Bence biraz akısına bırakın ve asla aileleri karıştırmayın.iş ciddiye binerse aileler tanisir şu an gerek yok..eger sizin şehrinize gelip de haftaya görüselim dediyseniz bayaği ayip etmişsiniz ama daha yola cikmadan demişseniz olabilir..
Bence boyle kafan karismis bir iliskiden cikmalisin. Duzgun bir iliskide hersey net olur. Bukadar kafa karisikligi yasamazsin.
Senkronize bile degilsiniz kopuk gibisiniz zaten. Ayrica kendi cvsini bile atamayan adsmdan ne bekliyeceksin.
Bence ayril daha net bir iliski yasa. Bu kafa karisikligi ile adam seni evlilige iter sonra ne isim var benim bunla dersin. Mutlu olmadigin cok belli yazdiklarindan. Ayril ferahla canim. Onu bunu bosver zaten. Hislerine guven. Ciddiye alinmadigini yanlis birseylerin oldugunu hissediyorsan hislerini dinle derim.
Kendi cvsini atamamak değil günde 14 saat belki daha fazla çalıştığı oldugu için iş arayamiyordu. Aslında her şey net ama çok boğulduğumu hissediyorum. Sevgi konusunda kafamda karışıklık yok :)
Tabi daha iyi bilirsin yasadiklarini ve iliskini. Umarim mutlu olursun. Ama kendinden ödün verme cok fazla. Ve hislerine guven. Daha cok gencsin. İliski yasadigin insanla mutlu huzurlu ve denk olmadiktan sonra o iliskide durmak gereksiz. Hakkinda hayirlisi olsun
Nedense bugün aklıma geldin dedim @birgariporhanveli vardı nerelerde diye buralardaymissin. Acele etme bence zamana bırak sınavına odaklan.
Uzun iliskiyse olur böyle seyler. Her iki tarafta gercekten seviyorsa halledilir diye düşünüyorum. Sadece kafanda ki seyleri telefonda değil yüzyüze konuşmalisin. Biraz sabir bakalim.
Karsimda sizin gibi davranan biri olsaydi beni asla sevmedigini ve deger vermedigini dusunurdum. Yaptiklarinizi bir toplayip dusunun ortaya ne cikiyor? Aileler tanissin vs diye birseyler yapmak isterken, karsidaki diyor ki evlilik ne acelesi var ben burun yaptiracagim bilmem ne yapacagim. Basim agriyor diye bulusmayi oteki haftaya atmissiniz direk. Insan yarim saatte olsa gidip gorebilir.
Iki secenek varsa ikinci plana attiginiz hep sevgilinizmis gibi duruyor burada anlatiminizdan.
Sizin tarziniz sevme sekliniz bu belki ama ben böyle bir iliskiyi asla evlilige goturmezdim O nun yerinde olsaydim.
Herşeyi geçtim aranızda resmi birşey yokken sana işten çık diyemez! Derse de değer, sgk+yol+yemek ve maaşını ödeyiversin. Evliyken de diyemez( istisna konular hariç tabi) evlilik gerçekten ama gerçekten kolay değil. Hele ki artık erkekler açısından artık o ev babası devri kapanıyor. Acele etmeyin sakın. Maddi manevi hazır olmadan, soru işaretleri geçmeden evlenmeyin
Çocuk aceleci
Sen kararsızsın
Bence de acele etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?