al birini vur ötekine işte,zaten kenan ı hiç sölemiyorum bile,benmi kenan mı demişliği bile vardır adamın
ya aynen ben cem yılmaz ıda takip ediyorum bak ona laf etmiyo da kıvaç da laf ediyo,yani daha bunları büyütmeden çocuk nasıl olucak bilmiyorum
günaydın kızlarrr
yazılarınızı okudum ,kendimi gördumm diyebılırım
benım kocamda eften püften tartısmaları cok yapar ,aklıma gelmedıkı sımdı yazım ama genel ıtıbarıyle kıskanclık alıp basını gıdıyo,arkamı dönüp yattıgım cok olmustur,ama bende ona kıskanclıklar yaparım asla survıvor ızletmem,hele kuzey güneyi hiç izletmıyodum ,o badenın gecelıklı hallerı benıı sınır edıyoduu böyle işte saçmalık ama olsun ,onun yaptıklarının yanında benım bi hiçç
neslim çınar bende çok ıstedım ,ama benımkı tutturdu yaşlı ismi o diye ,mecbur bu ısımde karar kıldık ,ortak bı tek buydu ıstedıgımız,isim konusunda bıle deli kavga ettık,dedıgın gıbı 2 çocugu büyütmek zor olucak sanırım
yok ben karışmam izlediği hatunlara izlesen ne olacak o yatağa benle gireceksin kocacım eften püften kavga edemem sen asıl kavgayı benle o yatağa gitmediğinde görürsün diyorum
biz isim konusunda çok rahatız nasılsa ikiz biri senin biri benim dedim. tamam erkek olursa kemal koyacağım dedi bende kız olursa çağla koyacağım dedim. hadi kemal onunda benimde babaların ismi (Allahtan aynı :) senin nedenin ne çağla kimin adı dedi valla her dk canım çağla çekiyor ondan koyacağım dedimyok o zaman paylaşmayalım çocukları ikimizin ortak düşünceleri olsun isimleri dedi salladım valla isim filan yok aklımda yaa seçemiyorum
ilk zamanlar karar verılemıyor gerçekten isime ,bizimde çatışmamız daha cınsıyetı bellı olmadan önceydi :) ,hey allahım işte cocuklar ya,desıkı askım bu ısım ıyıdegıl ama kemal ısmı nasıl sence desın,eşşek gıbı böğürmesıne ne gerek varrr
:))) aynen ama can çok şeker bir isim :) kemali bende seviyorum sonuçta benim babamında ismi ama babamın ismiyle evladıma bağırmak istemiyorumhele de babamı kaybetmişken inşallah ikna ederim bizimkini de yoksa inadına çağla koyacam tabi kız olursa bir ihtimal
günaydın fıstık anne adayları
nasılsınız bakalım,keyifler yerindedir umarım
bende henüz gelen giden yokoff bu belirsizlik çok kötü ya,zamanda geçmiyo
dün eşim hayaller kurmuş çocukla ilgili,umutlanmış,sonrada hastalandım deyince biraz üzülmüş,gece yatarkende baya çocukla ilgili konuştuk,bi ara sen hastalanmadın dimi sürpriz yapıcan bana dedi,bende yok aşkım istersen bakfalan dedim,sadece bugün kk da bu konuyu çok konuştuk o yüzden etkisinde kaldım dedim ama içim içimi yiyo ya,ara ara ağrılar geliyo ama bakalım hayırlısı
gelmedimi kırmızılılarrhaydi kızlar oturmayın halayaaaa ,,ay neslimm gelmesın tabı ,peki adet agrısı dısında boyle gaz varmı karnında,bagırsakların gaz doluymus gıbı hıssedıyomusun
yok kuzum gelmedi daha:18::18:ya kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama hayal kurmadanda duramıyorum
Ay ne bileyim canım gaz var ama normaldede ara ara olur:26::26:bilemedim şimdi,bide adetten önce genelde sivilce çıkar benim boynumda falan şimdi yine çıkmış,belki diyorum stres yaptım o yüzden gecikti,off çok karışığım
hayırlısı inşallah neslicim ,iki türlü durumada hazırlıklıyız nede olsa , artık cumaya kadar olmazsan eger test yaparsın cuma gunu canım ,mübarek gün ,ben cuma test yapmıstım ,sanırım esrada cuma yapmıstı ,ay yok o çarşamba yapmıstı pardon
gunaydın mılletttt
tey tey teyyyy
neslim mevsımsel gecıkmede olabılır psıkolojıkte olabılır,yada dusundugumuz seyde olabılırrr:)
ayın 14ü battı sanırım,şimdi dua edelım cumaya kadar gelmesınnn...
cuma gunu sabah kalktıgında hala gelmemıs olursa bence ılk ıdrarla test yapabılrısın,yada süphelenırsen direk kan testı yaptırabılırsın..
ben gecıkmenın 3,yada 4,günü ilk idrarla test yaptım baya silik çizgi çıktı,sonra kan verdım 16,32de yakaladım işte
baya bı erkenden yani...:)
ay hadi inşallahhhh
2014 bizim senemizzzzzzz kızlarrrr
evet canım hazırlıklıyım,eğerki adet olursam çok üzülmüycem,aksine bi an önce bitmesini bekleyip bazı kürler yapmayı düşünüyorum,içimde ne yalan söleyim bu kadar istek yoktu bişeyler yapmak için,belkide buda bi vesiledir,herşeyden allahtan,o yüzden benim için ne yazılmışsa ona razıyım
bakalım sinemim cumaya kadar olmazsam yaparım testide o güne kadar zaman geçermiki:26::26:
kızçeler unuttum size sölemeyi,dün akşam tv izlerken bi ara saba tümere denk geldim,bi konuğu vardı ay tutulmasıyla ilgili konuşuyodu,işte saba insanlar üzerindeki olumsuz etkilerinden falan bahsediyodu,sonra kadın dediki hep olumsuz etkileri yok,olumlu etkileride var,özellikle bu tutulmalarda bebekte anneye tutunur ve hamilelikleer olurben gözler fal taşı gibi açıldı,tamer hemen ama bizim tutmadı dedi
Bekleyiş gerçekten çok zor ama olmadığın her gün bı umutla beklıyor ınsan :18::18: dedıgın gıbı kuzum hersey allahtan ,hayırlısı neys eo inş.
tamam bebiş konusunu kapatalım ozaman,baska seylerden bahsedelım ,konu dagılsın bıraz
neslim varmı ufukta yolculuk farklı şehirlere
çiğdem nerelerde ,bi gelsin yolucam saçini başını ,özletme kendını okadar dedım ,ama dınleyen yokk
nazlıcan da hiç uğramıyo dıyet seruvenıne daldı gıttı
Bekleyiş gerçekten çok zor ama olmadığın her gün bı umutla beklıyor ınsan :18::18: dedıgın gıbı kuzum hersey allahtan ,hayırlısı neys eo inş.
tamam bebiş konusunu kapatalım ozaman,baska seylerden bahsedelım ,konu dagılsın bıraz
neslim varmı ufukta yolculuk farklı şehirlere
çiğdem nerelerde ,bi gelsin yolucam saçini başını ,özletme kendını okadar dedım ,ama dınleyen yokk
nazlıcan da hiç uğramıyo dıyet seruvenıne daldı gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?