benımkı muamma yahu net bişi demeyelım ne olur ne olmaz
melegın bebişiyle 4ledık suanda bebişleri:)
inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119:
hobaaaaa :81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ESRAAAAAAAA harika bi haberrrrrr
Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim benim cok cok cok sevindim yahu
kocana söyledin mi
düsük olsun o katlanir insallah güzelce
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
aaa sımdı farkettım 16 olan deger,acaba 3 haftayamı 4 haftayamı gırer
ıkısınıde kapsıyo bırı 5le bırı 10la baslıyo
nedersın çidoş,fikrin varmı?
valla ben hala ınanmıyorum
kedıdır o kedı dedım arkadasa koptu:)
volkana soylemedım aslında elım tlfna gidiyo ama yok beklıycem akşamı aksam soylıycem evde dogal ortamında tepkılerını yasasın rahat rahat:)
bu arada çidoş şu andan itibaren sigara finito:)
vay be 10 kusur yıllık ilişkimiz 16,34 degerıyle yerle bır oldu:)
yavrum bi fikrim yok, döllendigi zamana göre anca doktor bilir onu, hemen randevu al doktorundan kontrole git
ayyyy harbidende sigara finitooooonapcan peki simdi hic icmedin mi ogrendikten sonra :26:
of bu yonden dusunmemistim gidip bi pofurdatiyim ben senin serefine
günaydın hanımlarrrr
edacım kılo olayını düşünme,bak elıfte dedı gecen gun +11le gidip 2 haftada 10 kılosunda kurtuldu
20 kılo bıle alsam dogumdan sonra 10--12si gider sende ıkız bebekle..hıc düşünme yaptın yıne yaparsın...
kızlar bu arada öğleden sonra size bir süprizle gelebilirim
en son 11e ceyrek kala falan ıcmıstım sonra aradım işte daha içmedım içmem heralde
daha cok yenı içeyim bitane dersem devamı gelır
zaten bırakmaya nıyetım vardı bundan ıyı bı dönem olamaz heralde
iç anam iç,
ben hep dedı mnezamankı hamıle kaldıgımı ogrenırım ozaman bırakırım
ve tek duam tiksinmek sigaradan,hamıleyken canımın sıgara çekmesınden hep cok korkmusumdur
aaa sımdı farkettım 16 olan deger,acaba 3 haftayamı 4 haftayamı gırer
ıkısınıde kapsıyo bırı 5le bırı 10la baslıyo
nedersın çidoş,fikrin varmı?
gecen ay yılın en yakışıklı babası dıye kucuk mınık bı plaket almıstım hamıle kalırsam volkana verırım dıye
şimdi bı mektup yazdım o kutuya koyup verıcem aksam
cok duygusallastım sana mektup yazdım diye
once plaket yazısını görünce bi sağ kroşe yer,sonra okur şok geçirir,3 gr aklı var oda uçar garıbımde:)hiçbir beklentısı yok cunku benı regl sanıyo:)
yalnız hep derler ya nezaman takmadım ozaman kaldım
ılk 2 ay gercekten ha oldum ha olucam aman tuttu aman tutmadı dıye dıye gectı
bu ay dedım amaaannnn ne olursa olur hazırana kadar relaks dedım
hatta cuma gunu test yaptım negatftı,agrımda vardı sineme dedım cıkss bebek yok karnım agrıyo zaten regl olucam
o gün öyle geçti hadı ctesi oldum pazar olcam derken,
ptesi salı olmayınca dedım cars kan vercem...ve gercekten adet olmaya odaklanmıstım bu sefer
gecen ay yılın en yakışıklı babası dıye kucuk mınık bı plaket almıstım hamıle kalırsam volkana verırım dıye
şimdi bı mektup yazdım o kutuya koyup verıcem aksam
cok duygusallastım sana mektup yazdım diye
once plaket yazısını görünce bi sağ kroşe yer,sonra okur şok geçirir,3 gr aklı var oda uçar garıbımde:)hiçbir beklentısı yok cunku benı regl sanıyo:)
yalnız hep derler ya nezaman takmadım ozaman kaldım
ılk 2 ay gercekten ha oldum ha olucam aman tuttu aman tutmadı dıye dıye gectı
bu ay dedım amaaannnn ne olursa olur hazırana kadar relaks dedım
hatta cuma gunu test yaptım negatftı,agrımda vardı sineme dedım cıkss bebek yok karnım agrıyo zaten regl olucam
o gün öyle geçti hadı ctesi oldum pazar olcam derken,
ptesi salı olmayınca dedım cars kan vercem...ve gercekten adet olmaya odaklanmıstım bu sefer
son adet tarihin ne zaman güzelim... değer konusunda takma benimkide hesaplarıma göre 3 haftasında 282 çıktı... doktorum o zaman bile direk ikiz demedi bekleyeceğiz önemli olan değerin ne çıktığı değil 2 güne 1 katlanıp katlanmadığı dedi. için rahat etsin istiyorsan 2-3 gün sonra tekrar bir test yap katlanırsa bile erkenden doktora gitme 5-6. haftalarda hatta en neti 6. haftada kese görmeye gitmek. ondan öncesinde giden vardı aralık anneleri grubunda hep silik çıkmış keseler boş yere endişelenmenin alemi yok. 6. haftanda doktora gider keseni görürsün sonra 7-8 doktor ne derse artık kalp atışlarını duymaya... ilaca başlamadıysan hemen vitamin al ben elevit kullanıyorum varsa başka bildiğin oda olur folik asit olsun birde coraspin... bebişe şu an hızlı kan akışı lazım. kanı sulandırıcı asprin alırsan iyi olur bunlar günde 1 er tane...
edacım bence kafasına göre ilaç almasın ,mesel abenım doktorum folıc asıt dısında bişi vermedi, sımdı sadece kan ılacı kullanıyorum
elevitin içinde domuz yagı varmış oyuzden decaviti öneriyo doktorlar ,
doktora görünsün ondan snr bence kullansın ilaç
kese konusunda haklısın 6 haftadan önce gıtmesın
ama 6 haftadan önce gitmeyecek yaaaa ne yiyip içecek bu çocuktimam hadi o zaman folik asit içeren birşeyler yesin yeşil mercimek çorbası içsin... demek elevitte domuz yağı varmış püfff bu kötü oldu... neyse tüp bebekle ilgili doktorumla bu hafta bağımız kesildi haftaya başka bir doktorla başlayacağız bakalım ona da söyliyim belki başka bir vitamin verir.... benim kan değerlerim düşük dukan diyeti de yaptım dedim bilmiyorum etkiledi mi biz hiç kesmeyeceğiz dedi vitaminitüp bebişe başlamadan o ilaca başladık...
coraspin de benim doktoruma göre olmazsa olmaz... çünkü kandan basleniyor sadece başında kanın pıhtılaşması sonucu yaşamını yitirmiş çok bebiş varmış benim şekerim düşük kanım fışkırır cinsten akıyor olmasına rağmen (kan alırlarken bile mahvettim ortalığı) riske atmak istemiyorum ne kadar akışkan olursa o kadar iyi dedi... günde minicik bir coraspinden birşeycik olmaz hem değeri az demekki çok küçük kandan beslensin büyüsün kerata
eda hayırlı olsun bebişlerin çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin . coraspirin bende kullandım . bebeği besleyen 2 damar var 1 sağda 1 solda olmak üzere bende sol taraftaki tamarda tıkanıklık olduğu için bebek beslenemiyordu onun için verdi doktor . ondan olsa gerek benim oğluş iskeletor doğdu :)
ama 6 haftadan önce gitmeyecek yaaaa ne yiyip içecek bu çocuktimam hadi o zaman folik asit içeren birşeyler yesin yeşil mercimek çorbası içsin... demek elevitte domuz yağı varmış püfff bu kötü oldu... neyse tüp bebekle ilgili doktorumla bu hafta bağımız kesildi haftaya başka bir doktorla başlayacağız bakalım ona da söyliyim belki başka bir vitamin verir.... benim kan değerlerim düşük dukan diyeti de yaptım dedim bilmiyorum etkiledi mi biz hiç kesmeyeceğiz dedi vitaminitüp bebişe başlamadan o ilaca başladık...
coraspin de benim doktoruma göre olmazsa olmaz... çünkü kandan basleniyor sadece başında kanın pıhtılaşması sonucu yaşamını yitirmiş çok bebiş varmış benim şekerim düşük kanım fışkırır cinsten akıyor olmasına rağmen (kan alırlarken bile mahvettim ortalığı) riske atmak istemiyorum ne kadar akışkan olursa o kadar iyi dedi... günde minicik bir coraspinden birşeycik olmaz hem değeri az demekki çok küçük kandan beslensin büyüsün kerata
esra hayırlı olsun canım . RABBİM hayırlısıyla önce keseyi görmeni, sonrasında kalp atışlarını duymayı sonrasındada sağlıklı sıhhatli bir şekilde kocağına almak nasip etsin canım
oo nazlıcımm kilo çizelgen harika duruyor,verdiğin kilolar hep bana yapıştı bilesin
bundan sonra verdiklerin eda ve esraya yapışsın bananeeee
harıkasın canım ,devamı gelıcektır 10 kg daha verdıgını düşünemıyorum ,manken olcan sen herhalde başımızaaa
ama olsun yakışıklı oğluşunun yanında fit güzel bi anne yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?