Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bende özledim kuşum hepicinizi...

bulgur pilavı daha iyi bence güzel bir menü olmuş ekmek yememişsin sonuçta ama tabi böyle olunca aklında olsun o bulgur pilavını az biraz peçetenin üstünde hırpala gereksiz bir yağ alma bence...

esramm valla bende çok özledim,sayfaların dolup taştığı günleri

şimdi canım soruna gelicek olursak,dukanda yapmadığına göre gayet dengeli olmuş,hem proteini almışsın hemde karbonhidratı üstelik bulgur pirinçten daha sağlıklı,yanına ayran yada yoğurt türü bişeyde yediysen süper olmuşafiyetler olsun
edaaaaaaa

bu süper ötesi bi haber yaa,70 leri göreceğin gün yakın derken bu kadarını ben bile hayal etmiyodum,inan çok çok sevindim,senle tanıştığımızdan beri ilk defa bu rakamı görüyorum,canım benim inş.bi daha hamlelik dışında hiç o rakamlara çıkmazsın

slm kızlar

edanın msj ını görünce balıklama atladım

keyifler nasıl bakalım,yav bu havalar ne zaman normale dönücek acaba,valla işe gelene kadar totoşum buz tutuyo
şu işyeri evden daha sıcak olmasa hiç geleceğim yokta,işte en azından akşama kadar sıcacık oturuyorum

bu arada bu cumartesi benim doğumgünüm,uzun zaman sonra ilk defa yeni yaşıma zayıflamış olarak giricem

sanırım haftasonunu şehir dışında geçiricez,buraya tıkılıp kaldık,monotonluktan çoksıkıldık,hazır izin günüm ve doğum günümken kaçalım bi yerlere diyoruz ama nereye:26::26:benim canım hazır havada soğukken ışıl ışıl alışveriş merkezi gezmek istiyo,malum burda büyük avm yoko yüzden aklımızda ya ankara,yada hep görmek istediğimiz kayseri var,aslında gönül istanbul istiyo ama hava soğuk,üstelik çok uzak

ha birde yılbaşına kadar diyeti bozmama yemini ettiğim için şehir dışına çıksak dahi dukan dan taviz vermek yokpasta da yemicem,en iyisi kendime dukan usulu pastamsı bişiler yapmak

yok yawrum yaa dukan bana göre degıl gercekten degıl adını bıle duyunca tuhaf oluyorum helekı meyvesızlıgı kaldıramam diye düşünüyorum
ama şöyle bişey var hanı canım böyle kek kurabıye pogaca falan cektıgınde dukan tarıflerle bışeyler yapabılrım gibime gelıyo..
simdilik herhangı bı sok diyet yapmadan normal seyrınde bı dıyet sürüyorum eskı dıyetsyen lıstelerını düşünerek falan..
ama 85e gelınce bı tur daha elma dıyetı yapıcam elıfcım,benım dıyetım elma kesınlıkle ne elden ayaktan düşüyorum nede enerjım kesılıyo,85ten 80 kadarda elma yapıcam sonrası allah kerim artık:)ama hızlanmam lazımm onu coık ıyı bılıyorum
senın dugun tarıhı netleştımı?

peçete falan koymadımm ustune yaa direk daldımzaten bu kebapcılardakı salcalı bulgur pılavına oldum olası bayılırım:)
yag mag demedım gömüldüm allaha şükür:)
edacann valla yılbasına 75lık cıtır olursan sana ödül vermek hakk olacak:)
koparsın yılbaşı aksamı sofrada:)

ivitttttt yanında ayran içtim bide zerıoo söyleyecektımde cok soguktu zaten aman dedım şimdi iyice donmanın alemı yok daya ayranı gitsin:)

anammm senın 18,yaş günün bu ctesimiydi kızzz:)vayy be ne cabuk gecmıs zaman gecen yl bu konusmayı yaptıgımızı hatırladım bı an vay be..
sende ne tarıfler vardsırrr,bi kek yaparsn bide üstüne dukanella vs..:)al sana pasta,tanerede ekler alırsın buyuk olanlardan oda onu yesın yazık:)
bide gönül ne çok ister ıst.da olmanızı ve topluca görüşebılmeyı,,,
çidomm sinemım edacım neslıcım hepımız bıyerde otursak yemek yemek için o masada nasıl bı tablo olur cok merak edıyorum:)

ahahaaa 18 haavalla ben 18 de bile bu kiloda değildim esram,gençliğimi heba atmişim kilolarla

ama olsun ruhum 18 ki benimm

yaa esram aslında canım hiç tatlı şeyler istemiyo,hele pasta falan hiç,ama dediğin gibi çok istersem bi kek üstüne dukanella ohh miss

ahhh istanbul,bir kere gittim aşık oldum,üstelik bide sizleri görme fırsatı olsa ne kaa müthiş olurdu,masanında muhabbetinde dibini bulurduk

bu arada sinem nerelerde çokmu yoğun,çidom danda ses yok:26::26:

ıstanbulun hernekadar derdi çilesi trafigi bilmemnesi bitmesede özellıkle buraya alışan için burdan kopmak cok zor..
sen mesela gel burda yaşa 1 ayda bu ne yaa dersınn yaşanırmı burda dersın,ama bu crcunaya alışanda başka sehre gidince hayat ne monoton yaww diyo tecrübe ettıydım:)
gelsenızde gezsekkk,gerçi benım volkan gibi bi engelım var ama onu hamılelıkle atlatacagımı düşünüyorum
hamıleyken bişi diyemez bana,vaslla dogururm haaa derım susar:)
ınsan zayfladıkca yıyıeceklerden bı okadar uzaklaşıyo dımı,gerek görmüyo yemek zevk olmaktan cıkıyo,
kıloluykende yemek yedıkce kayboluyposun kendı ıcınde
ne pis bi kısır döngüdür buuu
senın hayatın boyunca gördügün maksımum rakam 88mıydı neslımmm??
88 benım için şuan cok keyıflı valla oldummu bılmıyorum ama,ctesiye kadar olurum diye düşünüyorum:)
benım maksımumum 102idi kabus gibiydiii:)

aynen bende 80 in tadını doya doya yaşayayım doğru mu gördüm derken 79,8 gördüm düşün yarım saat tartı ve giyinmem sürdü baya bir sevindirik olmuşum :))) ilk kez görüyorum bende bu rakamı süperim ben yaa

inş. çıkmam o rakamlara inş. hamileyken bile çıkmam az alır onuda hemen veririm

valla 65 olursam neslicimin sözü var bana leblebi yollayacak anam gözümde tütüyor leblebi :) 75 olunca benim ödülüm hazır 1 valiz dolusu kıyafet var anca o zaman içine girilebilecek...

aynı masada düşünemiyorum hepimizi birbirimizin gözlerinin içine bakardık yemeyeceksin değil mi o tabağın hepsini der gibi :))))))

yılbaşı sofrasında kendime bu günlere kolay gelmedin diye telkinlerle oturacağım inşallah işe yarar...

bugün benim aromalarım geldi fındık, zeytin, tereyağı ve pötibör bu akşam pasta yapmakla geçecek gecem birde shirataki pirinci noddle filan aldım kalorisiz pirinç ve spagetti şimdiden doymuş bir halim var bunları bir test edeyim sizede hemen öneririm...

ayyy çıkış saatimize geldi burdan yazayım neslicime de mutlu yıllar tatlımcım çok güzel ve hafiflemiş bir yaş seni bekliyor... Allahım yüzünü hiç soldurmasın hep güldürsün....

Günaydınnnn lar edaaa çok sevindim ya hakkaten bu dukan tam senlikmiş bi insn ahiçmi erinmez yemek yapmaya maşallah maşallah sanırım burdaki baynaların çoğuu 20 li yaşalrını hep şişko geçirmiş geçmiş geçmişte kaldıı diye teselli ediyorum kendimii bari orta yaşlarımda normal olayım şuan için memnunum diet yapmaktan işkence gibi gelmiyor az yemek bana ama hep aklım dukanda kitabınıda aldımm mide acık içimde mutfak sevgiis olsa yapıcamda işte o parayala satılmıyoo alamıyom
esra düğün tarihi bellii 9 ağustos yanlız şunu fark ettim ben gelinlik modellerine bakarken bile int 44 beden 42 beden gelinlere bakıyorum farkında değilim haa sanırım ben zayıflıycağıma innamyorum halbuki düşünce gücü okadra önemlii kii inanırım ben bu teoriye insnaın kilo alıyorum dedikçe aldığına zayıflıyorum dedikçe zayıfladığına ama işte aklım innııyoda biyerler inananmıyo sanırım yıllardaır deneyip deneyip başaramamın etkiis olsa gerek

canımcım düşünce gücüne bende inanırım. ama aklımızın yada nefsimizin yanılttığı bir düşünce daha oluyor tecrübeyle sabittir aman gidiyor eriyorum şunu da yiyim yada almıyorum bak neler yedim uzun zamandır sabitim bu sözlerde düşünce gücümüzün ürünleri ona esir olmadan aç kalacan yavrucum verecen bu kiloları diye üstüne git direniyor tabi direnmiyor değil ama ben bu güne kadar güzellikle denedim olmadı kötülükle denedim yine olmadı bu kez sabır ve inadı deniyorum ve sözümden yolumdan ayrılmamaya çalışıyorum bu daha iyi bir yöntemmiş. bu arada dün muhteşem yüzyıl ı izledim. çok güzel bir sonla bitti ve mesaj bana süper geldi. izleyenler varmı bilmiyorum ben özet geçeyim süleymanın oğlu mustafa babasının karşısına çıkıyor teferruatları geçiyorum oğlan iyi :) baba ben sana isyan etmem diyor. o sırada fondaki ses :) şeytan ne konuda kesin konuşursanız sizi sözünüzden etmek için gerekeni yapar diyor (tam sözler neydi unuttum kısaca bunu diyor :) beni sanırım pek bir etkiledi bu söz nerden buraya geldim bir an şaşırdım :) sonuç olarak ne motivasyonun dağılsın nede motivasyonunun gazına güven inşallah Allahın izniyle kurtulursun kilolarından (hepimiz inşallah...)

mutfak bana göre bir yer yaaa ben bayılıyorum hakkaten yerimi buldum dukanla dün akşam kendime karnabahardan kısır yaptım. ama gerçekten bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim yıkadım karnabaharı rondodan geçirdim soğanla kavurdum baharatları ekledim salçayı ekledim yeşillik domates ekledim. oldu sana kısır... sonra 2 dk sürmeden yeni aldığım aromalarla poğaça ve kurabiye yaptım. çok basit oluyor çünkü miktarı az kaşıkla karıştırıp yağlı kağıda döküyorum bitiyor... resimlerini ekliyim size de...

Eki Görüntüle 893204

VALLA EDACIM AÇIMMI ONDANMI BİLMEM YEMEK RESİMLERİN KARNIMI ACIKTIRDII KALORİİS ÇOK DÜŞÜKMÜ OLUYOR ÇAYIN YANINA İŞE GETİRMEYE BEND EŞUU KURABİYERKLEİNDNE YAPSAM NASI OLUR Sen bi site aç dukan tarifleri diye dicemde senden önce keşfedilmiş ama inanıyorumm başa baş yarışırsın bu yemek konusu içten gelmeli geçen ben nası yapılır bilmem omlet yapım dedim kırdım yumurtaları teflona koy diyolarya dedim kendi kendime aynen direk bi kapta kırdım çırptım teflon tavaya koydum olmadııı ya hani ne marakım var ne ilgim varr istek yokk sanırım ben evlenince 1 seney 50 kiloya düşerim aç kalıp

Son düzenleme:

kalori hesaplaması yapmadım ama yulaf kepeğinin faydaları gerçekten çok mesela bugün işe 2 tane yine çikolatalı olandan getirdim şişiriyor baya baya tokum... ben öneririm yulaf kepeğini kurabiyelere dukan yapan yapmayan eklesin... hele de poğaçalara çok yakışıyor kepek yaw sanırım ben bu kepeği sevdim... kız omlet yapamıyorum deme 1. si istek olacak 2. si denemekten bıkmayacaksın... ben hiç bilmediğim bir tarifi deneyeceksem videolu tariflere bakarım hata yapman olanaksız... benim dukanda yaptığım ilk keki hatırlıyorum da amanın sadece izlediydim 1 hafta düşün 1 lokma dahi gitmedi boğazımdan nasıl becerdiysem ama görünüşü güzeldi aromalar doluydu içinde öyle baktım kokladım geçtim gittim

günaydın hatuncuklar,hayırlı cumalar hepinize

bugün son iş günü,ohh haftasonu tatil beni bekler,bu arada yarın ankaraya gidicez günü birlik,kendimi alışverişe adayacam,ee hakettim artık bunu dimi

hakettim demişken kilomuda bildireyim

başlangıç : 88,3

geçen hafta : 67

bu hafta : 66,1

aslında tartıya ilk çıktığımda 65,8 den başladı ama yavaş yavaş 66,1 e geldi

belki yarına bi 200 gr daha giderde doğumgünüme 65 li bi rakamla girerim,umut iştee

vay hain tartı 65i gösterip geri çekmişş
ya kuzucum senı ayakta alkışlıyorumm
dukana göre senın ideal kılon 63 muydu?kaca in dediydi bu mubarek amca sana?
valla cok sevındım bugun sen bu azımle cok dıkkat edersın
yarında gelsın gömlekler gitsin pantolonlarr ohh sefan olsun:=)

bu arada neslım toplam farkın 22,2 olmuşş
ne tatlı bı dızılım dimi:)
bende 33,3 görmek ıstıyorummm,kaç kılo verdın dedıklerınde dudaklarımı büzüştüre büzüştüre söylerım artık:)

gunaydın kızlarrr herkeşşlereeee
hayırlı cumalarr,dün akşam 3,kez hala oldum
minnak kızımız geldı hayırlısıyla dunyaya,akça pakça gökçe kız:)
darısı tum ısteyenlerın başına,ailemızde sıra bende,herkes gözüme bakıyodu dünn ee hadi artık diye:)

Selam kizlar uzun süre ugrayamadim, hafta basinda yogundum sonrasindada moral yoktu derken bgn oldu iste :2:

sistit belasina yakalandim malesef kasiklarim cok agriyor :26:
66.7 yim sabah itibariyle

Neslim benden zayifsin artik tebrik ediyorum seniiii

Edacim sende cok güzel bi sonuç almissin canim masallah, azmin daim olur insallah

Sinem, Esra, herkese selam kizlar hayirli cumalar hepinizede

saolasın esramm

dukan bana 65 dedi canımama ben yılbaşına kadar seyiri devam ettiricem artık kaça düşersem kabulümdür

hani şöyle 63 lü bişey olsa ne kaa süper olur

valla esram şunu anladımki insan kg verdikçe veresi geliyo,eğer ben bu 60 lı rakamlara düşmeden bıraksaydım diyeti kesin yine verdiğimin 2 katını alırdım,ama şimdi hani bu hafta kg verdim kaçamak yapayım durumu bile olmuyo,hatta hiç bozmayım biraz daha gitsin diyosun,ve ben artık yiyerek mutlu olmuyorum giyerek mutlu oluyorum ahahaahaaaa

222 eskişehir kodu olmuş

inş.canım sende dudaklarını büzüştüre büzüştüre 333 diyeceksin

ayy kuzucukta gelmiş,hemde yay burcugözünüz aydın canım,bahtı açık olsun,hiç kg problemi olmadan sağlıkla geçirsin ömrünü inş.

ee artık yılbaşıda geçiceğine göre çalışmalara hız ver esram sende

canımmm hoşgeldinn

ayy sistit ne bela bişeydir,bende ayda yılda bir yaşarım,çiğdemim kesinlikle bol bol su iç,idrara çok çıkmaya çalış

kg içinde boşver,sağlıklı ol sen,kg nasıl olsa verilir

saol neslim benim hosbuldum
valla cok bela gerçekten surekli wc ye gidesim var gidincede agrim oluyor duramiyorum anlamadim ben bu isi
doktorda bol su iç dedi, bitki çayi falan yazdi iste onlari iç dedi, içmeye zorluyorum kendimi
bide dün aksam tursu yedim zaten içsem iyi olcak resmen 66.7 ciktim ya bu sabah
haftaya full spor yapicam tatile kadar azcik vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…