Yok canım bende iyi niyetiniizn farkında olmasam hala sizi takip ediyor olmazdım ama hep dediğim o zor olan başlangıç ilk haftası geçti çok şükür sizin motivenizle biraz sinemin fırçası biraz edayla esranın motiveleri tn resimlerini kıskanmam hepsi bi arada işe yardı işte çok şükür az yemeğe başaldım ama hzılı gitmedikçe kilolar sinirleniyorum acaba benim bünye bi şok diyettenmi anlıyo diye düşünmeden edemedim açıkcası 2 ci haftamda tartıda giden sadece -600 gramı görünce bi sarsıldım çünkü daha çok verilecek kilo var bende attım suçu galeteye bakaım bırakıcam bu hafta onu YERİNE ŞU SUNTA GİBİ ALTIN BAŞAK BİSKÜVİTLERİ VARYA ONU ALICAM ATIŞTIRMALIK
buzzzz gibi çorum sabahından hepinize sıcacıkk günaydınlar
valla 2 gündür donuyoruz resmen:18:,evde ısınmıyo,güneye mi kaçsak ne yapsak
allahtan işyeri sıcak,ee sizlerde ne var ne yok,yine sessizliğe bürünmüş topik:26::26:
bu arada ben haftaya eksi ile başladım,süper motive oldu bana,nihayet 67 zincirini kırdımminş.bi daha bu kadar takılmam
harıkasın neslim 66.5 kg ,yılbasına 65 kgsın bebeğim kesin ve net
günaydınnn herkeseee...ne guzel oldu bu sayfa ıle karsılasmam:) hemen konuya gırıyorum banada yardımmmm 7 ay once evlenırken 58 kıloydum kı evlenene kadar uzun bi süre 58 kıloda takılı kalmıstım ve memnundum =( boyum 1.68 suan ise 63 kilo oldum..ne yapmalıyım nereden başlamalıyım yeniden 58 olmalıyım bilemedim..buarada ben öyle cok tatlıya duskun bır ınsan degılımdır kı mıgrenımı arttırıyor zateniama cayıda sekerlı ıcerım ,yumurta et balık tavuk sevmem balık tavuk nadırde olsa yıyorumda et ve yumurta aslaa hangı dıyete baksam yumurta benim işi bozuo her yerde karsıma cıkıyor =)
buzzzz gibi çorum sabahından hepinize sıcacıkk günaydınlar
valla 2 gündür donuyoruz resmen:18:,evde ısınmıyo,güneye mi kaçsak ne yapsak
allahtan işyeri sıcak,ee sizlerde ne var ne yok,yine sessizliğe bürünmüş topik:26::26:
bu arada ben haftaya eksi ile başladım,süper motive oldu bana,nihayet 67 zincirini kırdımminş.bi daha bu kadar takılmam
tatlım yumurtayı kamufle ederek yemeye çalış mesela krep yap yağsız mesela poğaçalar yap kendine tam buğday yada kepekle içlerine yumurtanın kokusunu bastıracak şeyler ekleyebilirsin mesela poğaçanı mahlepli yap tatlı ise limon kabuğu ve vanilyalı... tatlıya düşkünsen sütlü tatlılara geç... özellikle yoğurda şeker yada doğal meyveler meyve kuruları ekleyerek ye... yani yoğurdu sütü bir şekilde ye...
et tavuk balık bunlardan eti kimyonla balık ve tavuğu da acılı köri baharatlarıyla sosla yada soya soslarıyla yani tadı değişsin hiç birisi denk gelmediyse ete sarmısak diğerlerine maydonoz ekle pişir çayına şeker yerine bal koy...
günaydın hepinizegerçi kimseler yok ama:26::26:
esra,çiğdem,sinem,özlem nerdesiniz kızçeler
edacımm günaydın canım,nasıl gidiyorya aslında kışın güneye,yazında kuzeye kaçmak lazım ama nasıl
resmen burda dondurucu soğuk var,gerçi dukan soğuk iyidir diyo ama ben yinede almayım:18::18:facede gördünmü bilmiyorum ama eksi görmek için buz yiyenler var
bu arada tartı bana 3 gündür eksi yüzünü gösteriyo aman nazar değmesin
ıcınde yumurta oldugunu bıldıgım seylerı yıyemıyorum buaralar cabaladım ama olmadı cok tıksınıyoum gercektentatlıyla aram yok olmasada olur yanı =)tavuk köri soslu fln yıyebılıyorum baharatlarla anca zaten =) caya seker yerıne bal iyi fikir bunu deneyecegım =)
gunaydın canlarr
neslıcım öncelıkle şı profıl resmıne bayıldım benım içimdekı zarıf hatun napıyo acaba diye bi baktım kendıme ama katmanlardan henuz iletişim kuramıyoz kendısıyle:)eksıler süper yılbasından once 65in altındsa olursun ınsallah,
ben 8leri gördüm uzun zaman sonra oyuzden mutluyum dahada önemlısı umutluyum..
haftaiçim rutin geçiyo biraz eve git ortalık toparla sonra dooruu spora:)ama kışın diyet yapmayı daha cok sevıyorum:)
edacımm nettın oldunmu bakım 80 senınde yılbasında 7lerde olacak olman mukemmel bişey
maşallah dukan kızlarımıza:)
günaydın kuşum...
evet ya yazın gitmek kışın buraya yerleşmek lazım :) buz yiyenleri bende gördüm hehe bir ara soğuklar başladığında bende yapmıştım tatlandırıcıyla sütü buzlukta ama o zamanlar antalya sıcaktı zaten soğuk su içiyorduk :))) ama şimdi mümkünatı yok
maşallah canım benim azminin getirisi bunlar...
bende yıllık iznimi alacağım hangi yıllık izin bilmiyorum ama genel müdür çık işler yoğunlaşmadan dedi bende hemen atladım gideyim bari memleketime kış günü annecime sarılarak bir uyuyayım
gunaydın canlarr
neslıcım öncelıkle şı profıl resmıne bayıldım benım içimdekı zarıf hatun napıyo acaba diye bi baktım kendıme ama katmanlardan henuz iletişim kuramıyoz kendısıyle:)eksıler süper yılbasından once 65in altındsa olursun ınsallah,
ben 8leri gördüm uzun zaman sonra oyuzden mutluyum dahada önemlısı umutluyum..
haftaiçim rutin geçiyo biraz eve git ortalık toparla sonra dooruu spora:)ama kışın diyet yapmayı daha cok sevıyorum:)
edacımm nettın oldunmu bakım 80 senınde yılbasında 7lerde olacak olman mukemmel bişey
maşallah dukan kızlarımıza:)
80 i bu sabah gördüm sanki acelem vardı haftada 1 tartılıyordum tartının yerini değiştirirken şöyle bir çıkıverdim 80 i gördüm sevindim ama tam bakamadım eşim birşeye seslendi sonra geciktim derken koşturdum inşallah 8 li sayılara bir veda ederim artık...
çok güzel tatlım 8 leri gördüysen hızla ilerlersin inşallah...
ayy edacım hazır izin demişken tadını çıkar,keşke benimde öyle bi imkanım olsa,özelliklede şu soğuklarda evde miskinlik yapmayı ne kadar isterdim
esramm
profil resmine bayılacağını tahmin etmiştim,tam beni anlatıyo şu sıralar,ama tabi daha içinden çıkmama var
bi an önce 65 i görmek istiyorum bende,herşeyden önce kocamla iddaa olayı var
ohhh sende 90 lara veda etmişsin,aman kuzum gelmesin bidaha,insan eksi gördükçe nasıl motive oluyo dimi,devamıda gelsin inş.
bende kışın daha çok seviyorum diyet yapmayı,hem yaza süper bi hazırlık oluyo
kızzz 80 i gördün bide tam bakmadınmıeşin bekleseydi
edacımm 79 u göreceğin gün bana çok yaklaştı gibi geliyo
eh bari peynir ye güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?