reglinmi geçti hadi bakalı hayırlısı olsun
amin sinemcim,valla istemiyorum diyorum ama sanırım kendi kendimi kandıryorum,sizide böyle görünce bi heves geliyoki anlatamam
bu arada benim dün regl olmam lazımdı ama hala olmadım,normalde hiç şaşmaz,27.gün sabah olmazsa akşam mutlaka gelir kırmızılar,ama hala gelen giden yok,tabi ağrılar var,ister istemez umutlanıyorum bende,hayaller kuruyorum,biliyorum yine hayal kırıklığıyla sonuçlanacak ama kendimede engel olamıyorum
teşekkür ederim canım,pazar günü evde sıkılınca bu pozlar çıktı ortaya
tünayddınnnn kızlarrrrrr
dun sevgili kaynımın kız arkadaşı geldı kayınvalıdeye,hem mustakbel kayınvalıdesıyle hemde bızımle tnaışmaya
yemek masasını görmenız lazımdı,benım pasta börek çörek düşkünü anam,saglık kokan bi sofra hazırlamıştı
ıspanak,engınar,salatalar vs. :)
sorun bi niye:)
kızcagız diyetisyen,hemde tam baskül ailesının ortasına düştü:)
hemde dün kaynımın dogumgünüydü 1 tane kız almış i tanede bız pasta aldık..
yanı yerken stres olduk yaww,yiyemedıkte zaten...
şuan göz markajında ben varım zati,hmm senı bu dönem dengelı beslenmeye yonlendırecegım gibilerden konuştu:)
gördü potansiyeli garibim:)
daha önce hiç mevsimsel falan tarzında geçikmelerin olmuşmuydu,ay neslim bu sene bıtmeden herkes hamiş olucak bakta gör
hep dualarımdasınız kuzum,inşalal hbu güzel duyguyu sizde yaşıcaksınız ,belki vakti zamanı gelmiştir
canım ilk 3 ay regli olucakmışsın hissi yaşanıyor,hele ilk haftalarda bu his cok daha baskın oluyor,allahım inşallah tutmuştur bu ay , yumurtlama günlerini değerlendırdınızmı peki
ay nede güzell desene doğumdan sonra tığ gibi olucaksın ,kaçış yok ,
en cok bu işe volkan sevınmıstır
esrammm tünaydınn
ayy annene çok güldümhani teftişe gelmişte kız, sanki annende herzaman böyleyiz der gibi
daha önce hiç mevsimsel falan tarzında geçikmelerin olmuşmuydu,ay neslim bu sene bıtmeden herkes hamiş olucak bakta gör
hep dualarımdasınız kuzum,inşalal hbu güzel duyguyu sizde yaşıcaksınız ,belki vakti zamanı gelmiştir
canım ilk 3 ay regli olucakmışsın hissi yaşanıyor,hele ilk haftalarda bu his cok daha baskın oluyor,allahım inşallah tutmuştur bu ay , yumurtlama günlerini değerlendırdınızmı peki
sınoşumm senden alıntılıyorum ama neslını yazdıgı mesajı görmemıstım üstte,
neslımmmm,benım batım ortalama 5-6 nısan falandı ama 4ünde normal regl olacam agrısı basladı aman dedım gelıyo işte,hatta o gun test yaptım negatıf sonra bı sonrakı aya attım yıne umutları
ama ctesi oldu sankı ha geldı ha gelecek agırıs vardı o gun de dışarıdaydım aman dedım barı aksam olsun şimdi rahatsz olurum,sonra pazarda aynı agrıyla gectı yıne gelmedı..vs...
ve ben carsambaya kadar bekledım..
agrın olsa bıle ve gelmezse adet,hemen test oalyına girme
yok olucam de,ha geldı ha gelecek de,yanı umudunu mınımuma indir ama mutlaka cumaya kadar bekle
ınsallah güzel haberlerını alırız...
ben bu sene cok umutluydum kızlar,ocaga girdigimizde o enerjıyı aldım hepımızden
ve gercekten ıcımden 2014 bitmeden neslıde cigdemde hamıle kalacak gibime gelıyor..
haydı hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah
yani normalde pek gecikmez canım,hatta 1-2 gün erken olur ama bilemiyorum tabi mevsimselde olabilir:26::26:
dün akşam karnım ağrıdı,hatta şimdide var biraz ağrı ama gelen giden yok:26:
değerlendirmezmiyiz sinemim,zaten genelde adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar 2 günde 1 oluyo ama özellikle yumurtlama günü üstüste olmuştu,ay bilemedim şimdi:18::18:
dua et sinemim yaaaa
anne dedıgım kayınvalıde he:)
yok dedım bu masa fragman sen gidince bız kendı dengemızle beslenıcez:)
cok güldük eglencelı gectı,volkan yıne esprı konusunda sacmalama rekorları kırdı:)
kız anlatıyo ıste bı zaman sonra organlar karacıger yaglanır falan diye,bizimki diyokı yaa benımm yaglarım organlandı,yag hep vardı karacıger falan sonradan ortaya cıktı,koptuk
sınoşumm senden alıntılıyorum ama neslını yazdıgı mesajı görmemıstım üstte,
neslımmmm,benım batım ortalama 5-6 nısan falandı ama 4ünde normal regl olacam agrısı basladı aman dedım gelıyo işte,hatta o gun test yaptım negatıf sonra bı sonrakı aya attım yıne umutları
ama ctesi oldu sankı ha geldı ha gelecek agırıs vardı o gun de dışarıdaydım aman dedım barı aksam olsun şimdi rahatsz olurum,sonra pazarda aynı agrıyla gectı yıne gelmedı..vs...
ve ben carsambaya kadar bekledım..
agrın olsa bıle ve gelmezse adet,hemen test oalyına girme
yok olucam de,ha geldı ha gelecek de,yanı umudunu mınımuma indir ama mutlaka cumaya kadar bekle
ınsallah güzel haberlerını alırız...
ben bu sene cok umutluydum kızlar,ocaga girdigimizde o enerjıyı aldım hepımızden
ve gercekten ıcımden 2014 bitmeden neslıde cigdemde hamıle kalacak gibime gelıyor..
haydı hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah
heyecanlandım şimdi neslim ,gönlümüzü ferah tutalım ve pozitif düşünelim ki herşey güzel olsun,inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bitanem seninde ,ben inanıyorum sende inan,
eşosun dedıgı gıbı sakın test yapma ben adetıme 3 gun kala yaptım negatıf cıktı üzüldüm cok ,sonra 7 gun gecsınde oyle dedım,o sıra reglı oldum olucam agrıları çekiyordum tabi,yaptım pozıtıf cıktı,gerçekten adet gununu 7-10 gun gecırmek lazım cunku bazen geç döllenme olabılıyomus,yaparsın negatıf cıkar ama hala reglı olmamıssındır ,bı yaparsın test çift çizgi
allahım hayırlısı neyse onu versin hepimiz için tatllım,bol bol dua edelim
ağzından bal damlıyo kuzum,hep hayırlısı için dua ediyorum,olmazsada herşey allahtan,elbet vardır bi bildiği,biliyorumki o ol dediğinde olucak,esramın dediği gibi hep tevekkül,tam tevekkül
az önce tamerle konuştuk,oda soruyo oldunmu diyeyok dedim daha bişi,sakın test falan yapma ümitleniyosun sonra üzülüyosun diyo,canım ya biliyorum o benden daha çok ümitleniyoda güya beni rahatlatıyo
sağol sinemcim.ben iki doğumumuda sezeryan yptım.birincide 40 hafta oldu doğmadı daha bıraksam doğmayacak sezeryan oldu mecburen.ikincide sezeryan oldu ilki sezeryan olduğu için.ikincide doktor gün verdi 1 hafta sonra sezeyan olacaksın dedi ben evimi kendim temizledim düşün 1hafta sonra doğum yapacam karnım burnumda ben camın tepesinde cam siliyom.günaydın bitanem
isimi hazır kuzum
CAN koyucaz allah nasip ederse ,şimdiden sevmeye başladık can diye,bu hafta işitmeye basladı cunku bizim minnak
günaydın özlemciğim oh bahar temızlıgımı yapıyorsun,bak iştahım kabardı ben bir başak burcu olarak temızlık hijyen benim işim,
hamıle oldugumu öğrendıgımde ,dip köşe kapı pencere temizleidk kocacıgımla ,insaın neşe buluyo tertemız evde :):)
sende harıka gıdıyosun canım ,maşallah diyim
bu arada maden suyu içmeyi unutma kaslarına ıyı gelır kramplardan korur ben rejımdeyken ıcıyodum ,içmesem gece çığlıklarla uyanıyodum
gerçekten eda yok günlerdir , izinde sanırım iş yerınde değil
ağzından bal damlıyo kuzum,hep hayırlısı için dua ediyorum,olmazsada herşey allahtan,elbet vardır bi bildiği,biliyorumki o ol dediğinde olucak,esramın dediği gibi hep tevekkül,tam tevekkül
az önce tamerle konuştuk,oda soruyo oldunmu diyeyok dedim daha bişi,sakın test falan yapma ümitleniyosun sonra üzülüyosun diyo,canım ya biliyorum o benden daha çok ümitleniyoda güya beni rahatlatıyo
sağol sinemcim.ben iki doğumumuda sezeryan yptım.birincide 40 hafta oldu doğmadı daha bıraksam doğmayacak sezeryan oldu mecburen.ikincide sezeryan oldu ilki sezeryan olduğu için.ikincide doktor gün verdi 1 hafta sonra sezeyan olacaksın dedi ben evimi kendim temizledim düşün 1hafta sonra doğum yapacam karnım burnumda ben camın tepesinde cam siliyom.
allah tamerinde senınde gönlüne göre versin inşallah canım
bugunde yarında olmazsan muhakkak yaz bize ,olmadım bugunde dıye
neslim içime güzel şeyler doğuyo yaw ,inşallah hissettiğim şeyi sen kendin sölersin bize
canım hayırlısı inşallah allah gönlüne göre versin.esranında dediği gibi olmayacak gibi düşün.ümitlenme her an hasta olacakmış gibi düşün ve test yapma bekle .güzel haberler verirsin inşallah
anamm nasıl 9 aylıkken cam sildin ,ben okadar cesaret edemem sanırım
özlemcim şimdiden ağırlaştım benyaw
gece bedenım resmen yataga yapısıyo kaldırmak zorlasıyo
hele işe falan gelesin hiç yokneyse bunada şükür dıyorum
bende bı aksılık olmazsa inş. dayanıp normal yapıcam kısmetse
hee anladım canım kayınvaliden olduğunuvolkanda alem yaa,eğlenceli ortamınız var ne güzel
esram valla hem çok umutlanmak istemiyorum,hemde acaba olabilirmi diyorum,hayırlısı olsun güzelim
normalde benim bu sabah gecikti diye test yapmam lazımdı ama yok bu sefer yapmıcam,dediğin gibi olurda cumaya kadar gelmezse kırmızılar anca o zaman bi test patlatırım
inş.esram senin hislerine güveniyorum,çiğdemimde,bende isteyen herkesin inş.rabbim bu sene sonuna kadar göbüşlerini doldurur
allah tamerinde senınde gönlüne göre versin inşallah canım
bugunde yarında olmazsan muhakkak yaz bize ,olmadım bugunde dıye
neslim içime güzel şeyler doğuyo yaw ,inşallah hissettiğim şeyi sen kendin sölersin bize
erkeklerde cok ıstıyo aslında ama dedıgın gıbı once senın psıkolojın dıyo,,
volkan dedı bana gecen gıun bi aksılık olup bişey olsa oncelık herzmaan sendedır,bebegımız herzaman olur ama sen olmazsan bebekte olmaz dıyo:)canım benım yawww,adam oldu :)
yanı başarabılrısen işte neslicim %50 ihtimalde kal ki regl olursanda üzülmeyesin,ama ben sana daha bişi sormuycam
sen gelıpte bugude olmadım kızlar,bugunde kırmızı kart gormedım demedıgın sürece,aksi taktirde insan strse giriyo sürekli oldunmu olmadınmı dıye sorulunca:)
ben volkana regl oldum demiştim bu arada,ümidini kessın diye:)
hep tevekkül tam tevekkül,rabbim sabiyi rahme düşürse bile tamamına erdırsın kucagımıza almayı nasıp etsın..
biz koca koca ınsanlarız yarınımızın garantisi yok küçücük şeyin garantisi olurmu hiçç..
hayırlı,saglıklı evladı,en hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah..
kızım benımde içime güzel şeyler doguyo yawwww:)
ada da armaıza katılacak ınsallahhh yakın zamanda..
2014e cok guvenıyorummmmmmm,
eda nerelerde acep
aynı benim kocamda öyle esram,önceliği hep benimdir,hepde dile getirir bunuallah onları başımızdan eksik etmesin (amin)
ne güzel şeyler yazmışsın öyle,bazen sizin çevremde olmamanıza üzülüyorum,bazen oluyoki en yakının bile farkında olmdan kırabilyio bu konuda,allahtan bi klavye uzağız,iyiki varsınız canlarım benimmmesramm ada dedin gözlerim doldu yavvv
bu arada edayı bende merak ettim:26:
sinemim işte zor olmuştur ilk zamanlar dimi,bulantılar falan:18::18:
eğer allah nasip ederse ben işi bırakıcam böyle bi durumda,zaten bizim işyeri iyice dibi vurdu,şimdi bırakıp gidemiyorumda en azından buda bahane olur diye düşünüyorum
dimi böyle konuşurken sankı nesli hamile ama ılk gunlerınde gıbı hissediyo ınsan ,yada neslı bılıyoda bıze sölemıyo ama bız anlamsız hamiş oldugunu,saklayamaz bızden gıbı hıssedıyorum ,hayırlısı allahtan inşallaherkeklerde cok ıstıyo aslında ama dedıgın gıbı once senın psıkolojın dıyo,,
volkan dedı bana gecen gıun bi aksılık olup bişey olsa oncelık herzmaan sendedır,bebegımız herzaman olur ama sen olmazsan bebekte olmaz dıyo:)canım benım yawww,adam oldu :)
yanı başarabılrısen işte neslicim %50 ihtimalde kal ki regl olursanda üzülmeyesin,ama ben sana daha bişi sormuycam
sen gelıpte bugude olmadım kızlar,bugunde kırmızı kart gormedım demedıgın sürece,aksi taktirde insan strse giriyo sürekli oldunmu olmadınmı dıye sorulunca:)
ben volkana regl oldum demiştim bu arada,ümidini kessın diye:)
hep tevekkül tam tevekkül,rabbim sabiyi rahme düşürse bile tamamına erdırsın kucagımıza almayı nasıp etsın..
biz koca koca ınsanlarız yarınımızın garantisi yok küçücük şeyin garantisi olurmu hiçç..
hayırlı,saglıklı evladı,en hayırlı zamanda nasıp etsın ınsallah..
kızım benımde içime güzel şeyler doguyo yawwww:)
ada da armaıza katılacak ınsallahhh yakın zamanda..
2014e cok guvenıyorummmmmmm,
eda nerelerde acep
Hah oldu bu kez ... 2 gündür iş yerinde net yok ... Tlfdan atıyor um gitmiyor programı kaldırıp tekrar yükledim... Ben iyi sayılırım mide bulantısı neymis yaaa oyun oynuyor resmen benle kusamiyorum da ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?