Sağlıkla 48 kg'ye döneceğim

Kilo vermeye bawlayamadimki dursun
ocakta 50kgdim 2Ayda kilo aldim simdide gitmiyolar.
bir yerde muhakkak bir eksik vardır...bence...
nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama bu durumlarda vücudu şaşırtmak lazım diyorum ben...

bugün ;
ara:
sade türk kahvesi

öğlen:
1servis kaşığı mercimek
4 kaşık yoğurt
1 salatalık

hepsini karıştırdım görüntü pek hoş olmasada tadı fena değildi bir tabak dolusu bunu yedim hem besleyici hemde doyurucu bir öğündü benim için...

ara:
sütlü nescafe
1 dilim kek(küçük tü:44:)

akşam:
2 servis kaşığı mercimek
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz vişne suyu

su :2 lt

bugün güne 2 bardak su içerek başladım....

kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 domates
3 zeytin
2 fincan çay
1 çay kaşığı kayısı reçeli

ara:
sade türk kahvesi

öğlen:
1 kase yoğurt
1 salatalık

şimdilik böyle...

merhabalar günlüğüm
dün akşam yemeği yiyemedim malesef
su 2 lt tamamdır

gelelim bugüne;

kahvaltı:
her sabah yaptığım klasik kahvaltım

ara:
sade türk kahve keyfi

öğlen:
(zorla arayıp bulduğum )
1 kase yulaf ezmeli süt karışımı
6 tane susamlı leblebi

ara:
sütlü nescafe+5yulaflı bisküvi

su 1 lt şimdilik

11.5 AYLIK BİR PRENSESİM VARBU YÜZDEN DÜZENLİ SPOR YAPAMIYORUMAMA YUMURCAĞIM SAYESİNDE FAZLASIYLA SPOR YAPMIŞ OLUYORUM SANIRIM

mrb ben de anne adayıyım oğlumu kucağıma almama çok az bi süre kaldı sizi okuyunca özendim bebiş daha yaşına basmadan kilo probleminiz kalmamış nerdeyse kaç kiloyla doğuma gittiniz ve sonrasında neler yaptınız

merhaba geç oldu ama öncelikle allah bağışlasın bebişinizi...benim çok fazla kilo alma durumum olmadı ve kısa sürede verdim ...sorun şuan olmak istediğim kiloya ulaşmak...çok özel birşey de yapamıyorum diyet spor vs...sorun abur cubur tüketmem...bunu kesince ve azaltınca kilolar gidiyor ama istikrarlı olamıyorum ne yazık ki...

tekrardan selam günlüğüm...kürkçü dükkanı misali döndüm dolaştım yine burdayım....4 kg fazlalılğ 5 kg ye çıkartarak geldim...ama bu defa kararlıyım istediğim kg ' yi görene kadar devam yoksa bu gr gr gelen fazlalıklar giderek artan kilolara dönüşüyor ve ben buna artık şuanada dur dedim...

50.6 kg ' görmüşüm ve ne yapmışım bunu 53 kg'ye çıkarmışım.aferin bana...

selamlar
evet bugün tekrardan başlıyorum ve 48 kg yi görmeden bırakmıyorum diyetimi...
sağlık sebebiyle oruç tutamıyorum ne yazık ki...ve sporda yapamıyorum yürüyüş hariç...
bakalım ilerleyen günlerde neler olacak....

bugün ;
kahvaltı :
2 fincan çay,domates,3 yeşil,1siyah zeytin,1 kk kaşar,1/2kk peynir,1 çay kaşığı marmelat ,1 dilim ekmek yedim...
ara:
yok
öğlen:
1 kupa sütlü nescafe,4 bisküvi yedim...
şimdilik böyle...
yarına bugünki kilomdan farklı bir rakam görmeyi ümit ediyorum,bakalım hayırlısı....

hep derler ya amn canım 1-2 kilodan birşey olmaz diye ,kesinlikle doğru değil,aslında çok şey oluyorda iş işten geçtikten sonra anlıyoruz bunu ..tıpkı benim şuan farkına vardığım gibi.en başta sağlık ve özgüven için bedenimize ve mide mize iyi davranmalıyız midemizi bir ambar gibi kullanmamalıyız ki bu tür diyet lerle zamna harcamadan keyifli bir yaşam sürelim...

yemeklerle ilgili pek sıkıntım yok çok şükür..abur cuburru sınırlarsam bu iş çok fazla uazmadan güzelce sonuçlanacak...çikolata bayadır yemiyorum...ama bisküviyi biraz abartıyorum...acıktığımda enerjim düştüğünde hemen bisküviye saldırıyorum...bir kaçtaneyle sınırlasam buda pek sorun olmayacak ama 1-2 ,1-2 derken paket bitiveriyor ve sonuç fazladan yağ ve karbonhidrat +400 kalori ki bu diyette olan birinin 1.5 ana öğünü...eee bunlara rağmen bunu yaptım sonuç yavaş yavaş yerleşen sinsi kilolar..ama bugünle birlikte silkelenme vakti...

bu sabah 52.7 kg dim...vermem gereken 4.7kg....haftada 1 kg verebilsem çok güzel olur ,bakalım

200 tane hulalop çevirdim...
1.5 -2 haftada bel,karın ve basen 3 cm genişlemişim...buna geciken regliminde etkisi vardır ama yinede bunun için azda olsa egzersiz yapacağım.....

saat 4-4.5 gibi 4 kaşık kabak yemeğiyle 3 kaşık yoğurt yedim...
akşama aynı öğün yada yememeyi başarabilirsem günü bu şekilde kapatırım...

evet bugün istediğim eksiyi gördüm .yarında aynı şekilde olmasını ümüt ediyorum...

dün akşam biraz karpuz ,peynir ve ekmek yedim...ve biraz da dondurma...1 saat sahilde yürüyüş yaptım...

bu sabah kahvaltıda;
1 dilim ekmek,1 kk kaşar,az peynir 2 siyah+2 yeşil zeytin,1,5 fincan çay,domates ve 1 çay k. marmelat yedim.
öğlen ve ara;
1 kupa sütlü nescafe ve 7 bisküvi...
hala bisküviyi bırakamadım ve azaltamadım...
buna en kısa zamanda bir çözüm bulmam gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…