kızlarrrr ben geldımmmm
herkes arazı sanırım 2 gündür
hadı eda anasının koynunda memleket hasretı gideriyor,
çigdem christmas eglencelerıne daldı cılgınlar gibi eglenıyor
nesli çorumun soguk havasında içini ısıtacak güzel dukan tariflerıyle ugrasıyor:)
özlem cocuklarıyla ders calışıyor
sınem kendı kabugunda
ben kendı kabugumda...
elif yine gelmıyor(hakkaten ne oldu acep diyet)
velhasıll size özet geçtim işte:)
buaksam banka yemegı var meyhanede,gönül isterdi gidip kafaları bulup dansözle masa üstünde göbek dansı yapmayı ama,
1,buna uygun bi göbegım yok
2,buna uygun bı kocam yok:)
uygun şartlar saglansa dahi benım ev özlemım daha fazla..ev keyfı yapıcam:)
ugrayın kızlarrr arada,yazın bişeylerrr
en azından boş syfya bakıp geri cıkmatansa yazana bişeyler yazarız:) (buda takım mantıgından kalma bi alışkanlık heralde)
onceden formalıtedende olsa kılo bıldırırdınız yaw
selam kızlar
epeydir buralara uğrayamadım.diyet yapmayınca ne yazacağını bilemiyor insan.maşallah Neslihan ne güzel incelmişsin.avatarına da bayıldım.eda sen de süper gidiyorsun.tebrikler.......
cumartesi diyetisyene gittim ben.birinin önünde tartılırsam belki utanırım da diyet yaparım diye düşündüm.ilk diyetisyen deneyimim:)oradaki tartıda 70 kilo geldim10 günde bir kontrol var.ilk listeyi verdi sağolsun.cumartesi ve pazar yazılanlara uydum.aferin bana
tetikleyici birine ihtiyacım vardı.hiç azmim yok inanın.
ara ara gelirim.öptüm hepinizi[/QUOTE
Abla hosgeldin .sendemi tekrar 70 oldunbenim gibi .
Bende başladım birkaç hafta oldu . Senelerdir bu kiloyu görmemiştim , tatil Ramazan Bayram hep arka arkaya gelinceBı bakmisim almış basını girmişim .
Diyetisyeni bir ara bende düşündüm sırf senin düşündüğün gibi kendimi mecbur hissetmek icin . Senelerdir diyet ucunda olunca insanın artık diyet yapası gelmiyor
Hakkımızda hayırlısı bakalım saglık olsunda .
hosbulduk tatlim
sorma hormonlarimda mi bisi var bilmiyorum abimin nisaninda hafta sonu yani cok abarttigim halde eve geldigimde 200 gr fazlalik gordum gozlerime inanamadimama salmiyorum hemen ertesi gun ve bugun daha dikkatli gidiyorum
79 ile kaldim canim suan 81-82 arasinda gidip geliyorum
diyetisyenin verdiklerinin bazilarini yiyemiyorum bile ama genellikle abur cubur haric canim bisi cekmiyor kafi geliyor
bazen canim cikolata nutella falan cekiyor onu da 1 tatli kasigi nutellayi ekmegime surup yiyorum
(bi yerim sismesinmis annem oyle diyo sen istemesen bile bebek ister ye o kadardan bisi olmaz diyo)
soyle soyleyim eskiden 2-3 gune bitirdigim nutellayi simdi 1 ayda anca bitirmek uzereyimsanirim tarcinli limonlu su tatli ihtiyacimi da aldi benden tek sıkıntım tuz tuzu kesemiyorum hep tursu hem tuzlu seyler yiyorum onu da yavas yavas cikartacagim iste simdilik salatadan cikardim ve pismis yemeklerimin ustune tuz eklemiyorum o kadar
benden bu kadar he birde hergun yarim saat yuruyorum hafif tempoda magaza seyreder gibiden bi tik daha tempolu ama cok degil
gunde 3 litre su en az
amin hayatim amin insaallah ben dogurmadan siz hamile kalirsiniz innnnnssaaaaallahhhhh
dun gibiydi cidden ve ben 3 ay nasil biter diye sizlaniyorum bi bakicam bebegim kucagimda insaaalllaahhhh
rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve ben cok sabirsizlaniyorum artik ve kiziyorum "daha var azicik daha vereyim oyle hamile kalayim" dedigim gunlere
lutfen ertelemeyin artik baslayin tedavilerinize
Selam kizlar :)
Bugün rüyamda sizleri gördüm ! Ama sanal falan degil hep beraber bi masa etrafindaymisiz... Gerisini ayrintili hatirlamiyorum muhtemelen yiyip içiyorduk
Elifcim hosgeldinnnn masallah sanada bebeginede canim çok süper gidiyorsunuz, insAllah sag salim kucaginada alirsin evladini canim
Neslimmmm ciciler mi aldin sen kendinegüzel günlerde giyin insallah, o aldiklarin bile ömür boyu bol bol olsun insallah
Gülnihal ablamizda gelmis hosgelmis, onun tecrübelerine ihtiyacimiz var
selam kızlar bu pek giremiyorum çocuklar hasta biri iyileşiyor biri hasta oluyor.eda ve nesli süpersiniz vallahi maşallah benim diyet süper gidiyor amam tartılmıyor inatla yılbaşında tartılacam inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinl...si-oylama.html (En güzel evlenme teklifi yarışması ( oylama))
ben 1 ve 20 numarayı beyendim 1 numaraya oy verdim diğerleri sıradan geldi ödülüde gelinlikmiş.
kızlarrrr ben geldımmmm
herkes arazı sanırım 2 gündür
hadı eda anasının koynunda memleket hasretı gideriyor,
çigdem christmas eglencelerıne daldı cılgınlar gibi eglenıyor
nesli çorumun soguk havasında içini ısıtacak güzel dukan tariflerıyle ugrasıyor:)
özlem cocuklarıyla ders calışıyor
sınem kendı kabugunda
ben kendı kabugumda...
elif yine gelmıyor(hakkaten ne oldu acep diyet)
velhasıll size özet geçtim işte:)
buaksam banka yemegı var meyhanede,gönül isterdi gidip kafaları bulup dansözle masa üstünde göbek dansı yapmayı ama,
1,buna uygun bi göbegım yok
2,buna uygun bı kocam yok:)
uygun şartlar saglansa dahi benım ev özlemım daha fazla..ev keyfı yapıcam:)
ugrayın kızlarrr arada,yazın bişeylerrr
en azından boş syfya bakıp geri cıkmatansa yazana bişeyler yazarız:) (buda takım mantıgından kalma bi alışkanlık heralde)
onceden formalıtedende olsa kılo bıldırırdınız yaw
boy 167kilo 84 yemekleri hiç ayırmam ama bel bölgen çok kalın 96 nasil ince olacagimm yemekciiiiiiiyimm
günaydın hayırlı haftalr olsun hepimize
diyete devam ediyorum esra geçen hafta 1ay oldu dietim verdiğim killo 5,700 gram çok sıkmadan azar azra y,ere ama son 2 haftadır verdiğim kilolara 500 gramı geçmiyor sanırım kaloriyi küçültmem gerekkk
esra sen elma dietini nasıl yapıyordun sırf elmayal değil di değilmiii
günaydın hayırlı haftalr olsun hepimize
diyete devam ediyorum esra geçen hafta 1ay oldu dietim verdiğim killo 5,700 gram çok sıkmadan azar azra y,ere ama son 2 haftadır verdiğim kilolara 500 gramı geçmiyor sanırım kaloriyi küçültmem gerekkk
esra sen elma dietini nasıl yapıyordun sırf elmayal değil di değilmiii
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ben geldimmmm!!!
Nerdesınız ne var ne yokkk
kolay gelsin edacım. yıl sonu öyle oluyor işte. yaşlanıoz yaavv..kilo vermecelerr nasıl cnm? devam mı?esra napıo ? nesli?tebrik ederim güzelim... kaçla başladın kalori miktarını? havalar soğudu vücut kendini korumaya almış olabilir... su tüketimin azalmış olabilir istersen bitki çaylarına biraz ağırlık ver...şu soğuk kış günlerinde vücut depo yapmaya yer ararken ben karbonhidrat alımına pek iyi bakmıyorum en azından kuru yemiş ve kuru meyve tarzı şeyler yersen hani demirini kansızlığını biraz tamamlar daha iyi olabilir...
Sabahalrı altın başak sunta bisküvitlerde yarım pakett 5 adet falan yedim öğlen çorba yoğurt sebze akşmalrıda 2 tabak sebze gece meyve böle geçti 1 ay am şunu diyebilirm sebzeyi çok çok yedim yanii 3 tabak pazı yemeğpi yedim misal bi seferde spor yok suyuda az içitim sanırım bu ayy inşallah sada sıkı yapmaya çalışıcağım
esra zamnında 5 gün sırf elmayla geçridğim günlerim olduğundan elmadan tiksinir olmuşum am kahvaltılı bide ben deniyimmm diyorummm
kolay gelsin edacım. yıl sonu öyle oluyor işte. yaşlanıoz yaavv..kilo vermecelerr nasıl cnm? devam mı?esra napıo ? nesli?
Sabahalrı altın başak sunta bisküvitlerde yarım pakett 5 adet falan yedim öğlen çorba yoğurt sebze akşmalrıda 2 tabak sebze gece meyve böle geçti 1 ay am şunu diyebilirm sebzeyi çok çok yedim yanii 3 tabak pazı yemeğpi yedim misal bi seferde spor yok suyuda az içitim sanırım bu ayy inşallah sada sıkı yapmaya çalışıcağım
esra zamnında 5 gün sırf elmayla geçridğim günlerim olduğundan elmadan tiksinir olmuşum am kahvaltılı bide ben deniyimmm diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?