Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bende deneyecem oçayı ama bana iştah kesici bir çay lazım helal olsun sana süper gidiyorsun nazar değmesin sana

bana çok yarar sağladı o çay... teşekkür ederim tatlım sanırım kırdım vücudumun direncini (yuh dicem ona ) 17 kg dan sonra kırıldı inadı

tatlım 6 ay kalmış arayıştan vazgeç artık birşeylere başla hemde kısa süreli çözümler bulma ayda 4 kg versen 4 ay sıkı yapsan 16 kg ediyor 2 kg sonra versen etti 20 kg seni kurtarır bu... spora başlamak farklı bir süreç spor insana bir anda kilo kaybı yaşatmıyor sürekli ve düzenli yapınca güzel sonuçlar alıyorsun... o yüzden motivasyonun için ben planlı bir diyet öneriyorum... tembellik yapıyorsun bak sende biliyorsun o ruh halini bilirim asla tek başına çözülmez hani sana evde aerobik yap video indir gibi tavsiyelerde bulunmayacağım. ya spor salonuna gideceksin yada dışarı düzenli yürüyüşlere çıkacaksın sinema tiyatro gibi yerlere gidip insan içine gireceksin ordaki fit hatunları görüp görüp hırslanacaksın....! haaa bu yerlere arkadaşlarınla değil tek git arkadaşların olursa etrafı inceleyemezsin odaklanamazsın tek olursan ama odaklanırsın....iştahın içinde kendine yasaklar koy mesela ben dukana başladığımda kendime dedim ki her acıktığında her tatlı istediğinde çeçil peyniri yiyeceksin haftada 1 kg peynir tüketiyorum :))))))) artık sıkıldım diğerleri de zaten yasak... mesela sende her acıktığında yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyebilirsin yada meyveli yoğurt...

tatlım benim tecrübem yok ama bir önerim var... benimde odaklanma problemim vardı... abim kitap okuturdu bana ama önceden okuduğu bir kitabı yanyana otururduk o başka birşeylerle uğraşırdı sessiz gazete filan okurdu bende verdiği kitabı tutup bir süre sonra ne oldu kitapta okuduğun yere kadar diye sorardı ben tabi odaklanamadığım için birşeyler söylemeye çalışırdım. sonra gittikçe alıştım hep anlamış olmaya çalıştım. sorulara hazır :) yanımda olmadan kitabı verirdi bittiğinde hep soracak diye hazırdım... korkutucu biride değildir belirteyim :)))))) sonraları evde tv bile izleseler ben açar ders çalışırdım hiç te aklım karışmazdı o tv sesini bile duymazdım... bunu bir denesen sende öğretmensin zaten okuduğun kitapta çoktur belki işe yarar...

tatlı krizlerin için şekerli yoğurt ye tatlım yada meyve parçaları eklediğin şekerli yoğurt...

Hey Masallah edacim cok cok sevindim ya tebrik ederim seniiii
Artik gelsin yeni kiyafetler ohhh mis gibi valla :))

Bencede güzel olmamis böyle iki saat mesajlari silmeye ugrasiyorum mesaj kutum dolmasin diye

slmmm kızçeler ben geldimmmm

uzun zaman oldu farkındayım,ama bu kadar ara yeter sanırım

hem hastalandım,(üstelik yılbaşı akşamı)hemde biraz diyet modundan uzaklaşmak istedim,tabi hastalıktı,ideal kiloya ulaşmaktı falan derken ben biraz serbest bıraktım kendimi,haliyle kilocuklarda birer ikişer arttı ama hiç dert etmiyorum,nasıl olsa kalıcı değiller
pazartesi inş.tekrardan tam gaz dukanıma geri dönücem,o zaman kadar biraz daha serbest takılayım istiyorum

bu arada sadece ben değil herkeste bi rehavet var sanırım,kendimizi şöyle bi silkeyelim dimi,çiğdemim yarışma demiş ama ben tekrar o strese hiç girmek istemiyorum,ama kendi aramızda yine yarışma gibi yapabiliriz ne dersiniz,her cuma yine kilo bildirimi yaparız,ben seve seve takip ederim,menü+spor paylaşımı ne bileyim eski günlerdeki gibi,yaza daha var ama zamanda hızla geçiyo,daha vakit varken önlemimizi alalım diyorum ne dersiniz

şimdiiii pazartesi start verelim,o zamana kadar kendinizi sebest bırakın(tabi edacım sen hariç) ve pazartesi yepyeni bi sayfa açalım hayatımızda tertemiz,bembeyaz okişşşşş

HANIMLAR BEN 3 GÜNDE FARKI HİSETTİM İŞTAHIMDA AZLAMA İRADEMDE DAHA GÜÇLÜ OLDUĞUMU GÖRDÜM SİZDE DENEYİN ZATEN ARAŞTIRILMIŞ KABULENİLMİŞ Bİ GERÇEKMİŞ BU OBEZLİĞİN PİSKOMASTİK OLDUĞU BU ARA DENİZ EGECE VİDYOLARI İZLİYORUM OLUMLAMA TEKNİĞİ İLE BİLİNÇ ALTINIZI DEĞİŞTİRİP YEMENİN CAZİBESİNİ AZALTIYOR SİZEDE OLUMLAMA CÜMLELRİNİ KOPYALADIM İÇİNDEN SİZE UYGUN OLANALRINI SEÇİP DEVAMLI TEKRRA EDİN KENDİNİZE 21 GÜN DEVAMLI YAPILAN KODLAMA BİLİNCE YERLEŞİYORMUŞ KİLO VERME OLUMLAMALARI

Kilolu olan siz değilsiniz. Kilolu olan BEYNİNİZ. Eğer kendinize ve beyninize ne yapması gerektiğini söylerseniz emin olun onu yapacaktır. Denemesi bedava, e hadi başlayın hemen... Sağlıkla ve mutlulukla kalın!

* Dahada sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim herşey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.
* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.
* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı , güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.
* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Hergün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha az yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil. Yemeğe "Hayır!" ve Başarıma "Evet!" derim.
* Yemeğe oturmaktan hoşlanırım. Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha güzel-yakışıklı, daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım.
* Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.
* Daha küçük porsiyonları, daha küçük lokmaları ve daha yavaş, daha sağlıklı, daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.
* Hedefimi belirliyorum ve ona bağlı kalıyorum. Yemek zamanını "başarı zamanı"na dönüştürüyorum.
* Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana
kıldığın için sana şükürler olsun, çok teşekkür ederim.

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE, KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE, ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM. KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:)

evetttt görmeyenlere biraz motivasyon olsun,bu arada eteğim 38 beden

Eki Görüntüle 937434

Görmemek ne mümkünnnn masallah masallah

Geçmis olsun neslim bosver gelen kilolar yerlesmedi daha hemencecik gider insallah

Ben varim neslim pazartesi baslamaya
68lerde dolaniyorum, isin garibi inceldim baya sanirim sporun faydasi.. haftada 3 kez gidiyorum ama yememe dikkat etsemde gun gun kilo aldim bu hafta ! birde hormon ilaclari yuklenip duruyor vucuduma etkisi varmidir bilmem ama incelmis bir 68 kiloluk cigdem var artik

Son düzenleme:
Kızlarr günaydınnnnn
Dün akşam gebelik testi yaptım çift çizgii çıktı :))))))
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi

Kızlarr günaydınnnnn
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi

ayyyyyyyyyyyy çok sevindim güzelim inşallah hayırlı haberlerini alırız... gel hemen yaz bizede

evet neslim ya nerelerdesinnnn yeğeninle sarmaş dolaştın face de resimlerde dedim herhalde yeğen sevgisine daldı...

evet ya toparlanalım biraz bana serbestlik yok böyle iyi gidiyorum... annemi göndermek için havaalanına gittim kemeri çıkarmak zorunda kaldım tabi ilk kez pantolonumu tuttum yaa birde bunu yeni almıştım. 1,5 ay filan oldu hep kemerle kullanıyorum pantolonlarımı yeni aldıklarımı bile sanırım yeni bedenime alışamadım büyük alıyorum

bende annem burdayken sebze günleri yaptım dolu dolu şimdi önümde 3 gün saf protein günleri var geçen hafta sonu da annemle sebze günleri yapıp ardından 2 gün protein günü yapmıştım. hooop 1 haftada 2 kg vermiştim. şimdi sebze günleriyle 1 ini geri almış görünüyorum inşallah şu 3 günlük proteinde yine bir 2 kg gider sonra hep 1/1 yapacağım

yaz geliyor yaaaaz 38 beden eteğinizde çok hoşmuş neslihan hanımcım darısı 38-36 beden nice kıyafetlerine olsun...

yaaa üzerimde bir üşengeçlik var bir 10 dk yürürsem caddede yeni bir spor salonu gördüm niyetlendim en azından 1-2 ay gitsem şu verdiğim 19 kilonun izlerini toparlasam bende iyi olacak sallamamam lazım aslında spor salonu iyi geliyor bugün temizlik ve ütü günümdü şu an koltuğa yapıştırıldım gibi hissediyom yaaa

günaydın kızlar ben resmen depresyona girdim sürekli yiyorum mutsuzum çok sıkıldım ve bunaldım.nedeninşi bilmiyorum ama artık toparlanmam lazım.tartı gittikçe artıyı göstermeye devam ediyor resmen şiştim.ama bu sabah kendime yeni bir sayfa açtım hergün buraya girip yazılar yazıcam ve artık dengeli beslsenecem.

kızıma dikkat eksikliği ve hiperaktivite teşhisi konuldu yarın ilaç başlayacam bakalım hayırlısı ne olacak

edacım tebrik ederim kilon süper gidiyor nazar değmesin sana

çiğdemimm teşekkür ederim canım

inş.çabuk gelen çabuk gider canım,kaçamağın dibine vurdum resmen,hatta nasıl olsa yarın tekrar başlıcam diye yatana kadar yedim neyse bitti gitti,bugün bembeyaz bi sayfa açtım tekrardan,tartıda sabahki gördüğüm rakam kendime getirdi beni

bugün dukan ekmeklerim ve hibüsküs çayımla güne başladım,akşamada sporum var

bu arada sende spor 3 gün gidiyomuşsun,işte sporun mucizesi,tartıda belli olmasada fiziken çok belli ediyo kendini,beslenmeyide bi şekilde rayına oturtursan süper olucak canım
Kızlarr günaydınnnnn

sinemimmmm bu ne kaa güzel bi haber canım

ne kadar şanslısınki Rabbim çok bekletmeden ilk denemenizde verdi mucizesini,inş.bebişin sıkı sıkı tutunur sana,sonra sağlıkla gelir inş.
ee ne diyelim darısı,bana,çiğdeme,edaya ve esra ya olsun,dua et bizim içinde

evet canım bu aralar kuzumla çokça vakit geçiriyoruz,çok güçlü bi bağ var aramızda

ayy teşekkür ederim valla edacım 36 bedende gözüm yok,38 te kalayım yeter

bu arada sende görmeyeli süper yol katetmişsin,bana yaklaştım kuzum,eee bi önce sonrada senden bekliyoruz artık

özlemcim hoşgeldin
aman canım depresyon deyip geçme,maalesef bizler herşeyde olduğu gibi ondada acısı yiyerek çıkartıyoruz,en kısa zamanda çık oradan,burda daha çok vakit harcamaya bak,diyetine sporuna odaklan,inan o zaman çok daha mutlu olucaksın

kızın içinde hayırlısı olsun canım,aşılamayacak bi problem değil,sonuçta teşhisi konulmuş

günaydınlar hepinizeee

musmutlu bi gün,musmutlu bi hafta olsun inş.hepimiz için

bu gün yepyeni başlangıçlar yapalım hayatımızda,tertemiz bi sayfa açalım,geride kalan günleri hiç olmamış gibi kabul edelim

diyete yeni başlamış kabul edelim kendimizi,sil başlatan başlayalım ne dersiniz

hergün menü+spor paylaşımı ve cuma günleri eskiden olduğu gibi kilo bildirimi yapalım,henüz vakit varken bu yaza çıtır girelimm

esra,eda,çiğdem,özlem,elifff huhuhuuuuu toplanın artık

sinemim de misafir oyuncu olarak yanımızda artık

Kızlarr günaydınnnnn

Günaydin sinemimmmm ay ne güzel bi haber bu! Allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin insallah
haberlerini bekliyoruz

Selam özlemcim geçmis olsun kizina zamanla geçicektir hiperaktifligi üzmeyin kendinizi..
Bu bogazi tutmak bela bisey artik dur demek lazim bi yerde yedikce mutsuz oluyoruz asil

Neslimmm haklisin spor bi mucize gerçektende
Kilo fazla ciksada ince goruntumden memnunum ama bogazima dur demem lazim

Amiiin amiiin amin canim dileklerin için, Sinem baslatmis olsun hepimiz sirayla gidelim pesinden insallah

canlarım günaydın ,

güzel dilekleriniz için saolun
,rabbim sizde nasip etsin inş. heran dilimde hayırlı sağlıklı bi bebişimin olması,birde isteyen herkese nasip etmesi
bu cuma eve giderken test alim dedim ,daha once 1 hafta önce yapmıştım negatıf cıkmıstı ama reglım geçikmemişti daha ,neyse aksam yaptım anam bi gördüm çift çizgiyi şaşırdım ,ağlaştık kocacıgımla ,sonra cumartesı sabah gittik hastaneye , doktor muayene ettı ultrasonla ,keseyi gördük elma çekirdeği kadar dedi :)
2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyucakmısız .çok heycanlıyım ,korkularımda yok değil ama düşünmemeye çalışıyorum şimdilik ,
bol bol dua edin kızlar bana ,neslihancıgımda dedıgı gıbı sıkı sıkı tutunsun bana inşallah ,
hepinizi çok öptüm

spor salonuna bakmaya gidecektik dün eşimle bana antalya turu attırdı ama üst sokağımızdaki salona gidemedik. dönüşte gitmeni istemiyorum veriyorsun işte yeter bu kadar bitir artık diyeti de diyip durdu. yani spor salonuna pek uzak

önce sonra yapacağım ama eşim sağolsun hiç boydan resmimi çekmiyor. hatta öyle resimlerimi çekiyor ki maşallah eskisinden beter duruyorum. aşağıdan çekiyor dibimden çekiyor... face de her günümüzün resmini paylaşan biz artık resim eklemiyoruz... dün karşı komşum hamur tatlısı yapmış baya bir ısrar etti bizimki bende aldım tabağı elime kokladım durdum bu kadar yeter bana dedim :)))

aaaa birde alyanslarım parmağıma bol geliyor düşüyor nasıl parmaktan verdiysem aldığım en dar yüzüğü orta parmağıma taktım öyle geziyorum bende :)))) 14 şubat yakın nasılsa

boğazada bugünden itibaren dur diyelima rtık canım,valla çiğdemim geçen ben yemin etmiştim,hani işe de yaramıştı bu seferde etsemmi diye düşünmüyo değilimama şu bi gerçekki ben diyetteyken daha mutluyum yaa

inş.canım sinem ayağını sürüsün,2014 bizim yılımız olsun

canımın içi okurken gözlerim doldu,siz kimbilir nasıl mutlu olmuşsunuzdurbugünden itibaren kendine çok çok dikkat ediyosun canım,bebişinin teyzeleri olarak biz hep yanındayız,herşeyden haberdar et bizi,korkularında haklısın ama kalbini ferah tut canım benim,inş.o 9 ay göz açıp kapatıncaya kadar geçicek burda kuzucuğun ilk hareketlerini ağlamasını,gazını falan konuşucaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…