Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

birikmiş izinlerini toplu kullandırtıyolar canım ,malum yıl sonu geldı dıye

öglen salata yogurt ve tavuk yedim bugun maşallah ıstıkrarlıyım :)

kızzz valla ben sabah zorla çıkıyorum yataktan ne yemeği kahvaltımı güç bela yapıyorum yapamazsam peyniri ve haşlanmış yumurtamı alıp işe geliyorum... anam ne güzel valla akşam ben evde yemeyecek olsam adam ne yerdi merak ediyorum gerçi arayıp sorardım yahu ne yedin diye hehehehe yok ya o kadar da acımasız değilim arada yapardım herhal yani belki inşallah

bende eski diyet günlerimde ordaki mısır tuzlu diye evde patlatır götürürdüm ah ahhh şimdi oda yasak kızlar bu arada dün eşim bir sütlü kahve almış shizli miydi neydi. ona su kaynatıp beklerken üzerini okudum adamlar yağsız süt tozu kullanmış şekersiz filan bir kaç yerde baktım özellikle belirtmişler yağsız süt tozu diye bende 1 tane içtim baya da güzel eşimde koliyle almış diye söyleniyordum sıpam beni düşünmüş okumuş etmiş haklıymışta size de öneririm internetten de bakayım tabi yanlış bir yan bulursam yazarım :)

bizimkiyle evde film izlenmiyor hiç yerinde duramıyor kımıl kımıl öyle olunca odaklanamıyor ben filme daldığım bir anda bir bakıyorum adam yok ortalıkta gidip uyumuş oluyor

bizimki de kahvaltı hazırlıyor bazen tadı olursa sağolsun normalde 7.30 en erken 7.15 te kalktığım halde nedense kahvaltım bile hazırken 7 de yataktan çıkarmış oluyor birde giyinip oturuyorum masaya sinirden kudurmuş bir halde 5-10 dk da kahvaltımızı yapıp oturup bekliyoruz evde çıkacağımız saati lan madem süpriz yapıyorsun bari 7.30 da kaldır kahvaltımı yapıp evden çıkıvereyim

evet bizimde sinemada o derdimiz var eşimin bacakları da sığmaz hep o orta boşluğu olan salonları seçer ortada da bir biz otururuz

bana gelemiyor neslim oyle bi enerji yada bu aralar gerçekten çok bitkinim sabahlari kazimak gerekiyor beni yataktan
misir bende goturdum canim, esimde cekirdek, cips, seker, cikolata ne varsa alir Ben yine iyi koruyorum böyle bi kocanin yaninda kendimi düsünüyorumda

hosbuldum fistigim benim
bidahaki gelmeme bulusalim canim olur mu kizkiza bulusalim ama iki sigaraci kocalarin yaninda rahat edemeyiz

o kalinlastirdigim yerde ne kadar haklisin yaaaaaaaa hakkatende öyle bu adam simdi farkediyorum

aclik oyunlari aklimda canim evde film arandigimizda izleriz insallah not aldim

naptin mutfagini tamamladin mi sen ocaginin orasini

kızlar bişey soracam tavuk şinitsel aldım.hazır pişmiş eve sadece ısıtılıyor yenebilirmi acaba çok severim kalorisi az görünüyo ama bilemedim yarın öğlen yiyecem
bu arada ben Özcan deniz hasatsıyım evimn sensine gitmiştim bu son filminede gidicem asmalı konak dzisini çok sevmiştim

Ben tavada bir tatli kasigi kadar yagda yapiyorum cunku hafif pismis oluyor zaten.
kalorisi az mi gerçekten enteresan yagda kizartiyorlar diye biliyordum ama

asmali konak benimde favori dizimdi, hala canim sikildikca acip bazi bölümlerine bakarim, bu kalitede bi dizi olmadi bi daha

ivitt bitirdimm canımm sıdı baska planlar pesındeyım:)
sen bırakmadınmı sıgarayı yaa kacak kacak ıcıyomusun yoksa hala vay cadı:)
ben hamıle kalana kadar bana bulaşma dedım sesı cıkmıyo içiyom pöfür pöfür:)

tatlım eskiden bende alırdım mikrodalgada pişirirdim güzel olurdu... tabi şimdi yasak bana dukanda tavuğun üstündeki o galeta unu nedeniyle yinede kızartmadığın sürece sıkıntı olacağını sanmam...

bende özcan deniz hastasıyım adamın tipiyle çok aram olmamasına rağmen şarkılarının bazılarına ve filmlerine bayılıyorum

günaydınlar güzel cazibeli çekici hatunlar...

nasılız bugün ?? ben bomba sabah tartıldım 81 kg çıktım regl de bitti bitecek inşallah haftaya da böyle bir skorum olur anaaam 8 li rakamlar gidiyorlar mı nee

günaydınlarrrr

hepimiz için musmutlu bi gün olsun,yav hava ne kadar soğuk,valla sabah bere eldiven ne varsa geçirip öyle geldimAllahım dışarıda çalışmak zorunda olanlara güç kuvvet sabır versin

ısınmak için sürekli sıcak şeyler içiyorum iyi oluyo bi taraftan ama benim tartı bu sabah yine artılarda,reglim sökülmedi hala,bi olsam eminim 1 kg ya yakın gidecek,belirtiler var ama kendileri gelemedi hala

bu arada edacımm seninle gurur duyuyorummbu dukan sana çok iyi geldi,ayy az kaldı 80 lere veda etmene

günaydın hatunlarrr,
ben dün aksam hiçbişey yemedım,sabah resmen aç uyandım
onumuzdekı hafta dogacak yegenım için şeker hamurlu kurabıye yaptım ama canım cıktı daha bulaşmam ben bu işe:)
bakın bakalım nasıl olmuşşş:)
aslında biraz sabrım olsa ticarete dökebılrım bu işi tanesı 4-5 tlden satılıyomuş:)
ilk denememe göre nasıl bakem:)

Eklentiler

• $04122013.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 59

esram günaydın

maşallah 10 parmakta 10 marifet

çok güzel olmuşlar,yanlız ben sana söleyim bu işe bulaşanlar kolay bırakamıyo,geçen sana sölücektim unuttum,benimde eltim kpss den istediği sonucu alamayınca geçen sene bu kurabiyelerden yapmaya başladı,hatta face de esradan butik kurabiyeler diye sayfası var,ilk zamanlar eşe dosta hediye olarak yapıyodu ama şimdi ticarete döktü,kurabiyeden çok kişiye özel butük pasta yapıyo,ve şu anda yetiştiremiyo,allahtan kocası yardım ediyoda altından kalkıyolar

bakmışsın sende bu yolda ilerlersin,var sende o kapasite

bunun için biraz sabır lazım bırazda zaman:)
benım hayatım okadar curcunalı ki ben aldıgım sıparıslerı yetıstıremem:)dun aksam evdeydım uzun zamandan sonra,bunlarla ugrasmaya baslayıncada volkan sıkayet ettı benle ılgılenmıyosun dıye,adam yattı bende gittim 12de anca yattım zaten kpss calısmam lazım tüm boş zamanlarda..
off neslım offf okadar dertlıyımkı zamansızlıktan

sorma canim içmiyorum yiyorum sanki sigarayi
aslinda kaçak iciyordum evdeyken ama gecenlerde kocam yakalayinca ogrendi simdi o ayda yilda bi iciyorum saniyor
yaninda hayatta icemem ben hamile kalincada birakicam insallah
aslinda benim birakmalarim cok basit bazen tiksiniyorum 1/2 hafta agzima sürmüyorum sonra yeniden canim istiyor
türkiyeye gelince orda full ictim geri buraya dönüncede birakamadim
yine ara vercem sanirim ama bu sabah paket almadim biraz tiksindim galiba

günaydin edaaa masallah azmine hayranim 8lere elveda demene az kalmis

günaydinnnnn valla masallah cok güzel cok sirin olmus hepside cidden sabrin olsaymis iyi para var bu iste galiba

günaydin neslim burada oyle acayip soguk canim yaa, kis vaktide suyu zor iciyorum ama oyle boyle gidiyor iste
reglin ne zaman gelmesi gerekiyordu :26: acep bi durum mu var ki neslim

tşk ederim tatlım... birazda sayende oldu iş yerinde bugün eridi gitti kıza bak ya filan dediler pek bi sevindim :) ama face de görmüşsündür belki bir pasta gördüm ayyy içim gitti bugün eve gidip bir tatlı yapmam lazım :)

burda hava yine açtı klimayı da kapadım güneşle ısınıyoruz anaam antepteyken aldığım eldivenleri 2 senedir giymek nasip olmadı nasıl farklı birşey ya bir taraf donuyor bir taraf gömlekle geziyor :2:

amanın kız beceremediğin birşey var mı elin çok hünerli senin ya maşallah

benimde çoğu mezun arkadaşım bu işe girdi hatta ciddi ciddi iş yeri açıp yaptılar fena da değil hala sabırla devam ediyorlar benim hiç böyle ince işlere sabrım yok anacım şekli boşver tadı güzel olsun yeter bana yapsam da kesin öyle yaparım bende örgüyü seviyorum

bizimki de kitabı açınca sanki bunu önümde gömüyorlarda ben ses çıkarmıyormuşum gibi bir feryatlar -ne yapıyorum umrunda mı ??? bana mı bakıyorsun ? benle mi ilgileniyorsun ? delirtir bunlar yaa

bizimki eve girmeden tüm işler bitmeli ütü bulaşık yemek ders gelince onu pohpohlican oturucan karşısında acaba bu tarz eforumuzla başarılı olacağımız bir iş varmıdır esram yoksa bunların sayesinde kpss ye çalışmak hak getire...

anam burası sıcacık ben 2 lt yi zor buluyorum soğuk olsa ne ederdim acep

inşallah çok az kaldı vedaya regl de oldu hadi artık 7 li rakamları istiyorum ben yaa spor salonunu da buldum yarın bir sorun olmazsa görüşmeye gideceğim

hmm ama edacım kıtap farklı bı mevzu ya gelecegımızle ılgılı bişi oldugu sürece benımkı agzını acamaz
gercı o desteklıyo al kıtabını haydı ders calısalım dıye:)tek sıkıntı ben ders calısmak ıcın fırsat bulamıyorum:)
benım evde herdaim iş var öyle iş olmasın istiyosa tutcak ucundan bı zahmetse kaç tane elım var bneım
valla bendekı çemkirme kımsede yoktur emınım söyledıgıne soyleyecegıne pışman olur:)
gercı senın haftaiçi boş günlerın var beklentısı oyuzden olabılır edacan,
hiçte pohpohlayamam valla,benım ıhtıyacım var şuan yağcılığa

örgüyü bende severım ,ben herseyı severım ya ılla elımde bi ugraş olacak,babama cekmıs bu yanım..:)
ama bu mutfak işleri,yeme içme vs.. hem tadı olmalı hem tipi olmalı..
benım işim üretkenlık olmadıgı için tüm gün bankada resmen zaman kaybı hıssedıyorum
oyuzden bıseyler ürettiğimde ve gözümün önünde oldugunda çok mutlu oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…