ayy çok süper olmuşsun kuzum yaa
ayağını sürterek ilerle bende geliyorum peşinden :)
tn düğününde kaç kiloydun merak ediyorum şişman bi gelinmiydi nası olduda bi anda bu kadra kilo aldın senin iki resminide ilk defa gören biir olarkk kesinlikle zayıflayınca güzel bi bayan olmuşsun ya nası kısknadım varya çünkü şuan ben aynen senin o şişman resmindeki gibi şişmiş bi haldeyim ver ver bu kadar kilo nası biter yaaaa sanki hiç mümkün değilmiş gibi geliyor bana ben tartılmna günlerimide 2 hafta olarak değiştiricem haftalık tartıldığımda eğer vermediysem olumsuz olarak çok etkileniyorum 2 gündürm kaçırmaya başladım lütfen böle ara ara koy resimlerini ama eminim yazada eda gelicekkk böle şok şok şok 20 kg farkk diyeee inşallah darısı hepimizn başın aalmayı nası becerdiysek eminim vermeyide baaşarabiliriz
selam kızlar...
nesliiiii...muhteşemsiiinnnn..sana inanamıyorum.maşallah
maşala subanallah yaaaa yazmışsınya eşimin bakışalrı değiştii işte bend etamn bunu için sanki benim nişanlımında bakışları ban akarşı değişti söze vurduğu bi şey yok kilo ver diyo kibarca okadar ama o hisettirdiği oooşey varyaaa anlatamıyorum işte sırf onun için şişman bi gelin olmak istmiyorumm işte burda kadınlar kulubünd eokumuştum yine kadının biri 15 kg verdikten sonra eşinin onunla dışarda yürüken artık kocam elimi tutuyo diyerek sevinmesine üzlmüştüm sanki bend eöle olucam kokrkuus var içimde
maşala subanallah yaaaa yazmışsınya eşimin bakışalrı değiştii işte bend etamn bunu için sanki benim nişanlımında bakışları ban akarşı değişti söze vurduğu bi şey yok kilo ver diyo kibarca okadar ama o hisettirdiği oooşey varyaaa anlatamıyorum işte sırf onun için şişman bi gelin olmak istmiyorumm işte burda kadınlar kulubünd eokumuştum yine kadının biri 15 kg verdikten sonra eşinin onunla dışarda yürüken artık kocam elimi tutuyo diyerek sevinmesine üzlmüştüm sanki bend eöle olucam kokrkuus var içimde
neslım valla yazdıgını okuyunca acaip mutlu oldum,o süreçler geldi hep gözümün önüne
her kılonun gidişinde bırlıkte el salaldıgımızı falan:)
sılkelendım galıba şuanda,hazır bi yola gırmısken bukadar zayıf olup vazgecemezsın dedım kendıme
yıllarca ugras dur,çabala sonra pöff diye geri sönen bi irade hemde hiçbiryere varmamışkenn
halbukı ınsanoglu bıraz sabırlı olsa,vazgecse 6 ayda yada 1 yıldan sonra rahat etse..
ama nefis işte illa yiyecek...
neyse bugun oglen kofte yedım oyuzden vıcdanım rahat:)valla ıvır zıvır yıyıpte yazdıklarını okusaydım aglardım sımdı:)
gulnıhal ablacım rabbım oruclarını kabul etsınn
senın kılonun oturdugunu sanmıyorum ben 70lerde,oyuzden 65e hızlı bı ınıs yapacaksın gibi gözüküyo
günlük yaktıgın kalorı nekadar acaba?
dıyetsyenın verdıgı bu dıyet kaç kalorıymıs?
hani erkekler ben seni böylede seviyorum,dış görünüş önemli değil falan diyolar ya külliyen yalann
benim eşimde bana hiç çok kilo aldın falan demedi,aksine ben şişman kadın seviyorum,ne o öyle kemik torbası kadınlar falan derdi,ama hepsi ben üzülmeyeyim diyeymiş
şimdi birlikte kiloluyken çektirdiğimiz resimlere bakıyoruz,hakketen aşkım neymişsin öle diyo,yanında zayıf kadınla gezmek daha güzelmiş diyo,hem zayıflayınca ister istemez,saç şeklin,giyim tarzında değişiyo,özgüven malum tavan ee buda seni daha sexi yapıyo
ya ben eşimin yanında üzerimi çıkaramazdım,gecelik giysen yakışmazdı zaten,ama şimdi ooooooooo neler giyiyorum
ya bu arada ben geçenlerde vücut çorabı aldımvarya süper bişi,hani elifcim bunun için bile kg ver,evlenince kocacığın mest olsun,tabi sende
canım benim ya bu süreçleri birlikte geçtik,senin "neslim haftaya kesin 79 sun" dediğin günler dün gibi,bak şimdi çokkk uzaklarda kaldı o günlerde o kilolarda,sende yolun sonuna geliceksin esram,ben inanıyorum bunadediğin gibi sadece birazcık sabır canım
ama tamerı tebrık edıyorum,adam sana bu konuda ne baskı yaptı ne psıkolojını bozdu
nede senı begenmıyorumbu halınle havalarına büründü..
başarında görünmesede onunda etkısı var kanımca:)alkışlar destekcı kocaya gelsınn
bu arada su vücut çorabı benımde içimde kaldııı haa:)
bikaç kez aldım elıme yaw dedım ıstedıgı kadar seksı olsun sankı bende bu kutudakı hatunun üstünde durdugu gibimi duracak pehh deyıp gerı bıraktım:)
evet tamerin desteği o şekilde vardı esracım ama kendi zevkindende hiç vazgeçmediyani ben diyetteydim ama ev yine abur cuburla,çikolata tatlıyla doluydu,bide ben yemiyorum diye hiç ona bana cıss olan şeyleri yapmamazlık yapmadım,bunuda bildiği için beyfendi mesela dün akşam saat 10 da künefe istedi,üstelik üstü dondurmalı,yaptım tabi,karşımda gayet normal afiyetle yedi
seninki olsa asla yapmaz böle bişeyi dimi,o konudada volki yi tebrik etmek lazım
canım vücut çorabı çok esnek zaten,illaki resimdeki gibi durmuyo ama bence hiçte fena değil,özellikle üst tarafı bol dantelli olursa kusurları bile kapatıyo,valla bu ara çevremdeki herkese aldırdım,hatta birisi sayende cinsel hayatımız renklendi dedi
Benim nişanlımda 1,93 boy 110 kg aslında oda kiloluuu çok fazla değil ama hafiif şişman 3 sendir beraberizz sendne seneye değişti davranışalrı söylemlerii ilk sene hiç bi yorumda bulunmadı 10 kg aldım sonraki sene sağlığın için ilerde anna olucaksın dikkat et dedi 10 kg daha aldım bu sene kilo ver meliisn le başalayan şaka altında gerçek yatan espirlerle zayıfla dedi kibarca ben 10 kg daha aldımm o yüzden nişanlıma bişey diyemiyorum
70 kiloyla tanıdı beni hüseyin oldum 99 kilo hep kendiis içinde der şişmanım verme lazım diye ben özelikle kilo vermesin diye yede ye derim ona zayıflam iyiisn boyun var gibi yaa evlilik başka bişey bu vücut ortak kulanım alanı oluyor ben daha kendim aynaya bakamıyorum selülüttenn gerşiisni hayal bile etmek istemiyorum
canimmmmm ne olur diyet icin bebegi erteleme 1 kasiktan bisi olmaz diyemem ama olursa olsun bebek herseyin onune geciyor hem hamileyken bile dikkat ettigin muddetce cok kilo almiyorsun 16 kilo vermissin hazir harika bisey bu biliyorsun ben 4-5 kilo verebilmistim ama cok kilo almadimbizimki de dün nerdeyse isyan etti yeter bu diyetin yediğimden tat alamıyorum demeye başladı. ben yiyince nasıl bir tat alıyorsa aynı yemekleri yapıyorum ona yağlı kızarmışını bana fırında olanını... dukanıma nazar mı değdi nedir yaa... ben hiç farketmemişim eşime göre yuh yani 16 kg verdim kendi de benden kıskandı yediklerini kısıp 6 kg verdi sanki 20 li yaşlarına dönmüş gibi hareket ediyor...
sonra önemli bir konumuz daha var dukan sayfasına yazdıydım onu da kopyalıyım sizden de fikir alayım...
bir konuda fikrinize ihtiyaç duyuyorum. biz yada ben diyelim bebek sahibi olmak istiyorum. uzun zaman eşim test yapmak istemedi boşu boşuna tedavi gördüm. testi yaptırdı onda problem olduğu anlaşıldı haliyle ben bıraktım tedaviyi onu da bir türlü doktora gönderemiyorum kavgalar gürültüler ne yapsam kar etmedi. dün duraklamalarım için nar çiçeği almaya gittiğimde eşime bitkilerden bir karışım hazırlattım kadın beraber kullanmanız lazım dedi. karışımda da maşallah neler var arısütü bal falan filan tabi bunu benim hergün tüketmem demek diyetimin bozulması demek... bebek isteğim tarif edilemez boyutta ama hayatımda ilk kez böyle kilo verebildim. acaba 1 kaşıktan birşey olmaz mı demeliyim??? yoksa eşime zorla yedirip beklemeli miyim? adamda inat ötesi ne kadar dayanır ne kadar yer bilmiyorum. hazır ikna etmişken boşa gitmese bende mi yesem?? eşime de bende yiyeceğim de reglin geçmesini bekliyorum dedim...
canimmmmm ne olur diyet icin bebegi erteleme 1 kasiktan bisi olmaz diyemem ama olursa olsun bebek herseyin onune geciyor hem hamileyken bile dikkat ettigin muddetce cok kilo almiyorsun 16 kilo vermissin hazir harika bisey bu biliyorsun ben 4-5 kilo verebilmistim ama cok kilo almadim
simdi diyorum 10 kilo ile kapatsam maksimum, e dogumda direk tazen 3 kilo bebek olsa 1 kilo es olsa 1 kilo su olsa vs.. 5 kilo kafadan gitti yani diyete basladigim kilo ile dogum yapmis olacagim onu da emzirirken falan veririm hatta daha fazlasini veririm diyorum \sakin sakin erteleme hazir esinde ikna olmusken ki bilirim nasil zor ikna olurlar
benim nacizane dusuncem bu sekilde hayatim gerisine sen karar ver ama unutma sen kararini beklerken zaman ilerliyor ve biz hicte eskisi gibi genc olmuyoruz
neslım valla yazdıgını okuyunca acaip mutlu oldum,o süreçler geldi hep gözümün önüne
her kılonun gidişinde bırlıkte el salaldıgımızı falan:)
sılkelendım galıba şuanda,hazır bi yola gırmısken bukadar zayıf olup vazgecemezsın dedım kendıme
yıllarca ugras dur,çabala sonra pöff diye geri sönen bi irade hemde hiçbiryere varmamışkenn
halbukı ınsanoglu bıraz sabırlı olsa,vazgecse 6 ayda yada 1 yıldan sonra rahat etse..
ama nefis işte illa yiyecek...
neyse bugun oglen kofte yedım oyuzden vıcdanım rahat:)valla ıvır zıvır yıyıpte yazdıklarını okusaydım aglardım sımdı:)
gulnıhal ablacım rabbım oruclarını kabul etsınn
senın kılonun oturdugunu sanmıyorum ben 70lerde,oyuzden 65e hızlı bı ınıs yapacaksın gibi gözüküyo
günlük yaktıgın kalorı nekadar acaba?
dıyetsyenın verdıgı bu dıyet kaç kalorıymıs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?