Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

hahaha esram tam üstüne bastin bu gun is yerinde noel yemegi yaptik yedik..
son iki is gunu kaldi carsamba tatildeyim insallah

dönüsüm muhtesem olcak

kocansiz git sende eglenceye git azcik göbek at valla ohhh

Son düzenleme:
Merhabalar herkese
.
Neslisim bilirsin dukana pek hoş bakmam ama senelerdir senin cabanida görürüm . O yüzden bu sefer dukan amcaya teşekkür ederim :) seni bu denli değiştirdiği icin .abla olarak uyarımıda yapayım ama aradabir kontrol yaptır Bobrekler vs .

ayyy yawrum benim çok iyi gidiyorsun maşallah ne güzel dikkat edilerekte hamilelik yaşanır sen bize canlı kanıtsın...

turşuları soğuk suda beklet öyle ye tatlım azda olsa çeker tuzunu...

bizimkini memleketteyken herkes tlf da sıkıştırdı oda ben istemiyorum diye kestirdi attı... dün geldim antepten birde ben ciddi sorayım dedim. ben istemiyorum tedavi de olmayacağım dedi bende ne zamana istersin hani bir planın filan mı var dedim?? yok keyfim ne zaman isterse diyor biraz fazla kırıldım sanırım... ben istiyorum dedim, ben istemiyorum dedi hatta bir daha bu konu açılmayacak dedi... benle mutluymuş biz böyle iyiymişiz ne gerek varmış çocuğa... memlekette beni sıkıştıran eşimin tarafına da direk söyledim artık tedavi olmuyor edebilyorsanız onu ikna edin dedim... tamam bende böyle mutluyum da birşeyler eksik gibi sanki biz böyle aile gibi değilde flört gibiyiz... tuhaf bir rahatsızlık var

:) memlekete gittim normalde tüm akrabaları gezerdim bu kez evden çıkmama gerek kalmadı tüm akrabalar arasında kilo verdiğim yayıldı herkes beni görmeye geldi her gelende baya baya motive etti beni... rüya dedin de aklıma geldi dün döndüm memleketten tabi oranın tatlısı tuzlu simidi böreği herşeyinden getirdim. birde orda hep davetteydim yada dışarda yedik normalden fazla fazla yedim tabi dukanımın izin verdiği besinlerden... dün bir geldim ben doymuyorum birde getirdiklerimi teker teker kocacım açıp yedi gerçi yanımda yememeye çalıştı ama içim gitti o yüzden dün doymadım durmadan yedim.... tabi yine izinli gıdalardan elimde peynir dilimleriyle gezdim resmen tabi bunun sonucunda dün rüyamda neler neler yedim ama bir doydum ki sormayın bilinçaltımda kalmış sanırım. canımın istediği herşeyi yedim bugün güzel bir tokluk var üzerimde şükürler olsun yoksa her gün kilo kilo peynir almam gerekecekti

tşk ederim tatlım... geçmiş olsun yawrularınaaa...

ayyy valla annemden ayrılmak bir zor geldiki giderken eşimden ayrılmak bu kadar zor gelmediydi...

ayyy aynen üstümde bir ağırlık var sanki eve gidip orda zaman geçirmek mucize gibi geliyor dün zorla sinemaya gittim sinemaya gidelim desem gitmez dün yorgunum bitkinim sinemaya gittik neyseki film güzeldi düğün derneğe gittik çok abartıldı komik değildir diyordum sanırım önyargılıyım... ama gerçekten güzeldi film hemde taklitsiz orjinal olmuş...

boy 167 kilo 84 yemekleri hiç ayırmam ama bel bölgen çok kalın 96 nasil ince olacagimm yemekciiiiiiiyimm

hoşgeldin tatlım....

yemekçiyim dediğine göre aburcuburla aran yok??? o zaman işin çok kolay yağını kısacaksın sebze ve proteini birlikte tüketeceksin çok acıkıyorsan ara öğünlerine yok uzun süre aç kalırım diyorsan ana öğünlerine birde yoğurt ve yeşillik ekledin mi bitti gitti... benimde bel bölgem kalın ne zaman diyet yapsam extra birşeyler daha yapmam gerekiyor mesela yazın inceltici kremler sürüyordum sabah akşam şimdi kışa girdik korse giymek daha hoşuma gidiyor yinede inceltici kremi denk geldikçe sürüyorum... banyoda fırça kullan karın bölgene eğer sıkıntın varsa bacaklarına ve kollarının içine... sonra da krem

günde 2 kupa bitki çayı iç ama metabolizmanı hareketlendirecek çaylardan...

günaydın hayırlı haftalr olsun hepimize
diyete devam ediyorum esra geçen hafta 1ay oldu dietim verdiğim killo 5,700 gram çok sıkmadan azar azra y,ere ama son 2 haftadır verdiğim kilolara 500 gramı geçmiyor sanırım kaloriyi küçültmem gerekkk
esra sen elma dietini nasıl yapıyordun sırf elmayal değil di değilmiii

gunaydın canımmm
1 ayda 5,700 ıyı bı rakam..güzel gidiyosun elif aynen devamm ama durdugunu düşünüyosan ya 2 gün şokla vcudunu yada suyu bıraz daha arttırıp yürüyüş ekle birazda..
ben elma dıyetı yaptıgımda mutlaka kahvaltımı yapıyorum ya tost ya cornflakes ya sımıt cay,,zaten erken yapıyorum kahvaltıyı sonrasında günde 2,5-3 lt su var mutlaka..aksam 7 gibi 1 activia 2-3 kuru kayısı 2-3 ceviz yıyıp günü kaptıyodum tabı ıstedıgın kadarda elma gün içinde..bide akşam mutlaka kayısı cayı bagırsak için..
böyleydi...
haftaiçi hiç bozmadan devam edıyodum haftaonu delı gibi yiyodum ve 3 ayda falan 12 kılo vemrıstım ozaman,hemde her canımın ısteıdgını haftasonu yerım dıye kendımı telkın edıp,haftasonu oldugundada yıyodum
ama haftada 5-6 gun mutlaka 1 saat yürüyodum

tebrik ederim güzelim... kaçla başladın kalori miktarını? havalar soğudu vücut kendini korumaya almış olabilir... su tüketimin azalmış olabilir istersen bitki çaylarına biraz ağırlık ver...

şu soğuk kış günlerinde vücut depo yapmaya yer ararken ben karbonhidrat alımına pek iyi bakmıyorum en azından kuru yemiş ve kuru meyve tarzı şeyler yersen hani demirini kansızlığını biraz tamamlar daha iyi olabilir...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ben geldimmmm!!!
Nerdesınız ne var ne yokkk

nolsun güzelim çalışıyoruz sene bitiyor yıllık rapor kabus gibi karşımda hazırlamaya çalışıyorum... sende ne var ne yok çoktandır sesin çıkmıyor nasılsın iyimisin???

Sabahalrı altın başak sunta bisküvitlerde yarım pakett 5 adet falan yedim öğlen çorba yoğurt sebze akşmalrıda 2 tabak sebze gece meyve böle geçti 1 ay am şunu diyebilirm sebzeyi çok çok yedim yanii 3 tabak pazı yemeğpi yedim misal bi seferde spor yok suyuda az içitim sanırım bu ayy inşallah sada sıkı yapmaya çalışıcağım
esra zamnında 5 gün sırf elmayla geçridğim günlerim olduğundan elmadan tiksinir olmuşum am kahvaltılı bide ben deniyimmm diyorummm

kolay gelsin edacım. yıl sonu öyle oluyor işte. yaşlanıoz yaavv..kilo vermecelerr nasıl cnm? devam mı?esra napıo ? nesli?

eger kahvaltı yapma şansın varsa evde bı tost yap ye bence peynırden proteınını al,çavdarlı ekmekten karbonhdratını al
bagırsaklar ıcınde gereklı ekmek..
oglen sızın ısyerınde yemek cıkıyo sanırım aslında oglen proteın ızgara aksam sebze daha mıde rahatlatıcı olabılır
süreklı sebze yersen proteıne ac bırakırsın vücudu:)

bende su kellogslardan alıp kahvaltımı onla yapıp sonra bi elma diyeti patlatsam,1 haftada 4 kılo verırım :)ama tabı bı kahvaltıyla 2 kılosuynu alıyosun hemen:)ılk hafta su attıgın için:)

kolay gelsin edacım. yıl sonu öyle oluyor işte. yaşlanıoz yaavv..kilo vermecelerr nasıl cnm? devam mı?esra napıo ? nesli?

valla yaşlanıyoruz gitgide günler aylar yıllar elimizden kayıyor

iyi gidiyor antepten geldiğimden beri bi tartılamadım. normalde aç sabahları tartılıyorum 2 gündür geç kalıyorum yemek hazırla filan derken tartılamıyorum en son 79,8 idim. akşam elbiselerle tartıldım 80 dim. sabah akşam arası bende 1 kg oynar yani inşallah oynar :)))

canım sebze + karbonhidratla geçiriyorsun öğünlerini ayrıca 2 tabağa çıkıyorum dedim bu yemekleri yağsız yapıyorsan iyi de yağlı ise 2 tabak üzeri yiyeceğine azıcık protein eklesen yumurta peynir bile olur...

1 kilo verdim kızlar.çok şükür.ama sabah regl oldum.hop geri 70 oldum:)olsun sudur...diyetisyeni bu kadar ciddiye alacağımı zannetmiyordum.adamın evde manevi baskısı oldu beyauişe yaradı.
sizler ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…