Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Edacim benimde hemen parmaktan gidiyor nasil oluyorsa! özellikle tuz yemeyi kesince

Bu arada seni face'te ekledim kabul etmissinde

günaydınlar hepinize bu çok güzel bir haber inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder oyyy süper bişi bu yaaa dualarımız seninle tatlım unut korkularını evrenden negatif enerji çekme inşallah herşey hızlıca olacak bitecek birde bakmışsın sana boncuk gözlerle aç aç bakan bir bebiş kucağında...

Insallah canim benim bende dikkat etmeye baslayim artikkk
kesinlikle bende diyetteyken daha mutluyum ya insan kendini super hissediyor

Eger yemin seni durduruyorsa et yeminini

Ayy olsun 2014 bizim yilimiz olsun ve 2014 biterken bebislerimiz saglikla kucagimizda olsun

Edacim benimde hemen parmaktan gidiyor nasil oluyorsa! özellikle tuz yemeyi kesince

Bu arada seni face'te ekledim kabul etmissinde

ay evet çiğdemcimmmm ekledim çokta sevindim görünce...

ben tuzu kesemiyorum yaaa yaşlanınca ne yapıcam bilemiyorum ama tuzdan uzak duramıyorum parmaktan zayıflamakta iyi mi kötü mü bilemedim daralttırıcam yüzükleri ama düz değiller modeli bozulur daralmaz diye gönderiyorlar beni bakalım bir yol bulucam :)

Canim benim amin amin insallah sıkı sıkı tutunsun annecigine, ne güzel bi duygudur Allahim isteyen herkese hayirli, saglikli evlat nasip etsin insallah!
Keseyide görmüssünüz hemen masallah yaa
Darisi kalbi duymaya, cinsiyeti ögrenmeye, tekme atmasina, dogmasina ve saglikli olarak büyümesine insallah

hayatımın çoğu diyetle geçti diyette değilken nasılım hatırlıyormuyum ki genelde vijdan azabı oluyor kaçamak durumlarında çok şükür oda 4 aydır yok mutluyum mutluyum itiraf edeyim

inşallah 2014 bizim yılımız olur... inşallah sinem ayağını sürü durmadan bizi hatırlayarak

neslinin dediği gibi bizi bilgilendir sinem bir sürü teyzesi var onu merak eden...

Eger yüzüklerin tasli degilse daralttir ama tasliysa ugrasma bence kocacina aldir yenisini
Tuz hic iyi degil canim ya zorla kendini, onun yerini soya sosu falan dok alisana kadar

benimkide asla sporu bırakma diye tembihliyo edacım,bu kocalara akıl sır ermiyo bazen,yanlız seninki biraz fazla kıskanç gibi:18:

canım sende işyerinde arkadaşlarına çektir fotonu,valla 20 kg az değil canım fark eminim süperdir,bizide bu görüntüden mahrum etme,hep motivasyon olur dimi

peki o zaman 2 şubata kadar diyetimi asla bozmayacağıma (o gün annemlerin evlilik yıldönümü,bizimde 40.ayımız malum pasta alırız) yemin ediyorumm

o güzel dileğine en kocamınından aminn canım

Eger yüzüklerin tasli degilse daralttir ama tasliysa ugrasma bence kocacina aldir yenisini
Tuz hic iyi degil canim ya zorla kendini, onun yerini soya sosu falan dok alisana kadar

aslında bir ara yemekleri limon tuzuyla yapıyordum azaltayım diye sirke filan ekliyordum haklısın aslında yine yapayım öyle birşeyler

evet önümüz 14 şubatt o yüzden orta parmağımda taşıyorum yüzüğü bakalım bizimkinin aklına gelecek mi yüzük almak

doğru diyorsun dur hemen çektiriyim hakkaten yaaaaa az sonra paylaşırım ben

bizimki aşırı kıskanç yaaa orası karışık bayan erkek ondan sanırım sıcak bakmadı callanetics videoları yükledim onlara başlıyacak ama yapamazsamda salon şart hiç mazeret çıkarmasın bana...

edacım 75 ne güzel bir rakamdır ya,sen de neslı gibi 6ları goreceksın
20 kılo gitmiş 6 kılo nıye gitmesın:)herturlu oldu bu işş tebrık ederım canım benım

neslım ozledık ya nerdesınn gercı bende yokum gıremıyorum:)
bu yıla cok hızlı basladık,hareketlı bı donem gecırıyorum,ıyı yapmıssın yemekle arada bir motıvasyon ıyıdır
yalnız kendı adıma ıyı giden bi diyet sürecınde eger kacamak günü 1 günden fazla olursa ipin ucu kaçıyo
bunyeye 2 gün yemek yedır serbest bırak,3,gün küçük veled gibi aglıyo resmen yiycemde yiycem diye:)
yemın olayı bendede işe yarıyo aslında iyi engellıyo ama cesaret edemıyorum bu aralar:)

Kızlarr günaydınnnnn
Dün akşam gebelik testi yaptım çift çizgii çıktı :))))))
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi

canım kardeşim benımm
bebişi hepbirliktre büyütücez ınsallah,sanada dedıgım gibi kendım hamıleymısım gibi sevındım..
umarım paralel hayatlarımız bozulmazda yetişirim bende sana:)

kızlarrr 2014ün en güzel haberı sınemden geldı sımdılık,umarım bu yıl hepımızın hamılelık haberlerı süsler bu sayfayı..
ve ben hıssedıyorum bu yıl bol bebeklı gececek:)
ama soyle 70 kılo olup sonra calısmayı ne cok ısterdım yaw kısmet olmadı,napim bende dikkat ede ede gidicem artıkkk,bebişimin bol bol yagdan yastıkları olacak göbekte:)nasıp olursa:)

peki o zaman 2 şubata kadar diyetimi asla bozmayacağıma (o gün annemlerin evlilik yıldönümü,bizimde 40.ayımız malum pasta alırız) yemin ediyorumm

o güzel dileğine en kocamınından aminn canım

karar alinmistir yemini bozarsan çok kilo alirsin insallah hamileliginde

onun aklina gelmesede caktirmadan kafasina girdirmeye bak artik nasil yaparsin bilemem ama
hani reklamlarda subliminal mesaj olur ya sende oyle yap

kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum ,herşeye aglar oldum yaw ,
allahım tez zamanda sizinde isteğinizi dileğinizi yeirne getirsin inşallaah , sağlıklı gebelikler yaşamamızı sağlasın,
ben startı verdım kızlar :),sıra sizde ılk kulvarda esra var ,.çalısmalar basladı ,sırayla bu yılı kapatıcaz inşallah
dualarım sizinle ,sizinde benimle oldugunu tüm kalbimle inanıyorum ..

Amin canim Allah razi olsun, dualarimdasiniz hepinizde inanin. Rabbim tüm hamilelere saglikla evladini nasip etsin ve tüm isteyenlerede ayni duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.

onun aklina gelmesede caktirmadan kafasina girdirmeye bak artik nasil yaparsin bilemem ama

hehehe onu yapıyorum zaten orta parmağa takma fikride o yolda msj veriyor düşüyor parmağımdan yazık kayıp mı olsun dedim :))) gerçi tek taş yüzüğüm vardı çok dardı arada takardım onu da arayıp duruyoruz 1 haftadır kaybetmişim belki tek taşı yenileyebilir baya söylendi ama :))))

resmi ofisteki arkadaşa çektirdim dolayısıyla pek poz veremedim :))) olsun yinede belli yazlık fotoğrafta karnımı içime çeke çeke bir hal olduydum gerçi tşörtten belli karnımın göbeğimin izi var buruşmuş

hımm edacım bizimki karışık değil,sanırım o yüzden çok destekliyo,karışık olsaydı seninkinden farklı tepki vermezdi eminim
Eki Görüntüle 941082 Eki Görüntüle 941090

çektirdimmm hemen yazlık kışlık oldu ama kötü görünen resimleri silmişim :)

edacımm fark çok belli canım,valla gurur duyuyorum seninle

canımm ya bende sizi özledimişte biraz kendimi diyet modundan uzak tutayım istedim,ama dediğin gibi bizim bünyeler kaçamağa alıştımı devamını istiyodur demezsem tartının ibresi hızla sağa doğru kaymaya başlamıştı ki bu sabah kendime geldim

sen ne yaptın canım,nasıl gidiyor,herşey yolundamı,başladınmı çalışmalara

:18::18::18::18:

oyy kalbi güzel arkadaşım benimmhemende annelik moduna girilmiş,kıyamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…