1 kilo verdim kızlar.çok şükür.ama sabah regl oldum.hop geri 70 oldum:)olsun sudur...diyetisyeni bu kadar ciddiye alacağımı zannetmiyordum.adamın evde manevi baskısı oldu beyauişe yaradı.
sizler ne yapıyorsunuz?
ne kadar sürede verdin ablacım??? neler yaptın bu kez baya ciddisin diyetisyen bu kadar etki ettiyse...
10 günde verdim eda.iki liste verdi bana.bu aralar oruç ta tutuyorum.ve bir türlü oruçla beraber kilo veremiyordum.aksine alıyordum.biri de normal yediğim zamanlardaki listem.
asıl etki sebebi ne biliyor musun.ilk seansta adamcağız benle muhabbet te etmeye çalışıyordu ama hiç yüz vermedim.gayet soğuk ifadelerle konuştum:)o kadar ajite oldu ki anlatamam.hatta "depresif biri misiniz" diye sordu.hahhaaa:))))ama eğer normal Gülnihal olsaydım.ben çok konuşkanımdır ve o samimiyet ,benim diyetisyeni takmamama sebep olacaktı.şimdi ben karizmayım...diyetisyenim de karizma:))
bi süre sonra listeye ekleme yapıyorken bana döndü günde 3 şekerden fazla kullanmayacaksınız dedi.ifadesi soğuk:))evde o halini hatırladıkça şeker kullanamadım:))
Eda bu haftada 500 gram almışım ben bu dukanı şöle bi 10 gün kadar yapsma olmazmı yani protein fırf beslensem
senin dukanla verdiğin toplam kilo kaç oldu ne kjadar sürede tabii
bugün itibariyle toplam 16 kg oldu verdiğim... Menülerini protein ağırlıklı tut olmadı biraz karatay deneyebilirsin... Ama tam dukanı yapma o kısa süreli bir diyet değil sonrasında birden kilo alırsan daha hüsran olur senin için...
16 kilomu ay maşallah subanallah 2 ayy da verdin demii öle hatırlıyorum sankiiii
yok tatlım 3. aydayız bitmek üzere hatta 3 ay diyelim :) ah ahhh böyle bir rakamı yazmak herkese nasip olsun inşallah 16 kilo yaaa dile kolay
kesınlıkle dile kolay maşallah dıyorum edacımmm
şurda ne kaldı 20ye 4 kıloyu en kotu ıhtımalıyle hesaplasan 4 hafta sonra vermıs olursun şubat gelmeden 20ye ulaşırsınn ınsallahh
spor yapmaya basladınmı dıyetlemı devam?
aslında bıde gunde 1 saat falan tempolu yürüyüş eklesen varya acaip güzel gider..
nesli naptı acaba son durum ne?hiç görmedım onuda kac gündür
inşallah ulaşırım... dün dukana yeni bir test yaptırdım tabi başlangıç halimle 95 miş gibi :) 7 ay seyir süresi verdi normalde 5 ay vermişti şubatta bitecekti... tabi ben testi 55 için yaptırdım dukan amcam 64 neyine yetmiyor dedi 64 e göre yaptıaman trip adam dediği olsun 64 olayım bari bende uzatma kararı aldım kilo vermeye başlayan her dukancının hedefleri ilerletme durumu bana da bulaştı :) şubatı da geçeceğim inşallah... spor yapmaya şöyle başladım evin yanındaki spor salonunu da gözüm tutmadı birazda üşendim dün evdeydim kendimi tavuk çevirme alacağım hepsini yiyeceğim diye kandırıp 1 saat yürüdüm aldım geldim yorgunluktan 1 butu yiyebildim :))) en azından haftanın 4 günü 1 er saatlik yürüyüşler düşünüyorum seninde dediğin gibi... neslinin face deki son resmini gördüm maşallah iyi görünüyor... hani yüzün güzel diyenler vardır ya kiloluyken anacım o kiloyu verince o gülümseme o güzel yüzden nasıl duruyor Allahım nazarlardan saklasın....
senin nasıl gidiyor esracımmm??? aslında dukana cesaret edemeyenler bile sanki proteini artırarak bu sonuca ulaşabilir diye düşünüyorum...
slm kızlar
buralardayım,ama pek yazasım yok bu günlerde,ruh halim gelgitli anlayacağınız,aslında herşey yolunda çok şükür,sanırım buda bi süre sonra batıyo bana,illa ekşın olucak
diyet+spor hepsi şahane,2 tane doğumgünü atlattım,gram kaçamak yok,hatta herkes azmime irademe hayran,kilomda bi iniyo bi çıkıyo,dün 65,4 düm,bugün 65,8sebzeden sonra biraz artış oluyo ama artık alıştım
bakalım yılbaşında kilom kaç olursa olsun artık güçlendirmeye geçicem,biraz sıkıldım sanırım,ama güç te korkutmuyo değil beni,ödüller,falan kilo alıcam diye aklım çıkıyo
bende durumlar böyle canlarım,sizler nasılsınız keyifler ne alemde
Eki Görüntüle 909113 Eki Görüntüle 909114
buda en son salı günki halim kızlar,yeğenimin doğumgününden,bütün servisi ben yaptım ama tadına bile bakmadım hiç bişeyin
bu arada ilk resim 88 kg,,ikincisi 65,7 dü sanırım
Eki Görüntüle 909113 Eki Görüntüle 909114
buda en son salı günki halim kızlar,yeğenimin doğumgününden,bütün servisi ben yaptım ama tadına bile bakmadım hiç bişeyin
bu arada ilk resim 88 kg,,ikincisi 65,7 dü sanırım
kılonun en güzel durdugu ınsan bıle zayflayınca mukemmel oluyo
kılo sana yakışıyo dıye bı kavramı kabul etmıyorum ben:)
hıckımseye yakışmıyo
64 olacagın tarıh ıcın ne diyo sana dukancık?
ben dukana cesaret edemıyorum,nedenıde o balona ıgne sokmak ıstemıyorum,o riski göze alamıyorum ama daha proteın agırlıklı beslenmeye claısıyorum
meyveden cok süt yogurt vs.. gibi
gerçi bu ara yıne saldım gibi ama cokta dagıtmadım ıyıyım
nerdesın kuzu yaww
maşallah şu güzellıge bak facede gördüm zaten aha dedım neslş süslenmiş püslenmiş dogumgününe gitmişş ohh maşallah:)
özellıkle ıkı resmı yanyana koyunca acaip oluyo fark...
bundan oncekı dukan denemende hatırlıyorum 7lere inmiştin ama 6lar ılk kez sanırımuzun zaman sonra:)
zaten senın dukan sonucunda sana 65 olmanı söylüyodu dımı,yoksa 63muydu:44::44:
güçlendırme evresı nasıl??
hergün normal beslenme 1 gün proteınmıydı?
oyle bişeydi sanırım..
ama varya neslım ınsen 63,5-64 gibi bişeye,kendı sınırını 65 yaparsın
bigün fazla kaçırsan bıgun yemezsın 65i sabıtlersınn
bide hiçmi kacamak yapmadın yaa bu sürede,böyle koyverdim gitti dedigin olmadımı hiçç:)
kılonun en güzel durdugu ınsan bıle zayflayınca mukemmel oluyo
kılo sana yakışıyo dıye bı kavramı kabul etmıyorum ben:)
hıckımseye yakışmıyo
64 olacagın tarıh ıcın ne diyo sana dukancık?
ben dukana cesaret edemıyorum,nedenıde o balona ıgne sokmak ıstemıyorum,o riski göze alamıyorum ama daha proteın agırlıklı beslenmeye claısıyorum
meyveden cok süt yogurt vs.. gibi
gerçi bu ara yıne saldım gibi ama cokta dagıtmadım ıyıyım
nerdesın kuzu yaww
maşallah şu güzellıge bak facede gördüm zaten aha dedım neslş süslenmiş püslenmiş dogumgününe gitmişş ohh maşallah:)
özellıkle ıkı resmı yanyana koyunca acaip oluyo fark...
bundan oncekı dukan denemende hatırlıyorum 7lere inmiştin ama 6lar ılk kez sanırımuzun zaman sonra:)
zaten senın dukan sonucunda sana 65 olmanı söylüyodu dımı,yoksa 63muydu:44::44:
güçlendırme evresı nasıl??
hergün normal beslenme 1 gün proteınmıydı?
oyle bişeydi sanırım..
ama varya neslım ınsen 63,5-64 gibi bişeye,kendı sınırını 65 yaparsın
bigün fazla kaçırsan bıgun yemezsın 65i sabıtlersınn
bide hiçmi kacamak yapmadın yaa bu sürede,böyle koyverdim gitti dedigin olmadımı hiçç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?