Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

tatlım birde şunu belirteyim diyeti az yemek diye düşünme diyetteki az yemek kavramı sadece akşam için geçerli onun dışında doğru besin yemek önemli galetayı da suçlama karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan az yesen bile değişim az olacaktır

ayrıca diyete başladığın ilk hafta daha fazla kilo kaybın olacaktır. şimdi bildiğin üzere ip çekme diye bir yarış vardır oynamışsındır çocukken benim orda bir taktiğim vardı oyuna karar veripte başladığımız ilk anda güçlü bir çekersen çok gelirler sonra onlarda çekmeye başladığı için zorlaşır milim milim ilerlersin kazanmak için daha güçlü olmak yetmez ( biz toplamda 10 kişi filandık çünkü 5-5 hangimiz güçlü olcaz) kazanmak için karşı tarafın gücünün bitmesi seninde son vuruşu yapman gerekir yada pes etmeleri işte kilo vermekte böyle birşey durmadan çekicen az yada çok önemli olan ipi bırakmamak ve pes etmesini beklemek... bak kolay pes etmiyorsa gurur duy bünyenle güçlüymüş diye :)))

sabah sabah nerden buluyorum böyle konuları bilmem :) ehhh cümleten günaydın da diyeyim

buzzzz gibi çorum sabahından hepinize sıcacıkk günaydınlar

valla 2 gündür donuyoruz resmen:18:,evde ısınmıyo,güneye mi kaçsak ne yapsak

allahtan işyeri sıcak,ee sizlerde ne var ne yok,yine sessizliğe bürünmüş topik:26::26:

bu arada ben haftaya eksi ile başladım,süper motive oldu bana,nihayet 67 zincirini kırdımminş.bi daha bu kadar takılmam

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve “bu parayı istediğiniz gibi harcayın” dedi.. Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!” İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi: “Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak.” Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:”Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!” Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi: “Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım.” Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için epey bir sure düşündü ….. düşündü….. düşündü….. ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi…

harıkasın neslim 66.5 kg ,yılbasına 65 kgsın bebeğim kesin ve net

harıkasın neslim 66.5 kg ,yılbasına 65 kgsın bebeğim kesin ve net

teşekkür ederim kuzucum67 kabus olmuştu resmen,4 hafta ya dile kolay,inş.bidaha bu kadar takılmam,yılbaşına şöyle 65 in altına insem ballı kaymak olur sinemimm

sende durumlar nasıl canım,spora başlayabildinmi

günaydınnn herkeseee...ne guzel oldu bu sayfa ıle karsılasmam:) hemen konuya gırıyorum banada yardımmmm 7 ay once evlenırken 58 kıloydum kı evlenene kadar uzun bi süre 58 kıloda takılı kalmıstım ve memnundum =( boyum 1.68 suan ise 63 kilo oldum..ne yapmalıyım nereden başlamalıyım yeniden 58 olmalıyım bilemedim..buarada ben öyle cok tatlıya duskun bır ınsan degılımdır kı mıgrenımı arttırıyor zateniama cayıda sekerlı ıcerım ,yumurta et balık tavuk sevmem balık tavuk nadırde olsa yıyorumda et ve yumurta aslaa hangı dıyete baksam yumurta benim işi bozuo her yerde karsıma cıkıyor =)

tatlım yumurtayı kamufle ederek yemeye çalış mesela krep yap yağsız mesela poğaçalar yap kendine tam buğday yada kepekle içlerine yumurtanın kokusunu bastıracak şeyler ekleyebilirsin mesela poğaçanı mahlepli yap tatlı ise limon kabuğu ve vanilyalı... tatlıya düşkünsen sütlü tatlılara geç... özellikle yoğurda şeker yada doğal meyveler meyve kuruları ekleyerek ye... yani yoğurdu sütü bir şekilde ye...

et tavuk balık bunlardan eti kimyonla balık ve tavuğu da acılı köri baharatlarıyla sosla yada soya soslarıyla yani tadı değişsin hiç birisi denk gelmediyse ete sarmısak diğerlerine maydonoz ekle pişir çayına şeker yerine bal koy...

yaa bende pazar günü dışarı çıkayım bir yürüyeyim dedim normal bir kazak giydim ince üstüne kot ceket amanın hava günlük güneşlik ama buz gibi gerçi hala kısa kolla dolaşan var ama yinede soğuktu belkide antalyaya göre soğuktu :) güneye gelin evler ısınıyor valla klima 25 derecede gayette sıcak oluyor yazın resmen süründük Allahtan kışın yüzümüzü güldürüyor bu antalya :)))

ıcınde yumurta oldugunu bıldıgım seylerı yıyemıyorum buaralar cabaladım ama olmadı cok tıksınıyoum gercekten tatlıyla aram yok olmasada olur yanı =)tavuk köri soslu fln yıyebılıyorum baharatlarla anca zaten =) caya seker yerıne bal iyi fikir bunu deneyecegım =)

günaydın hepinizegerçi kimseler yok ama:26::26:

esra,çiğdem,sinem,özlem nerdesiniz kızçeler

edacımm günaydın canım,nasıl gidiyorya aslında kışın güneye,yazında kuzeye kaçmak lazım ama nasıl

resmen burda dondurucu soğuk var,gerçi dukan soğuk iyidir diyo ama ben yinede almayım:18::18:facede gördünmü bilmiyorum ama eksi görmek için buz yiyenler var

bu arada tartı bana 3 gündür eksi yüzünü gösteriyo aman nazar değmesin

günaydın kuşum...

evet ya yazın gitmek kışın buraya yerleşmek lazım :) buz yiyenleri bende gördüm hehe bir ara soğuklar başladığında bende yapmıştım tatlandırıcıyla sütü buzlukta ama o zamanlar antalya sıcaktı zaten soğuk su içiyorduk :))) ama şimdi mümkünatı yok

maşallah canım benim azminin getirisi bunlar...

bende yıllık iznimi alacağım hangi yıllık izin bilmiyorum ama genel müdür çık işler yoğunlaşmadan dedi bende hemen atladım gideyim bari memleketime kış günü annecime sarılarak bir uyuyayım

eh bari peynir ye güzelim...

gunaydın canlarr
neslıcım öncelıkle şı profıl resmıne bayıldım benım içimdekı zarıf hatun napıyo acaba diye bi baktım kendıme ama katmanlardan henuz iletişim kuramıyoz kendısıyle:)eksıler süper yılbasından once 65in altındsa olursun ınsallah,
ben 8leri gördüm uzun zaman sonra oyuzden mutluyum dahada önemlısı umutluyum..
haftaiçim rutin geçiyo biraz eve git ortalık toparla sonra dooruu spora:)ama kışın diyet yapmayı daha cok sevıyorum:)

edacımm nettın oldunmu bakım 80 senınde yılbasında 7lerde olacak olman mukemmel bişey
maşallah dukan kızlarımıza:)

80 i bu sabah gördüm sanki acelem vardı haftada 1 tartılıyordum tartının yerini değiştirirken şöyle bir çıkıverdim 80 i gördüm sevindim ama tam bakamadım eşim birşeye seslendi sonra geciktim derken koşturdum inşallah 8 li sayılara bir veda ederim artık...

çok güzel tatlım 8 leri gördüysen hızla ilerlersin inşallah...

ayy edacım hazır izin demişken tadını çıkar,keşke benimde öyle bi imkanım olsa,özelliklede şu soğuklarda evde miskinlik yapmayı ne kadar isterdim

esramm

profil resmine bayılacağını tahmin etmiştim,tam beni anlatıyo şu sıralar,ama tabi daha içinden çıkmama var
bi an önce 65 i görmek istiyorum bende,herşeyden önce kocamla iddaa olayı var

ohhh sende 90 lara veda etmişsin,aman kuzum gelmesin bidaha,insan eksi gördükçe nasıl motive oluyo dimi,devamıda gelsin inş.
bende kışın daha çok seviyorum diyet yapmayı,hem yaza süper bi hazırlık oluyo

kızzz 80 i gördün bide tam bakmadınmıeşin bekleseydi

edacımm 79 u göreceğin gün bana çok yaklaştı gibi geliyo

Son düzenleme:

evet plansız bir izin olacak ama izin her şekilde güzeldir helede kışın daha bir güzel geliyor bataniyem ben tv kumandam ve neskafem çok uyumlu zamanlar geçireceğiz helede antebe gidersem birde annem tadından yenmeyecek durum :)))

kışın diyet daha kolay gerçekten de bende seviyorum kışın diyet yapmayı aslında her ne kadar içimizi ısıtacak tüm gıdalar şekerli ve bize yasaksa bile nedense kış ve diyet fikri çok iyi yaaa belkide dediğin gibi yaza hazırlanıyoruz her sene beyin olarak hazırlanıyordum bu sene bedenen hazırlanıcam

pşiştttttt kızlarrrrrr:)
apıyosunuzzz:)
size bi soru,oglen acısız urfa yedım yanında tomatis biber amma velakın pideden kaçmış olmama ragmen bulgur pılavını atlatamadım
2-3 kaşık anca vardı
çok sorun teşkil etmez degılmı(dukan yapmadıgımı da hesaba katın ama:))
özledım sızınle şöyle doya doya sohbet etmeyı kopuk kopuk olduk bu aralar

bu hafata 2 kg vermişim mutluyumm kilo oldu 93,700 ver verr nası biterrr diye düşünmekten kendimi alamıyorum esra sen dukan yapamayı hiç denmedinmiii nedense seni görünce aklıa yeşil elma geliyoo :)
aklımda hep dukan yapmak var ama kendimi tanıyorum eda gibi maheretli değilim omlet yapmaya bile aciizmm san eşinde destek oluyor direkk dukan yemeği yapsa her akşam menü dukana uygun olsa dolapp et süt yumurta yoğurt peynişrden geçilmese senin için sanki daha bi yapılasııı değilmii

Son düzenleme:
merhabalar kızlar...

bugün ne yoğun bir gün ya sayfayı açtım sabahtan beri yazıcam...

dün tadını çıkaramadım 80 in terazide diyip bugün bir çıktım üstüne 79,8 döndüm tekrar tekrar tartıldım eh bu mutlulukla geciktim tabe yemek yapamadım. iş yerine kazanımı karnıbaharımı ve ton balığımı aldım geldim. yemekleri patronun eşi yapıyor bugün tavuk sote yapıcam içine yağını filan çok çok az koydum yersin dimi dedi oleyyy dedim yanlız tam yemek saati gelen giden derken bana yemek kalmamış kadıncağız da yemek yemedim diye tutmuş bana tavuk but kızartıyor yağda görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı patron diyor sana kızartıyor yok canım bu yağda kızarıyor başkasınındır dedim harbi banaymış kadın hemen döktü yağını ama kızardı yağda bende peçetelere sardım sarmaladım yedim. iyice yağını aldım bugünde yağ yemem olur biter dedim sonra teknik geldi yurtdışından gelecek misafirlere ürünü yapmış makineyle tadına bakın diyor meyve suyunu ben nasıl içeyim koklayım dedim olmadı mecbur 1 yudumcuk gitti ama mükemmel olmuş bardağa koydular arada kokluyorum :)))

ama bu bana ders oldu en iyisi erken kalkıp tartıya dalmadan yemeğini hazırlayıp gelmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…