kız zz demek siz burdasınız. sizi gebertcem. nerdesiniz siz be zilliler.
ne kadardır arıyorum ben sizi. neysehadi bakalım geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben de bugün itibariyle yeniden diyete başlıyorum yafrular. bu sabah 78 kiloydum. sinir oluyorum kendi kendime.
10 kg vermek için tam iki ayım var yafrular. iki ay sonra yani 9 günlük kurban bayramında denizli de memleketimde olacağım ve ben o zamana kadar fıstık gibi olmak istiyorum inşallah. bugün itibariyle spor sağlıklı beslenme başlasın yeniden. hadi bakalım gazamız mübarek olsun.
glelelim bayramda ne yaptığıma. bi güzel denizliye memleketime gittim yedim içdim baklavalar vs ohh neler neler
gram kilo almadığım için mutluyum. almışımdır bi kaç kilo diyordum ama almamışım. bütün kuzenlerim akrabalarım harika bi bayramdı benim için.sadece eşim yanımda değildi çünkü onun izni yoktu. olsun buna da şükür. kurban da onu götürcem inşallah.
kızlar ya sizce ben 2 ayda 10 kg verebilir miyim ki?
ne güzel ben bugn başldm 9 lu ot çayıma işte içemem ne yazk ki bende uyandığımda kahwaltmdan önce ve akşm ymğmden önce içeceğim tabi düzenli olarak yediklerimede dikkat edeceğim bugün ne yazk ki çok fazla motive olamdım ama yarın çok dikkatli şekilde sağlıklı kilo wermeye adım atacağım
günaydın kızçeler hepinize,geçmiş bayramınız mübarek olsun
nasılsınız bakalım keyifler umarım yerindedir,ramazandı bayramdı derken ben hiç diyet modunda değildim o yüzden canım buraya bile yazmak istemedi,
ama artık geçmişi bi kenarda bırakıyorum,bugün kendime yepyeni bi sayfa açtım,anladımki ben öyle sağlıklı besleneyim az yiyeyim gibi şeyleri yapamıyorum,benim belli bi proğrama girmem lazım,o yüzden bugün itibariyle tekrar dukana başladım...
14 aralığa kadar hedef koydum kendime,bugün daha önce gittiğim spor salonunada gidicem tekrar başlıcam spora
bu arada takım için eylüle kadar izin almıştık en azından o zamana kadar şu fazlalıklardan kurtulalım dimii
bu sabahki rezil kilomuda söyleyimde bana çanta ayakkabı ne varsa fırlatın 78,8
aynen bende çok motive olamadım bugün sanırım tatilin ağırlığı içtim bende sabah çayımı ama az içebildim geç kaldım çünkü neyse akşam yatmadan da içelim güzelim... akşam iş çıkışı yine erken inip yürümem lazım...
ayrıca eski bir alışkanlığımız var siteye girince herkes birbirine hatırlatsın 1 bardak suyu dikelim kafaya su içmek çok önemli hadi kızlar 2,5 lt yapalım şunu...
slm kızlar nasılsınız?
işten ayrıldıktan sonra ugrayamadım hiç buralara. 2 ay sıkı rejım ve sporla 6 kg verdım .dikkat etmeyıncede hızla gerı aldım .bıktım valla bı alıp bı vermekten artık . sımdı 87.5 cıktım sabah tartıda ne yapıcagımı bılemıyorum ,karamsarım şu sıralar,şu kılolardan bı kurtulsam bebek yapıcam hemen :) benıde alın aranıza :)
esra eda gülnihal abla neslicim hepınızı cok özledım
esracım hep aklımdasın arıcam senı ama hep bı aksılık oluyo (detaylarını paylasıcam senınle ,az cok tahmın edıyosundur zaten )
hepınızı cok öpüyorum ,Allah yardımcımız olsun .
ooooo kimleri görüyorum
sinemcim hoşgeldin tatlımm,özlemişim seni gel bi öpemm
nasılsın neler yapıyosun,anlattığına göre kilo verme çabaları yine başlamış,hiç bitmiyoki dimi
canım bizde takımca sıkıldık bayram öncesi izne ayrıldık,bende en son haziran sonunda tatile gitmeden önce 73,8 leri görmüştüm ama tatilden sonra hiç toparlanamadım,hatta ramazandı bayramdı derken kilom yine tavan yaptı,pazartesi 78,8 ü görünce şok geçirdim,ve tekrar bi azimle dukana başladım,bu sabahki kilom 76,8,baya bi ödem yapmış vücudumda 2 günde 2 kg gitti üstümden,bu sefer bırakmadan yapıcam,dukan testide yaptım 3 gün atak,97 gün seyir çıktı,eğer kaçamaksız tamamlarsam bu süreyi 22 kasımda 65 kg olmam gerekiyo
bak canım sende artık kopma buralardan,birbirimizi motive edelim,biliyosun bu çok önemli,tek başına olmuyo işte
sende bi an önce toparlan ve sana en iyi gelicek beşlenme şekliyle başla,zararın neresinden dönersek kardır,bak daha bebişlerimizi kucağımıza alıcaz dimi
ohh mis kokulum bende seni öpüyorum,buralardan kopmak işe yaramıyo gercekten.bende elma dıyetı yapıyorum 2 gundur tam anlamıyla olmasada :),tekrar basladım hadı hayırlısı
neslıcım sende dukan gercekten işe yarıyo ama sonunu getırmek gerekıyo ,ıns. bu sefer getırebılırız .97 gunde cok fazla bı zaman degıl hani :).gecmıs dıyet deneyımlerımızı dusunursek :)
canım benim yaaa
evet canım bende dukan iyi sonuç veriyo,bide severek yapıyorum aç kalmıyorum,proteinle ilgili bi sıkıntım yok,bide değişik tarifler var sıkılmaadaan yapabilirim inş,
toplamda atakla birlikte 100 gün nedirki dimi,şimdi baktımda şubat sonunda kilom yine 76,8 müş,6 ay geçmiş aradan ve ben bir arpa boyu yol alamamışım,o yüzden artk vakit kaybetmek istemiyorum
canım sende başlamışsın,elma kısa sürede güzel sonuç veriyodu sanırım,önemli olan sende işe yaramadı ve sıkılmaman,yılbaşını hedef koyalım kendimize sinemimm,hem kışın bence daha kolay kg veriliyo,destekle bu işi bu sefer sonlandıralım
bak 6 ay geçmiş uzun bı zaman .sen dukanda tarıfler falan yapıyosun ben ugrasamıyorum hiç .sureklı aynı seyı yıyıncede bıkıyorum :)
gecen sene yılbasında kı kırmızıları hatırla ben hala gıyınemedım
bu sene gıyınırım inş. :):):)
canımcım 100 gun uçar gıder hemencecik oyuzden gözümüzde buyutmemek lazım .bu sefer basarıcaz kuzumm.aslında takımda yarısmaya gerek yok neslicim maksat motıve olmak bu sayfcadada gayet guzel motıve oluruz, öbur turlu sadece cuma gunu bıldırım yapmaya gelıyo takımdakıler .okudum 1. takımın gecmısını cunku . boylesı daha guzel. ben yarısma moduna gırınce stresten daha cok yıyorum.tabı bu benım düşüncem bidenem
anladım sinemcim,sana hangisi iyi gelicekse o olsun tatlım,yeterki hedefimize ulaşalım
ahh evet kırmızılar hayal oldu:92::92:,ama inş.bu yılbaşı gerçek olucak
evde var bunlardan neslıcım karıstırım bı tek nar cıcegı yok .zaten ben yesılcaya bayılıyorumm 3 fıncandan fazla içesimm gelıyo ama carpıntı yapıyoo,guzel bı tarıf yaz gununde keyıfle içilir oh serin serinyeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!
Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın. (alintidir)
sinemcim yukarıda verdiğim tarifi yaptım dün akşam,hatta gelirken işyerinede getirdim şu anda içiyorum,tadı bence gayet güzel,ödem attırıcı özelliği varmış,denemek istersen aklında bulunsun canım
evde var bunlardan neslıcım karıstırım bı tek nar cıcegı yok .zaten ben yesılcaya bayılıyorumm 3 fıncandan fazla içesimm gelıyo ama carpıntı yapıyoo,guzel bı tarıf yaz gununde keyıfle içilir oh serin serin
iştee geldımmm burdaayımmmm
neslımmm balımm gülümm canım benımmm 2 günde 2 kılo atmak harıka bır duygu dımı
valla bende motıve olmus durumdayımm basladım tekrar şimdi sinemlede onu konusuyodukk artık elele verıp kurtulalım bıtsın bu işkence diye..
bideben artık ocak gibi bebek için ugrasmaya baslıycam cıddı bı kılo kaybı yaşamam lazımmm
çünkü 91e cıktım yıne kabus gibi
bide subeden bı arkadasımın arkadası bı dıyetle 6 gunde 4 kılo vermıs ve devam edıyo...
karabugday(greçka)diye geçiyo sanırım bu pirinç lapası tarzı bişi...
ondan yaptımm bende..
elma ve bu bugdayla ctesiye kadar gidicem,sonra onumuızdekı haftadan ıtıbaren 10 eylule kadar ciddi ciddi spor ve elmayla arada karbonhıdrat ıstersemde bu bugdayla devam edıcem..
proteınıde yogurt peynır ve sutten alıcam...
anlayacagınız 10 eylule kadar sıkı kamptayım,volkının kuzenının nişanı var orda ilk gelın olarak biraz cafcaflı olmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?