Allah hepsine kolaylık versiin canım ya bir an önce versinler telini de o da rahatlasın ona daha çok sıkıntı yapıyordur çünkü.benimkide acemiliği ankara etimesgutta yapmıştı tankçı benimkide. şimdi tekirdağ hayrabolu da yanına sürpriz bi şeklde gitmiştim ekimde şok olmuştu beni görünce karşısındaAcemiliginde surekli mesajlasip konusuyoduk zaten canım askerceli var ama usta birliginde telelfonu almislar elinden bi de orda turkcell de cekmiyomus yeni hat alacak galiba ama telefonunu bi verseler bi bucuk aydan once vermiceklermis dedi.Allah'tan yatmadan önce falan ariyor yine sabah arıyor sesini duyuyorum. Burdur'da her an mesajlasiyoduk iyi geccek galiba diyordum acısı çıkıyor galiba şimdi. Seninkide uyuyordur canım cok yoruluyor gün içinde sonuçta onlarada kolay değil hiç.
Allah hepsine kolaylık versiin canım ya bir an önce versinler telini de o da rahatlasın ona daha çok sıkıntı yapıyordur çünkü.benimkide acemiliği ankara etimesgutta yapmıştı tankçı benimkide. şimdi tekirdağ hayrabolu da yanına sürpriz bi şeklde gitmiştim ekimde şok olmuştu beni görünce karşısında
inşşş gidip görürsün canım inan o gözlerindeki ışıltı herşeye bedel hele başını koydumu omzuna dünya etrafında dönüyor ikinizin. ben izmirdeyim istanbulda teyzem var öyle gidebildim ancak istanbuldan 3 ssatti çünkü. sen nerdesin peki? allahım nasip etsin sanada o atmosferde onu görmeyi.Amin canim benm aynen ya rahat olamıyor hic ayakta bekliyor tabi bir de ona da kiyamiyorum bu sefer. Tankci demek benim ki ulastirma piyade. Kirklarelinde simdi derekoydeymis ama derekoyden de uzakmis. Bende supriz yapayim gideyim.istiyorum cok ama benim istememle olmuyor tabi. Daha on gun oldu gideli belki yaza dogru giderim diyecegim ama ailem izin vermez yine de şansımı zorlarim. Gidip gormek cok buyuk bi moral olur zaten ya nasil iyi gelmistir kimbilir Rabbim bana da nasip etsin inşallah yanina gitmeyi ne cok mutlu olur sevdicegimm
inşşş gidip görürsün canım inan o gözlerindeki ışıltı herşeye bedel hele başını koydumu omzuna dünya etrafında dönüyor ikinizin. ben izmirdeyim istanbulda teyzem var öyle gidebildim ancak istanbuldan 3 ssatti çünkü. sen nerdesin peki? allahım nasip etsin sanada o atmosferde onu görmeyi.
inşşş canımmm öyle bi moral oluyo ki hemde şafak 30 gün atıyormuş gibi nerdeyseBende izmirdeyim canım istanbulda kuzenim var benimde ama babama nasil dicem bilmiyorum nişanlı olsak daha kolay olurdu da bakalim biraz zaman geçsin de. Beni gorse hersey daha kolay olur biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah bakalim zamanla bana da.
inşşş canımmm öyle bi moral oluyo ki hemde şafak 30 gün atıyormuş gibi nerdeyseama ayrılırken insana inanılmazz koyuyoo o saatler öyle bi geçiyo ki koşturuyo sanki
Merhabaaaa kızlarrrrrrr çok ümit etmememle birlikte size birşey söylicem ve soruyorum askerlik düşücek diyorlar bir fikriniz falan var mı?
cuma gununden itibaren ben de 365ten geri saymaya baslayacagim
Cok tesekkur ederim amiin. bugun teslim oldu nasil bir boşluğa dustum kafayi yiyecegim. sabır versin allahim.Allah kavustursun canım hayırlı tezkereler.. sana da bolca sabır versin.
Allah kavuştursunCok tesekkur ederim amiin. bugun teslim oldu nasil bir boşluğa dustum kafayi yiyecegim. sabır versin allahim.
Amin cok tesekkur ederimAllah kavuştursun
Bitiyor bitiyor bi bakıyorsun geçmiş zaman. Uzun dönem dimi sizin de? Bende askere göndermeden önce üye oldum buraya bak bi sene oldu nerdeyseAmin cok tesekkur ederimbiter mi bu gunler
Cok tesekkur ederim amiin. bugun teslim oldu nasil bir boşluğa dustum kafayi yiyecegim. sabır versin allahim.
evet canim uzun dönemBitiyor bitiyor bi bakıyorsun geçmiş zaman. Uzun dönem dimi sizin de? Bende askere göndermeden önce üye oldum buraya bak bi sene oldu nerdeyse
canim allah kavustursun sizi de bi an once insallah. ben hala anlayamadim gittigini hala sanki arasam acacakmis gibi. cok boşluğa düştüm elim surekli telefona gidiyobenimde askerlerim bir aylık asker oldu. ilk gidişleri değil ama ustaya gittikleri çok koydu hele sevdiğimin onunla ilk haberleşemedik o yüzden çok zor gelmişti ama alışıyor insan. geçiyor günler bi şekilde. Allah'tan burası var.. İnsan paylaşabiliyor hiç değilse hasretini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?