Elifcim inşallah hakkında hayırlısı olurGüzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda zor dönemler gerçekten Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın hepinizin isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıklarıyla evlatlarını kucaklarını almayı nasip etsin
kızlarrrrrrr napıyosunuzzzz
bugün bende oruclu degılım yıne 2 gündür ınanmıcaksınız ama bagırsaklarımı düzenlemek adına tutmuyorum oruçç
şu kayısı cayıyla azcık düzene gireyım dıyee
zaten bi neşenın kepek sorunu bide benım wc sorunum bitmedı gitti arkadaşş
elifimm ınsallah aşılama sonucunu paylaşırsın bizimle hayırlısıylaa..
neslım hosgeldın canım benımmm sahursuz oruç zor sahurla bile zorr
ben yarın baslıycam tekrarr
herkes bana zayflamaya basladın sen yıne dıyo>:)
bide hakkatt çidemm nerdeki
Allah razi olsun ablamgünaydınlar.............
hayırlı olsun elif..çok istiyorsun inşallah nasip olur..aman duaya dikkat et..Allahım salih kullarından birini bana evlat olarak nasip eyle de canım.bu Zekeriya peygamberin kuranda geçen duası.daha önce yazmışımdır belki.tekrar olabilir.kusura bakma..
200 gram daha eksideyim kızlar..ama menüleri yazsam sen bunları mı yiyorsun dersiniz:))yiyom yaaa..ama çok acıkıyorum
ablacım nasıl yani benim adetim öyle çok uzun sürmez max 4-5gün sürer ama lekenlemelerim 1-2gün daha devam eder tamamen temizlenmem 6-7günü bulur bgn 5.günümdeyim lekelenme olarak geliyor ben gene içim rahat etmiyor lekelenme olsada hergün boy abdestimi alıyorum bitene kadar ama oruç tutmuyorum lekelenme olurkende oruç tutulabiliryor mu ki :26: öyleyse tutayım ya bende
islamda adet en az 3 gün sürer en çok 10 sürer şeklinde kabul ediliyor.bu sebeple 10 günden sonra kanama devam etse bile gusül alıp namaz kılınır,oruç tutulur vs..ara kanamaları ve lekelenmeler özür sayılır.gusül bozulmaz ama namaz için aldığımız abdesti bir namaz vakti kadar kabul ederiz.diğer vakit için ezan okununca tekrar namaz için abdest alırız..Allah tüm ibadetlerimizi kabul etsin ve hepimizden razı olsun inşallah
ablacım nasıl yani benim adetim öyle çok uzun sürmez max 4-5gün sürer ama lekenlemelerim 1-2gün daha devam eder tamamen temizlenmem 6-7günü bulur bgn 5.günümdeyim lekelenme olarak geliyor ben gene içim rahat etmiyor lekelenme olsada hergün boy abdestimi alıyorum bitene kadar ama oruç tutmuyorum lekelenme olurkende oruç tutulabiliryor mu ki :26: öyleyse tutayım ya bende
dunku menum
sahur
domates
peynir
zeytin limonata
1 dilim pide
iftar
1 tabak nohut (etsiz)
salatalik salatasi (yogurtlu)
1 dilim ekmek
booool su
bu gun ki sahur
1 yumurta
peynir zeytin limonata
2 dilim ekmek
iftar
1 tabak nohut
kiymali makarna yaptim yicem
yogurt
erik hosafi
tatlım limonataları belirtmemişsin 1 bardaktır demiiii???
kıymalı makarna mı kıymayı yağsız pişir bari güzelim makarnayı da (ben bile halen alamadım ama) kepekli kullansan ne iyi olur... ama erik hoşafı iyi olmuş ben çok sevdim hoşaf işini hem bağırsakları da çalıştıran bir tatlı oluyor ramazanda...
ayyy edacim valla kepekli makarna dolu evde ama ben anca kremali yapinca seviyorum fettucini gibi kada kasarli yapinca
bi kac kere sebzeli denedim yenmicek gibi olmadi ama yine de eh iste :26:
limonata 1 bardak canim hem sekerini de ayarladigim icin pek sakincali gormedim ama diyetisyenime bakarsan sekersiz ic diyor
Öğle yemeğinizi yedikten yaklaşık 2 saat sonra gözleriniz tatlı birşeyleri arıyor, hatta bulamadığınızda titreme, sinirlilik, huzursuzluk, halsizlik hissediyor neredeyse kendinizi kaybediyorsanız dikkat; hipoglisemi hastalığına sahip olabilirsiniz. Bu durumu anlayabilmek için kan şekeri takibinizi bir hekimle değerlendirmeniz çok önemlidir. Bu durumda dikkat etmeniz gereken en önemli şey sağlıklı ve dengeli beslenmmektir. Ancak kan şekerini dengeleyici beslenme programının bazı çok önemli prensipleri bulunmaktadır...
Şeker bağımlılığınızın olup olmadığını anlamak için de işe günlük tutarak özellikle hangi saatte ne yediğinizi not ederek başlayın. Şekerli veya şekersi veya tatlandırıcılı içeceklerin hepsi de bu liste de bulunsun. Önemli olan ne zaman ve neden şekere başvurduğunuz ve hatta sonrasında neler yaşadığınızdır.
günaydınlarrrr.....
ramazanda beni açlık falan değil uykusuzluk vuruyor..mesai 11 de başlasa nolur sanki..ya da öğle arası 2 saat kadar uyku tatili olsa............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?