Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kız anam ne oluyo kim hamile kim doğum yaptı sayıyı unuttum vallahi son durum şöyle galiba

1:sinem hakkaten ayağını sürürdğn maşallah herkes peşinden geldi
2;melek
3:eda seni çift sayıyom
4:esra
esra canım çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almyı nasip etsin

5 tane yeğenim oluyo hemde arka arkaya teyze oluyorum yaşasın

bugün tekrar diyete adapte olmayı başardım.şu an sayısını hatırlamıyom ama acaba kaçıncı diyete başlayışım.kızım benle dalga geçiyor anne hep yarın diyete başlıyacam deyip başlamıorsun diye

hahaha sevinçle kilo almasanizda yemek serbest artik size biz burda aç duralim siz bebis bahanesine yiyin oldu mu simdi hos aç duran yok merak etme bende paso yiyorum

cok güzel demissin canim benim önceki hallerim istemek miydi takinti miydi inan bilmiyorum, su an istemiyorum derkende aslinda artik kendimi manyaklastircak kadar istemiyorum, tabiki Rabbim dogru zamani görüpte hayirli bi sekilde verirse tepemin üstünde yeri var

hahahah valla yirttin kilolar ikiye bölüncekse sanslisin bacim en az zararla sen atlatirsin gibime geliyor

Esram zaten öyle diyorum Edaya da anlattigim gibi Rabbim verirse verir artik ben bisey yapmicam

Biliyo musun kilolu hamile kalanlar cok fazla almiyorlar insallah saglikla sihhatle alirsin kucagina yemisim kiloyu nolcak sanki el birligiyle veririz yine

kızlar ben 100 kıloyum bılıyonuz demı:)
kaba tabırle s.ctmm yanı
ama umudum bol mıde bulantısı,az kılo:)
ya aylarca 90 semalarında dolaş sonra 100 sınırında bu işe bulaş
nasıl bi cinsim ben ya
çiğdemmm kılosu bol olanlardan aynı kıloyla yada daha eksık kıloyla doguma gıdenlerın hıkayelerını cok okudum umarım soyle 95le falan doguma giderim sonrada 90la hastaneden cıkarım beee:)

hahahhaha su an koptugum andir

Allah baska dert vermesin be güzelim, ortaya karisik bi mide bulantisi bi istahsizlik, birde yesil elmaya as erme olursa 90la bile doguma girersin sen

yavrucagin annesinin kilo almasini beklemis gelmek için naparsin çok asi bir kiz olcak cadi

kızmı olacak dedınnn:)
benım kızımda kesın obez olur he
hatta gidip en tombul spermı dollemışımdır ben
kılo benım kabusum,yazım,kara sevdam:)
30 kılo almam umarım valla yuvarlarlar benı

kızmı olacak dedınnn:)
benım kızımda kesın obez olur he
hatta gidip en tombul spermı dollemışımdır ben
kılo benım kabusum,yazım,kara sevdam:)
30 kılo almam umarım valla yuvarlarlar benı

ay demedim mi sana, pozitif oldugunu ogrendigimden beri içimde kiz hissi var sinemin ogluna gelin geliyor dedim içimden

hahahah tombulda olsa spermi dölleyebilmissin tebrik ederim
Darisi onu büyütüp içinden çikarmaya

yokkkk artik 30 kilo imkansiz dünyalari mi yicen canim abartma saglikli beslenmeye devam

bende ilk öğrendıgımde kız gıbı hıssettım ,zaten hep dıyoruz eltı olamadık barı dünür olalım dıye,ben iddaya gırmıcem :) ama kız gıbıme gelıyo,zaten volkanla esra kzı ıstıyolardı ,allah gönüllerine göre verır ınsş

en başta birde elif var felilifa... onun prensesi doğdu darısı bizimkilere... bereketli bir yıl olacak sayfamız için esracım demişti bu sene inşallah uğurlu bereketli gelecek hepimize...

aslında çok kilo almazsam hakkaten yırttım doğumda herkes 5-6 atacaksa ben 10 atacağım :)) dün akşam dolaba şöyle bir baktım ne yesem ne yesem diye aman dedim eda pis boğazlık edipte çocuk istiyor diye suç atma doldur bardağını 1 bardak süt içelim dedim sütümü içtim yattım inşallah bu istikrarı korurum....

evet güzelim seni tebrik ediyorum battı balık yan gider deyip iyice dibine vurdun aha senin minnakta kapıyı çaldı. ah ahhh benimde öyle bir umudum var içerden yeseler keşke seve seve paylaşırım... ben ikiz doğuranları okudum ama en az 9 kilo alan var o bile şu an umut benim için...

çocukta elmaya aşerirse hiç şaşırmam resmen sana bak uzun zamandır unuttun elma diyetini diyen bir bebişşşş bana da kız gibi geldi ama dur bakalım gün doğmadan neler doğar... volkanın karşısında ikinizin elinizi belinize koyup bağırdığınızı düşünüyorumda anasının kızı kesin yapar

valla benim eskiden dünyaları yeme hayalim vardı ne yalan söyliyim ama mide bulantısı iyiki varmış

mide bulantıların simit, çubuk kraker ve süt ile geçebiliyor abartamıyorum

antepten paket yollayalım diyorlar kimle konuşsam hayırrrrr diyorum yapmayın bunu bana :18:

en tombul sperm ve en tombul yumurta bile olsa esranın kabusu ya bence o kızı fidan gibi büyütür....

evet dunur oluruz sınemımm belkıı:)zaten hep demısımdır erkek kızdan azda olsa buyuk olsun,ay farkıyla damat buyuk olur benım hatundan:)tabı bı hatun taşıyosam:)
volkanın hissi beım kesın oglum olur yonunde ama sankı kız istiyo gibi hissediyorum tam cozemedım:)
sinem yaww kader bırlıgımız yıne degişmedı bakarmısın kısmetımıze:)

işte ınsanoğlu boyle doyumsuz bişey mıllet cocuk düşünüce zayflamaya baslar ben düşününce saldım ıyıce,aman olacagı varsa her turlu olur dıyerekten,
100 kılo ıle hamıle kalıp zayıflayanlar var ama cidden
bide benım boyumuda yabana atmayın bacılar 1,80lık hatunum ben:)

volkan tam yengec eda,o cocuguna hıc kıyamaz,dolayısıyla anne adayı olduktan sonra banada hıc kıyamayacak gibi gelıyo
bu 9 ayda onu etkım altına aldım aldım alamadım daha tutamam dizginlerini:)
ben elmaya aşerıp,makarna ve sıgaradan nefret etmek ıstyıyorumm:)
temennılerım bunlar:)

ılk 2 sene yag hucresı olusumundan ötürü beslenme onemlı bebeklerde
ben yapmam oyle ye kızım arkandan aglar ye kızım köpek ısırırır...
ahh anne ahh dıyorum sen getırdın benı bu hale:)
sen yag hücrelerinin şişir şişir 15 yaşındaykende aaa genc kız oluyosun hadı zayıfla
oldu canımmm,kım dolduracak bu yag hucrelerını:)
oyuzden bebek bıle olsa duygusal davranıpta basmamak lazım oyle mamayı yemegi..
onun midesi avuç içi kadar,buyuk ınsan porsıyonu kadar koyuptaa aaaa yemedı ac aklıyo cocgum demekte anca turk kadınıa has bişeydir hee
o degılde benım 1,78 kocamın 1,92 boyu var benım cocuk 60-70 cmden asagı dogmaz heralde
anam cek cek bitmez laa:)

günaydın kızlar başka başka hamile varmı?esracım ne yaptın kocacına söyledinmi ne tepki verdi

ayyy valla kızz senin bebişte uzun doğar kesinn... benimde annem sağolsun sende yaptığım hataları çocuğunda yapmıyacağım dedi mesela dedim çok yedirmeyeceksiniz değil mi dedim yok kızım ben uyu diye bastım vitamin haplarını sen hep uyudun diyor yaaaaaaa

esra boyun uzun çok kilolu gözükmüyorsundur herhalde.ama bence diyetisyene git hem sağlıklı beslenir hemde çok kilo almazsın elifte öyle yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.özellikle son iki ay daha hızlı kilo alıyorsun

evet güzelim aramızda 20 cm var yaa koskoca 20 cm bana 72 olmak bile mucize gibi geldi sana 80 bile yeter... inşallah az kilo alıp doğurursan sonrada bebişle gider nede olsa süt vericez kolay yapılmıyor bu süt

ayyy benim kuzenimde yengeç karısı ve kızına dayanamıyor hatta birkere acayip kızdı ikisine birden hani yengeci bilirsin eser yağar (kuzenim bağırdığında resmen boğazındaki damarlar çıkar :) sakince ikinizlede evde görüşeceğiz bu konu kapanmadı dedi koptuk yaa ailecek

kız makarnadan nefret ettiren ne olaki ??? ben dünya üzerinde beni ekmekten makarnadan soğutacak birşey hayal edemiyorum...

hepsi bir yana da inşallah sigaradan tiksinirsin...

geçen arabada sigara içiyor kocam camını açtı benimkini kapadı binbir özen duman bana gelmesin diye ben dedim hiç yemezler bu halleri bebiş olursa böylede içemezsin dedim aaaa onlar olursa içmemki dedi olum beni niye zehirliyorsun ben el miyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…