Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

dün akşam sporum vardı eşim çok ısrar etti gitme spora,yemeğe götürüyüm diye,malum her ayın 2 sinde mutlaka bişeyler yapmaya çalışıyoruz,dünde 38.ayımızdı

yokkk dedim zinhar olmazsporun olduğu günler büyük bi hevesle gidiyorum,tek bi dersi bile kaçırmak istemiyorum,bide ordakilerlede kaynaştık,ortamda güzel,tabi benim dediğim oldu,1 saat aerobik,plates ohhh be dünya varmış dedim,dün spora ek bol su beyaz çay+protein günü derken bu sabah artıların gitmiş eksilere geçmiş olduğum gördümmüstelik yarın regl olmam lazım,inş.cumaya bomba bi rakam görürümm

ehh dün akşam gidemedik bu akşam telafi edicez,yemek arkasından sinema,sanırım su ve ateş e gidicez,biraz romantik takılalımmsonrasında neler olur bilememm

Günaydin kizlar

veeeee sahalara muhtesem bir dönüsssss
degmesin

çiğdemcim neden keyfin yok canım,eğer sağlığın yerindeyse hayatta hiçbişey için canını sıkma bitanem,herşeyin bi çözümü var,hem biz hep burdayız anlatırsan seve seve dinleriz

sagligim cok sukur yerinde canim, dun isyerinden arkadasimin eski esi, cocuklarinin babasi vefat etmis onu ögrenmesiyle herkesi bi hüzne bogdu

pazarda doktor kontrolüm vardi yumurtalarim gelismemis ona canim sikildi hepsi üstüste geldi bunaldim dün

hayirlisi artik :26:

ohhhh masallah kuzum cok sevindim eksilere geçmeneee
bu aksam keyif aksami desene tadini cikarin canim
filmi nasil bulcaksin bide yarin söyle olur mu bende cok merak ediyorum gitmek istiyorum

hakikaten 30 kasım geldi geçti esracım durumlar nedir inşallah tartıda seni motive edici bir rakam görmüşsündür....

evet çiğdemcim seve seve dinler yorum yaparız kim üzdü seni???

neslicimmmm sen mi yada başkasımı bana kim dua etti bilmiyorum ama içim yanmaya başladı 2 kupa neskafe 1 lt suyu bitirdim wc den gelipte buraya yazamadım bile :)

kızlar alıntı yapamıyorum ama evet sahalara döndüm ama inşallah kalıcı bir dönüş olur benim için ben yılbaşına kadar 64 olurum diye düşünmüştüm ama yine tutamadım boğazımı ama iki gündür toparlandım ayın 15 ne kadar tartılmayacam .önceden tartıda eksileri görünce moral olurdu bana daha çok hırslanırdım ama son zamanlarda tartı eksiyi gösterince nasıl olsa kilo almıyorum diye daha çok yiyorum.kafayı yedim galiba tartının pilini çıkardım ve eşim sakladı 15 gün tartılmak yok bana

şu ana kadarda menü dışına çıkmadım.burdan ayrılmak yaramıyor gerçekten.yılbaşına kadar artılarım gitse yeter sonrası gelir inşallah,yoğut küründe 2. günüm inşallah faydasını görürüm

tünaydınn kızlarrr
adım geçmeden gelememmm,benı cagırmanızz lazım:)
adımın geçtigini hissedince damlıyım dedim:):)

öncelıkle tarıhını hatırlamıyorum tam ama son zamanların ek yuksek rakamı olan 96yı gordukten sonra 3-4 gun oyle dıkkat edıp sonra diyetın startını vermiştim ve 30 kasımda 91,6 çıktı gonul ısterdı kı 8li göreyım ama dıyet dısında bişeye adapte oalmadım,kaçamaksız ve güzel giden diyetin dısında ne sporumu sisteme oturtabıldım ne de suyumu..bu hafta suda artış oldu dun 2,5 içtim bugun 1,5 bıtırdım sımdıye kadar..
ama herakşam bi işim çıkıyo hala yürüyüşe baslayamadım..ama hedefım yılbaşına en azından 88le girmek...
bi söz vardırr senın vazgectıklerın benım hayallerımdır diye..
valla neslıcımmm sana ithafen bu söz,aklıma geldı bırden:))
şekerımm senın vazgectgın o 88,benım hayallerım:)

tatlım su ve ateşin yorumunu yarın bana yapsana bende merak ediyorum ama bizimki gitmiyor tek gidersemde acep çokmu yanlız kalırım diye gitmiyorum sen bana anlatta çok kayda değer ve tek de izlenirse gideyim bari... yoksa bizimkini ikna etmek için deveye hendek atlatmam gerekecek

Allah rahmet eylesin balım ya gerçekten insan öyle bir haber alınca tuhaf bir şekilde duruluyor bir tuhaflaşıyor cidden

canım iğnelere geçtiler mi yoksa sadece klomenle mi takibe aldınız ??? merak yapma eşinde problem yoksa bir şekilde geliştiriyorlar yumurtayı az biraz sabır nasılsa gelicek bebişin vaktini bekliyor...

Allah (cc) nefisi yaratınca ona sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüzyıl ateşte yakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bunun üzerine nefsi yüz yıl dondurucu soğukta bırakmış ve tekrar sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Sen sensin bende benim
Allah (cc) bu defa nefsi bir müddet aç bırakmış ve yine sormuş;
-"Sen kimsin? Ben kimim?
nefis cevap vermiş;
-Ya Rabbi Sen beni ve kainatı yaratan yüce Rabbimsin. Ben ise Senin aciz bir kulunum.
Nefisler ancak açlıkla terbiye edilir, Ramazan'da nefis terbiyesi için güzel bir fırsattır.
“Hüzünlü olmalısınız, çünkü hüzün kalbin anahtarıdır.” buyurdu.
-Hüzün nasıl olur? dediler.
şöyle buyurdular: “ Açlık ve susuzluğu öğrenerek” (Taberani)
"Gücü yeten evlensin gücü yetmeyende oruç tutsun" (Buhari)

güzel bir yazı gülnihal ablam paylaşmış bu ara çok yoğun izindeymiş ve annesi gelmiş hepimize selamı var :)

bu yazıyı okuyunca helede son cümleyi gülümsemeden edemiyorum ya aç susuz kalsın yada evlensin diyor ya sanki benim evliliğimden söz ediyor müthiş bir ızdırap :) tabi tamamen ızdırap değil ama söylemeden edemicem eminim esra da katılır bana

valla gercekten güzel yazıymışş
ama bu insanın nefsinin özellıkle şu pisbogazlılıgının tam anlamıyla açıklamassı gibi olmuşş
herseye eyvallahh ama açlığa hayır:)
bide hakkaten gücü yeten evlensın,yetmeyende orruc tutsun derken,yiyosa evlen oyle hüzünlen yemıyosada oruc tut oyle huzunlen gibi olmuş:)
valla hüzün hakkımı evlılıkle tükettım bana karada ölüm yok artık arkadaşş yer içer yatarım:)

bu arada su ve ateş filmi için ben izlenebılır ve keyıflı bı fılm dıyorum,,ben gayet keyıflı ızledım klasık özcan denız egosu işte:)

eger aclık oyunları serisini okuduysanız yada 1, fılmı ızledıysenız kesınlıkle ateşi yakalamak fılmınıde ızleyın tavsıye ederım bombaydı..

sımdı ılk sırada thor 2 var,1,yi cok begenmıstım,şimdi bunada gidicem en kısa zamanda...

kışın bayılıyorum sınemaya gıtmeye,utanmasam bı salondan cıkıp digerine giricem,filmm benım işimmm:)
size evimin film köşesının resmını cekıp atıcam bi ara:)

bu arada benım yaptıgım mutfagı gordünüzmüüü eda neslı??

tünaydiiiin kaçak nerelerdesin sen bakem
valla iyi vermissin esracim sporsuz nesiz güzel gitmis, artik bi sekilde sporuda ekle hayatina insan kendini iyi hissediyor valla

öyle gerçekten canim tüm gün tadim tuzum yoktu dün :26:

ignelere geçtik canim, gonal-f verdi yumurtalari buyutmek icin, ilkini dün vurdum 2 tane kaldi biri yarin ve cuma..
sonrada çatlatma ignesi vurulcam bakalim..
dedigin gibi biraz sabir istiyor bu isler :26: benimde bir günüm bir günümü tutmuyor bazen umutlu oluyorum bazende umutsuz öyle böyle gidiyoruz iste :44:
esimde olsaydi bilemiyorum napardik nasil derdim ona tedavi ol diye gerçi bilmiyoruz ona test yapilmadi daha, sorun simdilik bende duruyor :26:

hayirlisi canim hakkimizda :26:
sen naptin esinle konustun mu bi daha?

çok çok güzel bir yazi gerçektende :26: Allahim kimseyi açlikla sinamasin herkesin sofrasini doldursun :26:

dedigin seriyi ne okudum nede filmini izledim ama dikkatimi cekti, internette bulabilir miyiz? cikali cok oldu mu?

thor 2 yi begenmedim ben ya, yinede git bakalim sevcekmisin sen

bizde sinema hastasiyiz, termosa çayimizi doldurup yanimiza ivir zivir alip gideriz mutlaka simdiye kadar yakalanmadik termosla insallah yakalanmayizda

kızzzzz
valla süperr fıkırmışş he hıc aklıma gelmemıştı termosla çay götürmek ilk fırsatta denıycemm:)
valla once 1, fılmını netten bul canım onu ızle o vardır nette gecen yılın fılmı cunku,ama 2,si henuz nette olmayabılır 2 hafta falan oldu cıkalı cunku,,bıde 3, fılmı gelır muhtemelen alaycı kuşş,ınsallah guzel cekerler..
ama kıtabını k okyunca fılm solda sıfır kalıyoo kesınlıkle kitabı okunmalı:)

thora gideyım bakayımm ben begenecekmıyım,
ayrıca cigdemcım kafana takıp üzme kendını akışına bırak yapman gerekenlerı yap gerısı tevekküll
rabbımherseyın en ıyısını en dogru zamanını bilir

valla 10 numara oluyor cayla sinema tavsiye ederim

dedigin gibi kitaplar daha kaliteli ve ayrintili oluyor filmlerine göre ama okumamis biri olarak izlersem begenebilirim arastirim bakim

üzmemeye calisiyorum canim insallah o dogru zaman yakindir

evet ben baktım tatlım benimde fayanslar taşındığımızdan beri damlacıklı ne kadar temizlesem gitmiyor bende düşünüyorum arada bakıyorumda ama cesaret edemiyorum benim ki de senin şimdi yaptığın gibi kutucuk kabartma acaba yapışırmı diyorum?? bir kaç kez girdim sayfaya sorayım dedim unuttum... çok güzel olmuş bu arada eski haline göre farklı durmuş...

açlık oyunları için iknada zorlanmam sanırım thor için zor ama en zoru özcan deniz çünkü ben adamı seviyorum dedimmi iş bitmiştir ben seviyorsam sanki azılı düşmanı gibi bakıyor adam yaaa dün akşam karadayı vardı bin dereden su getirdi ben tv izlerken altı üstü bakıyorum ya tv de uzaktan ne olacaksa bu nasıl bir kıskançlık boyutu ise çözebilmiş değilim... bu arada thordaki adama da hastayım dediydim girmedi şansımı bir daha deneyeyim

aynen kışın benimde bir salondan çıkıp diğerine giresim geliyorda eşim zorla götürüyor. hadi yarında ona geliriz diyor tam hevesim üstümde dikkatle film izliyorum kesmeyin arkadaş koyun şöyle 2-3 konu uyumlu filmi peşpeşe ben çıkıp eve gidip sadece uyuyayım :)

çiğdemcim arkadaşının başı saolsun,çocukları için çok zor bi durum,Rabbim sabır versin.

sende canım üzme artık kendini,biliyorum ne kadar üzme desemde olmuyo,aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum ama yinede tevekkül etmek gerekiyo,ne yapalım vardır elbet Rabbimin bi bildiği,hayırlısı bizim için ne ise ol olsun,ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum

ayy ne güzel edacım demekki sana buralardan pozitif enerji yollamışım,şimdi 2 litreye yaklaşmıştır eminim,benimde 2 litrem bitti,2 kupa yeşil çay,1 nescafe ve 4-5 bardakta çay

özlemcim tabi herkesin motive olma şekli farklı ama ben kesinlikle hergün tartılmaktan yanayım,en azından hemen müdahale edebiliyosun,benimde herşey yolunda olmasnına rağmen artı çıktığım zaman oluyo ama artık hiç takmıyorum,kendimden emin olduğum için tartı illeki ertesi gün eksiye geçiyo

canım yaa inş.o 88 inde altına ineceksin yılbaşında,bak beni hatırlarsın bi 79 u görsem diyodum,ama şimdi 67 den kurtulamadım bi türlü diye hayıflanıyorumzaman çabuk geçiyo iyi değerlendirmek lazım,şu sporunuda düzene oturtuktan sonra seninde tıkır tıkır gidecek kilolar,hem gayet güzel gitmeye başlamış bile

valla edacım kız kardeşim gitmiş pek bi beğenmiş,bakalım yarın izlenimlerini sölerim,benim kocam allahtan sinema konusunda sorun çıkarmaz

aaa ne mutfağı esram görmedim ben:26::26:

yok evde 4 kuş oldu mevcutu arttırmak istemiyorum adama ne zaman bu konuyu açsam başıma bir iş çıkarıyor ben vazgeçtim öyle bekliyorum zaten ne zaman doktora gidecekmisin desem yarın öbür gün diyor

anaaam kız harbi iyi hazırlıklı gidiyormuşsunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…