Doğmasını bekledim deseydinizHepsi bir ayrı garip.
Bir kez banada doğunun küçük bir ilindeyken arayıp gebelik varmı olursa bildirin demişlerdi o zaman tedavi görüyordum. Tedavi görüyorum dedim. Tamam gebelik elde edince muhakkak gelin dedi. Piki dedim orda nasip olmadı.
Şimdi Trabzondayım ve cidden burası fıkra gibiBeta testi verdim sağlık ocağına 4.054 çıktı yani bariz hamileyim. Üstüne her hafta iğne vurulmaya gittim düşük tehlikesi yüzünden. Kendi elleriyle iğneyi vurdular. 3,5 aylıkken ben bize niye söyleyip sisteme işletmedin dediler Daha nasıl söylenebilirdi acaba
Trabzondan selamlar olsunHepsi bir ayrı garip.
Bir kez banada doğunun küçük bir ilindeyken arayıp gebelik varmı olursa bildirin demişlerdi o zaman tedavi görüyordum. Tedavi görüyorum dedim. Tamam gebelik elde edince muhakkak gelin dedi. Piki dedim orda nasip olmadı.
Şimdi Trabzondayım ve cidden burası fıkra gibiBeta testi verdim sağlık ocağına 4.054 çıktı yani bariz hamileyim. Üstüne her hafta iğne vurulmaya gittim düşük tehlikesi yüzünden. Kendi elleriyle iğneyi vurdular. 3,5 aylıkken ben bize niye söyleyip sisteme işletmedin dediler Daha nasıl söylenebilirdi acaba
Trabzondan selamlar olsun
Doğmasını bekledim deseydiniz
İş dalginligi mi nedir bu
Kayınvalideniz arattiriyor olabilir miKizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya
Bir üye daha söyledi de yok ya ihtimal vermiyorumKayınvalideniz arattiriyor olabilir mi
Evet tabiki sorulması normal. Ama bu durum pandemiden dolayı değil. 15-49 yaş kadın izlem diye bi durum var. Kişi aranıp evli olup olmadığı soruluyo. Evliysede korunma tipi soruluyo. Gebelik durumundada izlemler olusturuluyo. Cünkü bu sürecler takip gerektiren sürclerKizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya
Peki nasıl korundugumuz neden izleniyor bunun sebebi nedirEvet tabiki sorulması normal. Ama bu durum pandemiden dolayı değil. 15-49 yaş kadın izlem diye bi durum var. Kişi aranıp evli olup olmadığı soruluyo. Evliysede korunma tipi soruluyo. Gebelik durumundada izlemler olusturuluyo. Cünkü bu sürecler takip gerektiren sürcler
Küçük ilçe değil. Ben İstanbul'dayım Burda da her sağlık ocağı kendi bölgesini takip ediyorben evlendiğimden beri bir kaç ayda bir aranıyorum sağlık ocağından, gebelik var mı diye
herkeste aranıyor zannediyorumsiz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama küçük ilçelerde aranıyor sanırım..
buradaki çoğu kişi bilmeyince herhalde küçük ilçelere özel bir şey diye düşündüm..Küçük ilçe değil. Ben İstanbul'dayım Burda da her sağlık ocağı kendi bölgesini takip ediyor
İstatistik-mis. Ben de bu sorunun cevabini merak ediyordum.Peki nasıl korundugumuz neden izleniyor bunun sebebi nedir
Küçük ilçe değil. Ben İstanbul'dayım Burda da her sağlık ocağı kendi bölgesini takip ediyor
Bize de sordular bakanlık dağıttığı için korunma yöntemine göre her ay ücretsiz alabiliyorsunuz.İstatistik-mis. Ben de bu sorunun cevabini merak ediyordum.
Hadi o istatistik,
Peki esim korunuyor diyorum,nasil korunuyor diye cevap isteniyor. Bacagina baglamak suretiyle korunacak hali yok,prezervatif yani.
Vereyim mi prezervatif diye soruyor bu sefer.
Gel ortamiza yat. Daha garanti bir korunma yontemi olur diyesim geliyor.
Korunmayı bilmeyip istemeden gebe kalan insan sayıda malesf cok fazla. Bu seferde sacma sapan yollara basvuruluyor. Soruluyor evet en azından karsında insanın bazı sorularıds rahat rahat sorulmasına da zemin hazırlanılıyo.Peki nasıl korundugumuz neden izleniyor bunun sebebi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?