Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

selammm hanımlarrr
neslıcım söylemeden gecemıycem haftasonu yegenınle yaptıgınız görsel showu gordum faceden:)
kek üstündekı meyveler süper doruyodu yaw,tartmıydı o kekmıydı pastamıydı:)
yegen sana asık bu arada masallah:)

teşekkür ederiz fıstığım,aslında niyetim sade kek yapıp üstüne çikolata sos en üstede meyve döşemekti ama kekim kalıptan çıkmadı,parça pinçik oldu,bende iyice un ufak ettim,sonra çikolatalı sos ve fındıklı çikolata ile bi güzel karıştırıp tart kalıbına döşedim,biraz dolapta bekletip ters çevirdim,ortasında boşluğa vanilyalı cremole yaptım en üsttede meyve ve eritilmiş çikolata,akşam yiyenler bayıldı...hani bi söz varya bi şey olmuyosa üzülme belki daha iyisi olacaktır diye,benim kekte böyle oldu

evet canım hala kız aşkımız dillere destandır

sen nasılsın canım,başladımı belirtiler

valla helal olsun sagdan baktım soldan baktım acep dedım nesli ne yapmış tartmı kekmı:)
hatta gordukten sonra muzla cılek dograyıp ustune bu pişirilmeyen cıkolata sosu yapıp doktum bende(kıskanclık trıbınden:))
masallah masallah canım,kız yegen cok tatlı oluyor,sadece teyze degıl anne yarısı,bence halada anne kadar yarı olabılıyor:)3 yegen halası olaraktan :)
benım bı belırtım falan yok ya uyukluyorum sadece,bide sigara konusunda kendımı daha cok taktır edıyorum acıkcası
mıllet normal zamanda bu konuya okadar odaklanıp yenemezken,bi kan testi nasıl hizaya soktu benı helal olsun:)
volkan sana hayranlıgım arttı,kesın bırakamazsın diyodum diyooo

keşke benim oğlumunda sizler gibi halası olsaydı bizim halamız eğer kaka yapmışsak kucağına almıyor neymiş kokarmış alamazmış öyle kucağına altını değiştirecekmişimde öyle alacakmış

ayy canım ya canınmı çekti kıyamambizde bu ara eşimle aynı şeyi yapar olduk,muz,çilek bide eritilmiş çikolata ohhh ban ban yee

aynen sana katılıyorum,sonuçta ikisindede senden bi parça oluyo,bizimki çok düşkün,hatta cumartesi bütün gün bendeydi akşam zorla gitti,küçükkende yemek yese halam yedirsin,tuvalete gitse halam götürsün halada öyle,bana çevreden diyolar kendi çocuğun olduğunda böyle olmazsın diye,ama ne alaka ya onun yeri bambaşka

bende tebrik ediyorum canım seni,inşbidaha hayatta kullanmazsın o iğrenç şeyi,biz allahtan karı koca yeşilaycıyız

nazlım senin uyuz görümcedende başka bişey beklenmezdi zatenkusura bakma ama sinir oldum,valla ben çok değiştirdim altını,yani yabancı değilki,seninde canın otemiz pakken herkes sever,hala olmak kolaymı

bende sinir oluyorum ama eşimin hatrı için katlanıyorum nesli . 2 ayda bir görmeye gelir hasbam isterki biz hep ayağına götürelim . faceden yavrum kuzum demekle hala olduğunu sanıyor işte

bende sinir oluyorum ama eşimin hatrı için katlanıyorum nesli . 2 ayda bir görmeye gelir hasbam isterki biz hep ayağına götürelim . faceden yavrum kuzum demekle hala olduğunu sanıyor işte

insanın içinden gelmeli nazlım,benim kendi halalarımda bize çok düşkündür,anneme hiç görümcelik yapmamışlardır,ne bileyim biz öyle gördük,kendi yavrum olsa anca bu kadar severim

ama sizinki zaten normal değilki,böyle davranmasına şaşırmadım,ama işte eşinin hatrına yapacak bişey yok,ilerde zaten çocukta anlar,kimin içten sevdiğini

haklısın canım . benim kardeşlerim ölüyorlar yiğenleri için bir gün görmeseler çıldırıyorlar hemen arayıp soruyorlar . benim görümcemi kırk yıl sırtında taşı senden iyisi olmaz sırtından bir indir senden kötüsü yoktur . bizim yıldızlarımız pek barışmamıştı zaten 2 sene öncede tamamen koptu sırf eşim üzülmesin diye arada gidip görüyorum işte 2 ayda birde yiğenini görmeye gelirse ozaman görüyorum :)

günaydın hepinizee

sinemimm nasılsın canım,ya dün akşam aklıma düştü,unutmadan sorayım dedim,bebişe isim düşündünüzmü:26::26:

günaydın günaydın
ankarada hava çok güzel ben temizlik yapıyorum diyet çok iyi gidiyor sabah 500gr daha gitmiş maşallah nazar değmez inşallah
evet anne adayları isim düşündünüzmü bebeklere

günaydın hepinizee

sinemimm nasılsın canım,ya dün akşam aklıma düştü,unutmadan sorayım dedim,bebişe isim düşündünüzmü:26::26:
günaydın bitanem
isimi hazır kuzum
CAN koyucaz allah nasip ederse ,şimdiden sevmeye başladık can diye,bu hafta işitmeye basladı cunku bizim minnak

günaydın günaydın
ankarada hava çok güzel ben temizlik yapıyorum diyet çok iyi gidiyor sabah 500gr daha gitmiş maşallah nazar değmez inşallah

günaydın özlemciğim oh bahar temızlıgımı yapıyorsun,bak iştahım kabardı ben bir başak burcu olarak temızlık hijyen benim işim,
hamıle oldugumu öğrendıgımde ,dip köşe kapı pencere temizleidk kocacıgımla ,insaın neşe buluyo tertemız evde :):)

sende harıka gıdıyosun canım ,maşallah diyim
bu arada maden suyu içmeyi unutma kaslarına ıyı gelır kramplardan korur ben rejımdeyken ıcıyodum ,içmesem gece çığlıklarla uyanıyodum

gerçekten eda yok günlerdir , izinde sanırım iş yerınde değil

günaydın günaydın

günaydın canımohh mis gibi havada temizlik,kapı baca açıp bende temizlik yapmak istiyorum ama haftasonu genelde kapalı oluyo hava bi türlü kısmet olmuyo,inş.önümüzdeki haftalarda oda olucak

diyetede terkar edapte olmana çok sevindim,zaten kilolar gitmeye başladımı devamıda geliyo,hadi bakalım yaz kapıda:18::18:

can ismini bende çok severim,kısa ve öz üstelik sevimli gelir banaadıyla yaşasın inş.sağlıklı,sıhhatlı,akıllı uslu,terbiyeli,saygılı,sevgi dolu bi çocuk olsun CAN'ımız

saol bitanem güzel dileklerin nıyetlerın için
darısı başına inşallah canım benım

saol bitanem güzel dileklerin nıyetlerın için
darısı başına inşallah canım benım

amin sinemcim,valla istemiyorum diyorum ama sanırım kendi kendimi kandıryorum,sizide böyle görünce bi heves geliyoki anlatamam

bu arada benim dün regl olmam lazımdı ama hala olmadım,normalde hiç şaşmaz,27.gün sabah olmazsa akşam mutlaka gelir kırmızılar,ama hala gelen giden yok,tabi ağrılar var,ister istemez umutlanıyorum bende,hayaller kuruyorum,biliyorum yine hayal kırıklığıyla sonuçlanacak ama kendimede engel olamıyorum

neslim avatar resımlerınıze bayıldım yaaww,siyah sana çok yakışıyorrrrr

teşekkür ederim canım,pazar günü evde sıkılınca bu pozlar çıktı ortaya

tünayddınnnn kızlarrrrrr

dun sevgili kaynımın kız arkadaşı geldı kayınvalıdeye,hem mustakbel kayınvalıdesıyle hemde bızımle tnaışmaya
yemek masasını görmenız lazımdı,benım pasta börek çörek düşkünü anam,saglık kokan bi sofra hazırlamıştı
ıspanak,engınar,salatalar vs. :)
sorun bi niye:)
kızcagız diyetisyen,hemde tam baskül ailesının ortasına düştü:)
hemde dün kaynımın dogumgünüydü 1 tane kız almış i tanede bız pasta aldık..
yanı yerken stres olduk yaww,yiyemedıkte zaten...
şuan göz markajında ben varım zati,hmm senı bu dönem dengelı beslenmeye yonlendırecegım gibilerden konuştu:)
gördü potansiyeli garibim:)

esrammm tünaydınn

ayy annene çok güldümhani teftişe gelmişte kız, sanki annende herzaman böyleyiz der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…