aaa canım bende izmirdeyimm barıştık biz bu aradaaİzmir'de oturuyorum canım ben burdan 11 saat falan sürüyor.3 saat falan olsa gitmem mi hiç. Onu bunaltmamaya çok dikkat ediyorum zaten canım ruh halimi ona yansıtmamaya aksine ses tonumu canlandırarak konuşmaya çalışıyorum ki motive olsun diye. Benim de arada gitmem lazım yoksa biliyorum çok zor dayanacak.. Ama ailem işte pek izin vermez nasıl olacak bilmiyorum da. Hayırlısıyla bitirse gelse sağ salim. Bende şükrediyorum zaten yerleri iyi çok şükür. İnşallah alışırlar da daha rahat olur. Daha geçen hafta bugün gitti çunkü alışamadı da inşallah Rabbim yardımcımız olur bizim de tüm bekleyenlerin de..
Amin canım sizide bizi de herkesi inşallah zor bir dönem şu askerlikaz kalmış o zaman canım Allah kavuştursun hayırlısıyla
Ayy çok şükür gözün aydın canım barışmışsınız. Bende bi skype açim dedim iyi oluyormuş görüntülü konuşuruz bari insan yeterince özlüyor zaten. ;(aaa canım bende izmirdeyimm barıştık biz bu aradaakonuştuk ama zırıl zırıl ağladık hönkürdük telefonda bugun çarşı günüydü ama skype den görüşemedik konuşmaktan benimki de tekirdağdaa allahım askerlerimizi kavuştursun bize bi an önce şafak 236
canım aç ikinizede o kadar rahat oluyo ki çarşıda benimki kimsecikler beni camda görmesin diye kuytu köşelere geçiyoAyy çok şükür gözün aydın canım barışmışsınız. Bende bi skype açim dedim iyi oluyormuş görüntülü konuşuruz bari insan yeterince özlüyor zaten. ;(
Açim vallahi ya insan biraz görünce rahatlar en azından aradaki bu mesafelercanım aç ikinizede o kadar rahat oluyo ki çarşıda benimki kimsecikler beni camda görmesin diye kuytu köşelere geçiyoama 4 saat konuşuyoz birazcıkta olsa hasret gidiyo dokunmak gibi olmuyor ocak sonu allah nasip ederse izne gelecek 7 güncük
izinler nasıl geçiyor insan anlamıyor ki onlar içinde çok zor aslında bu durum. askerdeyken daha tedirgin oluyorlar nedense.çok şükür ki kavgamız bitttii bugun onun doğum günüydü zırladıktan sonra kutlama yaptık bi de telefonda.en çok koyan özel günlerin ayrı geçmesiAçim vallahi ya insan biraz görünce rahatlar en azından aradaki bu mesafelerbenimkide acemiden sonra dağıtım kullanmıştı hemen geçti gitti.
aaa canım bende izmirdeyimm barıştık biz bu aradaakonuştuk ama zırıl zırıl ağladık hönkürdük telefonda bugun çarşı günüydü ama skype den görüşemedik konuşmaktan benimki de tekirdağdaa allahım askerlerimizi kavuştursun bize bi an önce şafak 236
evett kolay kolay vazgeçemiyoruz ama kavgadan da geri kalmıyoruz kuzum ya ama çok şükür düzelmeye başladık onun için sabredeceğim okulu bitir önce evlenince durumumuza göre yapacağız bişiler dedi. hadi hayırlısı artık dedimAyy canim cok sevindim bak o kadar kolay vazgecemez demiştik. görüntülü konusmak cok guzell yaa carsambada biz konuşmuştuk ayy nasil duygulandim ama aglamadim zor tuttum kendimi gecti kuytu köşeye kimsecikler gormesin diye. Insana nasil iyi geliyorbizim safagimiz 325 olcak inşallah
Amin canım sizide bizi de herkesi inşallah zor bir dönem şu askerlik
evett kolay kolay vazgeçemiyoruz ama kavgadan da geri kalmıyoruz kuzum ya ama çok şükür düzelmeye başladık onun için sabredeceğim okulu bitir önce evlenince durumumuza göre yapacağız bişiler dedi. hadi hayırlısı artık dedimşafaklar hızlı hızlı atsın artık yaa
canım ben atatürk üni aöf de sosyal hizmetler okuyorum 3. yılım bu sene. aklım sende kalacak içim rahat olmayacak ama yinede ısrar ediyorsan sen git şimdi çalış ben burda bunun üstesinden de gelirim dediBak sakinlesince ne guzel konusmus. inşallah mutlu olursunuz canim hep. evet safaklar erisin bitsin kavusalimSen nerde okuyosun peki canım
canım ben atatürk üni aöf de sosyal hizmetler okuyorum 3. yılım bu sene. aklım sende kalacak içim rahat olmayacak ama yinede ısrar ediyorsan sen git şimdi çalış ben burda bunun üstesinden de gelirim dedikıyamam ben ona ya bende tmm okulu bitirip evlenince yaparız bişiler dedim. sen izmirin neresindensin canım
yanlış oldu sonu karıştırdımm şaşırdım aşkitomdan konuşuncaBak sakinlesince ne guzel konusmus. inşallah mutlu olursunuz canim hep. evet safaklar erisin bitsin kavusalimSen nerde okuyosun peki canım
yanlış oldu sonu karıştırdımm şaşırdım aşkitomdan konuşunca
ben ara sınavlara internet üzerinden giriyorum canım. sadece final ve büte gidiyorum vizelerim iyi geçti yarın sonuçlar açıklanacakYok canım sorun değil ki insanin akli surekli onlarda olunca. Dunle.bugun sinav vardi galiba nasildi iyi gecti mi
AmiiiiiiinnAynen canim ya sınav gibi Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini nasip etsin
ben ara sınavlara internet üzerinden giriyorum canım. sadece final ve büte gidiyorum vizelerim iyi geçti yarın sonuçlar açıklanacaksen neler yapıosun asker beklerken
evet canım benim okul erzurumda ama aöf bende sosyal hizmetler okuyorum. bende öğretmenim meslektaş çıktık bakAa internetten mi degisikmis bak o ben anadolunun aofsini bitirmistim hep sinavlara gidiyodum. Çalışıyorum canım öğretmenim hafta ici ogrencilerle oyalaniyorum hafta sonu cok koyuyor ama sürekli görüşürduk çünkü. O cok zorluyor beni
evet canım benim okul erzurumda ama aöf bende sosyal hizmetler okuyorum. bende öğretmenim meslektaş çıktık bakbende anaokulu öğretmenliği yaptım ayrıca ç.gelişimi mezunuyum. biz ikimizde askere gitmeden önceki 5 ay çalışmıyorduk ve haftada 3 gün buluşuyorduk gitmesine 1 ay kala hergün buluştuk ve sonraaa inanır mısın tan 1 ay kendime gelemedim odadan çıkmadım kimseyle konuşmadım 4 kilo verdim kaş desen organik oldum yanii gözlerim gözükmüyordu o derece ama sonra düzeldim tabi şimdi ne zaman bişey olsa bi yanım hep eksik kalıyor onun omuzuna hep ihtiyacım oluyor
ben anaokulu öğr. yapmak istemiyorum ama çok ağzım yandı o meslekte soğudum bide fazla çocuk çekemiyorumAa ne guzel anaokullari hep öğretmen alımı yapıyorlar. Evlendiginde ogretmenlige de bakarsin hem sosyal hizmetlerde aslinda iyi bi bolum.ordanda is cikar inşallah. Kpssyi dusunmedin mi aliminiz var diye biliyorum ben aslinda.
Biz de iki bucuk yildir birlikteyiz ve hic ayri kalmadık böyle gittigi gunler hep agliyodum hele ki usta birligine gidisi mahvetti resmen beni gittigi iki gun hic konusamadk mahfoldum hic habersiz gecen gunum olmadiki. Simdi santralden konusabiliyoruz kendi telefonuna gecse eminim daha rahat olacagiz. Bende hep eksigim sevdigim olmadan...
ben anaokulu öğr. yapmak istemiyorum ama çok ağzım yandı o meslekte soğudum bide fazla çocuk çekemiyorumonun için sosyal hizmetlere geçtim bende daha rahat çünkü.aslında askercell alsa benimkinde var mesela ama sivil hattı da var çok tehlikeli ama aldı yani allah korusun yinede. seninkide yakın zamanda teline kavuşur inş en azında wc de falan msj atar 2 dk arar insan deli gibi merak ediyo çünkü. benimkide bugun en son iştimaya gitmişti uyudu galiba ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?