bende deneyecem oçayı ama bana iştah kesici bir çay lazım helal olsun sana süper gidiyorsun nazar değmesin sana
günaydın bende durumlar aynıı ama böle kilo veremiyorum daha sıkı diet yapma lazım gbi geliyor yada sporrr düğün yaklaştıkça tutuşuyorum kaldı 6 ay ve ben hala obezim edanın tahmin ettiği gibi hep bi arayıştayımm ama bu beni geriyo iştahımı artırıyorr yeniden bi takıma girsem yine mecbur tutulsam menü yazmaya kilo bildirimine yine rekabet olsamı daha iyi olur diyorum halbukii bu olay beni sıkmıştı baskı hisetmiştim bi zman sonra bu sebepten ayrılmıştım takımımdan ama iy geldiğimi motive ettiği zamanlarda çok olduu tabikiii spor yapmma lazım çok tembelimmm dünümü anlatayım misal sabah 6,30 da kalkıp işe giidyorum 17,30 da eve geliyorum tv karşısına bi yatıyorum akşam 21,30 da uyandım saat 24,00 de tekra yatıp tekrar sabah 6,30 uyanış evlenince sanırım bu tembel günlerimi çok özliycem bekar olmamın avantajını uyumakla heba ediyorum kansız olmam b12 eksikliğim beni halsiz yapıyor uyudukça uyuyasım geliyor çevremdede baktığımda tembel insnalrın geneli hep şişkoo diyorum bugün yürüyüşe başlıycam yarında bi salon ayarlayıp spora başalamak içinn hareket geçicem önce şu temmebeliğimi halletmme lazım
günaydın kızlar kimseler gelmiyor artık neredesiniz ben tamamen cozuttum kendimi tutamıyorum aklım hep yemekte mutfaktan çıkmıyom hiç resmen iştahın tavan yaptı özellikle tatlı yiyorum sürekli toparlanmaya çalıştıkça tekrar başa dönüyorum tatlı krizine girdim resmen.bi kan tahlili falan mı yaptırsam iştah.
moralimde bozuk normalde moral bozuk olunca insanlar yemeden içmeden kesilir bende tam tersi,kızım 9 yaşında öğretrmeniyle konuştum sınıfta çok hareketli çok konuşuyo ve dikkatsiz dedi en son test oldu 30 sorudan 13 tane doğrusu vardı ve tek düşük o notu aldı.pisikiyatriye götürdüm dikkat eksikliği ve öğrenme güçlüğü var dedi zeke testi istedi yarın belli olacak büyük ihtimalle ilaç verecekler sakinleştirici ama vermek istemiyorum biraz araştırdım yan etkileri çok fazla.bakalım yarın belli olacak ne diyecek doktor
illa yarışma havası gerekmez aslında ama burası çok tenhalaştı kimse birbirini dürtmüyor haliyle herkes salıyor...
dün sabah terazi 75 i gösterdi bu diyete başlarken hedeflediğim kilo 75 ti ben kendi hedefime ulaşmış oldum ama dukan amcam 71 demişti önümde daha 1 ayım var herhalde onun dediği olacak... en son lisede felan bu kilodaydım sanırım çok tuhaf birşey. geçen bir yerde indirim vardı deri ceket hemen daldım ama nasıl sıkı ceketler derilerde daha bir minik oluyor haliyle 3xl filan bakıyordum sonra dedim yaa ben zayıfladım 2 xl bakayım. oda yoktu tabe :))) kadın bunu bir deneyin bu büyük dedi. neyse giydim amanın üstüme tam oldu. bakın geniş bile kaldı daha açar filan çıkardığımda xl giydiğimi farkettim tabi aldım :))) o hızla geniş kalıplı mağazalara da daldım artık 40 beden giyiyorum yaaa çok mutluyum çoook
evet beğen butonu gitmiş alıntı yapıyorsun msj geliyor güzel olmamış bence...
slmmm kızçeler ben geldimmmm
uzun zaman oldu farkındayım,ama bu kadar ara yeter sanırım
hem hastalandım,(üstelik yılbaşı akşamı)hemde biraz diyet modundan uzaklaşmak istedim,tabi hastalıktı,ideal kiloya ulaşmaktı falan derken ben biraz serbest bıraktım kendimi,haliyle kilocuklarda birer ikişer arttıama hiç dert etmiyorum,nasıl olsa kalıcı değiller
pazartesi inş.tekrardan tam gaz dukanıma geri dönücem,o zaman kadar biraz daha serbest takılayım istiyorum
bu arada sadece ben değil herkeste bi rehavet var sanırım,kendimizi şöyle bi silkeyelim dimi,çiğdemim yarışma demiş ama ben tekrar o strese hiç girmek istemiyorum,ama kendi aramızda yine yarışma gibi yapabiliriz ne dersiniz,her cuma yine kilo bildirimi yaparız,ben seve seve takip ederim,menü+spor paylaşımı ne bileyim eski günlerdeki gibi,yaza daha var ama zamanda hızla geçiyo,daha vakit varken önlemimizi alalım diyorum ne dersiniz
şimdiiii pazartesi start verelim,o zamana kadar kendinizi sebest bırakın(tabi edacım sen hariç) ve pazartesi yepyeni bi sayfa açalım hayatımızda tertemiz,bembeyaz okişşşşş
Kızlarr günaydınnnnn
Dün akşam gebelik testi yaptım çift çizgii çıktı :))))))
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi
slmmm kızçeler ben geldimmmm
uzun zaman oldu farkındayım,ama bu kadar ara yeter sanırım
hem hastalandım,(üstelik yılbaşı akşamı)hemde biraz diyet modundan uzaklaşmak istedim,tabi hastalıktı,ideal kiloya ulaşmaktı falan derken ben biraz serbest bıraktım kendimi,haliyle kilocuklarda birer ikişer arttıama hiç dert etmiyorum,nasıl olsa kalıcı değiller
pazartesi inş.tekrardan tam gaz dukanıma geri dönücem,o zaman kadar biraz daha serbest takılayım istiyorum
bu arada sadece ben değil herkeste bi rehavet var sanırım,kendimizi şöyle bi silkeyelim dimi,çiğdemim yarışma demiş ama ben tekrar o strese hiç girmek istemiyorum,ama kendi aramızda yine yarışma gibi yapabiliriz ne dersiniz,her cuma yine kilo bildirimi yaparız,ben seve seve takip ederim,menü+spor paylaşımı ne bileyim eski günlerdeki gibi,yaza daha var ama zamanda hızla geçiyo,daha vakit varken önlemimizi alalım diyorum ne dersiniz
şimdiiii pazartesi start verelim,o zamana kadar kendinizi sebest bırakın(tabi edacım sen hariç) ve pazartesi yepyeni bi sayfa açalım hayatımızda tertemiz,bembeyaz okişşşşş
Görmemek ne mümkünnnnmasallah masallah
Geçmis olsun neslim bosver gelen kilolar yerlesmedi daha hemencecik gider insallah
Ben varim neslim pazartesi baslamaya
68lerde dolaniyorum, isin garibi inceldim baya sanirim sporun faydasi.. haftada 3 kez gidiyorum ama yememe dikkat etsemde gun gun kilo aldim bu hafta ! birde hormon ilaclari yuklenip duruyor vucuduma etkisi varmidir bilmem ama incelmis bir 68 kiloluk cigdem var artik
Görmemek ne mümkünnnnmasallah masallah
Geçmis olsun neslim bosver gelen kilolar yerlesmedi daha hemencecik gider insallah
Ben varim neslim pazartesi baslamaya
68lerde dolaniyorum, isin garibi inceldim baya sanirim sporun faydasi.. haftada 3 kez gidiyorum ama yememe dikkat etsemde gun gun kilo aldim bu hafta ! birde hormon ilaclari yuklenip duruyor vucuduma etkisi varmidir bilmem ama incelmis bir 68 kiloluk cigdem var artik
Kızlarr günaydınnnnn
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi
evet neslim ya nerelerdesinnnn yeğeninle sarmaş dolaştın face de resimlerde dedim herhalde yeğen sevgisine daldı...
evet ya toparlanalım biraz bana serbestlik yok böyle iyi gidiyorum... annemi göndermek için havaalanına gittim kemeri çıkarmak zorunda kaldım tabi ilk kez pantolonumu tuttum yaa birde bunu yeni almıştım. 1,5 ay filan oldu hep kemerle kullanıyorum pantolonlarımı yeni aldıklarımı bile sanırım yeni bedenime alışamadım büyük alıyorum
bende annem burdayken sebze günleri yaptım dolu dolu şimdi önümde 3 gün saf protein günleri vargeçen hafta sonu da annemle sebze günleri yapıp ardından 2 gün protein günü yapmıştım. hooop 1 haftada 2 kg vermiştim. şimdi sebze günleriyle 1 ini geri almış görünüyorum inşallah şu 3 günlük proteinde yine bir 2 kg gider sonra hep 1/1 yapacağım
yaz geliyor yaaaaz 38 beden eteğinizde çok hoşmuş neslihan hanımcım darısı 38-36 beden nice kıyafetlerine olsun...
günaydın kızlar ben resmen depresyona girdim sürekli yiyorum mutsuzum çok sıkıldım ve bunaldım.nedeninşi bilmiyorum ama artık toparlanmam lazım.tartı gittikçe artıyı göstermeye devam ediyor resmen şiştim.ama bu sabah kendime yeni bir sayfa açtım hergün buraya girip yazılar yazıcam ve artık dengeli beslsenecem.
kızıma dikkat eksikliği ve hiperaktivite teşhisi konuldu yarın ilaç başlayacam bakalım hayırlısı ne olacak
edacım tebrik ederim kilon süper gidiyor nazar değmesin sana
Kızlarr günaydınnnnn
günaydın kızlar ben resmen depresyona girdim sürekli yiyorum mutsuzum çok sıkıldım ve bunaldım.nedeninşi bilmiyorum ama artık toparlanmam lazım.tartı gittikçe artıyı göstermeye devam ediyor resmen şiştim.ama bu sabah kendime yeni bir sayfa açtım hergün buraya girip yazılar yazıcam ve artık dengeli beslsenecem.
kızıma dikkat eksikliği ve hiperaktivite teşhisi konuldu yarın ilaç başlayacam bakalım hayırlısı ne olacak
edacım tebrik ederim kilon süper gidiyor nazar değmesin sana
çiğdemimm teşekkür ederim canım
inş.çabuk gelen çabuk gider canım,kaçamağın dibine vurdum resmen,hatta nasıl olsa yarın tekrar başlıcam diye yatana kadar yedimneyse bitti gitti,bugün bembeyaz bi sayfa açtım tekrardan,tartıda sabahki gördüğüm rakam kendime getirdi beni
bugün dukan ekmeklerim ve hibüsküs çayımla güne başladım,akşamada sporum var
bu arada sende spor 3 gün gidiyomuşsun,işte sporun mucizesi,tartıda belli olmasada fiziken çok belli ediyo kendini,beslenmeyide bi şekilde rayına oturtursan süper olucak canım
sinemimmmm bu ne kaa güzel bi haber canım
ne kadar şanslısınki Rabbim çok bekletmeden ilk denemenizde verdi mucizesini,inş.bebişin sıkı sıkı tutunur sana,sonra sağlıkla gelir inş.
ee ne diyelim darısı,bana,çiğdeme,edaya ve esra ya olsun,dua et bizim içinde
çiğdemimm teşekkür ederim canım
inş.çabuk gelen çabuk gider canım,kaçamağın dibine vurdum resmen,hatta nasıl olsa yarın tekrar başlıcam diye yatana kadar yedimneyse bitti gitti,bugün bembeyaz bi sayfa açtım tekrardan,tartıda sabahki gördüğüm rakam kendime getirdi beni
bugün dukan ekmeklerim ve hibüsküs çayımla güne başladım,akşamada sporum var
bu arada sende spor 3 gün gidiyomuşsun,işte sporun mucizesi,tartıda belli olmasada fiziken çok belli ediyo kendini,beslenmeyide bi şekilde rayına oturtursan süper olucak canım
sinemimmmm bu ne kaa güzel bi haber canım
ne kadar şanslısınki Rabbim çok bekletmeden ilk denemenizde verdi mucizesini,inş.bebişin sıkı sıkı tutunur sana,sonra sağlıkla gelir inş.
ee ne diyelim darısı,bana,çiğdeme,edaya ve esra ya olsun,dua et bizim içinde
evet canım bu aralar kuzumla çokça vakit geçiriyoruz,çok güçlü bi bağ var aramızda
ayy teşekkür ederim valla edacım 36 bedende gözüm yok,38 te kalayım yeter
bu arada sende görmeyeli süper yol katetmişsin,bana yaklaştım kuzum,eee bi önce sonrada senden bekliyoruz artık
özlemcim hoşgeldin
aman canım depresyon deyip geçme,maalesef bizler herşeyde olduğu gibi ondada acısı yiyerek çıkartıyoruz,en kısa zamanda çık oradan,burda daha çok vakit harcamaya bak,diyetine sporuna odaklan,inan o zaman çok daha mutlu olucaksın
kızın içinde hayırlısı olsun canım,aşılamayacak bi problem değil,sonuçta teşhisi konulmuş
Günaydin sinemimmmmay ne güzel bi haber bu! Allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin insallah
haberlerini bekliyoruz
Selam özlemcim geçmis olsun kizina zamanla geçicektir hiperaktifligi üzmeyin kendinizi..
Bu bogazi tutmak bela bisey artik dur demek lazim bi yerdeyedikce mutsuz oluyoruz asil
Neslimmm haklisin spor bi mucize gerçektende
Kilo fazla ciksada ince goruntumden memnunum ama bogazima dur demem lazim
Amiiin amiiin amin canim dileklerin için, Sinem baslatmis olsun hepimiz sirayla gidelim pesinden insallah
canlarım günaydın ,
güzel dilekleriniz için saolun
,rabbim sizde nasip etsin inş. heran dilimde hayırlı sağlıklı bi bebişimin olması,birde isteyen herkese nasip etmesi
bu cuma eve giderken test alim dedim ,daha once 1 hafta önce yapmıştım negatıf cıkmıstı ama reglım geçikmemişti daha ,neyse aksam yaptım anam bi gördüm çift çizgiyi şaşırdım ,ağlaştık kocacıgımla ,sonra cumartesı sabah gittik hastaneye , doktor muayene ettı ultrasonla ,keseyi gördükelma çekirdeği kadar dedi :)
2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyucakmısız .çok heycanlıyım ,korkularımda yok değil ama düşünmemeye çalışıyorum şimdilik ,
bol bol dua edin kızlar bana ,neslihancıgımda dedıgı gıbı sıkı sıkı tutunsun bana inşallah ,
hepinizi çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?