Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

baktım şimdi esracımyav ben nasıl atlamışım bunu:26::26:

çok güzel olmuş canım,hamarat hatun seni

güle güle kullanın,işte kendi evin olunca her türlü değişikliği yapabiliyosun

yap edacım yap ben cok memnun kaldım valla mutfaga girince degişiklik güzel oldu sımdı sırada farklı planlarım var:)
senın kocanla volkanın arasında kanbagı varmı acaba çok merak edıyorum
bızımkınede bırını begendıgını soyle onla ılıglı 35 tane kötü yorumu anında üretebilir,
adam hazımsız geçimsiz ben napimm:)
valla çokta fifi,ben izlerım sıkıyosa gelmesın kendım giderimm
en alakasız fılmlere geldı,nedımeler gibi ,romantık komedı fılmerı vs..
ıkna etmeye ugrasma ıyı keyfın bılır de arkadaslarınla git..
sizde sorun cıkıyomu arkadas konusunda??
yada bıyere yalnız gıtme konusunda??

baktım şimdi esracımyav ben nasıl atlamışım bunu:26::26:

çok güzel olmuş canım,hamarat hatun seni

güle güle kullanın,işte kendi evin olunca her türlü değişikliği yapabiliyosun

saol neslıcım valla bi heves başladım ama keyıflı oldu ben memnun kaldım
küçük zaten mutfagım anca bukadar degıstırıdm sımdılık ılerde ınsallah guzel bı tadılat yapabılrım
allah daha guzellerını sana nasıp etsın cnaımbenım

saol canim kesinlikle haklisin Rabbimin bi bildigi var napalim beklicez iste.. senide üzmemek adina sormakta istemiyorum insallah isteyen herkese bi mucize verir Rabbim

yok evde 4 kuş oldu mevcutu arttırmak istemiyorum adama ne zaman bu konuyu açsam başıma bir iş çıkarıyor ben vazgeçtim öyle bekliyorum zaten ne zaman doktora gidecekmisin desem yarın öbür gün diyor

nolcak senin bu esin :26: neden istemiyor acaba

anaaam kız harbi iyi hazırlıklı gidiyormuşsunuzzz

hemde nasil

slm kızlar nasılsınız

kaynatmışsınız yine ,hızınıza yetişmek ne mümkün yahu

günaydın hatunlar...

neslicim o ne tatlı resim yaa yeğenin galiba maşallah Allah nazarlardan saklasın...

valla neslicim su için iyi bir enerji verdiniz dün süper gitti 3 lt ye çıkmışımdır... darısı bugüne...

suyla kabızlık derdi de yok oluyor yada ben iyiyim bu günlerde sanırım regl oldum ya üstümden bir ağırlık kalktı pek bi keyifliyim Allah ım esirgesin....

tatlım gizli bir kanbağı olduğuna ben inanıyorum... bazen beğendiğini söylemene bile gerek kalmıyor böyle ilgili tv ye yöneliyim yada bir programı izlemek için fırsat yaratayım hemen giyiniyor savaş kıyafetlerini lan beğensem nolcak ruhumu duyacak sanki anlatılmıyor adama bazen birşeyleri izleyebilmek için ters köşe yapım diyorum ay ne hoş adammış diyorum değiştirsin kanalı diye yanlız benimde yüzümden çok belli oluyor yalan söylediğim yemiyor değiştirim diye söyledin diyor :))))) aynen üşenmeyip adamı araştırdığını bile gördüm... hele karadayı olduğu günler dualar ediyor elektrik kesilsin diye bir ara şalteri indirirdi evde kovalamaca oynardık tam heyecanlı yerinde Allah tan biraz büyüdü o günlere göre

canım bizde tartışmanın her an her yerden çıkması olası sadece seçim yapıyorum ya ikna etmek için extra efor harcayacağım. arkadaşımla gitsem arkadaşıma savaş ilan etmemesi için onu kanatsız melek kıvamında göstermek için efor harcayacağım ya tek gidip filmin tadını çıkarıp eve geldiğimde bir güzel kavga edeceğim tüm hevesimi içimde koyacak bunlardan birini seçmek gerekiyor yani ne ucundan tutsan elinde kalır iyi olma olasılığı arada olmuyor mu dicen tecrübelerime dayanarak 100 de 1 mi desem 200 de 1 mi :))))

sen yapta bizde deneyelim bari benim hiç yaratıcılığım yok galiba yaaa folyoyu yapıştırırken dikkat etmem gereken birşey var mı bende düşünüyorum???

saol canim kesinlikle haklisin Rabbimin bi bildigi var napalim beklicez iste.. senide üzmemek adina sormakta istemiyorum insallah isteyen herkese bi mucize verir Rabbim

nolcak senin bu esin :26: neden istemiyor acaba

hemde nasil

bende çözebilmiş değilim valla sıpamın niye böyle davrandığını

dün çok komik birşey oldu salonu düzenledim 3 kuş salonda kaldı 1 tanesi oturma odasında o 1 tanede en küçüğü 1 aylık olan uçamıyor... neyse eve geldim yemek yapmaya giriştim beyefendinin yanına gitmedim sonra eşim geldi salonda yedik filan seslerimizi duydu sanırım sen tut yem kabının üstündeki kapağı aç dışarı çık kolidorda gezinn uçamıyorda dolanıyor anam gördük bunu kolidroda eşimde bende gülmekten bir hal olduk çok şekerdi yaa pervane olduk etrafında ilgisizlikten kaçtı herhalde hemen salona getirdim oynadım filan kendine geldi bir kuşa böyle oluyorsak bebişe noluruz Allah ım korusun :))

günaydın ballarım güzel keyifli bi gün olsun hepimiz için

ben güne biraz erken başladım,malum akşam sinemadan sonra eve geç geldik,akşamada kocama yemek yok diye sabah ona hem pilav hemde patates yemeği yaptımhaliyle üstüm başım yemek koktu,sonra duş al,spor çantanı hazırla,bi taraftan saçını kurut makyajını yap falan tabi arada bide kendime tost yaptımzor bela çıkabildim evden

tartıda düne göre artıdaama sebebi regl,hafiften karın ağrıları başladı zaten,inş.cumaya şişlik falan kalmaz

bu arada sinema izlenimlerimi anlatayım meraklılarınavalla esranın dediği gibi klasik özcan deniz filmi,orta halli diyelim,ben yine bi kaç yerinde göz yaşı döktüm,ama kocam pek beğenmedi filmin ortasında hadi çıkalım demeye başladı

kısacası bana hikaye çok sıradan geldi,sinema değilde sanki dizi izliyomuşum gibiyidi,ve sonunu tahmin etmekte çok zor olmadı

slm kızlar nasılsınız

kaynatmışsınız yine ,hızınıza yetişmek ne mümkün yahu

günaydın kuzucuk

nasılsın,nerelerdesin bakimm,herşey yolundamıı

günaydın edacımm

evet canım yeğenim,benim enn kıymetlim,aramızda karşılıklı büyük bi aşk var

ohh sularda içilmiş,bol bol eksi olur inş.canım bende eğer yulaf kepeği ile birlikte bol su tüketirsem o gün hiç kabızlık sorunum olmuyo

ooo yoğun bir güne başlamışsın güzelim...

o zaman bizimkiyle gidilmez zaten sevmiyor adamı gidelim demeye başlar bizimki ben çıkmazsam dayanamıyor kendi çıkıyor tabi etrafımda kimse yoksa sonra film bitmeden 5 dk önce geliyor

bugün kendime cam şişe getirdim belki heves ederim daha çok içerim klimanın ayarını da açtım inşallah bugünde dün gibi bir performans bekliyorum kendimden :)

çok tatlı Allah bağışlasın

neslım gunaydın canımmm
yaww sabah sabah bu ne koşuşturmaca,kaçta kalkıyon bacım sen?:)
hem yemek hem duş hem hazırlık hem şu bu valla helal olsun özendım:)
ben uyanınca ayılmam 15 dk sürüyo zaten giyinmek bile işkence:)

ozellıkle ozcanın cocugunun dogum sahnesı guzeldı sende orda aglamışındır dıye tahmın ettım ama dedıgn gibi sıradan bı hıkayee
bu cuma thora gidicez bızde bakalım kısmetse,bende cigdem gibi çay yapmayı düşünüyorum:)

günaydın günaydın günaydın buz gibi bir anakara sabahından günaydın herkese diyet aynen devam kaçamak yok çok şükür tekrar adapte olmaya başladım sanırım.bugün abimde kalıcam orada kendime yiyecek uygun bir şey bulurum inşallah.yarına kadar giremem kendinize iyi bakın

selam canlar

oyy yerim ben onuuuu hayal ettim birden ördek gibi yuruyusunu delisiniz valla cocuk ozleminizi hayvanlara veriyorsunuz kari koca

günaydin neslimmm masallah sabah sabah nerden buluyosun bu enerjiyi hayret yaaa
ben son 15 dakika kala kalktim kahvalti yapamiyorum artik giyindim makyajimi yaptim onuda yeni bi eyeliner aldim diye yaptim denemezsem catlarim hemen ciktim evden yanima biraz domates beyaz peynir aldim simdi iste yedim

özcanin filmine isinamadim anlatisiniza göre neysem internette ciksin evde izlerim bende

yegenin pek bi tatli neslim masallah

facebooktan aldim ilk kez gittigimizde cekmistik resmini bu cuma bizde sinema ve yemek keyfi yapicaz sabirsizlikla bekliyorum uzun zaman oldu gitmeyeli

Son düzenleme:

ay sorma esram,aslında çıkmama son 15 dakika kala kalkıyorum genelde ama bu sabah kocam gitikten sonra dayanamadım,ama benim şöyle bi avantajımda var,evden 9 da çıkıyorumo yüzden 7,30 kalktım herşeyi hallettim,işe gelmemde 9,30 u buldu,valla bi gün kovacaklar beni

ahahaa nasılda biliyonaynen o sahnede dayanamadımçeşmeler kendiliğinden aktı

çay konusunu akşam eşime söledim oda şaşırdı,iyi fikirmiş falan dedi helede bizim burda daha kolay olur,çünkü salon genelde sakin oluyo,mesela dün akşam koca salonda 5 kişi film izledik,sadece kocamla izlediğim bile var yani

günaydın özlemcim

ankaranın soğuğu taa buralara kadar geldi valla:18::18:hele dün akşam resmen donduk:18:

ayrıca tekrar diyet moduna girmenede çok sevindim

valla çiğdemim iş başa düşünce o enerji kendiliğinden geliyomalum ben sporda oluyorum ve akşam yemeği yemiyorumaslında eşim yemek yapma akşam yumurta falan kırarım dedi ama kıyamadım ben

ayy ben o resmi görmüştüm fecede daha önce,bizimde kardeşimle bekarken mısır patlatıp götürmüşlüğümüz var

huhuuu sinem hanımmmm

bakıyorumda artık başka topiciklerde takılıyosunyoksa bizi sevmiyomusunn:26::26:

huhuuu sinem hanımmmm

bakıyorumda artık başka topiciklerde takılıyosunyoksa bizi sevmiyomusunn:26::26:

sizi çokkkk seviyorum , o nedemek oylee :) heleki senin yerın bambaşa biliyosunn
o yazdıgım topıktekı merveyı uzun zamandır takıp edıyorum ,topik açmışken onada yazim dedim ,
girememe sebebim bu değil neslihancım ,
çalışma arkadasım yıllık ızınde 3 hafta kadar oyuzden tekim bütün hersey bana kaldı oyuzden fırsat bulamıyorum tatlışımm ,yoksa okuyorum ama alıntı yapıp yazma fırsatım olmuyo,
bu arada resımdekı yeğenınmı cok tatlı maşallah ,aranzıdakı aşkı şimdi daha ıyı anlıyorum ,

canım benim bende çok seviyorum seni

özlediğimden,seni daha çok görmek istediğimden dedim öle

demek yoğunsun canım:26:kolay gelsin sana, yanlız o nasıl yıllık izin yaa 3 hafta valla özendimm

canımmcımmm hoşgeldınnn:)
senı bıgün ist.a geldıgınde yakalıycam ama du bakalım:)
özcanın o muhteşem egosunu ve her karızma yapmaya calıştıgında burunu çekişini izlemek istersen git bacım:)
yada bence once evde şu aclık oyunlarını izle,cumada ateşi yakalamak fılmıne git,
aksıyon macera,tempolu fılm sevıyosan 10 numara:)
öğlen volkan geldı yemege,yedıkten sonra gittik film aldık yıne:)
evdekı fılmlerle bigün korsan tezgahı açacamm sokaklarda:)

amanda amannn hiçte kıyamazmışta kocasınaa maşallahh
ben sabahları yatak odasından bagırıyorum tostum hazır degılmı daha dıye:)tükana gelip sacma sapan yerim diye heralde adam kendıne görev edındı tost olayını:)
şu tüp gibi olan termoslar varya uzun,genelde anneler bebek maması için hazır bulundururlar,acep onlar 2 su bardagı kadar falan çay alırmı içine yahu ondan alimmm::)
bide burda sınemalar kalabalık ya,uzun zamandır denk gelmedım boş salona dipdibe,bende bacak bacak üstüne degilde,bacagımı diz üstüne atıp izliyorum bacakta uzun öndekının saçlarının üstünde oluyo ayagım:)
sinema koltuk araları daha genişş olmalıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…