günaydın kızlar...
menün çok güzel ve detaylı gülnihal ablam inşallah sonucu da iyi olur...
ben tam gaz devam ediyorum. kendimi yılbaşı gecesi kaçamak moduna hazırladım. o yüzden kahvaltı da filan yumurta yemeyip akşama kendime kıymalı yumurta yaptım hemde 2 yumurtayla beni gerçekten doyurup kesen şey yumurta... korktuğum gibi olmadı tek kaçamağım 3 çatal yaklaşık 1 silme yk keşkek oldu eşim yemedi kötü olmuş diye yine sinirimden aldım güzel olmuş döktürtme bana diye ama fazlasına kaçmadım eşimde yemedi yine döküldübirde 2 kaşık salata yedim hepsi bu kadar
sonra eşimin kuruyemiş meyve tabakları ve sıcacık baklavaları hazırlandı... bende kendime light sütle tatlandırıcıyla puding yaptıydım onu yedim yani mutlu son
sonra dışarı çıktık 2 saat yürüdük. yat limanına indik sonra ordan merdivenle çıktık tam 220 basamak dukan amcam merdiven çıkın diyordu sanırım 1 haftalık çıktım ben :))) yani sporun da dibine vurdum :)) en son onlar acıkıp bir çorbacıya gitti anlatmak bile istemiyorum ne yediklerini ben havuç rendesiyle 2 biber turşusu 1 ayran içtim. neyse arkadaşını eve bıraktık dönerken kocacım 2014 ün ilk esprisini yaptı sen baya kilo vermişsin ya dedi. irademe hayran oldum dedi tabi ben anlamadım neye dedim irademe dedi iradene olmasın dedim yok yok irademe nasıl kendimi tutup sana birşeyler yedirmedim afferim bana çok iradeliymişim ben bile bu kadarını beklemiyordum dedi şaka gibi adam yaa abartmıyorum bir 15 dk gülme krizine girdim bu sözden sonra gayette ciddi söylüyor sonra alındı küstü
yılbaşı gecesi dışardan birine püro getirtmiş bak bi denesene dedi ben sazanda alıp içermiş gibi ay birdeğişik geldi sigara gibi kokmuyorda diyip bir güzel içtim. nasılsa kalorisiz :))))))) sonra da çıktık gece sokaklarda dolandık tabi benim faranjit müptelası boğazım direk yanıt verdi bugün işe bile gidemedim yutkunamıyorum battaniyemin altında bir gün geçireceğim sanırım...
Selam Edacimmm azmine harbiden hayranim
Kocaninda kendi iradesine hayranligi süpermis yaniseni degilde kendini tebrik ediyor güler misin aglar misin
günaydınlar...hayırlı cumalar arkadaşlar..........
yine koptuk buralardan.epeydri uğramamışız..inşallah kaçamak yapılmıyordur.ben diyete ve oruca devam ediyorum ama kilo veremiyorum.69 oldum kaldım.sahur iftar yediklerimi kalori sepetine yazıyorum bazen 1200 bile olmamış ama tık yok..bu çok sinir bozucu..diyetisyene tekrar gitmedim.bu haftasonu gideyim bakalım o ne diyecek..sizin önerileriniz varsa alabilirim..
Selam kizlar
Kurtulamadik su rehavetten ne zaman toplanicaz artikgaza gelmeye ihtiyaci olan yok galiba artik
Günaydın hanımlar
ben oldum oası bu kilo sorununun piskolojik olduğunu düşünmüşümdür bu ara deniz egece diye bi yazar var ortalıkta zayıflamda son söz diye kitabı ve kodlama cd leri geziyor kuantum düşünce beyin gücüyle zayıflama beyne gönderilen telkinler bilinç altına iniliyor hiç bilgisi yada fikri olan varmdıır bu konu hakkında
günaydınlar ablacım...
bende 3 gündür koptum çünkü annem geldi memleketten onla ilgileniyorum ona durmadan yiyecek birşeyler hazırlıyorum. tabi kendime de dukana uygunlarından çakmalar hazırlıyorum...
evet ablacım sabit kalmak çok sinir bozucu ben kilo verişim hızlansın diye bir çay yapıyorum hibiskus çayı bana iyi geldi birde öksürük faranjit atlattım onun içinde meyve yemiyorum c vitamini mi ordan aldım hemen yazayım çayımı...
yaklaşık 1 lt kaynayan suya 2 kaşık nar çiçeği 1 kaşık yeşil çay 3 tane kuşburnu 1 dal tarçın atıp 4-5 dk kaynatıp demlemeye bırakıyorum... bana 4 kupa çıkıyor bu genelde sıcak içtim soğuyunca ya ısıttım yada bunu dem yaptım üstüne kaynar su ekleyip içtim... 2 haftadır 1 er kilo kaybediyorum hiç alışık olmadığım bir durum çaydan mı bilemiyorum inşallah devamı gelir...
ayrıca kaloriyi azaltmak çok iyi bir çözüm değil biliyorsun ablacım bir ara 1000-900 kalori civarlarında seyrediyordum en sonunda kilo veremiyorum diye kafayı yiyip diyetisyene gittiğimde pat diye 1700 e çıkardıkalorini çok düşürme ablacım extra akşamları tarçınlı süt... öğleden sonraları meyve eklediğin yoğurtlar filan hani bunlarla artır kaloirini... inşallah kıpırdar birazda motive olursun...
çayı deneyeyim inşallah.sıcak sıcak iyi gelir.2 gündür gribim.
ara öğün falan yapamıyorum yaa.oruç tutuyorum o yüzden.diyetisyen bana bi sahur bi iftar bi de 9 gibi meyve vermişti.oruç olmasam ara öğünlerle bu sabitliği ayarlayacam ama oruçta kalori saymayı bilemiyorum.azaltınca işe yarıyor ama geçici tabi..kaloriyi azaltmamam lazım doğru canım..offff..bıktım bu işlerden
anneme de içiriyorum çayı çok beğendi :)
ya valla oruç olunca yine iyi başarıyorsun kısıtlamayı... ayrıca ara öğünü yerleştirmekte zor bütün gün aç kalmış mide sonra sırayla ver yemeği ne olduğunu şaşırır... bende diyeti tamamladığımda kendimi iftardaymışım gibi dağıtacağım diye korkuyorum :)
evet çok sıkıntı veriyor bu iş kaalori say yok listeye uy günlük her besinden tüket falan filan şimdilik dukanın gölgesinde sınırsız protein besleniyorum kolay oluyor da nasılsa bitince bende kaybettiklerimi geri almamak için hızlıca döneceğim bu işlere :)
Allah kolaylık versin ablacım oruç diyet zor valla...
günaydın kuzular,
kimselerden ses yok yahu nerelerdesiniz öldünüz mü kaldınız mı merak etmeye başladım hadi nesliyi ve gülnihal ablayı face den takip ediyorum diğerlerine ne oldu yahu :44:
kızlar aranızda hibiskus çayı denemeyen varsa kesinlikle denesin kilo vermeyi gerçekten hızlandırıyor nerdeyse 3 haftadır düzenli 1 kilo gidiyor gerçi 4 ayı bitirdim bu diyetle vücudumun direnci sonunda kırılmışta olabilir ama yinede ben çok memnun kaldım hem c vitamini açısından da iyi...
ben yazayım tarifini yine belki yaparsınız. kaynayan suya 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay 3 tane kuşburnu 1 dal tarçın 5 dk daha kaynat bırak demlensin... yaklaşık 1 lt yaparsan öyle hepsini tüket yok az suda yaparsan onu dem gibi düşün üstüne sıcak su ekle iç...
gaza gelmeye ihtiyacı olan varsa bana gelin kızlar dukanla aştım kendimi son icadım ıspanaklı börek hemde kepekle mükemmel oldu yaaa tarifi çok basit isteyen biraz yağla da yapabilir ben yağsız yaptım. ıspanağı soğan ve salçayla biraz kavurdum. sonra soğuttum üzerine 2 kaşık yulaf kepeği 1 kaşık buğday kepeği ekledim. 2 yumurta ekledim. yarım paket kabartma tozu, yarım bardak süt yarım bardak yoğurt yarım bardakta lor peyniri baharatları da ekledim iyice karıştırdım tepsiye yağlı kağıt serip üstüne döktüm. 150 derecede 15 dk 180 derecede 20 dk pişirdim... soğuyana kadar bekledim soğuduktan sonra çıkarıp dilimlere ayırdım havlu peçenin arasına sardım, terlemişti.
Eki Görüntüle 931848
kızzzzz yemin ederim neye saracağını şaşırdın tatlım sen psikolojini çok yıpratıyorsun yapma dicem ama bende yaptım aynısını kulağa çok hoş geliyor bu tarz telkinler ama bunu her gün sende yapabilirsin... bende vaktiyle kendime dedim telkinlerele yaptırıcam diye aynanın karşısına geçip aynı kiloyla veya diyete rağmen artılarla gördüysem kendimi daha beter bunalıma girdim... şimdi kendime telkin yapıyorum ama aynaya baktığımda sabrımın azmimin başarısını görüyorum haaa fidan gibi değilim aynaya bakınca yine var fazlalıklar ama hissedilen bir başarı varya sanki aynadaki jennifer lopez :))) bünyene tam uygunmudur bilemiyorum o yüzden dukan yap diye bastıramam ama ne olur güzelim şu güzelliğine gölge olan kilolarına veda et... yemin ederim sana zayıfladıkça çok güçlü hissedeceksin...
beni de düşün her diyeti denemiş hayatı tatsız tuzsuz geçmiş bir insanın en son durağı ve artık hayallerin bile yok olduğu derece bunalımdan beni çıkaran bir diyet var...
oy geleyim edacim sana, bi dagiliyorum bi toparliyorum bu sene benden bi tirt olmicak galiba
yeniden yarismaya mi katilsak acep
Eda toplamda kaç gitti nasil gidiyor diyetin??
Gülnihal abla hakkaten begen butonu gitmis ama bana bildiirim geliyor begeni olunca nasil oluyoki :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?