Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

aman Allahım nasıl şarkı olmuş bu ayyyy çok komik yaaa bana da biri böyle dese gırtlağından tutar kaldırır ayaklarını yerden keserdim zaar :))))

bu arada iznime çıktım memleketime geldim. gece yolculuğu yaptım acıkırım diye yanıma havuç, hindi füme ve çeçil peyniri aldım eh acıktım da yanımda ki teyze pastaya böreğe sardıkça bende bunları çıkardım yedim hadi peynir bile neyseydi ama hindi fümeyi yerken üstümde bakış hissettim :))) olsun diyetimi bozmamış olmanın dayanılmaz bir hafifliği geldi üstüme

annem bana bayıldı normalde çok mükemmeliyetçidir. burnunu kıvırır ne desem hep bir nokta bulur bana baktı baktı başarmışsın bu kez hiç bir şey bulamıyorum her zayıfladım dediğinde bumu verdiğin diye ne laflar ederdi ne bozardı bu kez annemi görecektiniz hayran hayran baktı bana hayatımda ilk kez oldu bu

hatta ilk dediği şey kızım ne yersin ne içersin ne yapayım sana yiyeceklerin evde yoksa markete gidelim oldu... gözlerim yaşardı desem yeridir...

benim anacım zayıftır buraya gelince onun kıyafetlerinden giyemezdim dün üşüdüm diye üstüme bir bluzunu giydim. hani oturdu ama çok güzel oldu ya hiç böyle duracağını düşünmezdim annemin giydiği birşeyin acaip bir mutluluk aynen neslicimin dediği gibi verdikçe veresin geliyor inşallah motivasyonum bozulmaz bu heyecanla ben dukanımla bir ömür mutlu oluruz...

Selam kizlar

Edacim memlekette misin sen simdi yani? Nasilda mutlu olmussun anneciginin tepkileriyle ohh masallah canim

Neslimmm dogum günün kutlu olsun kuzucummmm nice seneler göresin insallah sevdiklerinle birlikte Ve bu yeni yasin sana gönlünden geçen tüm güzellikleri getirir insallah

selam kızlar
epeydir buralara uğrayamadım.diyet yapmayınca ne yazacağını bilemiyor insan.maşallah Neslihan ne güzel incelmişsin.avatarına da bayıldım.eda sen de süper gidiyorsun.tebrikler.......
cumartesi diyetisyene gittim ben.birinin önünde tartılırsam belki utanırım da diyet yaparım diye düşündüm.ilk diyetisyen deneyimim:)oradaki tartıda 70 kilo geldim10 günde bir kontrol var.ilk listeyi verdi sağolsun.cumartesi ve pazar yazılanlara uydum.aferin bana
tetikleyici birine ihtiyacım vardı.hiç azmim yok inanın.
ara ara gelirim.öptüm hepinizi

evetttttttt annecimin yanındayım çok güzel burası hemde annemle ben başbaşa çok güzel geldi bana yaa

en önemlisi annem çok mükemmeliyetçi biridir hani görmediğin bir kötü yan bulur hiç memnun görünmez ama beni beğendi çok gurur verici birşey yaa annemin beğenmesi

edacımm senin adına çok seviniyorum canım,

hele anacığının beğenmesi takdir etmesi seni dahada azimlendirmiştir eminim,ohh tadını çıkar canım,sen bunu çoktan hakettin
kuzucumm çok teşekkür ederim,bütün güzel dileklerine kocaman aminn

ablaların güzeli hoşgeldinteşekkür ederim,bu sefer yolun sonuna amin adımlarla ilerliyorum

kürkçü dükkanı hep açık biliyosunburdan ayrılmak bize hiç yaramadı ablam,ama bak ben bu sene hiç kopmadım sonuç ortada

diyetisyene gitmende iyi olmuş,en azından seni kontrol edicek birinin olması güzel,yoksa eminim sen ondan daha çok şey biliyosundurburayada daha sık gel artık,hatta cumaları bildirim yap,bizede hesap ver

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarım

musmutlu bi haftaolsun hepimiz için,dün bi türlü yazmak gelmedi içimden,haftasonundan sonra iş işkenceydi resmen

cumartesi malum doğumgünümdü,sabah erkenden otobüse binip ankara ya gittik,sizi bilmem ama ben yolculuk yapmayı seviyorum özellikle kocamın omzunda uyumayı neyse 4 saat yolculuktan sonra ankaraya vardık,metroya binip doğru kızılaya gittik ve akşam 9 a kadar altını üstüne getirdim,girmediğim dükkan,alışveriş merkezi kalmadı,bütün gün bol bol yürüdük,şansımıza havada çok güzeldi

veee ben bütün güzel mamalara karşı koydum ve diyetimi hiç sabote etmedim,yanlız en son akşam yemeği yerken karşımdaki masada biri waffle yiyodu,işte o anda bende film koptu,diyet boyunca canım hiç bukadar istememişti,resmen ağzımın suyu aktı,eşim çok ısrar etti,küçük boy alıyım ikimiz paylaşalım falan diye ama yok dedim,üstelik yılbaşına kadar bozmuycam diye yemin etmiştim

dünde işyerinde bana pasta almışlar,mumları üfledim,pastayı kestim ve ikram ettim arkadaşlara bende öyle seyrettimyine binbir ısrar,bu kadarda abartma,doğumgününde bari ye falan,ama onuda şükür kazasız atlattım,akşamına sporuma gittim,ve sabaha eksilerle uyandım65 leri gördüm nihayet

iyiki bozmamışım,iyiki yememişim o pastayı,bu sabahki mutluluğumun tadı o pastadan kat be kat daha güzeldi

bu arada kocamla olan iddamıda kazanmış bulunuyorum,o tartıda hertürlü 65 gör dile benden ne dilersen demişti,ve ben şimdi ne dilesem diye düşünmekteyimmm

ayy neslım valla agzım kulaklarımda okudum yazını cok sevındımmm 65li rakama,yılbaşına dahada altı olacak süperr:)
ya bu dıyet ne keyıflı bişey verdıkce ınsanın hayat enerjısı yerıne gelıyo..
neler aldın bakımm alısverıs günlüğünüde anlatttt
dogumgünün kutlu olsunn nıce guzel yılların hep böyle ıncecık saglıklı ve mutlulukla dolsun:)
bi insanın kendıne verebılecegı en güzel hedıyeyı verdın bu yıl,valla ayakta alkışlıyorumm

selamm kızlarrr tunaydın herkeşeee:)
edacann ınsanın kendı memleketı ve anasının kucagı kadar huzurlu bıyer yok valla tadını cıkar ohh negüzel
ve sakın antebın fırınlarına,fırındakı o guzel yemeklerıne tatlılarına kebaplarına aldanma haa:)

neslım ve edacım vallahı acaıp mutlu oluyorum gidişatınızı gördükçee darısı başıma,yavas ama saglam adımlarla gelıyorumm,peşinizdeyim:)

merhabalaaarrrrr fistiklarrrrrrrrrrr
ozledim sizleriiiiiii
oh oh masaallah herkesler kilolarini vermisler valla imrenerek okuyorum sizleriiii
bende 7. ayima girdim hala 2 kilo artidayim diyetisyen ile devam ediyorum gebelige bu ay ayda 1,5 kilo ile devam edersem toplamda 5,5 6 kilo ile kapatacagimi soyledi hamileligimi dogumdan sonra da cabuk verebilecegimi soyluyor insaallah oyle olurda emzirme zamani cok fazla almam ve yaniniza yetisirim tabi o zamana kadar mezun olmazsaniz
ama temennim ins hepiniz mezun olursunuz ve kilo koruma programinda ziyaret ederim sizleri yada bebis topiklerindeeeeeeee
herbirinizi opuyorummmmm azminiz bol olsun fistiklarimmm

hoşgeldın elıfcımm maşallah 25, haftaya girmişin,ve muthıs gıdıyosun 2 kılo nedır yahu
bız 2 hafta salsak 2 kılonunda ustunde alıyoduk:)
kaçla hamıle kalmıştın 70li bi rakamdı ama hatırlayamadımm
pekı dıyetsyenın verdıgı yıyecekler kafi gelıyomu yoksahamılelıkten ötürü canın sürekli bişeyler çekıyomu?
bılmekk ıstıyorumm hepsınııı:)

esramm çok teşekkür ederim inş.yeni yılı en hafif halimle karşılıyacam

ya kesinlikle hiç olmadığım kadar keyifliyim,enerjiğim,ve kg yu verdikçe veresin geliyo,etraftan bırak artık bunu korusan yeter diyenler olsada ben biraz daha vermek istiyorum

valla canım neler almadımki,tayt,pantolon,payetli pullu kazaklar,cüzdan,çanta,takı vs.
bu sefer gözüm hep parlak şeylere takıldı,bide eskiden standart olan üstler bana olmazdı ve onlarda malum daha ucuz olurdu,bu sefer bunun tadına vardım valla,çok güzel üstler aldım,hem standart beden hemde daha ucuz ve şıkee zayıflamanın nimetleri

yanlız bide şunu farkettim eskiden daha kiloluyken daha kadınsı şeyler giyerdim,elbise etek falan,ama şimdi daha çok skinny pantolon,tayt,üstüne bluzlar falan,tarzım değişti sanki,daha spor takılmaya başladımayıptır sölemesi bu halimle hiç 32 göstermiyomuşumm

evet esram peşimizden senide sürükliycez zaten,bak gör 2-3 aya kalmaz senle bu günleri konuşucaz,az kaldı

hoş geldin elifcim

kuzucuğun sağlıkla,sıhhatle gelsin inş.zaman ne çabuk geçiyo,daha dün gibi hamişlik haberini verdiğin gün

canım valla bravo,5-6 kg nedirki sırf doğumla bile gider o kilolar,doğumdan sonra bekliyoruz senide buraya

biz ideal kilomuza ulaşsakta burdayız nasılsa,takım değil,dolayısıyla mezun olma durumuda yok

Son düzenleme:
hosbulduk tatlim
sorma hormonlarimda mi bisi var bilmiyorum abimin nisaninda hafta sonu yani cok abarttigim halde eve geldigimde 200 gr fazlalik gordum gozlerime inanamadim ama salmiyorum hemen ertesi gun ve bugun daha dikkatli gidiyorum
79 ile kaldim canim suan 81-82 arasinda gidip geliyorum
diyetisyenin verdiklerinin bazilarini yiyemiyorum bile ama genellikle abur cubur haric canim bisi cekmiyor kafi geliyor
bazen canim cikolata nutella falan cekiyor onu da 1 tatli kasigi nutellayi ekmegime surup yiyorum
(bi yerim sismesinmis annem oyle diyo sen istemesen bile bebek ister ye o kadardan bisi olmaz diyo )
soyle soyleyim eskiden 2-3 gune bitirdigim nutellayi simdi 1 ayda anca bitirmek uzereyim sanirim tarcinli limonlu su tatli ihtiyacimi da aldi benden tek sıkıntım tuz tuzu kesemiyorum hep tursu hem tuzlu seyler yiyorum onu da yavas yavas cikartacagim iste simdilik salatadan cikardim ve pismis yemeklerimin ustune tuz eklemiyorum o kadar
benden bu kadar he birde hergun yarim saat yuruyorum hafif tempoda magaza seyreder gibiden bi tik daha tempolu ama cok degil
gunde 3 litre su en az

amin hayatim amin insaallah ben dogurmadan siz hamile kalirsiniz innnnnssaaaaallahhhhh
dun gibiydi cidden ve ben 3 ay nasil biter diye sizlaniyorum bi bakicam bebegim kucagimda insaaalllaahhhh
rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve ben cok sabirsizlaniyorum artik ve kiziyorum "daha var azicik daha vereyim oyle hamile kalayim" dedigim gunlere
lutfen ertelemeyin artik baslayin tedavilerinize

Selam kizlar :)

Bugün rüyamda sizleri gördüm ! Ama sanal falan degil hep beraber bi masa etrafindaymisiz... Gerisini ayrintili hatirlamiyorum muhtemelen yiyip içiyorduk

Elifcim hosgeldinnnn masallah sanada bebeginede canim çok süper gidiyorsunuz, insAllah sag salim kucaginada alirsin evladini canim

Neslimmmm ciciler mi aldin sen kendine güzel günlerde giyin insallah, o aldiklarin bile ömür boyu bol bol olsun insallah

Gülnihal ablamizda gelmis hosgelmis, onun tecrübelerine ihtiyacimiz var

boy 167 kilo 84 yemekleri hiç ayırmam ama bel bölgen çok kalın 96 nasil ince olacagimm yemekciiiiiiiyimm

geçmiş olsun bende belim incelsin istiyorumm:2:

kızlarrrr ben geldımmmm
herkes arazı sanırım 2 gündür
hadı eda anasının koynunda memleket hasretı gideriyor,
çigdem christmas eglencelerıne daldı cılgınlar gibi eglenıyor
nesli çorumun soguk havasında içini ısıtacak güzel dukan tariflerıyle ugrasıyor:)
özlem cocuklarıyla ders calışıyor
sınem kendı kabugunda
ben kendı kabugumda...
elif yine gelmıyor(hakkaten ne oldu acep diyet)

velhasıll size özet geçtim işte:)

buaksam banka yemegı var meyhanede,gönül isterdi gidip kafaları bulup dansözle masa üstünde göbek dansı yapmayı ama,
1,buna uygun bi göbegım yok
2,buna uygun bı kocam yok:)
uygun şartlar saglansa dahi benım ev özlemım daha fazla..ev keyfı yapıcam:)

ugrayın kızlarrr arada,yazın bişeylerrr
en azından boş syfya bakıp geri cıkmatansa yazana bişeyler yazarız:) (buda takım mantıgından kalma bi alışkanlık heralde)

onceden formalıtedende olsa kılo bıldırırdınız yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…