Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

valla ben hala ınanmıyorum
kedıdır o kedı dedım arkadasa koptu:)
volkana soylemedım aslında elım tlfna gidiyo ama yok beklıycem akşamı aksam soylıycem evde dogal ortamında tepkılerını yasasın rahat rahat:)

bu arada çidoş şu andan itibaren sigara finito:)
vay be 10 kusur yıllık ilişkimiz 16,34 degerıyle yerle bır oldu:)

aaa sımdı farkettım 16 olan deger,acaba 3 haftayamı 4 haftayamı gırer
ıkısınıde kapsıyo bırı 5le bırı 10la baslıyo
nedersın çidoş,fikrin varmı?

yavrum bi fikrim yok, döllendigi zamana göre anca doktor bilir onu, hemen randevu al doktorundan kontrole git

ayyyy harbidende sigara finitooooo napcan peki simdi hic icmedin mi ogrendikten sonra :26:
of bu yonden dusunmemistim gidip bi pofurdatiyim ben senin serefine

aman bırak zaten şu mereti hangi akla hizmet içiyosann 10senedir
ohh canıma değsin bebeiş hayatını olumlu yönde değiştriyo işte bak görr :):)

naısl dayanıcan ya ben coktan sölemıstım benımkıne , ne sabır varmış arkadaş sende :)

en son 11e ceyrek kala falan ıcmıstım sonra aradım işte daha içmedım içmem heralde
daha cok yenı içeyim bitane dersem devamı gelır
zaten bırakmaya nıyetım vardı bundan ıyı bı dönem olamaz heralde
iç anam iç,
ben hep dedı mnezamankı hamıle kaldıgımı ogrenırım ozaman bırakırım
ve tek duam tiksinmek sigaradan,hamıleyken canımın sıgara çekmesınden hep cok korkmusumdur

düşünmek istemiyorum da kolay gitmiyorki be güzelim... doğru diyorsun en azından 1 kez yaptık yine yaparız gibi bir tesellim var... dün annemle konuşuyorum oda pessimisttir biraz şimdi bebeğim büyüsün diye yersin alırsın 30 kg dedi bende doğumla veririm ama birazını dedim sonrada 2 tane yani az değil harcarım enerji dedim oda sağolsun o zamanda süt olsun diye yersin olursun yine yuvarlak bir dünya dedi püfff ne kötümser bir anam var yaaa

ayyy güzelimmmm çok sevindimmm yaaa böyle süprizlerle gel bize oleyy yaaa inşallah daha bereketli olur hadi kızlar doğurmayan kalmasın...

amanın hakkaten çok sevindim yaaa bizimki 7 kat ele haber verdi bana yansıtmasada herkes uçtuğunu söylüyor volkanı düşünemiyorum hayırlı uğurlu olur değerlerinde yükselir inşallah benim değerleri baz alma sakın ikizlerde yüksek olurmuş zaten

canim ya insallah tiksinirsinde gerçekten çok zor olur canin çekerse.
Ama sen kendinden önce bebeginin sagligini düsünmelisin Rabbimin çok büyük bir mucizesi, daha bir ay önce morfoloji bozuklugundan bahsederken tedavisiz gelen harika bir mucize O

Kocana haber için aksama kadar sabret güzel bi biberon al paketlet aksam kocana ver
güzel olur

gecen ay yılın en yakışıklı babası dıye kucuk mınık bı plaket almıstım hamıle kalırsam volkana verırım dıye
şimdi bı mektup yazdım o kutuya koyup verıcem aksam
cok duygusallastım sana mektup yazdım diye
once plaket yazısını görünce bi sağ kroşe yer,sonra okur şok geçirir,3 gr aklı var oda uçar garıbımde:)hiçbir beklentısı yok cunku benı regl sanıyo:)

yalnız hep derler ya nezaman takmadım ozaman kaldım
ılk 2 ay gercekten ha oldum ha olucam aman tuttu aman tutmadı dıye dıye gectı
bu ay dedım amaaannnn ne olursa olur hazırana kadar relaks dedım
hatta cuma gunu test yaptım negatftı,agrımda vardı sineme dedım cıkss bebek yok karnım agrıyo zaten regl olucam
o gün öyle geçti hadı ctesi oldum pazar olcam derken,
ptesi salı olmayınca dedım cars kan vercem...ve gercekten adet olmaya odaklanmıstım bu sefer

son adet tarihin ne zaman güzelim... değer konusunda takma benimkide hesaplarıma göre 3 haftasında 282 çıktı... doktorum o zaman bile direk ikiz demedi bekleyeceğiz önemli olan değerin ne çıktığı değil 2 güne 1 katlanıp katlanmadığı dedi. için rahat etsin istiyorsan 2-3 gün sonra tekrar bir test yap katlanırsa bile erkenden doktora gitme 5-6. haftalarda hatta en neti 6. haftada kese görmeye gitmek. ondan öncesinde giden vardı aralık anneleri grubunda hep silik çıkmış keseler boş yere endişelenmenin alemi yok. 6. haftanda doktora gider keseni görürsün sonra 7-8 doktor ne derse artık kalp atışlarını duymaya... ilaca başlamadıysan hemen vitamin al ben elevit kullanıyorum varsa başka bildiğin oda olur folik asit olsun birde coraspin... bebişe şu an hızlı kan akışı lazım. kanı sulandırıcı asprin alırsan iyi olur bunlar günde 1 er tane...

ne zaman takmadim o zaman oldu diye anca bende dersem inanirim
insan inanamiyor hos artik beklemiyor ve istemiyorumda, aklima bile gelmiyor hamilelik ama su ara etrafimda doldu tasti heryer hele burda

kocacin baya sasircak ozaman yarin haberleri ver bizede duygusal bi aksam sizi bekliyor

şükürler olsun ,stresli 2 ayı atlattık ,artık havuzlu han bizi beklerr esoşşş

edacım bence kafasına göre ilaç almasın ,mesel abenım doktorum folıc asıt dısında bişi vermedi, sımdı sadece kan ılacı kullanıyorum
elevitin içinde domuz yagı varmış oyuzden decaviti öneriyo doktorlar ,
doktora görünsün ondan snr bence kullansın ilaç
kese konusunda haklısın 6 haftadan önce gıtmesın

ama 6 haftadan önce gitmeyecek yaaaa ne yiyip içecek bu çocuk timam hadi o zaman folik asit içeren birşeyler yesin yeşil mercimek çorbası içsin... demek elevitte domuz yağı varmış püfff bu kötü oldu... neyse tüp bebekle ilgili doktorumla bu hafta bağımız kesildi haftaya başka bir doktorla başlayacağız bakalım ona da söyliyim belki başka bir vitamin verir.... benim kan değerlerim düşük dukan diyeti de yaptım dedim bilmiyorum etkiledi mi biz hiç kesmeyeceğiz dedi vitaminitüp bebişe başlamadan o ilaca başladık...

coraspin de benim doktoruma göre olmazsa olmaz... çünkü kandan basleniyor sadece başında kanın pıhtılaşması sonucu yaşamını yitirmiş çok bebiş varmış benim şekerim düşük kanım fışkırır cinsten akıyor olmasına rağmen (kan alırlarken bile mahvettim ortalığı) riske atmak istemiyorum ne kadar akışkan olursa o kadar iyi dedi... günde minicik bir coraspinden birşeycik olmaz hem değeri az demekki çok küçük kandan beslensin büyüsün kerata

eda hayırlı olsun bebişlerin çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin . coraspirin bende kullandım . bebeği besleyen 2 damar var 1 sağda 1 solda olmak üzere bende sol taraftaki tamarda tıkanıklık olduğu için bebek beslenemiyordu onun için verdi doktor . ondan olsa gerek benim oğluş iskeletor doğdu :)

esra hayırlı olsun canım . RABBİM hayırlısıyla önce keseyi görmeni, sonrasında kalp atışlarını duymayı sonrasındada sağlıklı sıhhatli bir şekilde kocağına almak nasip etsin canım

çok teşekkür ederim tatlım.... kızz benim kanım parmağım kesilse durduramıyoruz. doktor idare et bebiş için dedi. eğer böyle akarsa içerde de bebişe bizimki kaç kilo doğar acep

işte kuzum herkesın bünyesı farklı ,ona göre ilaç verıyor doktorlar ,
ilk 3 ay zaten besin almıyo bebiş bizden oyuzden beslenmesınde özel bişi yapmasına gerek yok ,ama bebek var diyede esoş homini momini yer durur sonra tıpkı ben gıbı ,aklım basıma geldıgınde cokdan almısıtım kıloları

yenı doktoruna ıns ısınırsın canım ,

oo nazlıcımm kilo çizelgen harika duruyor,verdiğin kilolar hep bana yapıştı bilesin
bundan sonra verdiklerin eda ve esraya yapışsın bananeeee

harıkasın canım ,devamı gelıcektır 10 kg daha verdıgını düşünemıyorum ,manken olcan sen herhalde başımızaaa
ama olsun yakışıklı oğluşunun yanında fit güzel bi anne yakışır

çok sağol sinemciğim . bundan sonrakiler edaya ve esraya gitsin o halde . İNŞALLAH canım kendimi hiç bu kadar istikrarlı görmemiştim . geçen haftasonu misafirliklerle geçti azda olsa yedim ama çok şükür devamı gelmedi . eskiden olsa diyet bozuldu diye yedikçe yiyesim gelirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…