nerdesın canım yaw merak ettık,neysekı teknık sorunmuş
başladımı bulantılar hadı hayırlısı olsun,en kötusu o olsa gerek öğürüp kusamamak ,olsun güzel duygulara bınlerce kez şükürler olsun
Oooo bulantilar beter Bebislerim dukan amcalarina isinamadilar cuma yediğimiz yoğurt yulaf kepegi karışımını öğürdük... Sonrasında önceki bulantilari gölgede biracak dersler vermeye başladılar... Bunların suyuna gitmek lazimmis anladım... Bende 2 günde 1 yulaf kepegi tüketmeye başladım pazt kandirdim krebe peynir sardim güç bela yedim bugünde şekerli birşeyler yapıp yemeye çalışıyorum ama zor gibi... İnşallah yine boşa yazmıyorum dur... Hep böyle yazıyor um gitmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazdın canım oldu bu sefer
edam ya boşver dukanı falan sağlıklı beslenırsen yıne kılo almazsın ki
bence yapma dukan falan yaw, doğumdan sonra yapıcaksın zaten yıne,kendını bu dönemde daraltm adıyet yapıcam dıye
uyku durumun nasıl peki
Masanın üstüne bırak uyurum :))) ama ne wc derdi rahat bırakıyor ne mide bulantısı, koku
adacık:)
aklımda kız,unutmadım:)
tamer maşallah zaten,bide gebelik olayında adam uçar tutamazsınız valla:)gerçi insanın en çok eşine ihtiyacı olur bu dönemde
ben daha cok bişey anlamadım ama,özellıkle sıgara bırakma olayı benı cok etkıledı ve volkan hep destekcım oldu,önemli bişii
oo bi yemeğe gittim ne çok kaynatmışsınız
neslicim inan zo roldu ,müdürüm diyodukı bana ,wc ye gıdınce telsız telefonunu al ,bişi olursa ara beni diye,o derece kotuydum ,ama herkeste aynısı yasanmayabılır,inşallah senın rahat bı hamılelıgın olur canım
sımdı allaha sukurler olsun ıyıyım ,ama rahım buyudukca kasıklarım agrıyo,yanı hiç bi dönem adet agrısı hissi geçmiyor
yıllardır iş yerınız hep sıkıntı içinde tatlım bencede bebeğin bahanen olsun ayrılman için,tamer sana el bebek gül bebek bakar,
o neslicim sen hamişsen eğer gezmelerı tozmaları kim yapıcak ,neyse ada bebek doğdugunda telafı edersınız hep birlikte inşallah
dimi böyle konuşurken sankı nesli hamile ama ılk gunlerınde gıbı hissediyo ınsan ,yada neslı bılıyoda bıze sölemıyo ama bız anlamsız hamiş oldugunu,saklayamaz bızden gıbı hıssedıyorum ,hayırlısı allahtan inşallah
Oooo bulantilar beter Bebislerim dukan amcalarina isinamadilar cuma yediğimiz yoğurt yulaf kepegi karışımını öğürdük... Sonrasında önceki bulantilari gölgede biracak dersler vermeye başladılar... Bunların suyuna gitmek lazimmis anladım... Bende 2 günde 1 yulaf kepegi tüketmeye başladım pazt kandirdim krebe peynir sardim güç bela yedim bugünde şekerli birşeyler yapıp yemeye çalışıyorum ama zor gibi... İnşallah yine boşa yazmıyorum dur... Hep böyle yazıyor um gitmiyor
kızçeler bu arada tamere hastalandım dedimboşuna ümitlenmesin,olursada sürpriz olsun
kızçeler bu arada tamere hastalandım dedimboşuna ümitlenmesin,olursada sürpriz olsun
ayyy ben bu filmi izlemiştim gecen haftaesoşumun taktiği neslim inş inş. olucak bu sefer ,allahım dualarımızı gerı cevırme ,amiinn
amınnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhhh
hadı hayılrısı bakalım,şimdi tutunmuşsa bebiş bunu tamere söylemek okadar keyıflı olacakkı
çünkü tüm beklentılerı bıttı bu ay için ve muhtemelen şoka gireecek:)
volkan yaklasık 36 saat kendıne gelememişti:)
ahaa benım taktik:)
hadı bakalımmm,normalde regl oldugun gün olacagın gün falan oncesınde o agrıyı yaşarmısın pekı neslım??
ve şuanda o agrıyı yaşıyomusun??
benım bı saat agrı oluyodu sonra 2-3 saat olmadı sonra yıne 1 saat agrıdı falan
her 1 saatlık donemde heh oldum oluyorum işte oldum,yaw nıye oldum,yaptım oldu:) falan dıyodum:)
ayyy ben bu filmi izlemiştim gecen haftaesoşumun taktiği neslim inş inş. olucak bu sefer ,allahım dualarımızı gerı cevırme ,amiinn
sanırım yeni üye olmuş ama üyeliği henüz aktif hale gelmemiş canımkonuyu okuyan kişilerdek sarı renkle yazılan merveçınar yazan üye nasıl oyle sarı renklı oluyor
amınnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhhh
hadı hayılrısı bakalım,şimdi tutunmuşsa bebiş bunu tamere söylemek okadar keyıflı olacakkı
çünkü tüm beklentılerı bıttı bu ay için ve muhtemelen şoka gireecek:)
volkan yaklasık 36 saat kendıne gelememişti:)
bunun heycanı bambaşkadır emınım bende süpriz yapcaktım ama o çizgiyi görünce dayanamamıştım,neslihanların evde çığlık kopar kesin,
neyse relaks olalımm,olursa ne güzel olmazsada bıdahakı ay tekrar denemelere devam ,moral bozmak yok ,anlaştık neslicim balım
haklısın vallahi,ben kocama kalk yıkan kokuyosun dıyodumsürekli ekşi çürümüş şeyler burnuma gelıyodu kokusu,hapşurmalar basladımı ,gunde kaç kere hapşurdugumu unuttum vallahı,sebeplı sebepsız hapsurma tutuyodu benı ,şimdi azaldı tabı ,burun kanamaları oluyo sımdıden ufak ufak ,
ama hepsı güzel duygular edam ,allah yasattıgı ıcın şükürler olsun, 3 ay kocamın suratını göremedım uyumaktan,oa garıbım gelıp basını gögsüme yaslıyodu ,uyandırmadan sevıyodu güya
esracım biz geçen sene tatildeyken otelde çok şirin bi kız vardı,1 yaşında falan,yeni yeni yürüyen,bi gün lobide oturken oda anne babasının yanında oyalanıyodu,sonra elinde yapay bi çiçekle yanımıza geldi ve çiçeği direk tamere uzattı,ay bayılmıştık,ismi ada,o gün eşim demişti bizimde kızımız olursa adını ada koyalım diye,ama ben erkek olursada ada istiyorum sonuçta unısex bi isim
ya evet kocamı hiç düşünemiyorum,normal zamanda bile çamaşır selesini dahi kaldırdığımı görse hemen kızar,elimden alır,tabi yıllarca anneciğine el bebek gül bebek gibi bakmış,kız kardeşleri olmadığı için,bana kim bilir hamişken nasıl bakar
öyle tabi canım,mayısta 14 senem bitecek burda,yeter artıkkocama kalsa bugün bırakmamı istiyo ama sıkılıcağımı bildiği için pek ses etmiyo,hayırlısı bakalım
canım ya bu sıkıntıları başka zaman olsa çekemezsin ama bebeğinden geldiğini bildiğin için onun bile tadı başkadır eminim,annelik işte
kız biz yine gezmelerden geri kalmayız,hamişken belki zor olur ama bebeğimiz olursa onuda alır gideriz,oda anası babası gibi gezme meraklısı olur
ayy sinemimmm inş.öyledir canım yasiz hamişler dua edin ne olur
edacımmm senin kuzular şimdiden başlamış yaramazlığa
canım sineme katılıyorum bende,dukan değilde daha sağlıklı beslenme şekli denesen,yulaf kepeği yiyemiyosan zorlama bence
rabbim ol diyecek,ozaman olacak..
ınsanoglu kendını perişanda etse,tedavılerde olsa,ne yaparsa yapsınnn o gelecegı zamanı bilir..
bu ay yada başka ay,kendını ne cok alıştır nede cok umutsuz ol canımm...
benım 3,denememdi,ama ılk 2 ay kendımı kısır ilan ettım resmen yok yok benım cocugum olmaz dıye
bu ayda amaaaannn dedım ister gel ister gelme:)
Ben eziyetimi sigara kokuyorsundan yana kullanıyorum :))) hapsurma var aynen yaaa... Şükürler olsun haklısın bunlar güzel eziyetler :) ben 2 haftadır akşamları daha çok dayaniyorum eskiden koltuğa kafamı yaslayip uyuyordum...
Ada çok güzel bir isim... Erkektede mi var hep kızlarda duydum...
Bizimki daha kapıda başlardı, ayakkabısıni çıkarırken, bu ev kokuyor mu çok pis dağınık filan demeye... Hep söylenir kendi gelmeden herşeyin yapılıp bitmiş olmasını ister şimdi var ya resmen melek yemeği yapıyor masayı topluyor meyve tabakları hazırlıyor cay yapıyor Hemde kendi dolduruyor yaaa böyle olacaksan bunları doğurayim. 2. Tüp bebek tedavime başlayalım dedim... Sen aliskinsinda güzelim benim bünyeme çok farklı geldi :))))
evet edacım erkektete var,gerçi erkek bi ara çınar düşünüyoduk ama oda demode oldu artık
ay canım seninkide maşallah bu ne titizlik,ama bak senin yaptıramadığını o minnak kuzular yapmış,ohhh sefan olsun,tadını çıkar
Çok titiz şimdi bana yaptığı gibi soyleniyorum 2 gündür bir yoruluyor önceki gün terini sildi mutfakta ehhhh gün olur devran dönermiş :)))
Sizin kavga sebebi de iyiymiş :))) bizde dün akşam benim hiçbir bölümünü kacirmadigim karadayiyi izleyecektik hem yoruldu Hemde utan utan yawrularimi taşıyıp hala bu adama bakıyorsun diyince dayanamadım cem yılmazi izledik ne sevindi görmeniz lazım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?