Tüylerim ürperdi rabim herkese nasip etsin böyle mutluluklar
nazaralaradn korusun rabbim sizi bol bol dua ett bebelrine kendine çok sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğimle ...
eda eda edaallah gönlüne göre verdi canım benim iki tane minnak ay inanmıyorum ya allah hayırlrısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim.ha madem ikiz şu zamanlar en iyi zamanların bol bol dinlen gez 9 ay sonra ikisi birden ağlayacak uykusuz geceler seni bekliyo ama eminim onların ağlamaları ninni gibi gelir sana
melek canım sende hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sinem oğluş geliyor ha maviş maviş hazırlıklara başla yavaş yavaş
anam başka hamile varmıydı ya kafam karıştı hadi sıradakiler sizde güzel haberler verirsiniz inşallah bizim topiğin adını değiştirelimsağlıklı beslenmelim değilde hep beraber hamile kalıyoruz topiği olsun
elifim doğum yapmışsın canım çok sevindim allah anakı babalı büyütsün inşallah
günaydın hanımlarrrr
edacım kılo olayını düşünme,bak elıfte dedı gecen gun +11le gidip 2 haftada 10 kılosunda kurtuldu
20 kılo bıle alsam dogumdan sonra 10--12si gider sende ıkız bebekle..hıc düşünme yaptın yıne yaparsın...
kızlar bu arada öğleden sonra size bir süprizle gelebilirim
günaydın hanımlarrrr
edacım kılo olayını düşünme,bak elıfte dedı gecen gun +11le gidip 2 haftada 10 kılosunda kurtuldu
20 kılo bıle alsam dogumdan sonra 10--12si gider sende ıkız bebekle..hıc düşünme yaptın yıne yaparsın...
kızlar bu arada öğleden sonra size bir süprizle gelebilirim
selam kizlar
Elif dogum mu yapti ay cok sevindim masallah Allah hayirli saglikli ömürler versin evladina
Edacim harbiden kilodan korkma o ikizler seni simdiden bile zayif yaparlar eminim, yeterki hepinizde SAGLIKLI olun
Esraaaa
yoksa yoksa
ayyy kan mi verdin canim?
hadi hayirli haberlerle gel insallah
gunaydın çidomm
evet sabah işe gelmeden kan vermeye gittim...
hem umutlanmamak hemde cevremı beklentı adına sokmamak adına 4 gundur susuyodum ama regl olmadım hala
sabah bı test yaptımbaya silikte olsa bi çizgi gördüm
gergın ve agresıf aynı zamanda duygusal ruh halım süreklı degısıyor,bide kasık agrım var bıkac kezde batma yasadım son hafta
sımdı oglen test sonucumu alıcam,hayırlı haberler olsun ınsallah
bı an evet hamıleyım hıssındeyım,bi anda aman canım yok ne hamılelıgı yaw durumundayım
idrak edemıyorum şuanda:18:
gunaydın çidomm
evet sabah işe gelmeden kan vermeye gittim...
hem umutlanmamak hemde cevremı beklentı adına sokmamak adına 4 gundur susuyodum ama regl olmadım hala
sabah bı test yaptımbaya silikte olsa bi çizgi gördüm
gergın ve agresıf aynı zamanda duygusal ruh halım süreklı degısıyor,bide kasık agrım var bıkac kezde batma yasadım son hafta
sımdı oglen test sonucumu alıcam,hayırlı haberler olsun ınsallah
bı an evet hamıleyım hıssındeyım,bi anda aman canım yok ne hamılelıgı yaw durumundayım
idrak edemıyorum şuanda:18:
benımkı muamma yahu net bişi demeyelım ne olur ne olmaz
melegın bebişiyle 4ledık suanda bebişleri:)
tey tey teyyy ,haydi kızlar halayaaaa esra hamileymişşş
anammmm bahsı geçen esra benmıyım yawww,şaka gibi:)
mutlumuyum saskınmıyım anmaladım bu ne çelışkı bu ne karmasık ruh halı yoheyyy:)
16 cok dusuk bı deger yaw acaba 3 hafta falanmı
benım hesaplamama göre tam tarıhınde dollense yumurta 4+3 falan olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?