Günaydın arkidislerrrr
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:
bende bı bayan duymuştum 109la hamıle kalıp 102 ile doguma giden
artık nasıl dengesız beslenıyosa hamılelıkle dengelı beslenmeye basladı heralde bıde zayıflamış
elifcan senın mekan başakşehırdı dımı kacıncı etaptasın
ben halkalıda oturdugumu demısmıydım sana arenaparkın orda:)
uzaktan komsu sayılırız aslında
Günaydın arkidislerrrr
Keyifler iyidir umarım bende evdeyim bu asilama yüzünden 11 gündür evden adımı mı atmadım çok sıkıldım yaaaa
Uyusam bari oda yok saat 8 de ayaktayim
Gece zaten sahur namazı bekle saat 5 te yatıyorum anlamadım ben bu ısı gram uyku yok
Bu arada ilaçlar ve iğneler yüzünden aldığım 2,5 kilonun 1 kilosunu verdim 77 kiloluyum hamile kalırsam penguşlara benzicem yaaaaa
Bu arada bizim sitede bir arkadas 118 kiloyla hamis kalmış 119 ile doguma gitmiş 4 kilo da cocuk doğurmuş inanabiliyormusunuz 1 kilo almış
İnsaallah bende çok almam
Günler geçmiyor çok heyecanlıyım nolur dua edin bana 27 sine az kaldı :18:
Canim ben sen atakoydesin sanıyorum hatta Bakırköy pazarına giderken diyordum Esracik buralarda biryerde oturuyor dıye bakıp duruyordum sitelerehehe
Evet Canim ya yakinmisiz Baya ben arenaparka geliyorum arada bir arkadaşlarla
5. Etapdayim ben sular vadisini duydun mü bilmiyorum oralar iste
Beklerim birgun
hımmm bılıyom sular vadısını
mıs ıstanbuldada benım kuzen oturuyo:)
bakarsın bigün baskın yaparımm:)
Ay mistanbula benimde arkadaslarım var adi ne kuzeninin?
Beklerim tatlım ne demek
Ayyy ablaa ya valla çok heyecanlıyım ilk aşılamam bu hiç ümidim yoktu hatta kendime spor salonu bile arıyordum o kadar rahatı yani kafam
İnsaallah Rabbim kim istiyorsa benimle birlikte annelikle taclandirsin ömrünü
Allah razı olsun ablacim
Evet tanimiyormusumgunaydınn canım
kuzenın adı tülay 2 oğluşu varr
ama yası buyuk bızden,tanıma ihtimalın zor olabılır:)
Günaydın abla bende bugun uyudum çok şükür ya valla 2 haftadır uyuyamiyorumgünaydın fıstıklar.........
hepimizden razı olur inşallah..ama sen yine de sakin ol.bu konuda sadece kan sonucu değer taşıyor biliyorsun.
uykum var yaaa....
günaydın kızçelernasılsınız bakalım,herşey yolundamı
kaç gündür ölü gibiyim,hiçbişeye halim yok,masa başında uyuklayıp duruyom
neyseki bugün biraz enerjiğim,sabahtan hazırlandım geldim,akşama şirketin huzur evindeki yaşlılar için iftar yemeği var,bende biraz özen göstereyim kendime dedim ve bu gerçekten iyi geldi
diyet konusundada öyle çok dikkat edemiyorum açıkcası,76-77 arası gidip geliyorum,sanırım bu bayrama kadar devam edecek,bayram sonu kendime çeki düzen vericem inş,tekrar spor salonuna yazılıcam,bide dukana başlayabilirim,daha önce güzel kg vermiştim
bu arada elifim yazdıklarını okuyunca benide heyecan bastı,inş.müjdeli haberlerini alırız,sonrada peşinden geliriz
ayy bide sizin haberiniz varmı mumu (eski kaptan) 3.bebeğine hamile
günaydın fıstıklar.........
hepimizden razı olur inşallah..ama sen yine de sakin ol.bu konuda sadece kan sonucu değer taşıyor biliyorsun.
uykum var yaaa....
günaydın kızçelernasılsınız bakalım,herşey yolundamı
kaç gündür ölü gibiyim,hiçbişeye halim yok,masa başında uyuklayıp duruyom
neyseki bugün biraz enerjiğim,sabahtan hazırlandım geldim,akşama şirketin huzur evindeki yaşlılar için iftar yemeği var,bende biraz özen göstereyim kendime dedim ve bu gerçekten iyi geldi
diyet konusundada öyle çok dikkat edemiyorum açıkcası,76-77 arası gidip geliyorum,sanırım bu bayrama kadar devam edecek,bayram sonu kendime çeki düzen vericem inş,tekrar spor salonuna yazılıcam,bide dukana başlayabilirim,daha önce güzel kg vermiştim
bu arada elifim yazdıklarını okuyunca benide heyecan bastı,inş.müjdeli haberlerini alırız,sonrada peşinden geliriz
ayy bide sizin haberiniz varmı mumu (eski kaptan) 3.bebeğine hamile
gülnihal ablam,esra,mutlum,özlem ve edacımm öpüyorum sizide
Evet tanimiyormusum
Tulaaayyyyyy eve doonnnnnnn tulayyyyyy ayyyy benim de bı Tülay yengem var ona telefon açtığımda boyle sesleniyorum deli oluyor hahaha ne güldüm yaaaa
Günaydın abla bende bugun uyudum çok şükür ya valla 2 haftadır uyuyamiyorum
Biliyorum ablacim Cumartesi yaptıracağım test ins :26::18:
ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii
Allah'ın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmm
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah
ArKadaslaaaaarrrrrrr ablalarimmmmm kardeslerimmmmm size bı müjde vereyim miiiiiiiiiiii
Allah'ın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmm
Dün idrar testinde cift çizgiyi gördük bugun annemle kan testine gideceğiz dua edin nolur hersey yolunda gitsin
Rabbim tum isteyenlere versin herzaman dua ediyorum nesliye esraya edaya aklıma gelene gelmeyen tum takım arkadaslarıma da ver rabbimmmm tez zamanda insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?