dün öğlen geri döndüğüm diyetimin1.gününü kaçamaksız geçirdim.sürekli örgü örüp mutfağa hiç girmedim,bugünkü menüm
sabah,1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek peynir ve bol yeşillik
ara.10 tane fındık 1bardak süt
öğlen.çorba ve barbunya yemeği ve 1 kase cacık
ara.1 tane ayva çok tok tutuyor
akşam.dünden kalan balık ve salata
ara.sütlü kahve
2 litre su ve 3 bardak yeşil çay unutmadan yemeklerden önce yoğurt kürü
çiğdemcim neden keyfin yok canım,eğer sağlığın yerindeyse hayatta hiçbişey için canını sıkma bitanem,herşeyin bi çözümü var,hem biz hep burdayız anlatırsan seve seve dinleriz
dün akşam sporum vardı eşim çok ısrar etti gitme spora,yemeğe götürüyüm diye,malum her ayın 2 sinde mutlaka bişeyler yapmaya çalışıyoruz,dünde 38.ayımızdı
yokkk dedim zinhar olmazsporun olduğu günler büyük bi hevesle gidiyorum,tek bi dersi bile kaçırmak istemiyorum,bide ordakilerlede kaynaştık,ortamda güzel,tabi benim dediğim oldu,1 saat aerobik,plates ohhh be dünya varmış dedim,dün spora ek bol su beyaz çay+protein günü derken bu sabah artıların gitmiş eksilere geçmiş olduğum gördümm üstelik yarın regl olmam lazım,inş.cumaya bomba bi rakam görürümm
ehh dün akşam gidemedik bu akşam telafi edicez,yemek arkasından sinema,sanırım su ve ateş e gidicez,biraz romantik takılalımmsonrasında neler olur bilememm
günaydın,mutlu sabahlar hepinize
havada yalancı bi güneş var ama resmen gelene kadar totom dondukar kapıda sanırımm:18::18:gerçi biz küçük kuzumla büyük bi heyecanla kar yağmasını bekliyoruz
ee sizlerde nevar ne yok,geçmişe baktım alıntı yapmayı unutmuşum
özlem gelmiş,inş.bu sefer kalıcı olursun canım,bak tarih tekerrürden ibaret,hep söylüyoruz ayrı kalmak yaramıyo bize anacımm
hadi bakalım yılbaşına kadar kurtul şu fazlalıklardan
nazlımm terkrardan geçmiş olsun canım,kimbilir ne kadar korkmuşsundur,neyseki şimdi iyiymiş kuzun
esracan nasılsın bakalım30 kasım sabahı ne gördün tartıda kuu demedin hiç,yada benmi kaçırdım:26::26:
çiğdemcim neden keyfin yok canım,eğer sağlığın yerindeyse hayatta hiçbişey için canını sıkma bitanem,herşeyin bi çözümü var,hem biz hep burdayız anlatırsan seve seve dinleriz
edacımm suyu zorlada olsa içmeye çalış canım,proteini en iyi su ile tolore edebiliriz,seviyosan içine çubuk tarçın,limon falan kat,tadını değiştir ama mutlaka en az 2 litre içmeye çalış
sinoşummm nerelerdesin
dün akşam sporum vardı eşim çok ısrar etti gitme spora,yemeğe götürüyüm diye,malum her ayın 2 sinde mutlaka bişeyler yapmaya çalışıyoruz,dünde 38.ayımızdı
yokkk dedim zinhar olmazsporun olduğu günler büyük bi hevesle gidiyorum,tek bi dersi bile kaçırmak istemiyorum,bide ordakilerlede kaynaştık,ortamda güzel,tabi benim dediğim oldu,1 saat aerobik,plates ohhh be dünya varmış dedim,dün spora ek bol su beyaz çay+protein günü derken bu sabah artıların gitmiş eksilere geçmiş olduğum gördümm üstelik yarın regl olmam lazım,inş.cumaya bomba bi rakam görürümm
ehh dün akşam gidemedik bu akşam telafi edicez,yemek arkasından sinema,sanırım su ve ateş e gidicez,biraz romantik takılalımmsonrasında neler olur bilememm
Günaydin kizlar
veeeee sahalara muhtesem bir dönüsssss
degmesin
sagligim cok sukur yerinde canim, dun isyerinden arkadasimin eski esi, cocuklarinin babasi vefat etmis onu ögrenmesiyle herkesi bi hüzne bogdu
pazarda doktor kontrolüm vardi yumurtalarim gelismemis ona canim sikildihepsi üstüste geldi bunaldim dün
hayirlisi artik :26:
ohhhh masallah kuzum cok sevindim eksilere geçmeneee
bu aksam keyif aksami desenetadini cikarin canim
filmi nasil bulcaksin bide yarin söyle olur mu bende cok merak ediyorum gitmek istiyorum
Allah (cc) nefisi yaratınca ona sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüzyıl ateşte yakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüz yıl dondurucu soğukta bırakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bu defa nefsi bir müddet aç bırakmış ve yine sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Ya Rabbi Sen beni ve kainatı yaratan yüce Rabbimsin. Ben ise Senin aciz bir kulunum.
Nefisler ancak açlıkla terbiye edilir, Ramazan'da nefis terbiyesi için güzel bir fırsattır.
“Hüzünlü olmalısınız, çünkü hüzün kalbin anahtarıdır.” buyurdu.
-Hüzün nasıl olur? dediler.
şöyle buyurdular: “ Açlık ve susuzluğu öğrenerek” (Taberani)
"Gücü yeten evlensin gücü yetmeyende oruç tutsun" (Buhari)
güzel bir yazı gülnihal ablam paylaşmış bu ara çok yoğun izindeymiş ve annesi gelmiş hepimize selamı var :)
tünaydınn kızlarrr
adım geçmeden gelememmm,benı cagırmanızz lazım:)
adımın geçtigini hissedince damlıyım dedim:):)
öncelıkle tarıhını hatırlamıyorum tam ama son zamanların ek yuksek rakamı olan 96yı gordukten sonra 3-4 gun oyle dıkkat edıp sonra diyetın startını vermiştim ve 30 kasımda 91,6 çıktı gonul ısterdı kı 8li göreyım ama dıyet dısında bişeye adapte oalmadım,kaçamaksız ve güzel giden diyetin dısında ne sporumu sisteme oturtabıldım ne de suyumu..bu hafta suda artış oldu dun 2,5 içtim bugun 1,5 bıtırdım sımdıye kadar..
ama herakşam bi işim çıkıyo hala yürüyüşe baslayamadım..ama hedefım yılbaşına en azından 88le girmek...
bi söz vardırr senın vazgectıklerın benım hayallerımdır diye..
valla neslıcımmm sana ithafen bu söz,aklıma geldı bırden:))
şekerımm senın vazgectgın o 88,benım hayallerım:)
Allah rahmet eylesin balım ya gerçekten insan öyle bir haber alınca tuhaf bir şekilde duruluyor bir tuhaflaşıyor cidden
canım iğnelere geçtiler mi yoksa sadece klomenle mi takibe aldınız ??? merak yapma eşinde problem yoksa bir şekilde geliştiriyorlar yumurtayı az biraz sabır nasılsa gelicek bebişin vaktini bekliyor...
Allah (cc) nefisi yaratınca ona sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüzyıl ateşte yakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüz yıl dondurucu soğukta bırakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bu defa nefsi bir müddet aç bırakmış ve yine sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Ya Rabbi Sen beni ve kainatı yaratan yüce Rabbimsin. Ben ise Senin aciz bir kulunum.
Nefisler ancak açlıkla terbiye edilir, Ramazan'da nefis terbiyesi için güzel bir fırsattır.
“Hüzünlü olmalısınız, çünkü hüzün kalbin anahtarıdır.” buyurdu.
-Hüzün nasıl olur? dediler.
şöyle buyurdular: “ Açlık ve susuzluğu öğrenerek” (Taberani)
"Gücü yeten evlensin gücü yetmeyende oruç tutsun" (Buhari)
güzel bir yazı gülnihal ablam paylaşmış bu ara çok yoğun izindeymiş ve annesi gelmiş hepimize selamı var :)
bu arada su ve ateş filmi için ben izlenebılır ve keyıflı bı fılm dıyorum,,ben gayet keyıflı ızledım klasık özcan denız egosu işte:)
eger aclık oyunları serisini okuduysanız yada 1, fılmı ızledıysenız kesınlıkle ateşi yakalamak fılmınıde ızleyın tavsıye ederım bombaydı..
sımdı ılk sırada thor 2 var,1,yi cok begenmıstım,şimdi bunada gidicem en kısa zamanda...
kışın bayılıyorum sınemaya gıtmeye,utanmasam bı salondan cıkıp digerine giricem,filmm benım işimmm:)
size evimin film köşesının resmını cekıp atıcam bi ara:)
bu arada benım yaptıgım mutfagı gordünüzmüüü eda neslı??
dedigin seriyi ne okudum nede filmini izledim ama dikkatimi cekti, internette bulabilir miyiz? cikali cok oldu mu?
thor 2 yi begenmedim ben ya, yinede git bakalim sevcekmisin sen
bizde sinema hastasiyiz, termosa çayimizi doldurup yanimiza ivir zivir alip gideriz mutlakasimdiye kadar yakalanmadik termosla insallah yakalanmayizda
kızzzzz
valla süperr fıkırmışş he hıc aklıma gelmemıştı termosla çay götürmek ilk fırsatta denıycemm:)
valla once 1, fılmını netten bul canım onu ızle o vardır nette gecen yılın fılmı cunku,ama 2,si henuz nette olmayabılır 2 hafta falan oldu cıkalı cunku,,bıde 3, fılmı gelır muhtemelen alaycı kuşş,ınsallah guzel cekerler..
ama kıtabını k okyunca fılm solda sıfır kalıyoo kesınlıkle kitabı okunmalı:)
thora gideyım bakayımm ben begenecekmıyım,
ayrıca cigdemcım kafana takıp üzme kendını akışına bırak yapman gerekenlerı yap gerısı tevekküll
rabbımherseyın en ıyısını en dogru zamanını bilir
bu arada su ve ateş filmi için ben izlenebılır ve keyıflı bı fılm dıyorum,,ben gayet keyıflı ızledım klasık özcan denız egosu işte:)
eger aclık oyunları serisini okuduysanız yada 1, fılmı ızledıysenız kesınlıkle ateşi yakalamak fılmınıde ızleyın tavsıye ederım bombaydı..
sımdı ılk sırada thor 2 var,1,yi cok begenmıstım,şimdi bunada gidicem en kısa zamanda...
kışın bayılıyorum sınemaya gıtmeye,utanmasam bı salondan cıkıp digerine giricem,filmm benım işimmm:)
valla gercekten güzel yazıymışş
ama bu insanın nefsinin özellıkle şu pisbogazlılıgının tam anlamıyla açıklamassı gibi olmuşş
herseye eyvallahh ama açlığa hayır:)
bide hakkaten gücü yeten evlensın,yetmeyende orruc tutsun derken,yiyosa evlen oyle hüzünlen yemıyosada oruc tut oyle huzunlen gibi olmuş:)
valla hüzün hakkımı evlılıkle tükettım bana karada ölüm yok artık arkadaşş yer içer yatarım:)
sagligim cok sukur yerinde canim, dun isyerinden arkadasimin eski esi, cocuklarinin babasi vefat etmis onu ögrenmesiyle herkesi bi hüzne bogdu
pazarda doktor kontrolüm vardi yumurtalarim gelismemis ona canim sikildihepsi üstüste geldi bunaldim dün
hayirlisi artik :26:
ohhhh masallah kuzum cok sevindim eksilere geçmeneee
bu aksam keyif aksami desenetadini cikarin canim
filmi nasil bulcaksin bide yarin söyle olur mu bende cok merak ediyorum gitmek istiyorum
hakikaten 30 kasım geldi geçti esracım durumlar nedir inşallah tartıda seni motive edici bir rakam görmüşsündür....
evet çiğdemcim seve seve dinler yorum yaparız kim üzdü seni???
neslicimmmm sen mi yada başkasımı bana kim dua etti bilmiyorum ama içim yanmaya başladı 2 kupa neskafe 1 lt suyu bitirdimwc den gelipte buraya yazamadım bile :)
kızlar alıntı yapamıyorum ama evet sahalara döndüm ama inşallah kalıcı bir dönüş olur benim için ben yılbaşına kadar 64 olurum diye düşünmüştüm ama yine tutamadım boğazımı ama iki gündür toparlandım ayın 15 ne kadar tartılmayacam .önceden tartıda eksileri görünce moral olurdu bana daha çok hırslanırdım ama son zamanlarda tartı eksiyi gösterince nasıl olsa kilo almıyorum diye daha çok yiyorum.kafayı yedim galiba tartının pilini çıkardım ve eşim sakladı 15 gün tartılmak yok bana
şu ana kadarda menü dışına çıkmadım.burdan ayrılmak yaramıyor gerçekten.yılbaşına kadar artılarım gitse yeter sonrası gelir inşallah,yoğut küründe 2. günüm inşallah faydasını görürüm
tünaydınn kızlarrr
adım geçmeden gelememmm,benı cagırmanızz lazım:)
adımın geçtigini hissedince damlıyım dedim:):)
öncelıkle tarıhını hatırlamıyorum tam ama son zamanların ek yuksek rakamı olan 96yı gordukten sonra 3-4 gun oyle dıkkat edıp sonra diyetın startını vermiştim ve 30 kasımda 91,6 çıktı gonul ısterdı kı 8li göreyım ama dıyet dısında bişeye adapte oalmadım,kaçamaksız ve güzel giden diyetin dısında ne sporumu sisteme oturtabıldım ne de suyumu..bu hafta suda artış oldu dun 2,5 içtim bugun 1,5 bıtırdım sımdıye kadar..
ama herakşam bi işim çıkıyo hala yürüyüşe baslayamadım..ama hedefım yılbaşına en azından 88le girmek...
bi söz vardırr senın vazgectıklerın benım hayallerımdır diye..
valla neslıcımmm sana ithafen bu söz,aklıma geldı bırden:))
şekerımm senın vazgectgın o 88,benım hayallerım:)
tatlım su ve ateşin yorumunu yarın bana yapsana bende merak ediyorum ama bizimki gitmiyor tek gidersemde acep çokmu yanlız kalırım diye gitmiyorum sen bana anlatta çok kayda değer ve tek de izlenirse gideyim bari... yoksa bizimkini ikna etmek için deveye hendek atlatmam gerekecek
tünaydiiiin kaçaknerelerdesin sen bakem
valla iyi vermissin esracim sporsuz nesiz güzel gitmis, artik bi sekilde sporuda ekle hayatina insan kendini iyi hissediyor valla
öyle gerçekten canim tüm gün tadim tuzum yoktu dün :26:
ignelere geçtik canim, gonal-f verdi yumurtalari buyutmek icin, ilkini dün vurdum 2 tane kaldi biri yarin ve cuma..
sonrada çatlatma ignesi vurulcam bakalim..
dedigin gibi biraz sabir istiyor bu isler :26: benimde bir günüm bir günümü tutmuyor bazen umutlu oluyorum bazende umutsuz öyle böyle gidiyoruz iste :44:
esimde olsaydi bilemiyorum napardik nasil derdim ona tedavi ol diyegerçi bilmiyoruz ona test yapilmadi daha, sorun simdilik bende duruyor :26:
hayirlisi canim hakkimizda :26:
sen naptin esinle konustun mu bi daha?
çok çok güzel bir yazi gerçektende :26: Allahim kimseyi açlikla sinamasin herkesin sofrasini doldursun :26:
dedigin seriyi ne okudum nede filmini izledim ama dikkatimi cekti, internette bulabilir miyiz? cikali cok oldu mu?
thor 2 yi begenmedim ben ya, yinede git bakalim sevcekmisin sen
bizde sinema hastasiyiz, termosa çayimizi doldurup yanimiza ivir zivir alip gideriz mutlakasimdiye kadar yakalanmadik termosla insallah yakalanmayizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?