valla çiğdemim iş başa düşünce o enerji kendiliğinden geliyomalum ben sporda oluyorum ve akşam yemeği yemiyorum aslında eşim yemek yapma akşam yumurta falan kırarım dedi ama kıyamadım ben
ayy ben o resmi görmüştüm fecede daha önce,bizimde kardeşimle bekarken mısır patlatıp götürmüşlüğümüz var
canımmcımmm hoşgeldınnn:)
senı bıgün ist.a geldıgınde yakalıycam ama du bakalım:)
özcanın o muhteşem egosunu ve her karızma yapmaya calıştıgında burunu çekişini izlemek istersen git bacım:)
yada bence once evde şu aclık oyunlarını izle,cumada ateşi yakalamak fılmıne git,
aksıyon macera,tempolu fılm sevıyosan 10 numara:)
öğlen volkan geldı yemege,yedıkten sonra gittik film aldık yıne:)
evdekı fılmlerle bigün korsan tezgahı açacamm sokaklarda:)
amanda amannn hiçte kıyamazmışta kocasınaa maşallahh
ben sabahları yatak odasından bagırıyorum tostum hazır degılmı daha dıye:)tükana gelip sacma sapan yerim diye heralde adam kendıne görev edındı tost olayını:)
şu tüp gibi olan termoslar varya uzun,genelde anneler bebek maması için hazır bulundururlar,acep onlar 2 su bardagı kadar falan çay alırmı içine yahu ondan alimmm::)
bide burda sınemalar kalabalık ya,uzun zamandır denk gelmedım boş salona dipdibe,bende bacak bacak üstüne degilde,bacagımı diz üstüne atıp izliyorum bacakta uzun öndekının saçlarının üstünde oluyo ayagım:)
sinema koltuk araları daha genişş olmalıı
valla çiğdemim iş başa düşünce o enerji kendiliğinden geliyomalum ben sporda oluyorum ve akşam yemeği yemiyorum aslında eşim yemek yapma akşam yumurta falan kırarım dedi ama kıyamadım ben
ayy ben o resmi görmüştüm fecede daha önce,bizimde kardeşimle bekarken mısır patlatıp götürmüşlüğümüz var
canımmcımmm hoşgeldınnn:)
senı bıgün ist.a geldıgınde yakalıycam ama du bakalım:)
özcanın o muhteşem egosunu ve her karızma yapmaya calıştıgında burunu çekişini izlemek istersen git bacım:)
yada bence once evde şu aclık oyunlarını izle,cumada ateşi yakalamak fılmıne git,
aksıyon macera,tempolu fılm sevıyosan 10 numara:)
öğlen volkan geldı yemege,yedıkten sonra gittik film aldık yıne:)
evdekı fılmlerle bigün korsan tezgahı açacamm sokaklarda:)
kızlar bişey soracam tavuk şinitsel aldım.hazır pişmiş eve sadece ısıtılıyor yenebilirmi acaba çok severim kalorisi az görünüyo ama bilemedim yarın öğlen yiyecem
bu arada ben Özcan deniz hasatsıyım evimn sensine gitmiştim bu son filminede gidicem asmalı konak dzisini çok sevmiştim
bana gelemiyor neslim oyle bi enerjiyada bu aralar gerçekten çok bitkinim sabahlari kazimak gerekiyor beni yataktan
misir bende goturdum canim, esimde cekirdek, cips, seker, cikolata ne varsa alirBen yine iyi koruyorum böyle bi kocanin yaninda kendimi düsünüyorumda
hosbuldum fistigim benim
bidahaki gelmeme bulusalim canim olur mukizkiza bulusalim ama iki sigaraci kocalarin yaninda rahat edemeyiz
o kalinlastirdigim yerde ne kadar haklisin yaaaaaaaahakkatende öyle bu adam simdi farkediyorum
aclik oyunlari aklimda canim evde film arandigimizda izleriz insallah not aldim
naptin mutfagini tamamladin mi sen ocaginin orasini
kızlar bişey soracam tavuk şinitsel aldım.hazır pişmiş eve sadece ısıtılıyor yenebilirmi acaba çok severim kalorisi az görünüyo ama bilemedim yarın öğlen yiyecem
bu arada ben Özcan deniz hasatsıyım evimn sensine gitmiştim bu son filminede gidicem asmalı konak dzisini çok sevmiştim
günaydın hatunlarrr,
ben dün aksam hiçbişey yemedım,sabah resmen aç uyandım
onumuzdekı hafta dogacak yegenım için şeker hamurlu kurabıye yaptım ama canım cıktı daha bulaşmam ben bu işe:)
bakın bakalım nasıl olmuşşş:)
aslında biraz sabrım olsa ticarete dökebılrım bu işi tanesı 4-5 tlden satılıyomuş:)
ilk denememe göre nasıl bakem:)
esram günaydın
maşallah 10 parmakta 10 marifet
çok güzel olmuşlar,yanlız ben sana söleyim bu işe bulaşanlar kolay bırakamıyo,geçen sana sölücektim unuttum,benimde eltim kpss den istediği sonucu alamayınca geçen sene bu kurabiyelerden yapmaya başladı,hatta face de esradan butik kurabiyeler diye sayfası var,ilk zamanlar eşe dosta hediye olarak yapıyodu ama şimdi ticarete döktü,kurabiyeden çok kişiye özel butük pasta yapıyo,ve şu anda yetiştiremiyo,allahtan kocası yardım ediyoda altından kalkıyolar
bakmışsın sende bu yolda ilerlersin,var sende o kapasite
ivitt bitirdimm canımm sıdı baska planlar pesındeyım:)
sen bırakmadınmı sıgarayı yaa kacak kacak ıcıyomusun yoksa hala vay cadı:)
ben hamıle kalana kadar bana bulaşma dedım sesı cıkmıyo içiyom pöfür pöfür:)
günaydınlar güzel cazibeli çekici hatunlar...
nasılız bugün ?? ben bomba sabah tartıldım 81 kg çıktım regl de bitti bitecek inşallah haftaya da böyle bir skorum olur anaaam 8 li rakamlar gidiyorlar mı nee
günaydın hatunlarrr,
onumuzdekı hafta dogacak yegenım için şeker hamurlu kurabıye yaptım ama canım cıktı daha bulaşmam ben bu işe:)
aslında biraz sabrım olsa ticarete dökebılrım bu işi tanesı 4-5 tlden satılıyomuş:)
günaydınlarrrr
hepimiz için musmutlu bi gün olsun,yav hava ne kadar soğuk,valla sabah bere eldiven ne varsa geçirip öyle geldimAllahım dışarıda çalışmak zorunda olanlara güç kuvvet sabır versin
ısınmak için sürekli sıcak şeyler içiyorum iyi oluyo bi taraftan ama benim tartı bu sabah yine artılarda,reglim sökülmedi hala,bi olsam eminim 1 kg ya yakın gidecek,belirtiler var ama kendileri gelemedi hala
bu arada edacımm seninle gurur duyuyorummbu dukan sana çok iyi geldi,ayy az kaldı 80 lere veda etmene
günaydınlarrrr
hepimiz için musmutlu bi gün olsun,yav hava ne kadar soğuk,valla sabah bere eldiven ne varsa geçirip öyle geldimAllahım dışarıda çalışmak zorunda olanlara güç kuvvet sabır versin
ısınmak için sürekli sıcak şeyler içiyorum iyi oluyo bi taraftan ama benim tartı bu sabah yine artılarda,reglim sökülmedi hala,bi olsam eminim 1 kg ya yakın gidecek,belirtiler var ama kendileri gelemedi hala
bu arada edacımm seninle gurur duyuyorummbu dukan sana çok iyi geldi,ayy az kaldı 80 lere veda etmene
günaydın hatunlarrr,
bunun için biraz sabır lazım bırazda zaman:)
benım hayatım okadar curcunalı ki ben aldıgım sıparıslerı yetıstıremem:)dun aksam evdeydım uzun zamandan sonra,bunlarla ugrasmaya baslayıncada volkan sıkayet ettı benle ılgılenmıyosun dıye,adam yattı bende gittim 12de anca yattım zaten kpss calısmam lazım tüm boş zamanlarda..
off neslım offf okadar dertlıyımkı zamansızlıktan
sorma canim içmiyorum yiyorum sanki sigarayi
aslinda kaçak iciyordum evdeyken ama gecenlerde kocam yakalayinca ogrendi simdi o ayda yilda bi iciyorum saniyor
yaninda hayatta icemem benhamile kalincada birakicam insallah
aslinda benim birakmalarim cok basit bazen tiksiniyorum 1/2 hafta agzima sürmüyorum sonra yeniden canim istiyor
türkiyeye gelince orda full ictim geri buraya dönüncede birakamadim
yine ara vercem sanirim ama bu sabah paket almadim biraz tiksindim galiba
günaydin edaaa masallah azmine hayranim 8lere elveda demene az kalmis
günaydinnnnn valla masallah cok güzel cok sirin olmus hepsidecidden sabrin olsaymis iyi para var bu iste galiba
günaydin neslim burada oyle acayip soguk canim yaa, kis vaktide suyu zor iciyorum ama oyle boyle gidiyor iste
reglin ne zaman gelmesi gerekiyordu :26: acep bi durum mu var ki neslim
bizimki de kitabı açınca sanki bunu önümde gömüyorlarda ben ses çıkarmıyormuşum gibi bir feryatlar -ne yapıyorum umrunda mı ??? bana mı bakıyorsun ? benle mi ilgileniyorsun ? delirtir bunlar yaa
bizimki eve girmeden tüm işler bitmeli ütü bulaşık yemek ders gelince onu pohpohlican oturucan karşısında acaba bu tarz eforumuzla başarılı olacağımız bir iş varmıdır esram yoksa bunların sayesinde kpss ye çalışmak hak getire...
amanın kız beceremediğin birşey var mı elin çok hünerli senin ya maşallah
benimde çoğu mezun arkadaşım bu işe girdi hatta ciddi ciddi iş yeri açıp yaptılar fena da değil hala sabırla devam ediyorlar benim hiç böyle ince işlere sabrım yok anacım şekli boşver tadı güzel olsun yeter bana yapsam da kesin öyle yaparım bende örgüyü seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?