Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bizimki de kpss ye çalışmama birşey demiyor ama yanında açınca kitabı başlıyor... haklısın aslında adam evde kaldığım günleri hesap ediyor bende gündüz evde kimse yok sessizken ders çalışıp onlaykende etrafı toparlamaya çalışıyorum gerçi ben dağınık biriyim gözüme görünmüyor akşam söylenmeye başlayınca topluyorum eh oda yanında olmuş oluyor

valla bizimki bildiğin kedi yavrusu (aslan :))) tv izlerken al kafasını okşa mayışır iyide bana da bu tuhaf geliyor

bende aynen tat alıyorum üretmekten tabi görsel olarak pek çeşitli olmuyor o ayrı... benimde işe gelmem vakit kaybı hemde senin gibi de değil ben hakkaten bir iş yapmıyorum oturuyorum öyle ola ki mevzuatta değişiklik olurmu diye göz gezdiriyorum kalite evraklarını kendim hazırlayıp kendim dolduruyorum bakanda yok zaten birde patronlar öğleden sonraları kaçmaya başladı onlara da iş yok üretim yok zaten bende kpss çalışıyorum

evet esram sabır ve zaman şart,bizimki tüm gün evde olmasına rağmen gece 3-4 e kadar uğraşıyomuş

ahh bu adamların ilgi arsızlığı beni öldürücek,bende haftaiçi akşam hiç bi işe elimi süremiyorum,yemek yaparken bile söleniyo daha bitmedimi diye,aynen edanın kocası gibi al okşa saçını başını ondan hoşlanıyo

yav esra ders dedinde benimde haftaya açıköğretim sınavlarım var ama daha doğru dürüst kitabıın yüzünü açmadım,ya bu kadar aradan sonra ders çalışmak zulum gibi geliyo,bide zamanda yok,kocamda; bu kız okumuycak kocaya vericem diyo

edacımm işte bunu söylemen çokkk mutlu etti benien ufak bi katkım olduysa ne mutlu bana,ama sende bu irade azim olmasaydı zordu,allahtan dukan sana çok ters gelmedi,hedefine geldiğin günleride görücez hep birlikte

çiğdoşum maalesef canım az önce regl oldum,ne yapalım umudumuz başka baharlara artık

ayyyyy Allahta sizi güldürsün okumazsan eşin kocaya mı verecekmiş

bazen köpek kedi alsak mıydı diyorum kuş yerine en azından severdik filan yok diyor oturuyor yanıma resmen kafasını direk önüme koyuyor al okşa gibi içimden he doğru neden alıcaz benim her akşam fix bir sevme seansım var diyorum tabi içimden :)))))

güzelim ben dukanı duyuyordum ama cesaret edemiyordum sen direk benim önderim oldun iyiki yapmışın iyiki yapmışız hayatımda böyle kilo vermemiştim ben aynı hızla ters yönde çok kilo aldığım oldu ona da kocam sponsordur ama verme kısmına sen sponsor oldun kuşum ayrıca hiç bu kadar zor görünüpte bu kadar kolay uygulanır bir diyet deneyimi de yaşamamıştım çooook teşekkür ediyorum sana

çiğdoşum maalesef canım az önce regl oldum,ne yapalım umudumuz başka baharlara artık

olsun hayırlısı... dukan sayfasına biri yazmıştı tedavi olmuş sonuç alamamış dukanla zayıflamış ilk çatlatma iğnesiyle hamile kalmış bence baya kilo verdin kuzum doktora gitmeyi ihmal etme inşallah 2014 hepimize çok uğurlu gelecek...

amin canımm

valla edacım bende kendimi en iyi dukanda rahat hissediyorum,diyet psikolojisinde değilim,canım ne istiyosa ona dukana uyarlayarak yapabiliyorum,sende bunu yapabildiğin için sıkılmadan veriyosun kilocukları,inan buraya gelip şu kadar kg verdim diysunya kendimden daha çok sana seviniyorum inş.canım birlikte güçlendirme,korumayıda tamamlayıp kurtulucaz kg derdinden

öyle edacım,hayırlısı olsun

eskisi kadar çok takmıyorum,dediğin gibi kiloları verdim,ah bide şu rahim filmini çektirebilsem gidice doktorada bi türlü o korkumu yenemiyorum:18::18:

ahh canım inş.2014 hepimize çok uğurlu gelir,göbişlerimiz bebişle dolar

inşallah tatlım zaten öyle bir moda yerleşiyorsun ki sanki yeterki kilo vereyim hep böyle yaşayayım kıvamında oluyorsun ah ah arada aklını çeken şeyler de olmuyor değil tabi benim eşimin yeğenine de bu diyeti yapmasını söylemiştim tam 10 kg verdi ay verince bende nasıl mutlu mesut oluyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum kimsenin bu ağır yükü taşımasını istemiyorum tabi dukan olması şart değil neyle veriyorsa ama dukanda maşallah firesiz verdiriyor tabi uyarsan :)

canım yen korkunu tatlım ben çektirmedim onu doktora uyuz oldum yırttıydım film verdiğinde nasıl birşey neden korkuyorsun ki

son gittiğim doktor tekrar ister mi dedim ama eşimin sonuçlarına bakınca o tedavi olsun sonra dedi dur netten araştırayım neymiş acaba :26:

günaydın hepinizehayırlı cumalar

bildirecek bi kilom yok ama yinede söleyim,geçen haftaya göre 200 gr eksideyim,kilom 67

4 haftadır bu kilolardayım,ama regl şişnkinliği hala geçmdei,tam sökülemedim,bide kabızlık vardı,inş.1-2 güne 66 rakamları görürüm,bu ne yaa kabus gibi herşeye o kadar dikkat ediyorum,sporumu suyumu ihmal emiyorum ama yine tık yok

edacım rahim filmi netten okuduklarıma ve bi kaç yakınımın söylediklerine göre çok acılı bişeymiş

rahme ilaç sıkılıp tüplerin kapalı olup olmadığına bakılıyo,aslında anstezilide yapılıyomuş,zaten ben büyük ihtimal anestezili yaptırırım,ama bizim burda yapılmıyo sanırım,o yüzden ankaraya gitmem gerekecek:26:

zaten şu yılbaşı geçsinde sıfırdan tedaviye başlayım diyorum,yepyeni bi doktorla

selam kızlarr
hayırlı cumalar herkese
bugun cok güzel bi gün olsun,tüm enerjım cumada birikiyo benım:)cuma günlerını cok sevıyorum:)
dün akşam sporumu yaptım duşum ualdım evde işlerimi hallettım kalan kurabıyelerımı yaptım..
sonrada oturdum kocamla fılm keyfı yaptım bu arada dolapta dondurma vardı fılm ızlerken bıraz yerız demıstık,ama fılmı koyduktan sonra vazgectım bosver dondurmayı gel mandalın yıyelım dedım,boylece onun kalorılernden kurtulmuş oldum:)

ayrıca bu haftakı tum kurabıye maceralarımda sadece ilk pişirdigimde kurabıye nasıl diye bi ısırık almak zorunda kaldım ama oyle seker hamurlu hallerıyle falan yemedım hiç:)tebrık bana tebrıkk

ayrıca yıne dün aksam yemek yaptım volkan evde diye..
neslıcım sana özendım kıyamam diye sabahın köründe kalktın tanere yemek yaptın ya,spor yapmadan önce bende kalktım bı yemek yapım adama yazık yaw diye,ayıptır soylemesı bı corba bi kıymalı patates..
geldı mutfaga askımm yapma boyle yemek falan bana bende yemıyımmm,annemde gider yerımm boşver ugrasma dedı:)
yaw dedım mıllet bu evde nıye yemek yok der,bizimki evde yemek olunca bu evde nıye yemek pişiyo diyo:)
terslıgını siz anlayın artık:)
gecen haftasonu benım kuzenler gelmıstı gitmiş bi sürü bisküvi almıştı,tabı paketınden çıkıpta yenmeyen tüm bisküvileri bi buzdolabı posetıne koymustu baktım dün hala duruyo yememiş bile,hatta bıde kımse acmasın diye gemıcı düğümü atmış:)

günaydin kizlar yogunum bu aralar sadece bildirim yapip kaçicam

+400gramdayim bu hafta : 65.6

tuzlu yemis olabilirim biraz :26:

herkese mutlu hafta sonlariiii

eliffff görüyorum senıııı:)
kaçma bakımm gel burayaa

:) kaçtığım yok yalanda yok takipteyimm rejimi bırakmadım canım sinemin fırçasından sonra geçen hafta 3 vermişitm bu hafta 600 gr gitmiş ama regliden olabilir belkiii bişey farkl ettimde sankli sadece rejim yaptığım zmanlar ne kadar çok kilolu olduğumuu nası böel gezdiğimi bu hale nası geldiğimin farkın avarıyorumm sanki biir beni hoopp 99 etmiş giib halbuki yiye yiye yava yavaş aldım bu kiloları ben niçin insnalrı kendilerini fark edemzzz bu nası bi kişinin kendini kandırmasıdır şaqşırıyorum kendime sokkata şirkette bi şiman görsem ya insn abu hale nasıı gelir şu güzelliğe yazık yada gençliği harcanıyo falan der yargımı yaprım ama kendime yaptığımın farkında değilim bide kilolar gitmeyince hemen bi umutsuzluk nası gider bu kadar çok kilo diye düşünmeye başlıyorumm evet hep irade çok önemli diyordum am sabrında bu kadar önemli olduğunu yeni anladımm arkadaşım

ne fırçası yaww
bak kendıne getırmısım senı
sen ideal kılona ulaş tatlım ,bu sefer sen bana fırca atarsın ,ödeşiriz
bak nasılda verdım kılolarımı dıye ,razıyım ben vallahi,
sizden gelen herhangı bı olumsuz laf benı mutsuz etmıyo aksine sevınıyorum,ne güzel beni uyarıyolar dıye düşünüyorum
öptüm hepinızı

fırça olarak düşünme yawrum
sonucta kılolu olmanın ne pis bişey oldugunu hepımız bılıyoruz her anlamda her alanda
oyuzden birimiz diyet yaparken bi digerının bişiler yemesı falan özellıkle acaip sinir bozuyo bu şahsi bişey degil kişisel hiç degıl..
çok bilirim ben haldır haldır dıyet yaparken sınem yedıgınde ona yeme dedıgımı,yada tam tersı o zayflarken ben kılo alırsam yeter artık bırak yemeyı dedıgını
bıraz birbirimize fren olmak lazım
yoksa ben bugun burger yedım üstünede kunefe yedım diyen bırıne amaaannn canın saolsuın can bogazdan gelır demek hem samımı degıl,hemde çok ıyı nıyetlı bı yaklaşım degıl bence
oyuzden mumkun mertebe burda kal elıfcım en azından ugra kopma..
kımsenın kımseye faydası yok yıne en buyuk güzellıgı kendı kendıne yapacaksın 3 gunluk falan yemınler et
ben cok pis bogazlık yaparsam oyle durduruyorum kendımı:)

ben ıdeal kılomaaa ulaşırsamm bende fırçaaa atcammm sanaa:)
gercı sen once ulaşacaksın benden fırçala benı babyyyy:)

:):) esoş bızım bırbırımıze dedıklerımızi elifcik bi bilse ,şaşırır kalır

afferim kızz tebrikler

adam terslik yapmak için doğmuş ben şaşırmıyorum kocana kuzu... bak bak bak bisküvileri kontrol altına almış...

ben görüyorum hep takiptesin sessiz izleyicimiz... güzelim kilonu da verdikten sonra sana bir ara demiştim ya kimi kilolu görsen yardım etmek isteyeceksin bu ağır yükü kimsenin taşımasını istemem yaşlı genç güzel çirkin kimseye Allah kilonun ağırlığını vermesin...

göz açıp kapayana kadar gidiyor tatlım 1-2 ayı devirince birde bakıyorsun ki normal hayatındasın nasıl yiyipte zaman geçiyorsa böyle de geçiyor

Yok canım bende iyi niyetiniizn farkında olmasam hala sizi takip ediyor olmazdım ama hep dediğim o zor olan başlangıç ilk haftası geçti çok şükür sizin motivenizle biraz sinemin fırçası biraz edayla esranın motiveleri tn resimlerini kıskanmam hepsi bi arada işe yardı işte çok şükür az yemeğe başaldım ama hzılı gitmedikçe kilolar sinirleniyorum acaba benim bünye bi şok diyettenmi anlıyo diye düşünmeden edemedim açıkcası 2 ci haftamda tartıda giden sadece -600 gramı görünce bi sarsıldım çünkü daha çok verilecek kilo var bende attım suçu galeteye bakaım bırakıcam bu hafta onu YERİNE ŞU SUNTA GİBİ ALTIN BAŞAK BİSKÜVİTLERİ VARYA ONU ALICAM ATIŞTIRMALIK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…