• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ göğsüm büyüdü ve sarktı

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Bir süredir farkediyorum ki sağ göğsüm sola göre gözle görülür derecede büyük.Eskiden de farklıydılar zaten.Ama şimdi daha fark edilir oldu.Başka belirti kitle falan yok.Ayrıca hayatım boyunca ciddi kilolar alıp verdim.Şimdi de almış durumdayım.Ayrıca senelerdir sol tarafıma baskılı yüz üstü uzanır.internete falan hep öyle girerim.kanser olma olasılığı var mıdır ki böyle bir durumun?

Bir süredir farkediyorum ki sağ göğsüm sola göre gözle görülür derecede büyük.Eskiden de farklıydılar zaten.Ama şimdi daha fark edilir oldu.Başka belirti kitle falan yok.Ayrıca hayatım boyunca ciddi kilolar alıp verdim.Şimdi de almış durumdayım.Ayrıca senelerdir sol tarafıma baskılı yüz üstü uzanır.internete falan hep öyle girerim.kanser olma olasılığı var mıdır ki böyle bir durumun?

Benmde sağ gögsüm biraz daha büyük. Büyük oldugu için doğal olarak yer çekiminden daha çok etkileniyo. Ama tabi burdan kanser olurmu bilmem ne mi bilemeyiz gidin bi doktora görünün muayne olun.

kanser mi değil mi bilemeyiz... ama benimde sağ göğsüm biraz daha büyük diğerinden..nerdeyse her kadının böyledir, kimisinde az, kimisinde daha fazla bir fark vardır...

Bir yakınıma da doktor göğüsler asla %100 simetrik olmaz demiş. Bayanlara soralım burada herkesin iki göğsüde aynı büyüklükte mi? :52: Gerçi ne kadar küçük olurlarsa fark o kadar belirsiz oluyor sanırım.

Şimdi kilo alınca gögüslerde büyüyor. Mağlum yağ dokusu. Sen de bu aralar kilo aldıysan zaten büyük olan sağ göğsün daha fazla büyümüştür diye düşünüyorum. Kafana takılıyorsa git bir doktora. Gayet normal, onların işi bu, sen de ücretiyle muayne oluyorsun zaten :34:

.

herkeste aynıdır canım. tek başına bu bir belirti değil. takılma bu kadar emin ol kimse senin kadar dikkatl inceleyip bu farkın ayrımına varmıyordur.

İnsanların sağ tarafiyla sol tarafi hic bir zaman simetrik değildir.. Kiminde minimum derecede kiminde daha fazla..

Ayaklarimizin (ayakkabi birini sikar digerine tam olur) ellerimizin buyuklukleri, ayak el parmaklarimizin buyuklukleri( yuzuk bir elin parmagina tam olur digerini sikar)birbirinden farklidir.
Hatta gözlerimizin büyüklüğü bile farklidir uzaktan bakinca fark edebilirsiniz

Kilo alip vermek vücuda zarar veriyor kist olduğunu dusundurmedi bana ama rahat etmek için bir doktora gidebilirsiniz..

Son düzenleme:
Benim de sol gogsum digerinden buyuk ayrica kitlelerim var solda ona rağmen kanser teşhisi koyulmadi şükür iciniz rahat olsun ama her kadın memesini belli araliklarla kontrol ettirmeli. Sorsaniz dalga gecmez ya sanmam ben neler soruyorum doktorlara da artik guluyorlar yani:D

kuzenimde 20 yaşındayken biri diğerinden büyük diye kafasına takıyordu sonunda doktora gitmiş. Doktor hiç de dalga geçmemiş gayet ciddiye almış ve normal demiş. Herkesin bi göğsü diğerinden büyük olur, endişe etme demiş. Çok taktıysan sen de bi git göster bence

Benimde göğüslerde ve koltuk altında ağrı vardı 1 haftadır. Dün Dr gittim meme ultrasonu istedi. Çok şükür hiç bir sorun yokmuş.sadece süt kanalları çok genişmiş

Daha öncede vardı eminim. Ama bu kadar değildi sanki ya da ben dertsizlikten kendime takacak bişeyler arıyoum.Bir de bu uzun süredir böyle.Yani aylardır diyebilirim.Ama dediğim gibi kilo aldım.Bir de kanser olsam başka belirti olurdu sanki bu aylar içinde.

Back
X