Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

arada o tür kaçamaklar olur,rejimin tadı tuzu onlar ,devamı gelmemiş olması senın gerçekten hedefıne ulasıcagın anlamına gelır,
oğluşunun dogumgunune kadar emınım ıstedıgın kıloya ulaşıcaksın canım,dogum kılolarından eser kalmadıgına herkes şaşırıcak nede güzel bir duygu
bazen geröekten insan kararlı olabılıyor ,ben nisan ve eylül arası hırs yaptım 90 kılodan 73 e düştüm ,ama hamılelık psıkolojısıyle yedım şuan 85 kg yum inş. üstüne çıkmama cok fazla

dikkat edersen çıkmazsın sinem ama son 2 ay daha hızlı kilo alimı oluyor . mesela ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım .6 aydada 15 kilo aldım :) doğumdan sonra kilolar gidiyor canım aslında ama benim tek hatam süt olsun diye gereksiz bir sürü şey tüketmem oldu ve kilolarda geri geldi tabiki sen sakın öyle bir hata yapma sütü yapan su aslında canım bol bol su iç . hoş süt olmayacaksada olmuyor istediğin kadar ye iç ben test ettim oayladım .

kızlarrrrrr

topiğe girmeyeli baya oldu sanırım,çiğdemdeki üşengeçlik bendede fazlasıyla var bu aralar

gerçi geçen yazdım ama pek cevap veren olmamış :26::26:

geçmişi gözlerim açılarak okudum resmen,üstüste bu kadar güzel haber beklemiyodum,hangisine sevineyim şaşırdım

öncelikle sinoşum oğluşunu sağlıkla sıhhatle kucağına al inş.benim ilk aklımdan kız geçmişti,bilemedimAllah ta senin gönlüne göre verdi

edacımmmm seninle ilgili en ufak bi olumsuz düşüncem yoktu,ikiz olucaklarını hep tahmin ediyodum zaten,Rabbim seninde gönlüne göre verdi,yaptığın duaların karşılığını tez zamanda aldın,inş.sorunsuz bi hamilelik geçirip minnakları sağlıkla kucağına alıcaksın canım

esraaaaasıl şoku sende yaşadım,canım benim ya inş.değerlerin kat kat artar,sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın

yav bi tuhaf oldum,yazarken gözlerim doldu,ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,sinemim hakketen ayağını fena sürümüşsündarısı isteyen herkese olsun,özellikle çiğdoşumaa

Son düzenleme:
saol canım ,allah gönlüme göre verdi,kimin gönlünden ne dilek geçiyorsa allahım çabucak o dileği gerçekleştirsin inş.
sürüdüm sürüdüm son halkalarda yakın zamanda eklenıcek zıncıre

Kiz neslim alip basimizi gidek buralardan çok fazla hamile var topikte
Bunlar artik aldigi kilo hesabini yapar bizimde psikolojimizi bozarlar bizde aliriz

Ben artik istemiyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin kuzum öncelikle sana

fena sürüdün hemde sene sonunu merakla bekliyorum dogumlar baslar yavas yavas

herkes gider tek tek burdan bi ben kalirim diye korkuyorum

ayy bana bişey gelmesın ıstemem kılo mılo
hatta zayıflayarak girme nıyetım var doguma:)
doguma kadar 5 kılo verme hedefım var:)hehehehe
battı balık yan gider mantıgı bızı batırıyo nazım ya:)

valla neslım ben hıssettım ama bende sok yaşadım yınede:)
aglasammı gulsemmı ne desem ne yapsam bılemedım:)
en keyıflı yanı hala volkanın bilmiyor olması:)aksama senlık var:)

ben cok ıcten sekılde dua ettım bu yıl hepımız yasıycaz bunu ınsallah dıye
ocaktan berı dıyorum 2014 bızım yılımız olacak,ve son 2 kaldık ınsallah
neslımmmm cnaımmmmm,cok tesekkur ederm duaların ve dıleklerın ıcın...
olakı bi sorun olmazda devam ederse,ne olur dualarınızı esra sıgaradan tıksınsın dıye edın:)

amin canım
Bunlar artik aldigi kilo hesabini yapar bizimde psikolojimizi bozarlar bizde aliriz

ahhahaa aynen canım

bende istemiyorum çiğdemim,o yüzden kendimi hiç katmadımbelkide umudum yok o yüzden bu böyleyim,artık anı yaşamaya çalışıyorum,hayatın keyfini çıkar,sonuçta hiçbişey bizim elimizde değil,bizim için ne yazıldıysa o olucak elbet,hayırlısı demekten başka yapacak bişey yok

ya evet bide şimdi anneler gruplarına takılırlar,biz 2 bahtsız bedevi ne yapalım idare ederiz artık,ben seni yanlız bırakmam kuzum

nereye alıp başınızı gidiyosunuz bakim sizzz
bırakırmıyız sizi hiç yaw,doğum kılolarını kiminle vericez :)
bu yıl esra dedi nüfüz patlaması yaşanıcak dıye sırayla basladık,allah nasıp ederse sıra sizdee ,gün doğmadan neler doğar çiğdemcimmm

canım benim güzel yürekli arkadaşımya ben bugün bi tuhaf oldum,hala gözlerim dolu dolu

volkanın tepkisnide çok merak ediyorum ya,hazırlıklımıydı peki böyle bişeye,reglinin geçtiğini falan biliyomuydu

canımcım kalbini ferah tut inş.hiçbir sorun olmaycak ve sen o minik kuzucuk için o zehiri aklına bile getirmeyeceksin eminim,olmadı yemin edersin

anneler gurubunda buradaki samimiyet varmı sanıyosunuz sizzz
yeriniz ap ayrıı burda anneler topıgı olucak yakında zaten gene hep beraberiz ,siz bizden kurtulmayamı çalışıyosunuz ,2 cadı el ele vermişsinizz

anam sineme bak kiloları bize şutlattı yaaa yaaa bende altı üstü 7. haftaya girdim 2 kg aldım böyle gidersem ki bunlar iyi günlerim 20 kilo almam muhtemel

nazcım nasılsa geçti gitti annelik sen ver de fit ol doğurduktan sonra bizide sıkıştır kilolar üstümüze yapışmasın yaaa

en sevindiğim konu şu oldu ben ilk tüp bebek için doktora gittiğimde ocak ayıydı yani dukan devam ediyordu tarttılar beni 79 kilo geldim. geçen gün tarttılar 76 geldim... kıyafet ayakkabı montum ikiside öğleden sonraydı 2-3 kg farkediyordu... hormon ilaçlarından, iğnelerden kilo almanız lazımdı ama dedi ben hep diyet halindeyim 2-3 haftadır açıldım 2 kg aldım dedim

valla dukan amcam o hormon yüklemelerine bile geçit vermemiş helal ona

hahahahah bahtisz bedeviyiz dimi

bende seni birakmam kuzum
aynen bende senin gibi dusunuyorum aman ani yasa cigdem bidaha dünyaya mi gelicez sanki, kendimi bosyere strese sokmusum artik istedigim yapabildigim herseyi yapmak istiyorum, Allahtan umut elbet kesilmez ama sanirim bende umutsuzum nasilsa olmayacak modundayim o yüzden rahatim dogrusu. Kafamda rahat en azindan hâl böyle olunca

Esraaaa sigaradan öyle bir tiksinki dogurunca bile agzina alama ömür boyu amiiiin

anneler gurubunda buradaki samimiyet varmı sanıyosunuz sizzz
yeriniz ap ayrıı burda anneler topıgı olucak yakında zaten gene hep beraberiz ,siz bizden kurtulmayamı çalışıyosunuz ,2 cadı el ele vermişsinizz

haklisin bi ara bi göz attim mübarek bi ay içinde 100 tane anne adayi var hangi biriyle samimi olcaksin

yoook nazcim töbeee sana ihtiyacimiz var motivasyon ve isktikrarin için

heee valla daha dogum kilolariniz var Allahtan bizden kopamicaksiniz
aynen esranin dedigi oluyor galiba sinemcim hayirlisi bakalim bekleyip görcez

nereye gidiyorsunuzzzz hoooop hiç sevinçle kilo alma hesabı yapacak göz varmı bizde ??????? keşke kilo almasak ama hiç bizi dürtecek kilo vermeleriyle konuşmalarıyla motive edecek arkadaşımız yokki varsa yoksa çekip gidelim bir daha gelmeyelim modundalar....

istemek kolay birşey değil aslında bazen istediğini sanırsın ama o an sadece takıntıdır, bazende istemediğini zannedersin yüreğin o duayı ediyordur...

Allahım hayrını vaktini en iyi bilir... istemiyorum lafını da duymayayım, nasip deyin kısmet deyin hayırlısı deyin ama istemiyorum demeyin....

kız hangi yazını cevaplamamışız hayret yaaa :44:

bak yaptığım dualar ortada öneririm hepinize de 19 lu duayı ettim, 41 hamileden 41 ayetel kürsi okudular (bu konuda yardımcı olabilirim hemende bulurum :) ne bileyim bunların dışında zaten biliyorsunuz benimki normal bile olmadı tüp bebeğide yaptırdık heyecanla bekledik durduk... rabbim ettiğimiz duayı geri çevirmesin...

bu istemiyorum sözlerini de duymayacağım. yok öyle armut piş ağzıma düş sonrada istemiyorken kendiliğinden geldi sözlerini... en görünürü yeni yaşadığımız kilo vermek güzelim yaptığımız diyet istememeyi gerektiren birşey miydi??????

heee valla daha dogum kilolariniz var Allahtan bizden kopamicaksiniz
aynen esranin dedigi oluyor galiba sinemcim hayirlisi bakalim bekleyip görcez

hesaba bak seeeen doğum kilolarımıza göz dikti... biz kopmuyoruz ki sayfaya gelmeyenler düşünsün

bence kim daha az kilo alacak yarışına girebiliriz. yine şanslıyım arkadaş benim aldığım kiloları 2 ye böler hesap ederiz artık

volkanın hıcbır sekılde fıkrı yok,ben ona regl oldum dedım cunku:)
ınsallah sorun olmaz,olursada allahtan
hep tevekkül tam tevekkül...onemlı olan hamıle kalmakta degıl aslında saga saglım kucagına alabılmek onemlı..

amınnnnnnnnn:)
istemıyorum deme,ben allahın ıznıyle ıstıyorum,allahım sen nezaman ıstersen ozaman olacak beklıyorum de..
tabı kafanı dagıtmak ıcın sureklı odaklanma konuya,
banada kılolu hamıle kalınmaz denıyodu,veren allah verır..
alan allah alır..
oyuzden gercekten tevekkul etmemız şart canım

:)hakkaten he sen dogumdan cıktıgında 10-15 kılo atcan heralde edacım:)
her aldıgın kıloyuda 2ye bolcez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…