evet ben baktım tatlım benimde fayanslar taşındığımızdan beri damlacıklı ne kadar temizlesem gitmiyor bende düşünüyorum arada bakıyorumda ama cesaret edemiyorum benim ki de senin şimdi yaptığın gibi kutucuk kabartma acaba yapışırmı diyorum?? bir kaç kez girdim sayfaya sorayım dedim unuttum... çok güzel olmuş bu arada eski haline göre farklı durmuş...
açlık oyunları için iknada zorlanmam sanırım thor için zor ama en zoru özcan deniz çünkü ben adamı seviyorum dedimmi iş bitmiştir ben seviyorsam sanki azılı düşmanı gibi bakıyor adam yaaa dün akşam karadayı vardı bin dereden su getirdi ben tv izlerken altı üstü bakıyorum ya tv de uzaktan ne olacaksa bu nasıl bir kıskançlık boyutu ise çözebilmiş değilim... bu arada thordaki adama da hastayım dediydim girmedi şansımı bir daha deneyeyim
aynen kışın benimde bir salondan çıkıp diğerine giresim geliyorda eşim zorla götürüyor. hadi yarında ona geliriz diyor tam hevesim üstümde dikkatle film izliyorum kesmeyin arkadaş koyun şöyle 2-3 konu uyumlu filmi peşpeşe ben çıkıp eve gidip sadece uyuyayım :)
baktım şimdi esracımyav ben nasıl atlamışım bunu:26::26:
çok güzel olmuş canım,hamarat hatun seni
güle güle kullanın,işte kendi evin olunca her türlü değişikliği yapabiliyosun
çiğdemcim arkadaşının başı saolsun,çocukları için çok zor bi durum,Rabbim sabır versin.
sende canım üzme artık kendini,biliyorum ne kadar üzme desemde olmuyo,aynı şeyleri zaman zaman bende yaşıyorum ama yinede tevekkül etmek gerekiyo,ne yapalım vardır elbet Rabbimin bi bildiği,hayırlısı bizim için ne ise ol olsun,ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum
yok evde 4 kuş oldu mevcutu arttırmak istemiyorum adama ne zaman bu konuyu açsam başıma bir iş çıkarıyor ben vazgeçtim öyle bekliyorum zaten ne zaman doktora gidecekmisin desem yarın öbür gün diyor
anaaam kız harbi iyi hazırlıklı gidiyormuşsunuzzz
yap edacım yap ben cok memnun kaldım valla mutfaga girince degişiklik güzel oldu sımdı sırada farklı planlarım var:)
senın kocanla volkanın arasında kanbagı varmı acaba çok merak edıyorum
bızımkınede bırını begendıgını soyle onla ılıglı 35 tane kötü yorumu anında üretebilir,
adam hazımsız geçimsiz ben napimm:)
valla çokta fifi,ben izlerım sıkıyosa gelmesın kendım giderimm
en alakasız fılmlere geldı,nedımeler gibi ,romantık komedı fılmerı vs..
ıkna etmeye ugrasma ıyı keyfın bılır de arkadaslarınla git..
sizde sorun cıkıyomu arkadas konusunda??
yada bıyere yalnız gıtme konusunda??
saol neslıcım valla bi heves başladım ama keyıflı oldu ben memnun kaldım
küçük zaten mutfagım anca bukadar degıstırıdm sımdılık ılerde ınsallah guzel bı tadılat yapabılrım
allah daha guzellerını sana nasıp etsın cnaımbenım
saol canim kesinlikle haklisin Rabbimin bi bildigi var napalim beklicez iste.. senide üzmemek adina sormakta istemiyorum insallah isteyen herkese bi mucize verir Rabbim
nolcak senin bu esin :26: neden istemiyor acaba
hemde nasil
slm kızlar nasılsınız
kaynatmışsınız yine ,hızınıza yetişmek ne mümkün yahu
günaydın hatunlar...
neslicim o ne tatlı resim yaa yeğenin galiba maşallah Allah nazarlardan saklasın...
valla neslicim su için iyi bir enerji verdiniz dün süper gitti 3 lt ye çıkmışımdır... darısı bugüne...
suyla kabızlık derdi de yok oluyor yada ben iyiyim bu günlerde sanırım regl oldum ya üstümden bir ağırlık kalktı pek bi keyifliyim Allah ım esirgesin....
günaydın ballarımgüzel keyifli bi gün olsun hepimiz için
ben güne biraz erken başladım,malum akşam sinemadan sonra eve geç geldik,akşamada kocama yemek yok diye sabah ona hem pilav hemde patates yemeği yaptımhaliyle üstüm başım yemek koktu ,sonra duş al,spor çantanı hazırla,bi taraftan saçını kurut makyajını yap falan tabi arada bide kendime tost yaptım zor bela çıkabildim evden
tartıda düne göre artıdaama sebebi regl,hafiften karın ağrıları başladı zaten,inş.cumaya şişlik falan kalmaz
bu arada sinema izlenimlerimi anlatayım meraklılarınavalla esranın dediği gibi klasik özcan deniz filmi,orta halli diyelim ,ben yine bi kaç yerinde göz yaşı döktüm ,ama kocam pek beğenmedi filmin ortasında hadi çıkalım demeye başladı
kısacası bana hikaye çok sıradan geldi,sinema değilde sanki dizi izliyomuşum gibiyidi,ve sonunu tahmin etmekte çok zor olmadı
günaydın kuzucuk
nasılsın,nerelerdesin bakimm,herşey yolundamıı
günaydın edacımm
evet canım yeğenim,benim enn kıymetlim,aramızda karşılıklı büyük bi aşk var
ohh sularda içilmiş,bol bol eksi olur inş.canım bende eğer yulaf kepeği ile birlikte bol su tüketirsem o gün hiç kabızlık sorunum olmuyo
ben güne biraz erken başladım,malum akşam sinemadan sonra eve geç geldik,akşamada kocama yemek yok diye sabah ona hem pilav hemde patates yemeği yaptımhaliyle üstüm başım yemek koktu ,sonra duş al,spor çantanı hazırla,bi taraftan saçını kurut makyajını yap falan tabi arada bide kendime tost yaptım zor bela çıkabildim evden
tartıda düne göre artıdaama sebebi regl,hafiften karın ağrıları başladı zaten,inş.cumaya şişlik falan kalmaz
bu arada sinema izlenimlerimi anlatayım meraklılarınavalla esranın dediği gibi klasik özcan deniz filmi,orta halli diyelim ,ben yine bi kaç yerinde göz yaşı döktüm ,ama kocam pek beğenmedi filmin ortasında hadi çıkalım demeye başladı
kısacası bana hikaye çok sıradan geldi,sinema değilde sanki dizi izliyomuşum gibiyidi,ve sonunu tahmin etmekte çok zor olmadı
bende çözebilmiş değilim valla sıpamın niye böyle davrandığını
dün çok komik birşey oldu salonu düzenledim 3 kuş salonda kaldı 1 tanesi oturma odasında o 1 tanede en küçüğü 1 aylık olan uçamıyor... neyse eve geldim yemek yapmaya giriştim beyefendinin yanına gitmedim sonra eşim geldi salonda yedik filan seslerimizi duydu sanırım sen tut yem kabının üstündeki kapağı aç dışarı çık kolidorda gezinn uçamıyorda dolanıyor anam gördük bunu kolidroda eşimde bende gülmekten bir hal olduk çok şekerdi yaa pervane olduk etrafında ilgisizlikten kaçtı herhalde hemen salona getirdim oynadım filan kendine geldi bir kuşa böyle oluyorsak bebişe noluruz Allah ım korusun :))
neslım gunaydın canımmm
yaww sabah sabah bu ne koşuşturmaca,kaçta kalkıyon bacım sen?:)
hem yemek hem duş hem hazırlık hem şu bu valla helal olsun özendım:)
ben uyanınca ayılmam 15 dk sürüyo zaten giyinmek bile işkence:)
ozellıkle ozcanın cocugunun dogum sahnesı guzeldı sende orda aglamışındır dıye tahmın ettım ama dedıgn gibi sıradan bı hıkayee
bu cuma thora gidicez bızde bakalım kısmetse,bende cigdem gibi çay yapmayı düşünüyorum:)
neslım gunaydın canımmm
yaww sabah sabah bu ne koşuşturmaca,kaçta kalkıyon bacım sen?:)
hem yemek hem duş hem hazırlık hem şu bu valla helal olsun özendım:)
ben uyanınca ayılmam 15 dk sürüyo zaten giyinmek bile işkence:)
ozellıkle ozcanın cocugunun dogum sahnesı guzeldı sende orda aglamışındır dıye tahmın ettım ama dedıgn gibi sıradan bı hıkayee
bu cuma thora gidicez bızde bakalım kısmetse,bende cigdem gibi çay yapmayı düşünüyorum:)
günaydın günaydın günaydın buz gibi bir anakara sabahından günaydın herkese diyet aynen devam kaçamak yok çok şükür tekrar adapte olmaya başladım sanırım.bugün abimde kalıcam orada kendime yiyecek uygun bir şey bulurum inşallah.yarına kadar giremem kendinize iyi bakın
selam canlar
oyy yerim ben onuuuu hayal ettim birden ördek gibi yuruyusunudelisiniz valla cocuk ozleminizi hayvanlara veriyorsunuz kari koca
günaydin neslimmmmasallah sabah sabah nerden buluyosun bu enerjiyi hayret yaaa
ben son 15 dakika kala kalktim kahvalti yapamiyorum artik giyindim makyajimi yaptim onuda yeni bi eyeliner aldim diye yaptim denemezsem catlarimhemen ciktim evden yanima biraz domates beyaz peynir aldim simdi iste yedim
özcanin filmine isinamadim anlatisiniza göreneysem internette ciksin evde izlerim bende
yegenin pek bi tatli neslim masallah
Eki Görüntüle 883112
facebooktan aldim ilk kez gittigimizde cekmistik resminibu cuma bizde sinema ve yemek keyfi yapicaz sabirsizlikla bekliyorum uzun zaman oldu gitmeyeli
huhuuu sinem hanımmmm
bakıyorumda artık başka topiciklerde takılıyosunyoksa bizi sevmiyomusunn:26::26:
sizi çokkkk seviyorum , o nedemek oylee :) heleki senin yerın bambaşa biliyosunn
o yazdıgım topıktekı merveyı uzun zamandır takıp edıyorum ,topik açmışken onada yazim dedim ,
girememe sebebim bu değil neslihancım ,
çalışma arkadasım yıllık ızınde 3 hafta kadar oyuzden tekim bütün hersey bana kaldı oyuzden fırsat bulamıyorum tatlışımm ,yoksa okuyorum ama alıntı yapıp yazma fırsatım olmuyo,
bu arada resımdekı yeğenınmı cok tatlı maşallah,aranzıdakı aşkı şimdi daha ıyı anlıyorum ,
selam canlar
oyy yerim ben onuuuu hayal ettim birden ördek gibi yuruyusunudelisiniz valla cocuk ozleminizi hayvanlara veriyorsunuz kari koca
günaydin neslimmmmasallah sabah sabah nerden buluyosun bu enerjiyi hayret yaaa
ben son 15 dakika kala kalktim kahvalti yapamiyorum artik giyindim makyajimi yaptim onuda yeni bi eyeliner aldim diye yaptim denemezsem catlarimhemen ciktim evden yanima biraz domates beyaz peynir aldim simdi iste yedim
özcanin filmine isinamadim anlatisiniza göreneysem internette ciksin evde izlerim bende
yegenin pek bi tatli neslim masallah
Eki Görüntüle 883112
facebooktan aldim ilk kez gittigimizde cekmistik resminibu cuma bizde sinema ve yemek keyfi yapicaz sabirsizlikla bekliyorum uzun zaman oldu gitmeyeli
ay sorma esram,aslında çıkmama son 15 dakika kala kalkıyorum geneldeama bu sabah kocam gitikten sonra dayanamadım,ama benim şöyle bi avantajımda var,evden 9 da çıkıyorum o yüzden 7,30 kalktım herşeyi hallettim,işe gelmemde 9,30 u buldu,valla bi gün kovacaklar beni
ahahaa nasılda biliyonaynen o sahnede dayanamadım çeşmeler kendiliğinden aktı
çay konusunu akşam eşime söledim oda şaşırdı,iyi fikirmiş falan dedihelede bizim burda daha kolay olur,çünkü salon genelde sakin oluyo,mesela dün akşam koca salonda 5 kişi film izledik,sadece kocamla izlediğim bile var yani
günaydın özlemcim
ankaranın soğuğu taa buralara kadar geldi valla:18::18:hele dün akşam resmen donduk:18:
ayrıca tekrar diyet moduna girmenede çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?