşiyon dedi iyice :26:
bende bıraktım valla:26:

boyum 169
kilom 56.3
diyete başlayalı 9 kilo vermişim:6:
buna da şükürler olsun:62:

size başarılar diliyorum:71:
ama yanınız dayım tabi sizi takip edeceğim:91:

teşekkür ederim canım senin kararın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bizi bırakma:4:

teşekkür ederim canım senin kararın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bizi bırakma:4:

öyle mi cnm bırakıyo musun doğru sölüyo yeşim kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap :4: allah bizim yardımcımız olsun bizimkilerde bırak diyolar annem yanımda olmadığı için bilmiyo diyet yaptığımı bilse yaptırmaz ki :4:

Back
X