çidommmm geçmış olsun sanada denk gelemedık hıc yazamadım bende bitürlü
nasıl oldun daha ıyımısın??
ben 83lerle tatıle gidip 85 küsürle geldım ve ramazanla bırlıkte artı regl ıle bu sabah 89 çıktım
aglasammı gülsemmı bılemedım yaaaa
ama toparlanıcaz ınsallah ben tekrar 9lu rakamları gormek ıstemıyorum
senınde az kaldı tatıle hadı ıyısın
bak iple çekıyodun zaman geldı sayılır
ama sen kendıne ıyı bak ozamana kadar belin tam iyileşsin toparlan tatilin tadı çıksın canım benımm
Offf o tatil sonrasindan çok korkuyorum ben :18::18::18: geriye kilo almak istemiyorum yaazaten çok zor gidiyor
Iyiyim canim çok sükür tamamen iyilestim belimden Allahima bin sükürki
Hâlâ iple çekiyorum tatili ne geçmez zamanmis ya son 13 gün kaldi
Toparlanicaz tabiki esram bidaha 90'lara cikmak yok sanada ne zorluklarla verdik onlari 1 geri 3 ileri sekilde
Aglancak halimiz yok sükürler olsun ama Bayramda geliyor aman çok abartma gezdigin yerlerde, ben simdiden kendi kendime bunu diyip duruyorum her önüme geleni asla yemicem :26::26:
aynen bayramda saldırmamak lazımmm
oruçken böyle sönüyosun resmen ama ıftardan sonra öğütemıyorum ben yaaa
bide tatlı cok yedım ahh tatlı yaktın benıııı
aslında kılo vermek ıcın ramazan bulunmaz nımet ama ıste ıftarda da cozutmamak lazım sanırsın 50 kıloyum o rahatlıkla yedım yanı:)
sende bayramı atlat kuzum tüm kilo kredilerini tatile sakla
ben tatılde 2 kılo alıp dondum sevındım ohh hemen verırım dıye ama üstüne 4 kılo daha aldım şaka gibi yaaa:)
O tatli yerine hurma ye, sütlü tatlilari ve küçük porsiyonlari tercih et canim
Inanirmisin sahura kalktigimda bi tatli krizine giriyorum, bu senelerdir böyle inanilmaz tatli istiyor canim, bazen hurma yerim sofrayi hazirlayana kadar bazende kaçirdigim olup bi baklava atmisligim var agzimaAma en azindan istegi geçiriyorum o an..
Haklisin valla bayrami sag salim atlatip kendimi tatile saklamaliyim.. En çok spor yapmayi özledim biliyo musun sanki eski sıkılıgım kalmadi 63 kilo olmama ragmenVe ekime kadar raporluyum spora gidemicem Neyse hayirlisi...
dönüsümüz muhtesem olsun esram bu sene bastan sıkı tutalim kendimizi :26: ben bidaha 68leri görmek istemiyorum büyük konusmayim ama
kesınlıkle ben orucu bıraktım zaten dün itibariyle arefeye kadar tutamam dogal olarak kendıme ayın 7sine kadar yasak koydum elma diyetı yapıcam şu ödemlerımden falan kurtulcammmm
zaten ıftarda yemekten sonra tatlı yemek yerıne ya yatmadan once yada sahurda canım ıstıyo benımde
bide iftarda cok karbonhıdrat aldım benyaa salaklıgıma doymıyım bacım:)
bide ramazan biter bitmez ayın 12si ile bende sporuma baslıycam tekrar şu yılbaşında bi fark yaratmamamız lazımm
avantajlisin o zaman erken baslicaksin dikkat etmeye
yap elma diyetini mis gibi kurtul ödemlerden, fazlaliklardan ondan sonrada saglikli beslenerek ataga gecmeliyiz yeniden
uwww bak o fena karbonhidrat cisssneyse oruçtur can cekmesidir olmus bitmis ölüm yok ucunda, disini siksan bi ayda tatile gitmeden önceki kilona gelirsin ne güzel sporda yapcaksin iste
ben tatile gidip geleyim görümcemin dügününü atlatip ise dönmem 10 eylülü buluyor. eylülden ekime yememe dikkat edicem ve Ekimde de sporuma baslicam Allahin izniyleözledim ya eski tempomu, kis gelsin spor yapalim zayiflayip mutlu olalim
bende kışı özledım valla
bide yıl sonu artık bebiş düşünerbılırm çidoşş
oyuzden bu yuklerden kurtulmam lazım:)
bızımde 10 eylulde volkanın kuzenının nişanı var oraya kadar baya bı kılo olayını haletmem lazım
çidommmm geçmış olsun sanada denk gelemedık hıc yazamadım bende bitürlü
nasıl oldun daha ıyımısın??
ben 83lerle tatıle gidip 85 küsürle geldım ve ramazanla bırlıkte artı regl ıle bu sabah 89 çıktım
aglasammı gülsemmı bılemedım yaaaa
ama toparlanıcaz ınsallah ben tekrar 9lu rakamları gormek ıstemıyorum
senınde az kaldı tatıle hadı ıyısın
bak iple çekıyodun zaman geldı sayılır
ama sen kendıne ıyı bak ozamana kadar belin tam iyileşsin toparlan tatilin tadı çıksın canım benımm
ayy bebis düsünen cogaldiAllah gönlümüze göre verir insallah hadi hayirlisi
Iste tam bi ay var esra tatile giderkenki durumuna gelsen bi fayda
10 eylülde ne dügünü varki sali gününe denk geliyor
ay o gün cooooook yavas gelsin ise basladigim gün olcak depresyonlardan depresyon begenirim artik
kızlar nolur bana yardım edin acilen zayıflamalıyım sewgilim beni terketti...ondan intikam almalıyımkarşısına bambaşka olarak çkmak istiyorumbiliyorum geç kaldım ama anca buldum burayı
ah eda sorma canım bende bayağı artıdayım söylemeye utanıyorum kilomu şiştim davul gibi oldum,herkes kilo aldın diyormoralim bozuldu bu sabah itibarıyla rejime geri döndüm inşalla bozmam bu ayın sonunda tatile gidecem bu kiloyla nasıl tatile gidecem bilmiyorum
naber özlemcım esra ben:)
bende feci artıdayım ve bende başladım sende toparlan şu bayramıda en az hasarla atlatırsak hayırlısıyla sonra eski sistemımıze geri döneriz..
senın tatıl nezmaan
tatıle kadar tut frenle kendını
ah eda sorma canım bende bayağı artıdayım söylemeye utanıyorum kilomu şiştim davul gibi oldum,herkes kilo aldın diyormoralim bozuldu bu sabah itibarıyla rejime geri döndüm inşalla bozmam bu ayın sonunda tatile gidecem bu kiloyla nasıl tatile gidecem bilmiyorum
pardon esra yanlış yazmışım
nasıl olayım kilolarla başım dertte yine bayrama az kaldı ne kadar verirsem kardır.orucu açınca kendimi kaybedip yiyordum hasta oldum bugün ve bakalım tekrar başladım diyette inşallah bırakmam bu ayın 28 de gidiyoruz tatile inşallh ve vermem gereken bir sürü kilo var bakalım bende elme diyeti yaparım belki.takımdan ayrılmak kötü oldu iyice saldık kendimizi
selam millet
geçen hafta izinliydim.evde dinlendim bol bol.buralara da giremedim haliyle..
esracım,özlemcim.. sizleri yalnız bırakmayayım diye ben de kilo aldım canlarımne güzel 63 leri görmüştüm.şimdi 66 olmuşum.beni de evdeki beyler yaktı.özgür iftarda 1 pide yiyor.babası da yarım pide.....daha sofradan kalkmadan sahura börek yiyelim diyorlar geçen hafta da evde olunca onlara uydum ve ipin ucu kaçtı.ben de hiç değilse sahurda süt falan içip yatsam diyorum.gece yemelerine de alıştım.bayramdan sonra da gece kalkıp yemem inşallah...
offffff..bıktım diyetten..ya da sağlıklı beslenmekten..adı her neyse
zor bir durum ama bu sende hırs yapar ve zayıflarsın inşallah kendini biraz tanıtırmısın kaç kilosun
geldim hangınızın omzunda aglasam diye bakındım ama yok kımsecıkler
kızlar bende durum feci,aldım başımı gittim kendıme ınanamıyorum...
ramazan basladıgından berı tartılmamıstım dogru dürüst bu sabah ne akla hızmetse regl ılk günüm tartıldım ve buhranlardayım
zaten tatılde aldım geldım üstünede ramazanla ıyıce perçinledim ...
çok canım sıkıldı yaaa
bu bayramda dombul dombul gezinecezz
hay ben kendımın iştahına tükirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?