günaydın kızlar başka başka hamile varmı?esracım ne yaptın kocacına söyledinmi ne tepki verdi
ayyy valla kızz senin bebişte uzun doğar kesinn... benimde annem sağolsun sende yaptığım hataları çocuğunda yapmıyacağım dedi mesela dedim çok yedirmeyeceksiniz değil mi dedim yok kızım ben uyu diye bastım vitamin haplarını sen hep uyudun diyor yaaaaaaa
bu arda diyetin ilk gününü kazasız atlattım ve 1 gün 1.300 gr gitmiş
gunaydın ozlemcımmmm hayırlısıyla bekleyen 2 hamılemız daha var:)
bebek sayısı her gecen gun artıyor:)
benım adam tam dumur oldu napcanı sasırdı,sevındı agladı evın ıcınde anlamsızca turluyo gelıyo sarılıp gidiyo sonra gewrı gelıyo öpüyo falan:)
bıde babasını cok erken kaybettıgı ıcın sımdı ben babamı olucam dıyo...
benım artık kendımede ıyı bakmam lazım cocugum babasız buyumesın o cok zor be esra dedı bidaha koptuk agladık:)
bu agama faslı kac ay sürüyo acaba:)
vıtamın uyutuyomuymuş:)
kızım senın bide ikiz,valla birinden birine sankı o vıtamın uygulanacakmıs gibime geldı:)
bırıne cok yidirirsininz rehavetten uyur,
birine daya vitamını vitamınden uyur:)
eee dınlenmek ananında hakkı:)
Selam canlar
Özlemcim tebrik ederim bir günde nasil verdin masallah 1 küsür kiloyu
Bi haftaligina bisiklet kiralamistik cumartesi son günü bende iyice degerlendirmek adina sabah ise bisikletle geldim, tam 30 dakikami aldi. Aksamda 30dakika dönüs olsa bana 1 saatlik spor olcak. Dün aksamda arkadasimla baya bi gezmistik bisikletle yemekten önce ve eve geç gelince bisey yiyesim olmadi 2 havuç kemirdim sadece hemen eksiye düsmüsüm acayip sevindim sabah. Pazartesi 71lerdeyken bu sabah 70.2ydim
Sayin hamileler, kilo almayin demiyorum ama saglikli beslenerek alin lütfenEdacim en güzelini yapmissin abur cubur yerine 1 bardak süt içerek, simdi sizin her zamankinden daha fazla kalsiyuma magnezyuma ihtiyaciniz var yemeklerle yogurt yemeyi, aksamlari süt içmeyi ihmal etmeyin
Ve gelelim dünün bombasina
Esos cok duygulandim be kuzum Volkanla pek bi aglak olmussunuz, Allahim sizi hep mutluluktan aglatsin, kötü gün göstermesin insallah. Hiç birinizede kizlar Allaha emanetsiniz yavrularinizla
Seviyorum sizi
bizde seni seviyorum tatlım benim...
evet bende bir umut akşamki ve 2 günlük kendimi tutmalarımın ödülünü alırım diye teraziye çıktım azda olsa 0.5 ini geri vermişim. ilk 3 ayda max. ayda 1 er kilo öneriyorlar daha 2 ay bile olmadı ben 1,5 kg aldım... aslında spor lazımda riske edemedim geçen muayeneyi alttan yaptı artık alttan yapmamaları lazım düşük riski oluyormuş bende düşük riskim olur diye kıpırdamıyorum yine yarın cuma izinliyim dışarı çıkacağım yumuşak toprakta yürüyüş öneriyor yakında koşu bandıma minder sarıcam
evet 2 günde 1 lt süt içmeyi planlıyorum geçtiğimiz 2 günde başardım 1 er bardak sabah 1 er bardak akşam... annem tlf açtı o yağsız sütlerle zehirleme torunumu normal süt al diye bende yarım yağlı içiyorum nerden kıssam ordan kar hattayarım yağlı sütümün üstünü sıcak suyla dolduruyorum yağsız gibi oluyor
bizde seni seviyorum tatlım benim...
evet bende bir umut akşamki ve 2 günlük kendimi tutmalarımın ödülünü alırım diye teraziye çıktım azda olsa 0.5 ini geri vermişim. ilk 3 ayda max. ayda 1 er kilo öneriyorlar daha 2 ay bile olmadı ben 1,5 kg aldım... aslında spor lazımda riske edemedim geçen muayeneyi alttan yaptı artık alttan yapmamaları lazım düşük riski oluyormuş bende düşük riskim olur diye kıpırdamıyorum yine yarın cuma izinliyim dışarı çıkacağım yumuşak toprakta yürüyüş öneriyor yakında koşu bandıma minder sarıcam
evet 2 günde 1 lt süt içmeyi planlıyorum geçtiğimiz 2 günde başardım 1 er bardak sabah 1 er bardak akşam... annem tlf açtı o yağsız sütlerle zehirleme torunumu normal süt al diye bende yarım yağlı içiyorum nerden kıssam ordan kar hattayarım yağlı sütümün üstünü sıcak suyla dolduruyorum yağsız gibi oluyor
Aman Allah korusun canim daha spora baslama sen 3/4 ay bi geçsinde öyle :26: kosu bandinda en yavas sekilde baslarsin su riskli dönemlerin geçsinde
1lt sütmasallah miden aliyosa afiyet olsun yarasin kuzucuklara
hahah anacigininda masallahi var zamaninda vitamin haplarini dayamis simdide yagli yagli süt iç diyor garezi var anaciginin sana
Günde 2 litre su içmeye devam ediyo musunuz? hamilelikte daha önemliymis su içmek
ben ilk doğumda çok sakındım aman bişey olşmasın diye acemilik tabi.ama ikinci çocukta hiç sakınmadı o zaman çalışıyordum karnım burnumda koşuyordum kimse hamile olduğuma inanmıyordu karnım dümdüzdü 7. ada karnım çıkmaya başladı
günaydın özlemcimmgünaydın dünyanın en güzel anne adyları nasıl bebişler iyi değilmi
diyetin 2.gününü kazasız atlattım ve bugün 700 gr gitmiş çok şükür hazirana kadar 10 kilo hedef koydum kendime hiç hedef tutturamadım ama bakaılm hayırlısı.
anaaaam 7. ayda hala belli değildi haa mükemmel yaa darısı başımıza... pek ihtimal vermiyorum ama umut işte :)))
günaydın güzeller iyi bir hafta olsun hepimiz için.
bebişler nasıl iyiler demi?
benim diyet gayet iyi gidiyor hafta sonu fene değildi pikniğe gittim ama dikkat ettim hiç ekmek yemedim.ve hafta sonunu kilo almadan atlattım.haftada 1 gün 1 öğün serbest gün yapıcam ne yemek istiyorsam yiyecem .belki böylr sıkılmam mesela buhafta biskrem yada tutku yiyecem çok seviyorum
hazirana kadar 10 kilo hedef koydum ve 2.500gr giitti kaldı 7.500 gr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?