- 11 Mayıs 2015
- 243
- 228
- 18
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
Bugün doğum günün mü?selam hatunlar
kahvaltı yapmadan çıkmıştım. arkdaşım erken doğum günü olarak okuldaki odamı süslemiş birde sufleli tatlıdan bırakmış sabah onu yedim.
öğlen 3 gibi
3 köfte
patates
az ekmek
sem iz otu salatası yoğurt
saat19:00
yeşilçay
yanında küçük kek vardı
bal
meyvesi fln vardı
23 mayıs canım bi 15 dk sonra :)Bugün doğum günün mü?
teşekkür ederim :) ah ah yaşlandık canım :)O zaman ilk ben kutlayayım. İyiki doğdun minerva
88 liyim 27 :)Kaç oldun ki?
evet bekarım . ileri derecede bekar :)Daha hayatının baharına yeni geliyosun canım. Bekar mısın?
Aramıza hoş geldin. Bebişlerinle oynayarak hareket etmiş olursun, biraz da yemekten kıstın mı yavaş yavaş verirsin.Ya bende zayıflamak istiyorum ama bütün gün evde olduğumdan ve iki küçük çocuğum olduğundan dolayı hem sıkıntıdan hemde çocuklara yedirirken bende çok yiyorum bu yüzden zayıflayamıyorum dahada alıyorum napacm bilmiyorum
Ya bende zayıflamak istiyorum ama bütün gün evde olduğumdan ve iki küçük çocuğum olduğundan dolayı hem sıkıntıdan hemde çocuklara yedirirken bende çok yiyorum bu yüzden zayıflayamıyorum dahada alıyorum napacm bilmiyorum
23 mayıs canım bi 15 dk sonra :)
Saolun kızlar ya bide doğum kontrol hapı kullanıyorum oda iştahımı açtı mı ne bilmiyorum gelip gidip yeme ihtiyaci duyuyorum iştah kesici öneriniz varmıHoşgeldin aramıza. Benim çocuk yok ama dışarı çıkmadan evde egzersiz yapıyorum. sende yapabilirsin. Çocuklarınla oyun oynayabilirsin zaten o bile yeter. yemeğe de dikkat edeceksin biraz. biz yediklerimizi yazıyoruz sende yazarsan belki kendini frenleyebilirsin. Gerçekten faydası oluyor.
kızlar yarışma varmış. ben katılmak istediğimi söyledim. bakalım bir de böyle deneyelim :)
Saolun kızlar ya bide doğum kontrol hapı kullanıyorum oda iştahımı açtı mı ne bilmiyorum gelip gidip yeme ihtiyaci duyuyorum iştah kesici öneriniz varmı
Cnm benim başka çarem yok 23 yaşımın içindeyim biri 2.5 diğeri 1 yaşında iki bebişim var ikinci hamilelik bilmeden oldu mecbur hap kullanıyorumKeşke iştah kesen büyülü bir şeyler olsa. :) Varsada bilmiyorum. Birde biyerlerde okumuştum doğum kontrol hapları sağlıklı değilmiş diye. ne zararı var onuda bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?